Şimdi Ara

TP-LINK TL-WR840N 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ROUTER/RANGE EXTENDER/ ACCESS POINT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MERHABA AĞ VE MENZİL GENİŞLETMEK İÇİN AŞŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM CİHAZ ALMAYA DEĞER Mİ KULLANAN ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜN PERFORMANSI NASILDIR VERİLEN ÜCRETE DEĞERMİ REPEATER ÖZELLİĞİ VARMIDIR

    https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-tl-wr840n-300mbps-kablosuz-n-4-port-router.html


    İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER



  • tek kelime, unut.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Sebeplerini açıklayabilir misiniz kısaca cihazdan neden memnun kalmadığınız
  • yanlış hatırlamıyorsam, v2.2 vw v v2.3 inşaallah doğru yazmışımdır ap ve repeater modu denemişliğim var ubnt lm2 ile mesafe tahöimen 40 metre felan aşağısı veya yukarısı olabilir. görüş mesafesi açık. bağlantı tamamdı ama performansı iyi değildi. zamansız kesilme mi desem lag mı bilemedim. kötüydü yani. bununla birlikte bu cihazı huawei b618s' e de bağlamışlığım var. bu da tahmini 20 metre mesafede görüşü ise dyvardan yansıma alması. bunda bağlantı kurma ve iletişimi ise sürekliliği vardı. tecrübemle vasat bir cihaz o yüzden alma dedim.
  • sen kaç metre mesafede ve ne ile kullanmayı düşünüyorsun? iki şekilde kullanabiliyorsun aynı ssid ile yaynı alma ve yansıtma veya aynı ssid ile alma ve farklı ssid ile yayma. bence mesafe ve bağlayacağın cihaz önemli. tabi ayarlar da. versiyon ve isim farklılığı olabilir ama şekil aynı bu aletin. priz tipi seç bence daha iyi sonuç alırsın.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler Ben bu cihazı kablolu olarak bağlayacağım yani modemden bir Ethernet kablosu ile bu cihaza bağlantı kuracağım O şekilde kullanmayı düşünüyorum duvarlar kalın O yüzden bir danışmak istedim teşekkürler
  • I m staying in hostel which is in tambaram, Chennai. In my hostel they provided us tplink wifi routers. The speed of tplink routers is not good in this area and """"""downloads are completing slowly and some time it is not working. Suddenly the speed is becoming totally zero and after some time it is working automatically.""""""

    tam benim demek istediğimi aktarmış.
  • Merhabalar ;

    Ürününüzü konumlandıracağınız alan ve internet hızınız ile ilgili olarak bilgi verebilirseniz. Sizlere detaylı bilgilendirme sağlanacaktır.

    Saygılarımızla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.