Şimdi Ara

| Qnoops | - Resident Evil 2 Biohazard Remake %100 Türkçe Yama + DLC'ler (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
40
Favori
92.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tfn123 kullanıcısına yanıt
    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 7:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qnoops kullanıcısına yanıt
    merhaba
    öncelikle özelden erdiğiniz haber ve konuya vermiş olduğunuz önem için teşekkür ederim.
    yamayı indirdim ve test ettim. sorun tamamen giderilmiş. ellerinize, kaleminize sağlık.
    HAYTAP olayına ise ayrıca tebrikler. hemen bağışımızı da yapmış olduk. Sizin gibilerin sayısının çoğalması dileğiyle...
  • Emeğine sağlık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler dostum ellerine yüreğine sağlık
  • Çimentepeli Ç kullanıcısına yanıt
    Mining yapıyor olabilir onlar :) Nerden çıktı paralı çeviri furyası utanmadan 40 liraya çeviri satanlar var, Oyunun ücretinden fazla.

    Tekne tayfası takımı fena dumur oldu bu yama çıkınca ne güzel paralı satacaklardı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekrardan teşekkür ederim save dosyalarında sorun vardı son versiyon ile acaba düzeldimi(steam üzerinden oynuyorum)
  • gktg06 kullanıcısına yanıt
    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 7:35:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çevirilerinizi Call of cthulhu dan beri takip ediyorum ve çevirilerinizin kalitesi çok iyi. Ayrıca kısa sürede yamaları çıkarmanız bu işe verdiğiniz ciddiyetin en önemli temsili. Lütfen 3 5 haddini bilmeze bakıp hevesiniz kırılmasın. Başarılarınızın devamını diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelas -- 20 Şubat 2019; 8:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine kollarına sağlık dostum,harika bir iş yaptın.gerci yamayı deniyemedik,siyah ekran hatasından açamıyorum oyunu ama olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama ücretsiz olunca ücretli yayınlayacak olan birileri de hemen ücretsize çevirmiş yamasını.

    Emeğine sağlık üstad.Sayende oyun severler birilerine para kaptırmadan olması gerektiği gibi gönüllü çevrilen yamalar ile türkçe anlayarak oyun oynayabilecekler.

    Başarılarının ve yeni projelerinin devamını dilerim.
  • Arkadaşlar bilgisayara format attığım için save dosyam gitti.Acaba Leon ile oynayan bir arkadaş save dosyasını atabilir mi? Metal bir adamın beni kovaladığı yerde kalmıştım..Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • eski yama kurulu iken 1,2 yamasını üstüne kurabilirmiyiz yoksa eski yamayı kaldırmakmı gerekiyor
  • evohan kullanıcısına yanıt
    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 7:35:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler.
  • Emeğine sağlık tr de tadından yenmez.Güzel bir paylaşım olmuş .
  • Vurdu gol oldu emeğine sağlık kardeşim tek başına çeviri yapmak büyük bir iş hele ki tek başına çeviri yaptıktan sonra bunu ücretsiz yayınlamak daha büyük bir iş can-ı gönülden tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum eline sağlık. Konu içinde saçma sapan yorumlar gördüm. Adam ücretsiz olarak yayınlamış, ücretli olarak yayınlama potansiyeli olan ekibi savunan var. Ne yani birileri para kazanacak diye herif ücretsiz yayınlayamaz mı? Madem çeviriyle para kazanmak isteyen birileri var o zaman Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami'yi çevirin değil 20 tl 40 lira da veririz. Yemiyor tabi bu oyunları çevirmek. Alayınız kolay para peşindesiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qnoops

    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎
    Ellerine gözlerine sağlık @Qnoops, Allah senden ve senin gibi Türkçe yama hazırlayanlardan yayımlayanlardan gani gani razı olsun elleriniz gözleriniz dert görmesin eksik olmayın.

    Keşke böylesi hiç bir karşılık beklemeden (ya da "illede para bağış isterük!" diye tutturmadan bağış para olayının suyunu çıkarmadan vb, yama için PC ortamını oyunu yamayı bozacak şekilde kopya koruma sistemli bir exe install kurulumu öne sürmeden ve sırf yama için ayrı bir yazılım/app. indirtip kurdurmadan) tamamen çevirdiği oyuna yamaya odaklanarak düşünerek Türkçe yama yapanlar yayımlayanlar artsa, (çeviriyle uğraşan isterse 1-2 kişi olsun isterse 10-20 kişi olsun fark etmez) her hangi bir yama çalışmasını öyle güvenimizi zedeleyerek beklete beklete 2-3-5 yıl süründürmeden işte kendince böylesi bir hızla kaliteyle yama yapanlar çoğalsa, ilgili oyunun her yeri her bir yazı kırıntısı dahi %100'ü çevrilmiş hatasız şartsız şurtsuz tam tekmil olan Türkçe yamalar dört bir yanımızı sarsa.. of Allahım hayat bayram olsa tatlı mı tatlı şükela olsa :) Biliyorum her şey de olduğu gibi çoğu düşüncemiz temennilerimiz şu Türkiye ortamında şartlarında bir hayalden öteye geçemeyecek evet ben de bunu gayet iyi biliyorum da neyse işte anlayan anladı...

    Hani diyorum ya eksiksiz hatasız %100'ü çevrilmiş bitmiş sorunsuz yamalar çıkartın canımızı yiyin aylarca yıllarca 2-3 yıl bunun için bekleyelim (ister paralı bağışlı ister bedava) ama beklediğimize değsin diye_: Bakın mesela var olan ana sürüm Deus Ex 3 H.R. Türkçe yamasını 4-5 yıldır DC Edition'a uyarlanmasını bekliyorduk nihayet "Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut" yama çalışması geçen haftalarda çıktı. Özellikle bahsetmem gerek gerçekten o kadar eksik gedik çevrilmeden bırakılmış yer var ki of gören gözler ağlar buna bari eski yama %100 tamamlanarak çıkartılsaydı ne olurdu, oyun içi bilgisayarlar e-mail/notlar yarısı Ingilizce yarısı Türkçe devam eden yazılar mı dersiniz, oyun içi ana hikayeye "Deus Ex serisi" atmosferine katkı sağlayan pdf e-book yazıların %50'den çoğu öylece çevrilmeden bırakılmış mı dersiniz çok fenaydı. Eh elimiz mecbur böyle oynuyoruz işte başka çare yok çok sevdiğim takdir ettiğim hayatımın oyunu başyapıt diyebileceğim bir seri bir oyun en sevdiğim de Deus Ex 3 H.R. ne yaparsınız. 2016'da çıkan Deus Ex 4: Mankind Divided bile bu kadar güzel iyi kaliteli bir oyun değildi ve hatta Deus Ex MD için Türkçe yama yapılmasına bile karşıyım aynen Watch_Dogs 1 dururken WD.2'ye yama yapılmasına karşı olduğum gibi.

    Keşke bir mucize olsa da gerçek olsa; Deus Ex 3: Human Revolution - Director's Cut (sizin sayenizde en azından eksik yerleri tamamlanarak), Deus Ex 1: Game of the Year Edition (2001), Deus Ex 2: Invisible War (2003), Dishonored 2 (ek DLC), Fallout 3, F.E.A.R.1 - F.E.A.R.2: Project Origin, Watch_Dogs 1-2 (tabii benim için WD.1 çok daha önemli kıymetli), Vampire: The Masquerade - Bloodlines, MAD MAX, Far Cry 5 (Far Cry: New Dawn), Hitman 2 (2018), MAFIA 3 ve Metro: Exodus Türkçe yamalarına da sadece senin sayende titizliğinde kalitende @Qnoops ulaşabilsek var ya ne muhteşem bir şey olurdu buna artık kesinlikle inanıyorum.

    @Qnoops hocam tekrardan söylemem lazım diğer Türkçe yamaların ve şu RE2 yamasıyla birlikte sen adamsın! adamın dibisin! bulunmaz bir nimetsin harikasın çok özelsin bunu unutma. Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 20 Şubat 2019; 18:20:29 >




  • Ellerinize sağlık.
  • Arkadaşlar oyunu nasıl türkçe yaptınız ? Dosyaları manuel şekilde istenilen yere attım olmadı, programın kendisi ile setup yaptım yine olmadı ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.