Şimdi Ara

Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
42
Favori
260.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk siparişimi tereddüt ile geçtim e nutrade bcaa aldım ürün ertesi günü geldi. 2x gainer yollamışlar ekstra olarak gönderilmiş. Nutrich whey proteinle birlikte geri kalan hediyeleri ileteceğini söylediler siparişi geçtim bir kaç saat sonra kargo takip kodu geldi. Ertesi gün de kargom geldi. Nutrich icin teslimat süresi uzun fakat rakam güzel olunca beklemeye değer diye düşünüyorum. Siparişin devamı geldğinde yazaağım şuanlık bir sorun yok gibi teşekkürlerProteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 )Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Biperva_

    3 Nisanda vermiş olduğum siparişim 9 Nisanda elime ulaştı. Ürün orijinal tarihlerde sıkntı yok. 3 adet hediye de gelmiş. Tek sıkıntı ürünün geç gönderilmiş olması onuda 3 gün içerisinde gönderiyoruz dediler. Canlı destekten kendilerini sitelerinin anasayfasında bulunan HIZLI KARGO bannerını kaldırmaları konusunda uyardım çünkü bu alıcıyı şaşırtan bir ifade. Hızlı kargo demek aynı gün veya yetişmezse bir sonraki gün verildiğini ifade eder. 5-6 gün sonra gelmesi hızlı kargo mantığının dışındadır. Alışveriş yapacak kişiler bunu göz önünde bulundursunlar kargo konusunda fazlasıyla yavaşlar.
    Yoğunluktan yazamadım siparişimde hediye protein shaker seçmeme rağmen 3 adet yerine 3 adet gainer gönderildi bilginize.
  • Arkadaşlar 1 adet optimum whey sipariş vermiştim yanında 10 tane hediye göndermişler toplam 11 ürün çıktı, koliyi açınca çok şaşırdım, müşteri memnuniyetini bunlar kadar önemseyen bir firma görmedim bugüne kadar, kargoyu 3-4 günde çıkarıyorlar ama hiç tereddüt etmeyin ürün almak için.
  • 2 gün önce verdiğim 2 adet optimum gainer elime bugün ulaştı bu yönden teşekkür ediyorum.Lakin tahmin ettiğim gibi hediye olarak 3 adet gainer 1 adet shaker seçmeme rağmen 4 adet gainer yollamışlar.Üstelik çanta ve eldiven hediyesi olduklarını söyledikleri halde onlarda paketten çıkmadı bekleyip göreceğiz yollayıp yollamayacaklarını.
    Sipariş no:e80e0ca0be155

    Edit:Canlı destekten salı günü eldiven ve shake yollanacağını ilettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 11 Mayıs 2019; 14:7:14 >
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.5 kg olandan mı aldınız ? Ben 2.3kg olandan 2 adet aldım 6 gün geçti daha kargo falan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    5.4kg’dan aldım hocam, umarım bi an önce elinize ulaşır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sizin ürününüz de salı günü gönderiliyor efendim tedarik süreci olduğunu ilettik

    Herhangi bir sorun yok

    Saygilarimizla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a8ac833e25155 Referans numaralı sipariş için,

    2 Adet Hardline Whey 3Matrix 908 Gr Çikolata siparişini 02.05.2019 da siparişi vermiştim. Ürünlerim bugün elime ulaştı. Zannımca site, ürünleri kargo için ayırdığında bile sisteme kargoya verildi diye giriyor. Bu durumda da kargo şirketinin yavaşlığı siteye problem olarak yansıyor. Tavsiyem, takip kodu gelmediği süre için 'Kargoya Verildi' değil de 'Kargo Sürecinde' diye bir ibare yazılması. En azından bizler de siparişimizin durumunu daha iyi bilebiliriz. Malum tedarik aşaması olduğu için kargolama süreci bence normal. Ama kargoya verildi denilip kargo kodu gelmemesi doğal olarak müşterinin kafasını kurcalıyor.

    Siparişimin içeriğine gelirsek, ürün yanında hediye olarak 2 adet tek kullanımlık gainer, 2 adet tek kullanımlık protein saşe, 2 adet shaker seçeneğini seçmiştim. 3 adet tek kullanımlık protein saşe ve 1 adet tek kullanımlık gainer geldi. Kutu içerisinden shaker çıkmadı. Ayrıca ürünler baya tozluydu. Galiba az kişi ile çok siparişi hazırlamak için uğraştıklarından dolayı biraz özensizlik bulunuyor. Ama içerisinden shaker çıkmaması hariç diğer durumlar F/P olarak bakıldığı taktirde benim için çok büyük problemler değil.

    Shakerlerin gönderimi ne zaman sağlanır? Bunun için canlı destekten yazmama gerek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 11 Mayıs 2019; 15:39:9 >




  • 23 Nisan 2019 tarihinde verdiğim siparişim sipariş numaram 11b378f7b2155 hala kargolanmadı. Buradan perşembe günü kargolanacak demiştiniz ürünlerin tedariğinde sorun yaşandığını söylemiştiniz tedarik başarısızsa neden hala Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr satışta ve 5 günde teslim yazmakta?
  • 23 nisanda aldığım Optimum gold standart whey 97810674 sipariş numaralı ürünüm dün elime ulaştı eldiven hediyesi çıkmadı fazla gecikmeli bir kargo süreci oldu fakat ürünler elime ulaştığı için memnunum.
    Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    23 nisan ile 2 mayis tarihleri arasında optimum firmasının dağıtım sorumlusu değiştiği için optimum ürünlerinin karşılanmasında bazı aksaklıklar yaşandı.

    Bu aksaklık giderildi ve tüm kargolar çıkarılmıştır.

    Saygılarımızla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • weider premium whey alıp kendisine ulaşan ve fotoğrafını atabilecek var mı?
  • asi1227 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Weider premium whey ürünlerimiz ektedir.

    Saygilarimizla
    Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Anladığıma göre yeni kurulmuş ama sistemleri tam oturmamış. Mesaja yanıt alamayabilirsiniz. Ürününün gelmesi 15 gün sürebilir. İnternet sayfalarında hızlı teslim yazıyor ve bunu hızlı gönderi olmamasına rağmen tüketiciyi yanıltmak için kaldırmıyorlar.
    Evet ürünüm geldi ama 10 günü geçti. Sipariş oluşturdum bugün çıkar mı diye sorduğumda önce 5 iş günü sonra 3 iş günü deyip konuya açtığım soruya özelden sinirli bir yanıt verip 10 oldukça geç yolladılar. Alacak kişiler bilsin istedim.

    Fiyat uygun, yanıtlar geçiştirme üzerine, ürün gelir ama geç gelir.

    Umarım düzelir ülkedeki ender dürüst satıcıların arasında kensilerine yer bulurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXXE01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Kimseye geçiştirme cevap verilmiyor herkese gereken cevap neyse o veriliyor. Optimum ürününde bir dönem.sorun yaşadık bunu da konuda paylaştık

    Ürünlerimizin altında kargo süreçleri yazıyor net sureler ürün altındaki süreçlerdir.

    Saygılarımızla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProteinMarket

    Merhaba,

    Sizin ürününüz de salı günü gönderiliyor efendim tedarik süreci olduğunu ilettik

    Herhangi bir sorun yok

    Saygilarimizla
    Önce 3 gün yazdı sonra 5 gün sonra pazartesi şimdi de salı :) Umarım geç olur ama güç olmaz bir de hediye işleriyle uğraşmak istemem açıkçası.
  • Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr siparişi veripte eline ulaşan oldu mu?
  • ProteinMarket P kullanıcısına yanıt
    Bama gelen üründe altın renkli olan yerler yoktu? Neden farklı acaba? 2 ay once almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neurotr N kullanıcısına yanıt
    Ben aldim hocam elime ulaştı. Kutu bitmek uzere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saerozs7 kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı sorun yaşadınız mı? Hologramlı mı geldi? Orijinalliğini teyit edebildiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.