Şimdi Ara

Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
42
Favori
260.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekurufasulye

    99227470 nolu siparişimin shakeri ne zaman yollanacak?
    Ne zaman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya son zamanlarda şikayetler o kadar artmış ki, insan çekiniyor. Diğer sitelerle fiyat farkı da ciddi derecede var, hele hele 50% indirim falan.

    bir çılgınlık yapıp sipariş vermekten korkuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jrbatu

    ya son zamanlarda şikayetler o kadar artmış ki, insan çekiniyor. Diğer sitelerle fiyat farkı da ciddi derecede var, hele hele 50% indirim falan.

    bir çılgınlık yapıp sipariş vermekten korkuyorum
    şimdi sipariş vericem
  • Ben de sipariş verdim.

    2 Adet Optimum Gold
    2 Adet Nutrend Bcaa

    Sipariş No : 4912342114155



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 21 Mayıs 2019; 16:58:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProteinMarket

    Merhaba

    Kampanya bitmedi efendim
    Hediye shaker ve eldivenler ne zaman yollanacak? 29 martta verdiğim sipariş numarası 94956533@ProteinMarket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese, sipariş vermek için doğru bi zamanda mıyız ? Tahmini gönderim süresi ne kadar olur Nutrade Izole Protein için tahmini olan arkadaşlar var mı ? Göndermeme gibi durum olur mu acaba
  • 98881848 nolu siparisimin hediyelerinin hiçbiri gelmedi dün bununla ilgili yazmıştım tam cevap alamadım siz eldiven dışında diğer hediyeleri gönderdiğiniz beyan ettiniz ama kutudan aldığım protein tozları dan başka bı şey cikmadi
    Bugün yazdım cevap bile vermediniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para iademi aldim,4.kezdir protein tozu aliyorum iki farkli siteden.Ilk aldigim supplementler com dan sonra iki kez bu siteden aldim tadi cok farkliydi ilk aldigimla suan gene supplementlerden aldım ve ilk aldigim tad ayni bunu aciklayabilirmisiniz sayin yetkili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun itibariyle siparisim dogrusuyla degistirilip 2 adet shaker ile 4 tane tek kullanimlik protein gondermisler sagolsunlar.Proteinlerin markasi Protech 4Whey diye hic bi yerde bi yorum bulamadim o yuzden pek kullanacagim soylenemez ama yine de dusunmeleri bi artiydi ilk siparisim bazi aksakliklara ragmen olumluydu diger siparislerde gorusmek uzere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sipariş vermeyi düşünüyorumda,Alışverişiniz ile ilgili deneyimlerinizi benim ile paylaşırmısınız ? @xxmanyak00



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem4465 -- 21 Mayıs 2019; 23:2:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxmanyak00

    Arkadaslar bugun itibariyle 1 gun icerisinde urunler elime ulasti lakin maalesef 1 tane urun yanlis aromali gonderildi.2 tane kolali bcaa istemistim 1 i kolali 1 isi limonlu geldi.Sectigim 2 tane tek kullanimlik protein hediye yerine 8 tane tek kulanimlik gainer yollamislar.Durumu magazaya ilettim degistireceklerini soylediler.Shakerlari da cumartesi gondereceklerini soylemislerdi onunla ilgili soruma bi geri donut alamadim.Zannimca shakerla ilgili sikinti uzun bi muddet daha devam edecek.Urunun dogrusu ve shaker elime ulastiginda sizleri bilgilendirmeye devam edecegim.Konusmalari ekledim.

    Referans no(Alisveris No) : 5a2e1b67cf155









    @ProteinMarket

    Edit:Musteri temsilcisi pazartesi gunu shakerlarla beraber urunun dogrusunu da yollayabilecegini soyledi.Tek kullanimlik protein tozu icin de gozden kacmis olabilecegini pazartesi hepsini yollayabileceklerini soyledi.Heyecanla pazartesiyi bekliyor ve sizleri bilgilendiriyor olacagim hayirli forumlar.




    Alıntıları Göster
    Burda yazılı her şey

    Edit:ProteinMarketten aldığım BigJoy GlutaBig aromasız Glutamini bugün süt ile karıştırdım sadece 100 ml süt koymama rağmen 700ml lik shakerin ağzına kadar köpürdü glutamin bu normal mi bilgili arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmanyak00 -- 22 Mayıs 2019; 2:57:0 >




  • Optimum Gold çikolatalı kullanan var mı daha önceden?? Çilekli 3 kutu bitirdim ama ilk defa bunu içiyorum tadı çok çok kötü ne kadar az su olursa olsun tadı kötü
    Bu arada ben yine çilekli sipariş verdim karışıklık dediler ondan bunu kullanıyorum. Sanırım bunu herkese yapmışlar sırf bana değil. Bu çikolatalılarda bir şey var herkese bunu yolluyorlar
  • Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 )

    Evet 12 gündür gelmek bilmeyen siparişimle bende mağdurlar arasındayım ilk siparişim geldi ama hediyeler eksik ve yanlıştı.
    7 günde teslim yazıyor sonra konuşunca 7 iş günü diyorlar.
    Pazartesi kargoya verilecek dendi cumartesiden. Pazartesi tekrar konuştum yetişmedi yarın vereceğiz dedi. Salı konuştum kargoya verildi akşam takip no gelir dendi. Gelen bir takip numarası yok. Sürat kargo yazıyor diye şubeye gittim sordum 5 dakika önce adıma kargo da yok. O anında cevap veren canlı destek başka hesaptan yazınca cevap veriyor fakat siparişim olan hesaptan yazınca cevap yok neden böyle yapıyorsunuz dendiğinde sırayla yazıyoruz diyor fakat 10 dakika önce yazdığım hesaba cevap vermeyip sonradan yazılan yeni hesaba cevap veriyorlar. Firma bugünün peşinde 3 5 kuruş parayı kar sanıyorlar fakat bir kere alan bir daha asla almaz 12 günde fabrika sıfırdan üretip yollayıp bunlarda bize satmak üzere mi sipariş alıyorlarda bir türlü gelemedi bu ürün. Bu kadar olmaz uygun fiyata veriyorsunuz diye hayır işi yapıyor değilsiniz parasıyla alıyoruz ürünü karşılığı bu mu bir iş yapılacaksa laf cambazlığı yaparak değil baştan saydam bir şekilde yaparsanız insanların güvenini kazanırsınız bu şekilde tek seferlik müşterileriniz olur ki bu gidişte onlarda olmayacak. Şikayetler almış başını gidiyor. Yetişmiyorsa siparişler kampanyayı dondur bir süreliğine yada insanlara de ki 15 günde gelir.Emin olun insanlar yine alır en azından salak yerine koyulmuyoruz derler ama bu şekilde olursa sıkıntı. Bakalım cevabınız ne olacak.




  • Yaklaşık 40 dk dır canlı destekden cevap gelmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım 5 dk içinde açtılar. Bayan arkadaş üzgünüz kargonuz çıkmamış tedarik sürecinde gözüküuor dilerseniz iptalini yapalım dedi. Dün kargoya verildi demiştiniz dedim kontrol edelim dedi. Sonra yönlendirme yapılmış kusura bakmayın başka şubeden çıkış yapılmış dedi. Sürat kargoda adıma kargo yok dedim yurtiçiyle gelecek dedi. Yurtiçi kargoya geldim şuan ve burada da adıma gönderi yok işi gücü bıraktık kargo araştırması yapıyoruz.
  • Arkadaslar siparisler bayram sonrasina sarkacak bilgisi aldim. 3 hafta bekleyemeyecegim icin siparisimi iptal etmek durumunda kaldim. yakin zamanda siparis verecek arkadaslarimin bilgisine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para iadesi işlem yapıldıktan kaç gün sonra gerçekleşti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre_C04

    Para iadesi işlem yapıldıktan kaç gün sonra gerçekleşti?
    ben havale ile aldığım için direk yollandı kredi kartı ile alınınca ne olacağını bilmiyorum
  • Ürünleriniz Tedarik Sürecinde. Bayram Tatili Nedeniyle 11.06.2019 Tarihinde Kargolanacaktır.

    Bu ne şaka mısınız? Tatile 15 gün var?
  • 18 mayısta sipairiş verdiğim 2 adet bigjoy bcaa ve 2 adet bigjoy predator preworkout ürünü elime ulaştı.aynı tarihte vermiş olduğum 2 adet optimum gold whey ise henüz kargolanmadı stoklarınızda olduğunu ve hızlı gönderebileceğinizi söylediğiniz için sipariş vermiştim. Diğer 2 siparişte shakerları gelmesede fazladan 8 tane tek kullanımlık protein tozu gönderilmiş. sanırım shaker yerine sayın diye gönderdiniz yinede teşekkür ediyorum:D Yalnız gelen kargolarda şöyle bir sıkıntı var karton kutu içine yada sağlam bir paketleme ile göndermediğiniz için 2 preworkout ürünüde patlamıştı hatta bir kısmı kargonun içine dağılmış. bu sebeple ürünlerden birini farklı bir kaba aktarmak zorunda kaldım. Kargoda taşınma esnasında olduğunu düşündüğüm için ürünü iade etmedim fakat sizinde paketlemede hatanız var diğer siparişlerde aynı durumun yaşanmaması için gereken önemi göstermeniz gerekli




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1g4 -- 16 Eylül 2020; 22:59:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.