Şimdi Ara

Huawei P30 ve P30 Pro detaylı görselleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • MWC 2019 fuarında katlanabilir telefonu ile gövde gösterisi yapan Huawei asıl kozunu ise sonraya sakladı. Mart sonunda tanıtılacak olan Huawei P30 ve P30 Pro detaylı görselleriyle internete sızdırıldı.


     


    Yeni Huawei P30 serisinin bazı teknik detayları biliniyordu ancak görseller sonrasında kamera tarafında da bazı bilgiler netleşmiş durumda. İki model hem ekran hem de kamera olarak farklılaşıyor. Zaten Huawei’nin amiral gemi stratejisi iki farklı model üzerine kurulu.


     


    Huawei P30 özellikleri


     


    6.1 inçlik AMOLED ekranda 2340x1080 piksel çözünürlük sunacak olan Huawei P30, su damlası çentiği ve ince alt çerçeve sayesinde çok daha etkileyici bir ekran-kasa oranına sahip olmuş. Parmak izi okuyucu ise ekrana entegre durumda.


     


    Ayrıca Bkz.Casper ürün gamını genişletmeye devam ediyor

    Kirin 980 yonga setinden gücünü alacak olan model 3 arka kamera barındırıyor. Bunlardan birisinin 40MP çözünürlüğünde olduğu ifade ediliyor. Diğer geniş açı ve üçüncüsü de telefoto sensör olacak. Kombinasyonun 5x kayıpsız yakınlaştırma yapabileceği tahmin ediliyor. Telefon 8GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi sunacak.


     


    Batarya tarafında 3500mAh kapasite tahminleri yapılıyor. 40W gücündeki Huawei SuperCharge desteği de unutulmamış.


     


    Huawei P30 Pro özellikleri


     


    Huawei P30 Pro ekran boyutunu 6.3 inçe yükseltiyor. Çözünürlük yine 2340x1080 piksel iken aynı su damlası çentik tasarımını görüyoruz. Bununla birlikte kavisli ekran çerçevesiz tasarım hissiyatını arttırıyor. Bunun etkisiyle olsa gerek alt çerçeve biraz kalın tutulmuş. Küçülen çentik gelişmiş yüz tanıma sistemini tercih dışı bırakmış gibi görünüyor.


     


    Huawei P30 Pro kamera tarafında da farklılaşıyor. Görseller pek çok farklı sensörün bir araya getirildiğini gösteriyor. Tahminler 48MP çözünürlüğündeki ana kameranın altında geniş açı sensörünün olduğu yönünde. En alttaki sensör ise biraz daha kare şeklinde. Bu da 10x kayıpsız yakınlaştırma sunan Corephotonics yapımı periskop sensör iddialarını destekliyor.


     


    Yan tarafta ise LED flaşın hemen altında bir lazer odaklama modülü bulunuyor. Onun da altında ise daha gelişmiş derinlik verileri toplayabilen 3D ToF sensör mevcut. Bu sayede zengin gerçeklik uygulamaları başta olmak üzere daha gelişmiş projeler görebileceğiz.


     


    Periskop yapısında iki sensör olduğu için aslında telefonun toplam 5 sensöre ev sahipliği yaptığını söyleyebiliriz. Kamera kombinasyonları yine Leica dokunuşları ile desteklenmiş.


     


    Telefonun 4000-4200mAh arasında bir kapasite sunacağı tahmin ediliyor. Yine 40W hızlı şarj desteği var. 55W şarj desteği ise şimdilik Mate X katlanabilir akıllı telefona özgü kalacak. HUawei P30 serisi 26 Mart akşamı resmiyet kazanacak.


     







  • adamlar yapıyor abi. s10'dan 10 kat daha şık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altyazar

    adamlar yapıyor abi. s10'dan 10 kat daha şık.


    S10e harici telefon alınmaz. P20 pro hala 5000 lirayken p30 ve p30 pro kim bilir ne kadar pahalı gelecek. Ben damla çentik severim ama görsellerdeki çentik nedense pek hoşuma gitmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Şubat 2019; 9:47:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servisleri çamura yatmaya başlamış diyolla... alana hayırlı olsun.

  • Leş gibi Kirin işlemciler de cabası...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiaomi bu piyasayı toparlayacak yoksa cepten fahiş paralarla telefon alacaz

  • Tüm özellikleri bir kenara bıraklaım da adamlar batarya konusunda cimrilik etmiyor bu bile alım için sebep ammavelakin fiyatlar bu hızla yükselmeye devam ettiği sürece çook zoor

  • S10'u fiyatta geçecek gibi. Performansta da geçecek mi bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben şuan telefonumu değiştirsem LG g7 veya LG v30+ modeli fazla fazla beklentilerimi karşılar hatta 3-4 sene telefonun bataryası ölene kadar hiç bir cep telefonun esamesini anmam iyi forumlar

  • S10 ve mi9 kadar heycan verici değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10e alacağına P20 Pro al. Çok daha iyi bence S10e'den.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erayaman2

    S10e alacağına P20 Pro al. Çok daha iyi bence S10e'den.
    S10e batarya hariç her açıdan daha iyi. 2 yıl önce çıkan snapdragon 835 e yakın kirin 970 e 5000 lira verilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Mart 2019; 22:42:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün içinde işlemci çok bir şey değiştirmiyor. Kamera daha önemli bence.
  • erayaman2 kullanıcısına yanıt
    O kadar detaylı foto çekeceksen git fotoğraf makinesi al yanına zenfone 5z alırsın snapdragon 845 li kirin 970 ten daha iyi.

    Ayrıca p20 pro 4k 60 fps çekemeyen eis ile ois aynı anda devreye girmeyen bir telefon. Görende kamerada rakipsiz sanacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erayaman2

    Gün içinde işlemci çok bir şey değiştirmiyor. Kamera daha önemli bence.
    O kadar detaylı foto çekeceksen git fotoğraf makinesi al yanına zenfone 5z alırsın snapdragon 845 li kirin 970 li p20 prodan daha iyi.

    Ayrıca p20 pro 4k 60 fps çekemeyen eis ile ois aynı anda devreye girmeyen bir telefon. Görende kamerada rakipsiz sanacak
  • Çıkalı neredeyse 1 yıl olmasına rağmen DXoMark'ta 2. sıradaysa bu kadar gömemezsin. Bu kadar agresif olmana da gerek yok. 10 yaşında çocukla mı konuşuyoruz anlamıyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erayaman2

    Çıkalı neredeyse 1 yıl olmasına rağmen DXoMark'ta 2. sıradaysa bu kadar gömemezsin. Bu kadar agresif olmana da gerek yok. 10 yaşında çocukla mı konuşuyoruz anlamıyorum :D
    Dxomarka ne bakıyorsun gm9 proda yüksek puan aldı o siteden. P20 foto konusunda ne kadar iyiyse video konusunda da o kadar berbat bunu inceleme yapan tüm siteler söylüyor.

    Bu arada neredeyse benim hesabım 10 yıllık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yaşında olmadığını ben de biliyorum zaten de durduk yere atar yaptın ergen gibi o yüzden :D
  • sinanx kullanıcısına yanıt
    hadi ya, sen de mi brütüs diyesim geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.