Şimdi Ara

İlanı silin, satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlan satılmıştır silin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Blanka- -- 2 Kasım 2020; 22:13:21 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Çok bonkör gördük sizi. Fiyat biraz az değil mi? Bence 90-95 TL'den aşağı olmamalıydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Çok bonkör gördük sizi. Fiyat biraz az değil mi? Bence 90-95 TL'den aşağı olmamalıydı.
    Belliki bir zamandır ilanlarımı ve yazdığım fiyatları takip ediyorsun. Oluşturduğum 2.el ilanın fiyatını ilk başta biraz abartıyorum, orası doğru. Ama fiyat daha sonra normale dönüyor.Ürünün piyasa fiyatı ne olması gerekiyorsa öyle olması lazım, fazlası değil.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Hiç kimsenin ilanını takip edebilecek kadar bol zamanım yok maalesef, bir kısım şanslı kesime nazaran. İhtiyaca binaen o esnada lazım olan, satıştaki ürünlere bakıyor ve değerlendirmeye alıyorum. Sizin ilanda ki malzemenin tek parça 4'lüğü lazımdı, o münasebet ile girdim ama sudan ucuz fiyatınızı görünce arkamı dönüp gitmeyi kendime yakıştıramadığımdan ekledim notumu. Az önceki yorumumda da büyük bir hata yaptığımı fark edip, gelip hatamı düzeltmek hemde nazik yazınıza icabet etmek istedim. 90-95 TL ile günahınızı almış, sehven bir hataya imza atmış bulunmuşum. Affınıza sığınalım artık ! Malzemenin ederi en azından 130-140 TL, imkân varsa 180 TL'den bile gideri var maşallah. Hayırlı satışlar size, Allah gönlünüze göre müşteri versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Hiç kimsenin ilanını takip edebilecek kadar bol zamanım yok maalesef, bir kısım şanslı kesime nazaran. İhtiyaca binaen o esnada lazım olan, satıştaki ürünlere bakıyor ve değerlendirmeye alıyorum. Sizin ilanda ki malzemenin tek parça 4'lüğü lazımdı, o münasebet ile girdim ama sudan ucuz fiyatınızı görünce arkamı dönüp gitmeyi kendime yakıştıramadığımdan ekledim notumu. Az önceki yorumumda da büyük bir hata yaptığımı fark edip, gelip hatamı düzeltmek hemde nazik yazınıza icabet etmek istedim. 90-95 TL ile günahınızı almış, sehven bir hataya imza atmış bulunmuşum. Affınıza sığınalım artık ! Malzemenin ederi en azından 130-140 TL, imkân varsa 180 TL'den bile gideri var maşallah. Hayırlı satışlar size, Allah gönlünüze göre müşteri versin.
    dopac34; estağfurullah ne demek. Sizden yana hata'lık bir durum yok, sıkıntı ve rahatsızlık da yok. Asıl nazik olan sizsiniz. Teşekkürler, sağolasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Blanka- -- 29 Nisan 2020; 0:24:54 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.