Şimdi Ara

Samsung CEO'su Galaxy Home'un çıkış tarihini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung, Galaxy Home'u geçtiğimiz sene duyurmuştu. Güney Koreli şirketin akıllı hoparlör pazarına adım atmasını sağlayan ürün ne yazık ki bugüne kadar piyasaya sürülmedi. Cihaz, 2018'de Amerikan Federal İletişim Kurulu (FCC) kayıtlarında görünmesine rağmen henüz ne zaman çıkacağına dair hiçbir şey duymadık.

     

    Ayrıca Bkz.Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Fold resmen tanıtıldı
    Dün gerçekleştirilen Unpacked etkinliğinde CNET'e konuşan Samsung Mobile CEO'su DJ Koh, akıllı hoparlörün 2019'un ilk yarısında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Koh kesin bir tarih belirtmese de Nisan ayına kadar satışa sunmayı planladıklarını söyledi. Ancak bahsettiği zaman dilimine bakılırsa çıkış tarihini öğrenmek için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağız.

     


    Pazarın hakimi Amazon ve Google


    Galaxy Home'un nasıl bir performansa sahip olduğu merak konusu. Şu anda akıllı hoparlör pazarı Echo ve Google Home cihazlarıyla piyasayı işgal etmiş olan Amazon ve Google hakimiyetinde. Apple'ın çıkardığı HomePod ise satış anlamında henüz beklentileri karşılayamamış durumda. Samsung'un akıllı hoparlörünün bu zorlu rekabet ortamında ne kadar başarılı olacağını hep birlikte göreceğiz.







  • Önce şu galaxy s3 ten bu yana beklediğimiz svoice şimdiki adıyla bixby denen şeyi Türkçe yapsınlar. Neredeyse 8 sene geçti, ne aptal asistanmış da Türkçe'yi öğretememişler
  • Sorsan satışlar çok iyi ama türkçe dil desteği yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.