Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MEKATRONİKÇİYİM , MEKATRONİKÇİYİM Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (13 Mobil) - 10 Masaüstü14 Mobil
5 sn
22.203
Cevap
636
Favori
1.110.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KONUYU FORUM FAVORİ (KALP) BUTONUNDAN FAVORİLEYEREK VE YAZIYI BEĞENEREK SİZ DE BİR KATKIDA BULUNUN HEM GÜNCEL FIRSATLAR ve KAMPANYALARDAN ZAMANINDA HABERİNİZ OLSUN,HEM KONU DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞSIN DAHA FAZLA KİŞİ FAYDALANSIN.

    KONUNUN KISA ZAMANDA FORUMDA EN ÇOK FAVORİLENEN KONU OLMASI,YOĞUN İLGİ GÖRMESİ VE YOĞUN ZİYARET EDİLMESİ ÜZERİNE KONUYA DAHA ÇOK ZAMAN AYIRMAYA,SORULAN SORULARDAN ve PAYLAŞIMLARDAN ÇIKARDIĞIM SONUÇ ve YOĞUN TALEP ÜZERİNE KONUNUN KAPSAMINI GENİŞLETMEYE KARAR VERDİM.
    TURKCELL ile İLGİLİ KAYNAK BİR KONU OLACAKTIR.
    KONU 7 gün 24 Saat Soru-Cevap hizmeti gayretinde olacaktır.

    EN ÖNEMLİSİ:
    GÜNCEL KAMPANYALAR,GÜNCEL FIRSATLAR,GÜNCEL HEDİYE İNTERNET İMKANLARI
    + GÜNCEL POPULER PAKETLER ve TARİFELER GÖRSEL SUNUM ve RESMİ DETAY BİLGİLERİNİ İÇEREN WEB LİNKLERİ 1.SAYFA 1.YAZIDA(Burada) YAZILIP ANLATILACAKTIR.
    BU YÜZDEN BU KONUYU HEM FORUM FAVORİ BUTONUNDAN HEM DE WEB TARAYICINIZIN FAVORİ(Yer İmlerim) BUTONUNDAN FAVORİLEMENİZ,SIK SIK BU KONUNUN 1.SAYFA 1.MESAJINI KONTROL ETMENİZ FAYDALI OLACAKTIR. SORUSU OLANLARA,YARDIMA TAVSİYEYE İHTİYACI OLANLARA BU KONUNUN LİNKİNİ VEREBİLİRSİNİZ.
    KONUYU SOHBET ORTAMINA ÇEVİRMEMENİZİ,POLEMİK YAPILMAMASINI,KONUNUN AMACINDAN SAPTIRILMAMASINI RİCA EDERİM. HER YAZILAN BİLGİLENDİRİCİ OLMALI,KATKI SUNMALI.DUYGULARINIZI DEĞİL,BİLGİLERİNİZİ YANSITMANIZI RİCA EDİYORUM.

    KONUNUN MOBİL LİNKİ:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137432399

    KONUNUN MASAÜSTÜ PC / NOTEBOOK / LAPTOP LİNKİ:https://forum.donanimhaber.com/turkcell-paketler-guncel-kampanyalar-firsatlar-7-gun-24-saat-soru-cevap-yardim-tavsiye-taktik--137432399

    HAZIRSANIZ BAŞLAYALIM:

    TURKCELL FATURALI FATURASIZ TÜM PAKETLER ve TARİFELER
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler

    TURKCELL FATURASIZ(Hazır Kart) YENİ ABONE ve NUMARA TAŞIYARAK GELENLERE ÖZEL KAMPANYALI PAKETLER:
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart/yeni-musteri

    TURKCELL FATURALI YENİ ABONE ve NUMARASINI TAŞIYARAK GELENLERE ÖZEL KAMPANYALI PAKETLER:
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/faturali-hat/yeni-musteri

    TURKCELLİ OLMAK İSTEYENLERE FATURALI SON ÇIKAN PAKETLER
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi

    TURKCELL FATURALI FATURASIZ TÜM KAMPANYALAR:
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar

    4.5G FATURALI KAMPANYALARI:
    https://www.turkcell.com.tr/site/hata

    CEPTEN İNTERNET KAMPANYALARI:
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/faturali-hat

    DİĞER KAMPANYALAR:
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/faturali-hat?place=campaigns_category

    TURKCELL FATURALI GENEL TARİFE ve PAKETLERİ:
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler

    SERVİS ve UYGULAMALARA ÖZEL KAMPANYALAR:
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler
    __________________________________________________

    GÜNCEL POPULER AVANTAJLI EN UYGUN FATURASIZ PAKETLER:

    Faturasızda Hediye Internet Kazanma Araçları: Salla Kazan,GNÇ Yumurta Çatlat,Goller Cepte,Paycell Kart,Bip Kim 1GB İster,Bip Bil Kazan,Bip Surpriz Nokta,Bip SenYapDiye,Yaani Uygulaması Hergün Puan Topla, (Mutlaka Bip Yükleyin,Keşfet Menüsünden Servisleri İnceleyin Takipleyin)

    -----


    ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇



    ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇



    ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇


    ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇


    _______________________________________________
    _______________________________________________

    GÜNCEL POPÜLER AVANTAJLI EN UYGUN FATURALI PAKETLER:



    ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇



    ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇


    ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇



    Turkcell sürekli değişik isimlerle saatlik-günlük-haftalık-aylık hediye GB kazandıran kampanyalar düzenleyen bir operatör. Biri biterse başka isimle başkasını duyuruyor,yada eskisini tekrar devam ettitiyor. Zaten bunu yapmasa fiyatlarından dolayı çekim ve hız farkı hariç avantajı olmaz. Her kampanyayı bir yazıda detaylı anlatamam zira forumda her kampanyası için ayrı ayrı başlıklar açılmakta,detaylı anlatılmakta. Forum konularını inceleyip bulup okuyacaksınız. Emin olun etkili,önemli kampanyalar mutlaka bu forumda ya sıcak fırsatlarda yada mobil operatorler bölümünde çok güzel şekilde anlatılmıştır,anlatılıyordur. Bu foruma hergün girin ve sıcak fırsatlar ile mobil operatorler bölümlerini favorilere ekleyin her gün 10 dakikanı ayır başlıkları kontrol ediniz. Günde 10 dakika ayırmak size ayda 10 GB kazandırabilir. Hergün giremiyorsanız,haftada 2 kere girip 30 dakika ayırmak size ayda 30 TL ve 10 GB kazandırabilir. Bu forum bu alanda doğru bir yer ve daha iyisi yok. Doğru yerdesiniz.

    Şimdi aradaşlar,daha önce de yazdım,tekrar yazmak zorundayım bilmeyenler için: Burada çok zaman harcayıp emek verip uzun uzun yazıp,anlatıp yardımcı olmaya çalışıyorum,bunu görenler de bana bu durumu yazıyorlar. Teşekkür ediyorum.
    Yalnız;ben burada balık tutmayı öğretiyorum,ama karşımdakiler balığı da sen tut,pişir ağzıma tut mantığında olduğunu anladığım an kendimi geri çekerim. Balığı tut,pişir ağzıma tut mantığı yıllardan beri forumlarda iyi niyetli gayretli,herkese yardımcı olmak isteyen kişiler için sıkıntı olmuştur. Gayretli,yardımcı olmak istemeyen kişiler için zaten bir sorun yok.
    Yani bizler gayretle yardımcı olmaya çalışırken balığı tut,pişir,ağzıma tut mantığında olmayın rica ediyorum,biraz forumu ve konulardaki önce sayfaları açın okuyun inceleyin. Zaman sınırlı,günde 24 saat var,uyku saatimiz var,dinlenme saatimiz var,wc ve duş ihtiyaçlarımız var,yemek ihtiyacımız var. Zaman ayırmamız gereken ailelerimiz var. En önemlisi ekmek parası için günün çoğunda meşgul olmamız gereken işimiz var. Burada bir kişiye gereginden fazla zaman ayırırsak başka kişiye ayıramayız. Sorulan soruların çoğunun cevabı inanın forumda var,hatta soru sordugunuz konunun son 10 sayfasında,son 20 sayfasında mutlaka vardır. Ben takip ediyorum zaten,son sayfalarda cevabı yoksa cevap yazıyorum. Hem bizim için hem kendi iyiliginiz için lütfen konunun önceki sayfalarına gidebildiginiz kadar gidin.
    Buna ragmen soruların cevabı 3-5 kelimelik yada 1-2 cümlelik cevaplarsa tekrar tekrar da olsa cevap yazarım ama genel anlatım gerektiren " hocam faturasız hangi paketler var,hocam en avantajlı paket hangisi,hocam interneti bol paket önerebilirmisiniz,hattımı taşıdığımda bol hediye almak için neler yapmalıyım" gibi sorular sorarsanız ve konuda zaten anlattıysam cevap yazmam kusura bakmayın. Bunların cevabı detay ister ve herkese tek tek anlatmıyorum. Konuya 20 sayfada bir detaylı yazarım geçerim. Bunun sebebini başta balık tutmak ve balık yemek örneğinde anlattım. Biraz da siz gayret etmelisiniz. Bunların dışında 2 dakikamı alacak,1 cümle ile cevap verilecek soruları cevaplarım ama onu da genellikle şu linkteki yazıyı oku derim linki veririm.

    Sizden bir ricam: Yazdığım yazılar kaynak yazılar,çok faydalı yazılar,soruların cevabının bulunduğu yazılar. Bu yüzden yazının ön plana çıkıp daha çok kişiye ulaşması için bu yazıyı ve konuyu beğenin ve favorileyin. Benim beğenilerden ve favori yapılmasından bir kazancım yok,amacım daha çok kişiye ulaşsın. Bu konuda bu emeğime katkıda bulunup 10 saniyenizi verip beğeni ve favori yapacagınızı umuyorum.

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    Turkcelldeki hediye mantığı,hediye yağmuru diye tarif edebilecegim,damlaya damlaya göl olur diyebileceğim bir sistemdir. Hediyeler daha çok saatlik ve günlüktür ama bu gün alırsın yarın bir daha alırsın. Bu şekilde tarifendeki paketindeki internet durur,harcanmaz. 2 günü kurtarırsın. Buradan bakınız. Haftada 2 gün ayda 8 gûn edet. Bunlar hariç haftalık,aylık hediye internet de var tabiki. Mesela dergilik 1 GB genellikle haftalıktır. Goller Cepte maç tahmini her gole 100 mb haftalıktır ki Goller Cepte en önemli beleş kaynağınız olacak.
    Turkcellde sakin kafayla sistemi öğrenip planlama yaparsanız çok kazancli cikarsiniz ve bunu zamanla görecek ve kabul edeceksiniz.
    Size önemle tavsiye ediyorum: EVDE BİR KAĞIDA HEDİYELERİ,GÜNLERİ,NE ZAMAN HANGİ KAMPANYA NOT ALIN DUVARA PANOYA YAPIŞTIRIN. SALLA KAZAN CUMA,ÇATLAT YUMURTA CUMARTESİ-SALI,KİM 1 GB İSTER HERGÜN,DERGİLİK HER 30 GÜNDE 1 YAZIN MESELA. ÇÜNKÜ GERÇEKTEN UNUTTUĞUNUZ OLACAK,ÜZÜLECEKSİNİZ. BEN GEREKİRSE ALARM KURUYORUM NOT EKLEYİP.

    Hattımı Turkcell faturasıza taşıyacağım/taşıdım,Turkcellde öğrenirsen takip edersen hediye internet çok oluyor diyorlar,neler yapmam lazım diyenler:

    Hattınız taşındığında eski numaranız değişmiyor ama simkart değişiyor. Öncelikle eski simkartınızdaki rehberi telefonunuza (cihaza) kayıt etmedinizse,kopyalamadınızsa telefonun hafızasına aktarın.
    Numaranızı faturasıza taşıma başvurusu yaparken paket seçmek zorunda değilsiniz. Seçilmez,zaten. Numaranızı faturasıza taşıma başvurusu yaparken tarife seçeceksiniz,size sornazlar,ya super tarifeyi ya bizbize tarifesini yazarlar başvuru formuna. Ben ufak avantajlar açısından Bizbize tarifesini öneriyorum.Siz formu doldurnadan BizBize tarifesini yazınız deyin. Sizden istenecek email doğru ve güncel olsun,sözleşmeniz anında 5 dakika içinde Turkcell tarafından email adresinize gönderiliyor.Mail adresiniz varsa mutlaka sözleşmeye yani forma mailinizi yazdırın,çekinmeyin onlar size muhtaç,siz onlara değil. Kızıp gitseniz acayip moralleri bozulur. Size imza attıracaklar,çekinmeyin hemen imza atmayın. Formu bir okuyun inceleyin,anne kızlık soyadı doğru yazılmış mı,numara doğru yazılmış mı,tarife doğru yazılmış mı okuyun kontrol edin 2 dakika. Hata olursa size 1 hafta gecikmeye sebep olur. Forumda örneklerini rastladık,şikayetleri okuduk. Bayiden verilen simkart paketini içinde simkart var mı kontrol edin ve emailinize gelen sözleşmeyi kontrol edip simkarttaki çok uzun simkart numarası yani sözleşmedeki simkart no ile size verilen paketteki simkart seri numarası aynımı kontrol edin. Farklı ise size ait simkart sizde degildir,yani sizin numara sizde değil. Ya bayidedir,ya başkasına verilmiştir yanlışlıkla.
    Bir diğer sık yaşanılan sorun: Bayiye gittiginizde bayi sizi illa faturalıya taşımak isteyecektir. Bunun için size faturasızı kötüleyecek,faturalı daha avantajlı diyecektir. Hatta faturasızda bahsettiginiz paket yok,size ne çıkarsa onu alırsınız diyecektir. Siz rahat olun,kimliginizi yada kimlik fotokopinizi verin,taşınacak numarayı söyleyin,hangi operatörde şuan söyleyin,tarifenizi Bizbize deyin,anne kızlık soyadını söyleyin sorarlarsa,formu kontrol edin ve imzayı atın,simkart paketini alın çıkın.
    Baktınız faturasıza hattınızı taşımakta kararlısınız,simkart kalmadı da diyebilirler. Gidin başka Turkcell bayisine. Bu arada 2.el telefon satan TURKCELL tabelalı dükkanlara gitmeyin,resmi Turkcell TİM bayisine gidin,giysileri Turkcell markalı,logoludur çalışanların. Hepsi aynı üst tişörtü giymiş olmalıdırlar çalışanlar. T-shirtlerde Turkcell yada bir markası yada bir reklam sloganı yazar. TURKCELL yerine Turkcell tabelalı 2.el telefoncuya gidenler var,bu yüzden bu durumu da anlattık.

    Hattı taşıma başvurusu yaptığınızda size verilen simkart paketini az önce dedigim gibi kontrol edin ama kırmayın saklayın. 2 gün içinde telefonunuza mesaj gelir eski hattınıza,yeni simkartı ne zaman hangi gün ve hangi saatte takmanız gerektigi konusunda. O mesajda belirtilen gün ve saatten 15 dakika önce eski simkartınızdaki sinyal kesilir. Yeni simkartı belirtilen saatten 5 dakika yada 10 dakika sonra telefonunuza takın. Simkart pin kodu koruması açıksa,paketteki simkart alanından pini kazıyın girin pin kodunu.
    Ekran geldikten sonra *100# tuşlayarak gerekli adımlardan devam ederek 4.5G internet ayarlarınızı yapılandırabilirsiniz.
    Her Turkcell abonesi *100# yolunu unutmasın,sık sık lazım olur. Ara sıra tuşlayın Bana Özel menusunden size ne var bakın. Yalnız tekliflere karşı dikkatli olun,kullandiginizdan kötüsünü teklif edilir.

    Turkcell hattınız aktif olduktan sonra Play Store yada IOS mağazadan Turkcell Dijital Operator uygulamasını ve Turkcell Bip Uygulamasını aratın bulun yükleyin kurulsun.
    Gerekli şifre/kod aşamalarını halledin girin,hattınızka ilgili ayarları yapın. 4.5G aktif degilse aktif yapın. Yurt dışı aramayı gerekirse kapatın.
    Telesekreteri kapatın,en çok şikayet telesekreterden. Turkcell Telesekreter rezaleti yaşamak istemiyorsanız Iptal Sekreter yazın 2200'a gönderin. Yönlendirmeleri iptal etmek içinse ##002# yapın. Bunları hattınız açıldığında ilk başta mutlaka yapın,isterseniz sonra açarsınız ama açmak istemezsiniz.

    Önce Dijital Operatör uygulamasını ve Bip uygulamasını kur demiştik.

    Arkadaşlar, Paycell'i ,(paycell kartı) ihmal etmeyin.
    Paycell Kart hediye internet kazanma sisteminde benim için en önemli araçlardan. Kaz gelecek yerden yumurta esirgenmez arkadaşlar. Paycell kart resmi Turkcell bayilerinde şuan 15 TL,ilerde zam gelebilir belki,surekli zam geliyor zaten.
    Turkcellde 12 ay kalacaksanız hattınız açıldıktan sonra 1.gün gidin turkcell magazadan paycell kart alın,paycell karta 50 TL yükleyin,hattınıza 1 GB haftalık hediye gelecek. İsterseniz 1GB ile 1 hafta geçirin isterse 1 günde bitirin siz bilirsiniz. 50 TL dursun paycell kartınızda,ve hattınıza TL yüklemeyin asla. Belki paket yuklemeye gerek kalmaz en az 2-3 hafta. Nasıl mı?

    Araya paycell girdi ama hattınız açılınca Dijital Operatör Uygulamasını kurun demiştik. Uygulamaya gerekli girişleri yaptıktan sonra Salla Kazan menusunu görürsünüz,tıklayın ilerleyin,sallayın internet yada dakika gelir. İnşallah Bip heryöne dakika gelir ve 1 haftalık konuşma ihtiyacınız giderilir.
    Bip ile heryönü,evi,köyü,işi,başka operatördeki numaraları arayabilirsiniz. Karşı tarafta internet olmasına,bip olmasına gerek yok. Bu yönûyle Whatsapp ve benzeri programlardan farklıdır ve avantajlıdır. Yalnız bip ile arama yapıp konuşabilmeniz için sizde internet olmalı ve internet açık olmalı.
    Hat yeni açıldı,paket almadım internet yok,salla kazandan bip dakika geldi ama internet yokken nasıl kullanacagim diyebilirsiniz ama sizi 1 gün ve 1 hafta idare edecek,sonra 1 hafta daha idare edececek hediye internetler takır takır gelecek taktikleri uyguladıkça.
    Dijital Operator uygulamasından Salla Kazanı yaptınız ve hediye geldi ve size 2.bir hediye için Dergilik yükle ve 1 ücretsiz dergi yada gazete indir diyecek.
    Dergilik yönlendirnesini kabul edin devam edin,Play Store yada Iphone storeden Turkcell Dergilik'i yukleyin. Numaranız tanımlansın,ücretsiz 1 dergi yada gazete indirin hediye haftalık internet gelsin.
    Turkcell hediye internet sisteminde en önemli en faydalı araçlardan biri de Goller Cepte uygulaması ve bu uygulama içinden maç seçerek seçtiginiz maçta her gole 100 mb kazanmaktır. Maç 3-2 biterse haftalık 500 MB gelir,5-2 biterse haftalık 700 MB gelir 1 maçtan. 1 maçta 15 gol atılsa da 1000 MB'dan fazla verilmez bilginiz olsun.
    Her aboneye Goller Cepte ile haftada 1 maç ücretsiz oynana hakkı verilir. Ücretli paketler alarak oynama hakkınızı haftada 3 maça,6 maça yada 8 maça yükseltebilirsiniz. 5 TL'ye Haftalık Goller Cepte Super Paket alırsanız haftalık 8 maç oynama hakkınız olur. Haftada 5TL vererek en kötü ihtimalle haftada 1.5 GB internet alırsınız,acil internet lazım olduğunda ek internet almak yerine haftalık goller cepte süper paket almak en iyi taktiktir.
    Aylık Goller Cepte Standart Paket alırsanız haftada 6 maç,ayda 24 maç tahmin hakkınız olur.En kötü ihtimalle ayda 3GB internet alırsınız.
    Bu yazacağımı unutmayın,Turkceli iyi bilen birçok abone aylık 9TL'ye Şampiyon isimli yada Bordo isimli bir paket alarak şampiyon pakette yada Bordo pakette hediye verilen Goller Cepte Aylık Standart paketi kullanarak ve ayrıca takımının attığı her gole 5 kat MB kazanarak ayda sadece 9TL ödeyerek ayda en az 8 GB internet kazanılabilir ve bu büyük avantaj.
    Mutlaka ama mutlaka paketinize ek 9TL'ye Şampiyon paket yada Bordo paket alma taktiğini araştırın eğer ayda en az 8 GB daha internet almak istiyorsanız.



    Turkcell hediye internet sisteminde en önemli diğer araç: Surpriz nokta hediyesidir.Nasıl mı kazanacaksınız? İnanın çok basut,kolay ve zevkli.. Pokemon oyunu gibi diyenlere takılmayın. Önce cihaz menulerinden Konumunuzu açın,Surpriz nokta almak için konumunuz açîk olacak ki hediye noktalarına yakınlıgınız belli olsun. Konumu açtıktan sonra Bip uygulamasını açın,aşağıda Keşfet'e tıklayın,Surpriz Nokta yazın Surpriz Nokta servisi görünsün tıklayın açılsın,takip et deyin. Açılan ekranda Oyna'ya tıklayın harita açılsın. Yavaş yavaş genişletin 2 parnak kullanarak. Eğer harita gelmezse tekrar Oyna'ya tıklayın. Sarı ve lacivert noktaları görün,noktalara tiklayin kaç metre yakında oldugunuzu görün. 50 metre yakın oldugunuzda Kazan der ve Kazan'a tıklar hediyenizi alırsınız. Siz surpriz noktaya yaklaştıkça malesef google harita yada yandex haritadaki gibi siz de ilerlemiyorsunuz. Siz her 15 adımda yada her 20 metrede bir ekranı küçültüp büyütün,yada bip ekranına geri dönüp tekrar surpriz nokta menusune tiklayip tekrar Oyna'ya basın haritadaki yeni konumunuz,noktaya yakınlığınız görülsün. Dedigim gibi 50 metre ve altında Kazan der tıklar kazanırsınız. 50 metre yaklaşmanız yeterli.
    3 çeşit surpriz nokta vardır: 1.sarı surpriz nokta 2.lacivert virgule benzeyen nokta,3.lacivert hafi jokeri veren nokta.
    Günde 2 sarı 1 hadi jokeri noktası alabilirsiniz. Yada Günde 1 sarı + 1 lacivert + 1 hadi jokeri noktası alabilirsiniz. Ayda 10 sarı nokta alabilirsiniz. Hadi jokeri de ayda 10 olması lazım emin degilim.
    İlk surpriz nokta günlük 1GB verir,2.nokta haftalık 250 dakika verir. Bu sıralama değişmiş olabilir bu ay. Hattını yeni taşıyanlar heryöne haftalık 250 dakika alıp 1 hafta paket almadan idare edebilmek için bir an önce ilk 2 noktayı almasında yarar var. Bırakın ilk gün günlük GB hediyeleri biriksin silinsin,surpriz noktadan gelecek 1 GB günlügü sonra alayım diye size çok lazım olan haftalık 250 heryone dakikayı bekletmeyin. Bu 250 dakika Bip sakika degil,normal heryöne 250 dakika. Surpriz noktadan ayda 2 kere yani 10 noktadan 2'sinde haftalık 250 dakika çıkar,1 noktadan da 2 saatlik 120 dakika çıkar.
    Büyükşehirlerde yaşayanlar Surpriz nokta için şanslı diyebiliriz. Mesrla İstanbul Taksim-Galata-Tramway arası yani İstiklal caddesinde 5 civarı nokta var. Galata kulesinin tam altında ve 70 metre ilerisinde 2 tane var,şişhanede 2 tane var. Mecidiyeköy Trump Towers içinde 1 tane var,önünde 1 tane var. Emniyetin ilerisinde muhallebicinin önünde var,karşıya geç bankakarın önünde ve simit saraylarının önünde ışıklarda var. Şişli Camiinin ilerisindeki Ziraat Bankasının önünde 1 tane var.
    Emin önünde surpriz nokta baya var,karaköyde köprüye yakın var. Gaziosmanpaşa 'da Vailand yani Isfanbul'da 2-3 tane var. Eyup Çırçır'da Cevahir AVM ve çevresinde 2 tane var. Kadıköy İskeleye yakın 2 tane,içeri girip telefonculara yaklaştığınızda 2 tane,boğanın önündeki Turkcell önünde 1 tane var. Şirinevler'de,Bakırköy'de ve anlattığımda yazı çok uzar İstanbul'da her yerde bol bol var yani.
    Bulunduğunuz şehirde nerelerde surpriz nokta varsa burada bu mesaja cevap vererek yazabilirsiniz. Surpriz noktalar kişiye aittir,o noktayı başkası alsa da sizin ki durur kaybolnaz,yani başkası almış yok. Bu yüzden noktaları paylaşmanızın dize zararı yok. O noktada herkese hediye var yani.
    Turkcell'de hediye internet araçlarından biri de Kim 1 GB İster servisidir. Bip uygulamasında Keşfet tıklayın,Kim 1GB İster yazın bulun servisi,takip et deyiniz. Başla yazın gönderin. Yarışma başlasın,gelen soruları 10 saniyede cevaplayın ama bence bu sure 10 saniye degil 5 saniye yada 7 saniye. Geç kalmayın.ılk sorular kolay. 100 mb olunca size tamam mı devam mı der,bence ilk gün riske girme bip konusna için 50 mb bile önemli. Tanam yaz gönder 100 mb gelsin. Devam ettiginde yanlış cevapta yarışma biter hediye vernez ama sana ücretli devam etme hakkı teklif eder,iptal yaz gönder kapat diğer günü bekle. Hergün yarışma hakkın var.

    Turkcell deyince akla ilk gelen Salla Kazan tabiki. Başta biraz anlattık ama eksik kalan yerler var.
    Salla Kazan her hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece,yani cumaya gününe girdigimiz ilk saatlerde 01:00 civarı hatlara tanımlanır ve perşembe gününün sonuna kadar perşembe 23:59 'a kadar sallayıp alma hakkınız var. Sallayıp almazsanız cuma günü silinir yenisi gelir. Hakkınız tanmış olur.
    Salla Kazan haftalık 1 haktan hariç olarak her paket yuklediginizde fazladan 1 hak verir. Paket yuklemeden önce salla kaxan hakkiniz varsa kullanin birbirini götürmesin,sorun yaşandığı söyleniyor riske girmeyin.
    Ayrıca salla kazan dogum günlerinde de sallama kazanma hakkı verdigi oluyor,dogum gününüzde dijital.operator uygulamasını kontrol edin.
    Bazen önemli günlerde,bayramlarda da fazladan sallama kazanma hediyesi verdigi oluyor.
    Ayrıca her 30 günde bir salla kazan 2. hediye olarak dergilikten dergi-gazete indir 1GB haftalık kazanma hakkı verir. Unutmayın 30 günde bir,salla kazan yapınca ayrıca seni dergilik'e yönlendirir,dergi-gazete yukle der ve 1 GB haftalık.hediye kazandırır,tabi denileni yaparsan. Bence bu 30 günfe bir salla kazan-dergilik kombosu 1 GB hediyesi de Turkcell hediye sisteminde önemli. Dedik ya,damlaya damlaya göl olur.
    Eğer hattına 7 yaş 25 yaş arası birinin TC numarası ile GNC tanımlayabilirsen GNC uygulamasından haftada farklı 2 gün yumurta çatlatarak her çatlatmada 1 GB internet kazanabiliyorsunuz. Yumurta çatlatmadan önce yine Konum özelliginizi açmanız gerekiyor. Bunun sebebi o konumda o an yoğun internet kullanılıyorsa az internet veriyor. Bu yüzden evinizde başka bir turkcell hat varsa diğer hattı uçak moduna alıp yumurtanızı öyke çatlatmanızda yarar var. Hatta komşulara da söyleyin siz yumurtayı çatlatmadan telefonlarını kapatsınlar,turkcell hat görünmesin konumunuza yakın. Yakınınızda internette olan çok hat oldukça internet hediyesinin süresi azalıyor-muş..


    Paycell 2 türlü kullanılır:
    1.Fiziki Paycell Kart (mağazalardan,turkcell.com.tr`den,Şok Merketlerden alınabilir
    2.Sanal Paycell Kart (Paycell Uygulamasından Oluşturulur,Ücretsiz)

    Paycell kartı bir banka kart gibi,kredi kartı gibi aynen marketlerde,restaurantlarda,benzinliklerde,giyim-parfümeri-zuccaciye mağazalarında,gratiste,watsonda,lc-waikiki'de,kotonda,migrosda,A101'de,BiM'de,ŞOK'da,en önemlisi ali expressde ve hepsiburada,n11.com'da kullanabilirsiniz.
    Paycell kartınıza turkcell mağazalardan istediginiz kadar TL yükleyebilirsiniz ve magazalardan paycell karta istediginiz kadar TL yuklemek ücretsiz.
    ATM'lerden yuklerseniz komisyonu var. EFT ücreti almayan bankalardan EFT yaparak da paycell kartınıza TL yukleyebilirsiniz.
    EFT sistemi ve güncel paycell kampanyaları detaylı bilgi almak için paycell.com.tr adresini mutlaka inceleyiniz. Kenarda dursun lazım olacak.
    Ha bu arada paycell kartın aylık 2 TL ücreti var ama bu ücret fazlasıyla hediye TL ve GB olarak karta geliyor. Bir kaybınız,gideriniz olmuyor. 2 TL ücreti var deyip kararsız kalanın hayatta doğru karar verme konusunda işinin zor olduğunu düşünüyorum. 2 x 2 = 4 Hesap ortada.

    Yazının başından beri anlattığımız bu Turkcell Hediye Sistemine biz Turkcell Beleş Sistemi diyoruz.
    Belki şimdilik unuttugumuz hediye aracı varsa sonra eklerim. Senyapdiye kampanyası bugün son,bu yuzden eklemiyorum. Yapan olacaksa,paycell ile harcama yapana 15 GB internet hediye. Bugün gidin paycell karttan hattınıza TL yükleyin yada gidin marketten birşey alın 10 liralık,yada restaurantta yemek yiyin paycelle ödeyin gelsin 15 GB. Ha ama bakın burası çok önemli,önce Bipten Keşfet tıklayıp Senyapdiye yazın,servisi bulun açın takip et deyiniz. Sonra haftanın uygulamasına git tiklayiniz,paycell uygulamasina gidiniz açılsın. Bu şekilde kampanyaya katılın ve sonra paycell kartınız ile harcama yapın. Sonra denyapdiye servisinde durumum'a tiklayin hediye kazanilmiş mi cevabi gelsin.

    YAZIYI ve KONUYU FAVORİLEYİN,GÜNCEL KAMPANYA ve TAKTİKLERDEN HABERİNİZ OLSUN.
    YENİ YAZILAR EKLENDİĞİNDE MAİL ADRESİNİZE BİLDİRİM GELMESİNİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
    BU İLK YAZIMI GÜNCEL KAMPANYA VE AVANTAJLARA GÖRE SÜREKLİ DÜZENLEYECEĞİM.

    (Acil bilgiye ihtiyacı olan buradan sorabilir,özelden soru-cevap yapamıyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 15 Kasım 2023; 6:17:44 >



  • (ÖNCELİKLE SİZLER İÇİN BÖYLE ZAMAN HARCADIĞIM, ZİHİN YORDUĞUM BU YAZIYI 2 SANİYENİZİ HARCAYARAK BEĞENİ YAPIP ÖN PLANA ÇIKMASINI SAĞLAYIP DAHA FAZLA KiŞiYE ULAŞMASINI,DAHA FAZLA KİŞİNİN GÖRMESİNE DESTEK OLMANIZI RİCA EDİYORUM. İLGİ VE ALAKAYA GÖRE GÜNCEL DURUMLARA GÖRE YAZIYI DÜZENLEYECEĞİM.BU KONUDA KAYNAK ARŞİV YAZI OLACAK.İHTİYACI OLANLARA EN UCUZA İNTERNET SAĞLAMAK,YARDIMCI OLABİLMEK AMACIM.)


    Değerli Arkadaşlar,
    Anlatımlarımız ve tavsiyelerimiz sonucu internet kazandıran goller cepte maç hakları içeren Yeşil Beyaz paket / Şampiyon paket / Bordo hakkında gerek özelden PM olarak,gerek konularda çok sorulması üzerine daha önce bu konuda yazdığım bu yazıyı,sorulan soruları kapsayacak şekilde düzenledim.
    Bu paketler ayda 9 TL ödeyerek paketlerinize haftalık ek internet kazandırmak için harika bir fırsattır. Sebeplerini yazının devamında anlattım. Ayda 9 TL'ye böyle bir imkan yok. Turkcell iptal etmedikçe,abartılı zam yapmadıkça internetinize destek olarak bu paketleri kullanmayı mutlaka düşünün. Bence ayrıca futbol ile ilgilenmeyi sevenler varsa stres atılıyor. Bu paketi kullanmak planlama gerektiriyor,bu paketleri kullanırken dikkatinizi arttıracak,analiz yeteneğiniz artacak,hafızanız güçlenecek ve planlı hareket etme kapasiteniz artacak.
    Bu paketleri kullanmak için yeterli zamanınız yoksa ters etki yapabilir,zararlı strese sebep olabilir. Kazanılan hakları oynamayı unutabilir,kazanılan interneti yüklemeyi unutabilirsiniz. Zamanı olmayanlar,ben uğraşmam diyenler,interneti yeterli pahalı ANA paketlerden yada pahalı ek paketler alıp goller cepte ile uğraşmayabilirler.

    Bu faydalı yazının daha sonra size lazım olup arandığında kolay bulunması için,ve başkalarının da öğrenmesi için BEĞENİ yapıp ilk sayfaya yerleşmesini sağlayabilirsiniz. Hiç bir yazımda kendi egom için "Beğeni"(👍)istiyor değilim. Emek ve zaman harcayarak oluşturduğum bu yazıların konuda en fazla beğeniyi alıp ilk sayfaya ve google arama sonuçlarına çıkması sizler için faydalıdır.


    Yeşil Beyaz paket / Şampiyon paket / Bordo paket arasındaki farklar:

    Yeşil Beyaz paketi sadece faturalılar alabiliyor,yani faturasızlar Yeşil Beyaz paketi alamaz. Şampiyon paketi ve Bordo paketi ise faturalılar da faturasızlar da alabiliyor.

    Faturasızlar haftada 6 hak oynama hakkı veren Şampiyon paket yada Bordo paketi alabilirler.

    Şampiyon paket Galatasarayın maçları için hediye maç bileti,GS Store özel indirimleri de sunar.
    Şampiyon pakette: Aylık 500 dak Bip heryöne dakika,Life Box, Fizy, Çalarken Dinlet hediyeleri de var.

    En önemli fark ise,Yeşilbeyaz pakette aylık goller cepte süper paket:yani haftalık 8 maç,ayda (30 günde) 40 maç hakkı vardır.

    Şampiyon Pakette ve Bordo pakette ise aylık standart goller cepte paketi vardır.:Yani her hafta 6 maç,30 günde 5 x 6 = 30 maç oynama hakkı vardır.
    (Eğer paketleri ctesi yada pazar almaya başlarsanız 1 hafta fazla hak geliyor paketler 30 gün geçerli oldugu için)

    Yeşil Beyaz pakette haftada 2 maç,ayda 10 maç hakkı fazla var.Bu en kötü ihtimalle ayda 2 GB fazla getirir demektir.(Ayrıca az sonra yazacağım ayda 16 GB kazanma imkanı hariç)

    Şampiyon paket ile Bordo paket arasındaki farklar ise Şampiyon pakette aylık heryöne 500 Bip Dakika,Bordo pakette ise aylık heryöne 100 bip dakika vardır.
    Şampiyon pakette Galatasarayın maçlarına ayrıca oynamaya gerek kapmadan gol başına haftalık 200 mb ve galibiyete günlük 1 GB,aynı şekilde Bordo pakette Trabzonspor'un maçlarında ayrıca oynamaya gerek kalmadan,her gole haftalık 200 mb,her galibiyete günlük 1 GB internet gelir.

    3 pakette de,goller cepte haklarından ayrı olarak Bursaspor'un veya Galatasaray'ın veya Trabzonspor'un Türkiye Liglerinde,Türkiye Kupasında ve Avrupa kupalarında attığı her gole haftalık 200 MB,aldıkları her galibiyete günlük 1GB hediye var.Bu kazanımlar için ayrıca bu takımların maçlarına oynamanıza gerek yok.Bu açıdan Trabzonsporun ve Galatasarayın maçları daha fazla kazandırır sanırım.

    Yalnız Galatasaray ve Trabzonspor daha fazla kupa maçı ve Avrupa Maçları oynayacaktır. Bu detay da dikkate alınmalı.

    Yeşil Beyaz paketin Şampiyon pakete ve Bordo pakete göre en önemli avantajlarından biri: Bip uygulamasında Bursa Mobile servisinde her ayın 16 ve 18'i arasında yapılan tek soru 3 şık tek cevaplık Bursaspor tarihi ile ilgili yarışmada soruyu en çabuk doğru cevaplayan ilk 16 kişiye aylık 16 GB,sonraki ilk 160 kişiye aylık 1 GB kazandırmasıdır. Soruyu bilemezseniz ya atıyorsunuz,yada googledan hızlıca cevabını bulup cevaplıyorsunuz. Benim 3 ay arka arkaya aylık 16 GB aldığım oldu 2 kere,yani 6 kere aylık 16 GB kazandım. Aylık 1 GB kazanmak ise sanırım soruya 1 saat bile geç cevap verseniz kazandırıyor. Paketi kullananlar arttıkça benim aylık 16 GB yada aylık 1 GB kazanma şansım azalıyor ama ben bencil biri değilim,sadece kendimi düşünmem. İhtiyacı olanlara,sizlere katkıda bulunmak beni mutlu eder. Forumda özelden gelip,usta bu Yeşil Beyaz paketi anlatma,tavsiye etme,duyurma,bilinmesin sadece biz kullanalım aylık 16 GB'ı biz alalım diyenler oldu. Onlar kendini biliyor. Ben öyle biri olmadım. Öğrenin kullanın,belki durumunuz iyi değildir,çok ihtiyacınız vardır. Özellikle öğrenci kesim ve çocukları olan öğrenci ailesi olan ailelere.

    3 Paket de her 30 gün sonunda eger yeterli bakiye varsa otomatik yenilenir.
    Faturasızlarda otomatik yenilenmesi için yeterli ( en az 9 TL) bakiye olmalıdır. Faturalılarda iptal edilmedikçe paketin süresi olan her 30 gün dolduğunda otomatik yenilenir.Bu paketler taahhutsüzdür,iptal edilmesi cayma bedeli yansıtmaz.

    İnterneti yetmeyenler,ana paketlerine ek olarak bu paketleri değerlendirmeli. Dakikası yetmeyenler için Şampiyon pakette aylık 500 dakika Bip heryöne arama konuşma hediyesi hediyesi var ama Yeşil Beyaz pakette bip her yöne arama hakkı yok.
    Bip heryöne 500 hediye dışında Şampiyon paketin Yeşil Beyazdan üstünlüğü yok,ama Yeşil Beyaz paket ise haftada 2 maç,5 haftada 10 maç fazla oynatıyor. Bu 10 maç 2 gollü bitse bile bu ayda en az 1.5 GB hatta 2 GB fazla kazandırması demektir ki bu en kötü ihtimalledir.

    Ana paketleri yetmeyenler yada ana paketine haftalık 2-3 GB ayda 8-12 GB ek yapmak isteyenler bu paketleri düşünmeli. Bu rakamlar tahminidir, -1 GB az yada + 2 GB fazla kazandırabilir. Ayda toplamda 16 GB kazananlar oluyor araştırıp oranlara bakıp oynayarak.

    Hiç paket kullanmayan hiç paket yapmayan faturasız aboneler yani Hazır Kartlılar,ben Bip Heryöne 500 dakika ile idare ederim,goller cepteden her hafta 6 maçtan kazanacağım internet de bana yeter derse ayda 9 TL'ye Şampiyon Paket alarak ayda 9 TL masrafla işini görebilirler. Yeşil Beyaz paket alamazlar çünkü hem faturasızlara verilmiyor hem heryöne bip dakika içermiyor.

    Hediye Goller Cepte paketleri veren Yeşil Beyaz paket ve Şampiyon paketlerin alımı ve kullanımıyla ilgili size 1-2 hafta fazla hak,şampiyon pakette 12 hak,yesil beyaz pakette 16 hak fazla kullanmayı sağlayacak bir ince detayı taktiği de yazıya ekliyorum arkadaşlar.
    Eğer aceleniz yoksa,acele internete ihtiyaç yoksa bu paketleri mümkünse cumartesi ögleden sonra,yada pazar alın ve son hakların geldigi son hafta tam 30.gün bitmeden yani son gün dolmadan otomatik yenilenmeden paketi iptal edin,ctesi yada pazar günü tekrar almaya başlayın. Pazar günü almaya başlayın derdim ama belki pazar günü iyi maçlar denk gelmez,cumartesi öğlen maçlar başlamadan alın ki iyi maç oynama ihtimali fazla olsun. Siz baktınız pazar günü iyi maçlar var,cumartesi oynamanıza gerek yok,o zaman pazar maçlR oynanmadan başlayın paketi almaya.
    Bu taktiğin sebebi nedir: Bu taktigin temel sebebi goller cepte haklarının her hafta pazarı pazartesiye bağlayan gece 23:59'dan 1 dakika sonra yenilenmesidir,varsa oynanmayan hakların da silinip yeni hakların gelmesidir.
    Bu taktigin diger etkeni bu paketlerin 30 günlük olmasıdır. Eğer bu paketler 28 günlük olsaydı belki bu taktigi denk getiremeyebilirdik ama 30 gün 4 haftadan 2 gün fazladır. Bu 2 gün taşma bizim 4 haftadan fazla yani 5 hafta hak oynamamızı sağlıyor. Çünkü 30 gün 4 haftadan 2 gün fazladır. Diyelim ki sizin paketinizin bitiş günü yani 30.günün doluş günü zamanı Salı saat 13.30 olsun. İşte Salı günü 13.30'da sizin 30 tam günlük paketinizin dolum zamanı ve 13.31'de paket yenilenir ama o haftanın hakları pazartesi 00.01'de verildigi için yeni haklar gelmez. Siz yeni haklar için pazartesiyi bekleyeceksiniz,5 gününüz boş geçecek.
    İşte bunu aşmak için paketin bitiş tarihi saati olan Salı 13.30'dan önce paketi iptal etmemiz gerekiyor. Paketi hangi saatte aldıysanız o saatte paketin süresi biter ve otomatik yenilenir. Yani paklerin bitiş saati 23.59 degildir. 23.59 pazar günü maç haklarının oynanma zamanının bitiş saatidir.
    Pazar 23.59'dan önce tüm haklarınızı oynamalısınız,çünkü oynamadıgınız haklar pazar günleri 23.59'da silinir,yeni haftanın hakları gelir. Bir günde 10 maçtan fazla oynanmaz. Yani pazar gününe 10 haktan fazla maç bırakmayın,son gün oldugu için 10 haktan fazlası kalır oynanmaz,silinir.

    Bu paketlerin kullanımı ile ilgili,daha doğrusu goller cepte haklarının kullanımı ile ilgili mutlaka bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken kriter: oynadığınız maçlardan kazandığınız interneti maç bittigi saat ve dakikadan itibaren 7 tam gün içinde Goller Cepte uygulamasında haklar ekranından YÜKLE tıklayarak hattınıza tanımlamak yüklemektir. Yüklemezseniz silinir. Yükledikten sonra da yüklenen interneti yine 7 tam gün içinde kullanabilirsiniz,kullanmanız gerekmektedir. Kullanmazsanız silinir.
    Burada 7 tam gün kriteri işlemi yaptığınız gün ve saatten itibaren 24 saat + 24 saat hesabıyla 7 tane 24 saat,yani 7 tam gün sistemidir. Maç ayın 10'unda 22:50'de bittiyse en geç ayın 17'si saat 22.50'ye kadar kazanılan internet yüklenmeli. İnterneti diyelim ki ayın 15'inde saat 18.00'de yüklediniz,bu yüklenen interneti 7 tam gün içinde yani ayın 22'si saat 18.00'e kadar kullanmazsanız silinir.

    Bipten konuşabilecek ayda 500 dakika yeten faturasızlar,başka hiç bir ana paket almadan,ayda sadece 9 TL'ye Şampiyon Paket alarak ayda 500 bip dakika + Bedava Fizy + Çalarken Dinlet + Life Box + Haftada 2 GB (ayda 8-12 GB) kullanabilirler. Ayrıca bunlara Salla Kazan,varsa GNÇ Yumurta Çatlat,GNÇ Pazartesileri Bas Kap,GNÇ Bi' Cevap,Bip Hediye Avı,Bizce Kupon Topla,Yaani uygulaması puan topla,Sen Yap Diye,Surpriz Nokta fırsatlarını da eklediğinizde fırsat ve avantaj çok fazla.

    Yani başka paket almaya gerek kalmadan aylık 9 TL'ye otomatik yenilenen Şampiyon paket ile ayda 500 dakika + 12-15 GB civarı net kullanabilirsiniz. Şaka gibi ama gerçek. Kullanmasını bilene..

    Bursa Mobile Yeşil Beyaz paketi SMS ile iptal etmek için IPTAL YBEYAZ > 2200

    Şampiyon Paketi İptal için IPTAL GS9 > 2200

    Bordo paketi iptal için IPTAL TS BORDO yazıp > 2200
    yazıp gönderiyorsunuz.

    Burada anlattıklarımız ilerde değişebilir,paketlere zam gelebilir,maç hakları azalabilir,kazanılan hakların yüklenme ve kullanma süreleri değişebilir.
    Bu yüzden bu yazıyı okuduktan sonra bu paketleri almayı düşünürseniz şu linklerden son kez güncel bilgilerini ve şartlarını okuyunuz.
    Sormak istediginiz varsa bu yazıyı cevaplandır diyerek soru sorabilirsiniz,son sayfanın sonuna sorunuz eklenecektir.


    Yeşil Beyaz Detaylı Resmi Bilgi:

    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/ek-paketler/yesil-beyaz-paket

    Şampiyon Paket Detaylı Resmi Bilgi:
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/ek-paketler/sampiyon-paket

    GOLLER CEPTE PAKETLERİ DETAYLAR:https://www.turkcell.com.tr/servisler





    Sizin gibi kafası karışmış başka arkadaşlar da var. Öncelikle söyleyeyim,forumda başta Akıllı paketlere geçme önerileri ve taktiklerini turkcell sitesindeki yazılanları okuyup buraya yazmaktan daha çok,tecrübeleri bir araya getirip analiz ederek oluşturuyor burada paylaşım yapan arkadaşlar. Zira burada paylaşılan çoğu önerinin kesin bilgisini hiç bir yerde bulamazsınız Turkcell resmi sitesi dahil. Biz forumdaki paylaşımları tecrübeleri toparlayıp analiz ederek çözümler oluşturuyoruz Bu çözümler aylarca işe yarayabilir,bir gün Turkcell bakar ve engellemek ister engeller.

    Mesela Turkcell sitesinde yazan bilgiye göre başka operatörden Turkcell hazır karta yani faturasıza gelen, 30 günü doldurmadan akıllı paketlere geçemez,ama forumdaki paylaşımlardan anlıyoruz ki 30 gün beklemeye gerek kalmadan,hattın taşındığı gün,hattın açıldığı saat içinde bile Turkcell Dijital Operatör Uygulamasından yada müşteri hizmetlerini arayarak akıllı 3,6,10,20 GB paketlerine geçebiliyor. Bu durum bu çözüm bu taktik aylardır böyle devam ediyor. Yarın bir bakarsın Turkcell bunu engeller ve geçiş olamaz. Bu demek değildir ki forumdaki mobil advisor arkadaşlar millete yanlış bilgi veriyor. Şimdiye kadar konudaki önerileri taktikleri uygulayarak hatta gönülden çok çok teşekkür ederek geçen yararlanan çok kişi var. Önceki sayfalarda bu paylaşımlar çok.

    Bu durum bir yana,konuda yada forumda tavsiye,öneri,taktik sunan arkadaşlar tabiki emek vererek zaman harcayarak elinden geleni yapıyor;ama gelişi güzel kısaca cevap vermek yerine biraz daha detay sunarak,kafa karışıklığına fırsat vermeden yazı oluşturulmalı,mümkünse bunu yapabilen arkadaşların cevap yazması beklenmeli. Konuda da forumda da bu detaylı anlaşılır cevapları sunabilen üyeler var. Ben yeri gelmişken tekrar rica ediyorum,paket,taktik,çözüm önerirken gerekliyse,mümkünse operatörün resmi sayfasından ilgili linki ve mümkünse görseli paylaşın. Bunu yaparsanız cevap bekleyenlerin beklentisi daha iyi ve daha çabuk karşılanmış olur. Bizler bu işi önceki yıllarda çok yaptık,bizden önce yapanlar da vardı,sonra onlar paylaşımı azalttı,biz bayrağı devraldık. Yeni arkadaşlarımız araştırıp anlatmaya forumda aktif olmaya başladı,yeterli olduklarını görüp şahsen ben geride duruyorum. Bu arkadaşların eksikliği hissedildiğinde gerektiğinde paylaşım yaparum,yada mutlaka bayrağı devralıp araştırıp anlatan başka arkadaşlar ortaya çıkacaktır. Bunu hissediyorum,öngörüyorum.


    En başta yazmamız gereken cevap yeri geldi sona kaldı.

    Şuan,ister başka operatör kullanıyorken Turkcell faturasıza (ön ödemeli) (hazırkart) taşımış olun,ister Turkcell kullanıyorken taktik olarak git-gel yaparak Turkcell faturasıza gelmiş olunuz; hattınız açıldığı andan,o saatten yada günden itibaren faturalı Akıllı 3 GB, 6GB,10 GB,20 GB paketlerine Turkcell Dijital Operatör uygulamasından yada Müşteri Hizmetlerini arayarak geçebilirsiniz. Burada 15 GB olan seçeneğe geçilemediği anlaşılıyor ama yine de illa 15GB olan olsun diyenler Müşteri Hizmetlerini arayarak sorup,söyleyip geçmeyi denesinler. Çünkü geçenler de var geçemeyen de.

    Bu,buraya kadar böyle iken,Turkcell faturalı kullanırken git-gel taktiğini yapmadan" git gel yapmak istemeyenler,ben faturasıza geçeyim,faturasızdan Akıllı paketlere geçeyim diyebilir. Yalnız faturalı kullanırken operatör değiştirmeden direk operatör içinde faturasıza geçiş yaptığınızda 35 TL karşılığında 1GB 500 dakika faturasız paket yüklenip faturasız oluyorsunuz ve Akıllı paketleri alabilmek için 30 gün doldurma şartı var,tecrübeler ile de doğru bilgidir.

    Git-Gel yapıldığında ise 30 gün şartı olmuyor,ayrıca 35 TL masrafınız da olmuyor. Bu 2 farkı bu 2 durumu karıştırmayın.

    Diğer bir durum Akıllı 15 GB paketini alıp alaMAma durumu.

    Akıllı 15 GB paketi her nedense Dijital Operatörde seçenekler arasında çıkmıyor " AMA " 0532 5320000 Müşteri Hizmetlerini arayarak geçebilenler de var,geçemeyenler de. Forumdaki paylaşımlardan bunu anlıyoruz. Bu yüzden konuda advisor arkadaşlarımız " GEÇMEYİ DENEYİN ÖNCE,BELKİ GEÇERSİNİZ,OLMAZSA ŞUNA GEÇMEYİ DENEYİN " yazıyor. Yanlış bir öneri yok,doğru olanı yazıyorlar sizler en isteğiniz paketi alabilesiniz diye. 15GB olmaz,ya 10 GB ya 20 GB alabilirsiniz yazıp geçebilirlerdi oysa ama daha fazla yardımcı olabilmek için daha fazla zaman ve karakter ayırıp cevap yazıyorlar.

    Bu durum bu çözümler aylardır bu şekilde uygulanıyor,ve işe yarıyor bazı istisnalar hariç.


    Son zamanlarda öğrendik ve anladık ki: Turkcell faturalıda taahhüdü bitenlere yada bitmek üzere olanlara AKILLI 15 GB paketi sunuluyor yada veriliyor. Bu yüzden bu durumda olanların Akıllı 15GB almak için git-gel yapmasına yada ekstra 35 TL masrafa girip faturasıza geçmesine gerek kalmıyor.

    Turkcellde taahhüdü bitmek üzere olanlar yada bitenler öncelikle Dijital Operatör uygulaması üzerinden Akıllı 15GB paketine geçiş yapabiliyorlar mı baksınlar,yada Müşteri Hizmetlerini arayarak geçip geçemeyeceklerini sorsunlar eğer Dijital Operatörde olmuyorsa. Hatta 15 GB Akıllı paketini değil de,20 GB Akıllı,10GB Akıllı paketini isteyenler Müşteri Hizmetlerini arayarak bunu sorsunlar,geçiş yapmayı denesinler. Bizler birçok işe yarayan bilgiye ve çözüme deneyerek,yaşayarak,tecrübe ederek,paylaşarak ulaşıyoruz. Akıllı 15GB paketi veriliyorsa,daha yüksek ücretli olan 20GB Akıllı paketi de verebilir mantığı doğrudur ve 20 GB Akıllı isteyenler arayıp sorarak isteyerek denemelidir.


    Biz burada neden hep Akıllı Paketlerden "Akıllı Paketlere geçmekten" bahsediyoruz? Çünkü şuan en avantajlı en uygun paketler interneti veya dakikası bittiğinde DURAN,harcama yapmayan AKILLI PAKETLER.

    Akıllı Paket yetmeyene de yanına ayda 9TL masraf ile Goller Cepte maçlarından haftada ortalama 2GB,ayda 8 GB kazanabilecekleri Şampiyon Paket yada Bursa Mobile Yeşil Beyaz paket öneriyoruz.


    YAZININ ÖNE ÇIKMASI VE 1.SAYFADA DA YER ALMASI İÇİN BEĞENİ YAPABİLİRSİNİZ. KONUYU DA ÖNE ÇIKARMAYI UNUTMAYIN.

    KOLAY GELSİN..



    1 ay önceye kadar iddaa haftalik 3.50 idi,super paket ve iddaa birden alinmasini önerip haftada 8 maç ve 30 gün dolmasina 2 gün kala da aylik standart paket alinmasini geri kalan ile 12 TL'ye 1GB internet alinmasini öneriyordum ama iddaa haftalik 14.00 tl görünüyor,bir hatadir duzeltirler heralde. 1GB 12 TL idi 19 TL yapmışlar.
    Şuan en doğru taktik ilk gûnden itibaren super paket + iddaa paketi + aylik paketini birden almak lifecell paketini almadan 1 ay bol internet kullanmak için en doğru planlama. Yada ilk hafta super haftalik + aylik standart paket ve sonra her hafta super paketi tekrar tekrar almak 4 hafta boyunca. İlk hafta super paket +aylik standart paket olsa 5 maç + 3 maç =8 maç
    Her maçta en kötü ihtimalle 3 gol olsa 8 x 3 =24 gol x 100 MB = 2400 MB. Yani her hafta en kötü ihtimalle 2 GB kesin gelir. Normal bir şans ile her hafra 3 GB kesin gelir. Bir de 3 paketi birden aldiginizi düşünün son hafta. Paycell 50 TL Hediyesi - Goller Cepte kombosu ile ilk 30 günde 15 GB kesin geliyor ve haftada 3 GB ayda 15 GB yeten biri ilk 40 gün lifecell paketi almadan ve bip dakikaları kullanarak idare ediyor. Daha ilk mesajımda anlattığım hediyeleri katmadık. Onları da eklersek30 günde 25 GB'ı geçer beleş intermet. Paket almadan 50 gün de durulur ama Haydi Gel kampanyasından gelecek hediye internetlerden ve paycellden hattina yuklenecek hediye internetlerden yararlanmak için numara tasindiktan sonra ilk 29 gün içinde mutlaka lifecelll paketini almalisiniz.
    Paket yenileme tarihi gelmeden paycellde paket seçenegi gelmez. Şuan aldigin icin silinmiştir seçenek,7 gün sonra,aldigin saatle ayni saatte o haftaki paket silinir. 7 gün için 23:59 kriteri degil,paketi aldigin tarih ve saat ve dakikasi dikkate alınır. Buna dikkat et,mesela sen paketi 2 haziran 20:30'da aldınsa, 9 Haziran 20:30'da paketin silinir,yeni paket alma hakkı gelir. Bu yüzden 9 Haziran 20:30'a kadar maclarini oyna bitir. Hatta önemle ısrarla öneriyorum,maçları son güne asla bırakmayın,son 2 güne kadar oynayın sıfırlayın hakları. Goller Cepte çok hata veren bir uygulama,bazen fazla hak verir,bazen oynarsın eksilmez,bazen paketin bitmesine 2 gün kala hakları sıfırlar. Mail atıyorsun,inceliyoruz diyorlar ve bir sorun bulunmadı diyorlar çünkü işin içinden çıkamıyorlar. Ben çok hata yaşadım ve hepsinde ekran görüntüsü istediler. Oynadiginiz maclarin,ve sonra kazanilan internetlerin gelen mesajlarini silmeyin,saklayin en az 2 hafta.
    Bir maça 2-3-4 kere de basıp oynayabileceginizi biliin.
    Ligler bitti,artık mecburen bilmedigimiz liglerden sallayacagiz ama soran olursa istatistik analizi yapip lig ve maç önerebilirim. Futbolu az çok takip ederim.

    YAZIYI BEĞENİRSENİZ SİZDE BU EMEĞE BİR KATKIDA BULUNURSUNUZ YAZI İLK SAYFAYA YERLEŞİR ve DAHA ÇOK KİŞİ GÖRÛR YARARLANIR. KONUYU DA BEĞENİP FAVORİLERİYE EKLEMEYİ UNUTMAYIN.

    GÜNCEL AVANTAJLARI ve FIRSATLARI EKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM. MUTLU ve UMUTLU İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM.

    📢




    📌

    Turkcell'de 20 GB ve 40 GB arası en uygun faturalı paketler olanlar bunlar. Bu paketler turkcell faturasızdan faturalıya kampanyalı geçiş paketleridir. Sadece Turkcell faturasız kullanırken geçilebilir. Çünkü faturasızdan faturalıya geçiş kampanyasına özeldir.


    Başka operatördeyken bu paketleri kullanmak isteyenler,yada Turkcelldeyken git-gel taktiğiyle bu paketleri kullanmaya çalışacak olanlar:

    Önce başka operatörden Turkcell faturasıza hattınızı taşıyarak Turkcell faturasıza geçmelisiniz.

    Turkcell faturasızda hattınız açılınca müşteri temsilcisini arayıp geçebilirsiniz,yada Turkcell Dijital Operatör uygulamasını yükleyip uygulama üzerinde seçip geçiş yapabilirsiniz.

    Bu,sadece başka operatörden Turkcell'e hattını taşıyarak gelecekler içindir. Başka operatörden Turkcell faturasıza gelenler,Tutkcell faturasızda hatları açılınca aynı gün içinde dahi Turkcell faturalı paketleri alarak Turkcell faturalıya geçebilirler.

    Yalnız zaten Turkcell faturalıda olanlar,başka operatöre gitmeden Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak müşteri hizmetleriyle direk Turkcell faturasıza geçtiklerinde,tekrar faturalı paket alabilmeleri için,yani resimdeki faturalı paketleri alabilmeleri için faturasızda 30 gün doldurmaları gerekir.

    (detaylı açıklama için teşekkür etmek isterseniz beğeniye 👍 tıklayabilirsiniz 🙏 ) 📌

    🔁


    m.turkcell.com.tr
    Hazır Kart’tan Faturalı’ya Geçiş
    https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri
    TURKCELL`DE EN MANTIKLI TARİFELER


    Bu verdigim tarifeler Turkcell`in Hazir Karttan yani Faturasız`dan Faturalıya taşıma yoluyla geçecek müşterilere özel. Turkcell Faturasız`a taşındığında Dijital Operatör`den bu tarifelere geçebiliyorsunuz.

    PLATİNUM BOL STAR 40 GB 290 TL:https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/platinum-bol-star-40-gb

    BOL STAR 20 GB 180 TL:https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/bol-star-20-gb

    GNÇ AYNEN FAVORİM 25 GB 240 TL:https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/gnc-aynen-favorim-25-gb


    SORMAK İSTEYENLER OLACAKTIR.
    BU TARİFELERE NASIL GEÇERİZ,NASIL GEÇEBİLİRİM ?:


    Bu tarifeler Turkcell`in Faturasız`dan Faturalıya direkt geçiş tarifeleridir. Geçiş için hattınızın faturasız durumda olması lazım. GNÇ tarifesinden yararlanmak için,yaşınızın 7-25 yaş arası veya hattınızın GNÇ kullanıcısı tanımlı olması lazım.
    Turkcell Faturalı Kullanıyorsanız: 532`yi arayarak hattınızı Faturasız`a geçirtmek istediginizi belirtin. Sizi 4 gün içinde Tarife Teklif Birimi arayacak. Belki size daha iyi bir teklif sunarlar,ben sunmadıklarını varsayıyorum. Teklif Birimini reddedin,hattınız Faturasız`a düşecektir. Cayma Bedeli,Kullanım Bedeli, Tüm yılın TKÜ ücreti son faturanıza yansıyacak.
    Hat Faturasız olduktan sonra 31 gün beklemeniz lazım. 31 gün sonra Dijital Operatör`den bu belirttiğim tarifelere geçebilirsiniz.

    BEN 30 GÜN BEKLEMEK İSTEMİYORUM,EN KISA SÜREDE GEÇMEK İSTİYORUM?:

    GİT GEL TAKTİĞİ:
    Git Gel Taktiği nedir? Hattınızın Turkcell Faturalıda olduğunu düşünelim. 31 gün beklemek istemiyorsunuz,bu durumda hattınızı başka operatöre taşıyacaksınız. Başka operatör derken geriye 2 operatör kalıyor. Turk Telekom & Vodafone,benim tavsiyem Turk Telekom. Hattınızı Turk Telekoma taşıyın,Faturasız olacak!.
    İşlemleri halledin,hattınızı bayii yoluyla teslim alın. Yasal hat açılma süresi başlayacak,bu işlem 3 veya 4 gündür. Turk Telekom`a Hosgeldiniz yazısını gördüğünüz an hattınız TT Faturasız olarak açılmıştır. Şimdi ki işlem ise Turkcell Faturasız`a sağ salim hattı taşımak. En yakın Turkcell`e gidiyorsunuz. Hattımı RAHAT değil,Faturasız Turkcell`e taşımak istiyorum diyorsunuz. Size paket seçtirebilirler,formaliteden bir paket seçiniz. TL yüklemeyeceğim,para vermeyeceğim diyorsunuz. Bazı bayiler isteyebiliyor taşıma işleminde,şikayet edersiniz bayii'yi bu tarz durumlarda veya TL yüklersiniz. Tabletten hat taşıma işleminizi halledecek personel. Hattınızı alın,Turkcell`de de aynı süreç geçerli,3 veya 4 gün içinde açılacak. Hattınıza bir SMS gelecek,hattiniz Şu gün Şu saatte acilacaktir diye.


    BAŞKA OPERATÖRDEYİM,NASIL GEÇEBİLİRİM?:

    Aynı taktiği uyguluyoruz,en yakın Turkcell`in yolunu tutuyoruz. Ben ayacıklarımı yormak istemiyorum derseniz, turkcell.com.tr `den Online olarak hattımızı formalite bir tarife seçip faturasız taşıma işlemine başlatıyoruz. Burada online olarak başvurursak,hattımız kurye yoluyla elimize ulaşıyor,tahmini süreç 1 hafta,en geç 2 hafta da Turkcell'li oluyorsunuz. Ben hem spor açısından,hem hızlı işlem açısından Turkcell Ofis ve Bayiilerine sizi davet ediyorum. Her neyse,
    SIM kart kontrol edildi,hattınız cihazınıza takıldı. Hat açıldı,Dijital Operatör indirildi. Giriş yapıldı,zaten üst kısımda karşınıza direkt bahsettiğim Faturasızdan Faturalıya TARİFELER çıkacak. Seçip taahhüt verdikten sonra tarifeniz hayırlı olsun.

    EKSTRALAR: GNÇ kullanıcı tanımlaması,hattınız açıldığında Dijital Operatör uygulamasına giriniz,uygulamada kişisel bilgiler bölümü olacak,oradan bu hattın kullanıcısıyım seçeneği var,yaşınız 7-25 yaş arasıysa TC`nizi girerek kendinizi kullanıcı tanımlatın,bilmiyorsanız Turkcell Musteri Hizmetleri'ni 532'yi arayarak tanımlama işleminizi yapınız. Neden GNÇ tanımlıyoruz?

    Genç Turkcell (GNÇ):TURKCELL`in gençlere özel oluşturduğu gençlik platformu,bu platformda ekstra GB,ekstra kampanyalara katılabilirsiniz.
    Detaylar:https://gnctrkcll.com.tr `den ulaşabilirsiniz.

    Turkcell Platinum:Play Store`dan Turkcell Platinum`u indirerek,Turkcell'in ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

    Turkcell Bizce: Turkcell Bizce,Turkcell'in hatunlarımıza,sevgili hanımlarımıza özel kampanyaların,kazı kazanların,internetin olduğu bir uygulama,indirmekte fayda var tavsiye ediyorum,cinsiyetçilik yapmıyorum erkeklerde kullanabilir.

    UPCALL: Upcall,Turkcell`in Bilinmeyen Numara Sorgu,Rahatsız Etme,vb. kişiselleştirilmiş numara hizmetlerinin olduğu platformdur. Göz atmanızda fayda vardır.
    Özellikle forumumuzda @maaart`ın bayılarak kullandığı uygulamadır. :)

    Bu yazımı beğenerek,daha çok kişinin önüne çıkmasına yardımcı olup beni çok mutlu edersiniz. Yazı gün geçtikçe düzene girecektir. İyi forumlar.

    Since by @MobilRadar @BilgiNotu @OkumadanAlma
    Depremde olanlardan dolayı Turk Telekom yıllarca geri gelmeyecek abone kaybetti. Artık sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Artık Türk Telekom kendini geliştirse de giden abonenin çoğu gelip denemez. Turkcell TV'lerde aylarca günde 10 saat reklam yapsa bu abonenin yarısını kazanamazdı.
    Bence farklı bir oyun dönüyor. Ben pek yanılmam,bilinçli olarak Turk Telekomun değeri düşürülüyor. Yakında çıkar kokusu,bakalım bankalara ait fondaki hisseleri kimler ucuza almak isteyecek.
    Ben olacakları aylar önce farkedip taahhütü biten Efsane 20GB hattımı GNÇ Pro paketine taşımıştım. Forumda da anlattım,benim haberim ve onayım olmadan ArayanıBil Plus gibi bir ücretli servise abone yapıp 17 TL kesip siz kendiniz onay vermişsiniz dediler. 10 yıldır ilk defa yaşadım bunu Turk Telekomda,ve forumda başka kişiler de aynı şikayeti yapınca gidişatı farkettim.
    Üzüldüğüm nokta,Turk Telekoma kızıp Vodafoneye geçilmesi. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.
    Vodafone geçmişte en çok kullandığım operatördür ama son 4 yıldır Vodafonede bütün saçmalıklar vardı. Ulaşmayan mesajlar,full çekiyormuş gibi görünen ama aslında olmayan şebeke,neden niçin nereye çekildiği belli olmayan TL düşüşleri.. Bataryanın hızla bitişi zaten en çok bilinen efsane rezilliğidir.
    Şuan Vodafoneye gidenler de haftaya Turkcele geçmeye başlar.
    Şu forumda Vodafone fanatikleri var,forumda diğer konularda bilhassa konu dışındaki siyasi ideolojik ağırlıklı yazılarını gördüğümde Turkcellden Ensar vakfı sebebiyle nefret ettikleri ve Turk Telekom da devlet ortaklı olduğu için İngiliz Vodafoneye sahip çıktıklarını,Vodafoneye abone çekme peşinde olduklarını düşünüyorum.
    Olay bana göre bireyseldir ama algı kasacağız diye saçma bir şekilde genelleyerek Turkcell'i boykot etme peşindeler. Tavşan dağa darılmış dağın umrunda olmamış. Şuan istemeseler de Turkcell kullanmak zorundalar. Tabi şuanki pahalı olmayan paket seçenekleri devam ederse.
    Faturasız yeni gelenlere:
    Hoşgeldin 10GB 44 TL (Bitti)
    Hoşgeldin 15GB 55 TL (Bitti)

    Forumda şuan en populer taktik ve seçim olan tercihe yöneleyim,internet aşım surprizi yaşamadan faturalı kullanırım dersen:
    Hattın faturasızda açıldıktan sonra, Turkcell müşteri hizmetleri 0532 532 0000 numarasını arıyorsun. Faturalı Maksi Plus paketine geçmek istiyorum ve 12 ay taahhut vermek istiyorum diyorsun.
    10 GB 39 TL 1000 dk 1000 SMS içeren şuan piyasadaki en uygun faturalı pakete atlıyorsun.Bu pakette internet aşım surprizi yok,bittiğinde duruyor. Bu bir kampanyadır ve şuan çok populerdir. Sadece faturasızdan bu pakete geçenler yararlanabiliyor,direk numara taşıyarak geçilmiyor. Önce faturasızda hat açılmalı.
    Bu pakete geçebilmek için millet 40 takla atıyor.
    10 GB yetmez dersen yanına 9TL'ye Yeşil Beyaz yada Şampiyon paket alıp içerisindeki Goller Cepte hediyesi ile haftada 2-3 GB,ayda 8-12 GB civarı internet alırsın ve ayda 48 TL'ye ayda 20 GB civarı internetin olur.
    Bu kombo taktik şu aralar çok populer. Öğrenen teşekkür edip uyguluyor.
    Bunların yanında Turkcell Biz de yaparsan kaşıkla verip kepçeyle alıyor gibi olursun.
    Benim Turkcell efsane beleş hediye internet zımbırtıları hakkında bilgim yok dersen:

    Turkcell Dijital Operatör yükleyip sağ üstteki hediye paketine tıklayıp oku/incele/kurcala..
    Cumadan cumaya 1 salla kazan hakkını ve Bip uygulamasında senyapdiye servisinden her ay ek salla kazan yapma hakkını alıp ayda 5 salla kazan yap.
    İmkanın varsa Dijital Operatörde Profil ayarlarından hattını kullanan Genç birisi diyerek TC No ve doğum tarihi girip GNÇ üyesi ol ve GNÇ uygulamasını yükle..Haftada 2 kere GNÇ Yumurta Çatlat yap GB kazan,ayrıca pazartesileri surpriz GB hediyeni al.
    Goller Cepte uygulamasını yükle,her hafta pazartesiden pazartesiye yüklenen bedava 1 maç skor tahmin hakkını kullan. Gol başına 100 MB kazan.. Maç 5 gollü biterse 500 MB,10 gollü biterse 1000 MB kazanırsın. Maçta hiç gol olmazsa 100 mb hediye gelir..
    Bip uygulamasını yükle,Bil Kazan servisinde havadan sudan genel kültür içeren çok çok kolay soruları cevapla,en kötü ihtimalle her hafta 250 MB kazan,daha fazla soru bil daha fazla kazan..Mesela soru: hangisi takım oyunudur.Mesela:hangisi deniz hayvanıdır vb sorular..
    Yine Bip uygulamasında her gün soru cevaplayıp internet kazanabileceğin Kim 1GB İster servisinde en kötü ihtimalle 100 MB kazanırsın her yarışmada. Daha çok soru bil daha çok kazan.250 MB barajına kadar sorular çok çook kolay. Havadan sudan spordan..
    Bip SenYapDiye servisinde haftanın hediyesini takip edip,görevi yapıp internet kazanabilirsin.
    Bip uygulamasında Surpriz Nokta servisinde oyna tıklayıp surpriz noktayı görüp alıp internet kazanabilirsin.Önce konumu açman gerekli unutma.

    YAZI FAYDALI DİYORSANIZ,HEM TEŞEKKÜR ETME AMAÇLI,HEM FAYDALI YAZILARIN DEVAMI İÇİN MORAL MOTİVASYON DESTEK SAĞLAMASI İÇİN YAZI İLİŞİĞİNDEKİ BEĞENİ 👍 TUŞUNA 1 TIK YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER.. 🙏
    Şurada çok ukala,tembel,saygısız,nankör çok insan var. Bu özelliklerin sadece birini değil hepsini aynı anda barındıran insan tipinden bahsediyorum. Bu tiplerin yüzünden şurada çok arkadaşımızın yardımcı olma isteği,gayreti,motivasyonu zamanla azalıyor,bir süre sonra yazmayı bırakıyorlar.
    İnsan teşekkür eder,yada hiç yazmaz susar.
    Burada sana yardımcı olabilmek için zaman harcanmış.
    Sen tutup, ben de biliyorum öyle yapmayı ama canım.yapmak istemedi,uğraşmak istemedim yazabiliyorsun. Bunu yazmaya zaman ayırabiliyorsun.
    Siz bekarken de mutlu olamazsınız,evlenince hiç mutlu olamazsınız,başkalarını da mutsuz edersiniz. Bu tembellik,nankörlük ve ukalalık ile sizi seven,size saygı duyan,sizin için fedakarlık yapan olması zor. Varsa da bir zaman sonra sizden uzaklaşacaktır.
  • Yeni müşteriler için sunulan faturasız paketler için tıklayın.

    BiP üzerinden 'Sürpriz Nokta' ile hediyeler kazanabilirsiniz. Harita üzerinden size sunulan noktalarına gidiyorsunuz ve hediyelerinizi alıyorsunuz.

    '#senyapdiye' haftalardır devam eden bir kampanya. Yine BiP üzerinden oynanıyor. Bu hafta son. 10 Mart'a kadar Paycell ile 25 TL ve üstü harcama yapanlar, günlük 10 GB elde ediyorlar. İlk 4 haftadaki görevler güzeldi, sonrasını ben de yapmadım. Verdikleri internet faydasının günlük olması da büyük bir sorun tabii.

    GollerCepte uygulamasını indirirseniz, her hafta 1 maça ücretsiz katılım hakkı sağlamış olursunuz. Seçtiğiniz maçta atılan her gol için 100 MB kazanırsınız. Oynadığınız maçta hiç gol olmazsa, yine 100 MB kazanırsınız. 1 maçtan en fazla 1000 MB elde edebilirsiniz, 10'dan fazla atılan golden internet faydası elde edemezsiniz. İddaa sisteminde olduğu gibi 90 dakikadan sonrası görmezden gelinmiyor, uzatmalar ve penaltılarda atılan gollerden de MB elde edebilirsiniz. GollerCepte'de elde edilen internet faydaları 7 gün geçerli.

    GollerCepte'de ücretli olarak 3 farklı paket bulunuyor. 'Aylık İddaa' paketi ile haftada 2 maça katılım sağlayabiliyorsunuz. Aylık ücreti 14 TL. 'Standart' paket ile haftada 3 maça katılım sağlayabiliyorsunuz. Aylık ücreti 16,80 TL. 'Süper' pakette ise haftalık 5 maça katılım sağlayabiliyorsunuz. Haftalık ücreti 4,90 TL. Sunulan katılım sayılarından fazlasını oynamak isterseniz, her oynama için fazladan 3 TL ödersiniz.

    GollerCepte'de aynı maça birden fazla kez oynayabilirsiniz, her bir hakkınız için farklı bir maç bulmak zorunda değilsiniz.

    'Sarı Kırmızı Destek Paketleri'nden 'Şampiyon Paket' ile ayda 9 TL'ye GollerCepte 'Standart' paketten faydalanabilirsiniz. Haftada 3 maça oynayabildiğiniz gibi, Galatasaray'ın oynadığı maçlardan da ekstra internet faydaları elde edebilirsiniz. Galatasaray'ın lig, kupa ve hazırlık maçlarında attığı her golden 200 MB, Şampiyonlar Ligi'nde attığı her golden 400 MB elde edebilirsiniz. Galatasaray'ın galip geldiği her maç sonrası günlük 1 GB internet de ekstradan elde edersiniz.

    Yalnız bu sistemde bazı sorunlar var. Galatasaray'ın o haftaki maçı/maçları oynanmadan önce 3 hakkınızı da kullanmanız gerekiyor. Aksi halde, sistem bu 3 hakkınızdan eksilterek Galatasaray maçına/maçlarına oynuyor. Siz erken davranıp 3 hakkınızı da kullanırsanız, sistem yine de Galatasaray maçına oynayabiliyor. Böyle saçma bir sorunla karşı karşıyayız.

    'Şampiyon Paket' kapsamında; BiP'ten yapacağınız aramalarda geçerli olan her yöne 500 dakika, Fizy Radyo, 'Çalarken Dinlet', Lifebox'ta 5 GB saklama alanı gibi faydalar da edinebilirsiniz.

    Dergilik uygulamasından gazete/dergi indirirseniz, ikinci bir 'Salla Kazan' hakkınız doğuyor. Ayda bir kez yapabilirsiniz bunu. Yani, ayda 5 kez 'Salla Kazan' yapmış olursunuz.

    Yaani'de internet kazanılıyor ama yalnızca Yaani uygulamasındaki aramalarda geçerli oluyor.

    BiP üzerinden 'Kim 1 GB İster?' oynayarak da internet faydası elde edebilirsiniz. Ücretsiz oynama hakkınız oldukça bildirim gelir ve oynarsınız. Her soruda 20 saniye süreniz oluyor. Kazanılan internet faydaları 24 saat geçerli oluyor.

    Bildiklerim ve aklıma gelenler bu kadar. Düzeltilecek bir şeyler ve bahsetmediğim kampanyalar varsa, diğer arkadaşlar ekleme yapacaklardır.
  • Yukarıdaki arkadaşın anlattığına ek olarak ,

    BİP'ten BİP YILDIZLARI kanalını takip edip, içinde bulunulan ayın mesaj hedefine göre haftalık 2 gb internet kazanılıyor. 1000-3000-5000 mesaj gönderimi şeklinde görevi oluyor bu kampanyanın.

    26 yaşından küçük birinin TC'si ile GNÇ'ye üye olursanız, haftanın 2 günü GNÇ uygulamasından yumurta çatlatma var. Bu 2 gün rastgele Turkcell tarafından belirleniyor ve değişmiyor. Benim günlerim mesela SALI ve ÇARŞAMBA. Hediyeler genelde 1 saat geçerli veya 3 saat geçerli 1 gb internet oluyor. 1 saat diyor ama saat yuvarlamadan dolayı çoğu zaman 1 saat 45 dk veya 1.5 saat filan oluyor. BAzen de günlük 1 TL karşılığı 24 saat gecerli 1 gb öneriyor.

    Eğer TL Yüklemesi yaparsanız yüklediğiniz kadar TL Turkcell'den hediye ediliyor. Ama bu yuklemeyi Dijital Operatör veya turkcell.com.tr sitesinden yapmanız lazım, bayii'den değil. Yüklediğiniz TL her yöne arama, sms ve internet olarak gecerli oluyor. Ve ilk bundan gerçekleşiyor kullanımlar.

    Yine TL yüklemesi yaptığınız zaman 1 tane yükleme yaptığınız için ekstradan SALLA KAZAN hakkı veriyor.

    Seçeceğiniz paketten bağımsız olarak, TArife olarak SAAT yazıp 2200'e sms göndererek bizbize tarifesini seçmenizi öneriyorum. HEr TL yüklemenizde ekstradan 60 dk 1 ay gecerli heryöne dakika hediye ediyor ücretsiz olarak. TL Yüklemesi yapmak yeterli oluyor.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklıma geldikçe eklerim. Turkcell o kadar çok hediye veriyor ki 4 gb 'lık paket kullanıp ilgili ay içerisinde 20-25 gb kullanım gerçekleştirdiğim aylar oldu. MEsela bu ay 17 gb harcamışım. Paketim 3 gün sonra bitiyor ve daha 3,5 gb duruyor.
  • https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-full-10-gb-kampanyasi-yenimusteri?source=CMS&place=campaigns_category

    7+5+1 50 TL, çalışma saatlerin gereği gece için özel olan 5GB'ı kullanabilirsin. Yani binevi 13GB internet için 50 TL vereceksin.

    Arkadaşların dediği kampanyaları da takip edersen 15-16GB banko diyorum. Bende aklıma geldikçe eğer varsa başka kampanya buradan yazarım.

    İnternet hız testi ve sesli görüşme sonrası dönüşlerini merakla bekliyoruz
  • Çatlatma olayı sadece gnc ozel, lifecell'de de hadi paketleri var.
  • Ares sitesinde yazmayan bayağı bilgi yazmış demişsiniz ama ben tüm o bilgileri turkcell'in kendi sitesinden edindim.

    Aynen dediğiniz gibi konuştukça kazan tarifesinin hiçbir esprisi yok. Tek mantıklı tarife bizbize. Çünkü SAAT yazıp 2200'e sms gönderirseniz TL yüklemenizde 60 dk hediye ediyor.

    GNC kayıt yaptığınız zaman (ki yapmışsınız) lifecell paketlerinden de kullansanız farketmiyor, yumurta çatlatma hakkınız olacak. İlla GNC full paketleri seçme zorunluluğunuz yok.

    Bir de ilk mesajınıza istinaden eğer 50 TL bütçenizi sarsmayacak ise sizin GNC full 11 paketini seçmeniz daha mantıklı duruyor. Çünkü kullanım saatlerinizin 18:00 - 02:00 saatleri arasında olduğunu söylüyorsunuz. GNC11 paketinde 6 gb gündüz + 5 gb gece veriyor. Bu 5 gb 22:00-06:00 saatleri arasında geçerli ve öncelik bu pakette. Yani gece kullanımlarınız bundan düşüyor.
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/gnc-full-10-gb-kampanyasi

    Ayrıca Turkcell'de yine güzel olan birşey var ki; o da BİP için, Yaani için, Fizy için, TV + için, Dergilik için ve Lifebox için ayrı kotalar veriyor ve bu uygulamaları kullandığınız zaman ana kotanızdan düşmüyor. Bunlardan biri elbette işinizi görecektir. İster lifecell paketlerinden seçin, ister GNC Full paketlerinden seçin bu bahsettiğim uygulamaların her biri için ayrı ayrı ekstra kotalarınız olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 8 Mart 2019; 12:45:48 >
  • Bir de HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) için HDSES yazıp 2200'e sms atmayı unutmayın. BEn şahsen görüşme yaparken telefonun 4G'den düşüp 3G olarak devam etmesine sinir oluyorum. Bu benim için önemli birşey mesela..
  • Son olarak bir de bir köşeye şunu koyup çekileyim artık
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/lifecell/lifecell-super-mix-paketi

    50 TL fiyatlı 3 gb + 500 dk + 1000 sms + Turkcell servislerinde geçerli 20 GB (Fizy, Tv+, Dergilik, Yaani’de geçerli 5’er GB), Sınırsız Bip (mesajlaşma ve konuşma) ve seçeceğiniz 3 uygulama için 15 gb (Her uygulamaya 5 gb veriyor)

    Seçilebilecek Uygulamalar şunlar:
    Instegram , youtube, Spotify, sahibinden, döviz.com, facebook, twitter, whatsapp, powerapp, yapıkredimobil, akbankdirekt, cepteteb, izlesene, fenomen, yandex navigasyon, garanti cep, Apple music, alkışlarla yaşıyorum, işcep, HADİ, Pratik borsa, sinemalar.com
  • açılın ben ölücüyüm

    1. hattını turkcell e tasıdıktan sonra önce tarifeni faturasız bizbize tarifesi yapacaksın BIZBIZE yazıp 2200 a göndereceksin. 6boylece her tl yukledıgınde her yone 60 dakika kazanmak icin saat yazıp 2200 a göndereceksin.

    2. turkcell bip ilk kez yukledıgın için 1 gb hediye hatına tanımlanacak 1 aylık

    3.yaani uygulamasını yukleyeceksın yanı uygulamasından turkcell mobil verı acarak aram yapacaksın boylece yaanı e gecerlı her ay 1 gb ınternetın gelecek.

    4. gollercepte uygulamasını yukleyıp uye olacaksın. gunuk 500 mb gelecek. gollercepte uzerınden her hafta ucretsız 1 maç sececeksın atılan gol kadar haftalık ınternetını alacaksın

    5. bip uygulamasından süpriz noktayı takip edeceksın gunluk 500 mb alacaksın

    6.tl yuklemelerını turkcell com.tr uzerınden yapacaksı mesela 50 tl yukluyorsun 50 tl heryone kullanacagın haftalık tanımlanacak.

    7 gnc catlat kazan ıcın once pc den hesabına gırıp kullanıcıyı 26 yas altı tanımlayacaksın ardından gnc uyulamasını yukleyıp okasyona baglı haftada 2 gun saatlık ınterentını alacaksın.

    8 bip kim 1 gb ister analından haftada 1 kez guluk 250 mb kazanabılırsın.

    9. salla kazan her cuma yapmayı unutma hesabım uygulamasını ındır.

    10. dergilik uygulamasını ındırıp 30 gunde 1 kez dergılıkten hedıye ınternet veya bıp dakıkası kazanacaksın

    paket olarak once sunu yapman daha guzl olacak. kullanıcı tanımamasını yaptıkltan sonra gnc 11 gb paketını hesabım uzerınden tl yukleyerek alırsın
    bu şekilde
    1000 dakıka
    1000 sms 6 sı gece gecerlı 11 gb internet
    10 gb tv+ kotası
    1 aylık fizy premıum uyelıgı
    10 gb lıfebo salama alanın
    haftalık 50 tl yukle kazandan gelecek

    hayırlı forumlar
  • İşten bakamadım,gece zaman ayıracağım.

    Şimdilik Salla Kazan ve Yumurtayı Çatlat'ı yaptık. Bu haftalık salla kazan istemediğim bip dakika geldi. Daha paketi seçmeden yumurtayı çatlat veriyorsa iyiymiş. Öyleyse Telekomda yukleme yapmadigim boştaki hatta Turkcel'e doğru yol görünüyor. Çocuklar eğleniyor,sevdiler.

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • 1. maddede dediğin 6 aylık eski kullanıcılar için yazıyor sayfadında, sen kullanabildin mi bunu?

    Numara taşıma ile Turkcell’e geçen müşteriler geçiş üzerinden 6 ay dolduktan sonra 30 TL yüklemelerinde 1 saat kampanyasından yararlanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 8 Mart 2019; 17:7:14 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    eve kullandım hocam
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    benim sıralama çok iyi oldu
    pazartesi kim 1 gb ister günlük 250 mb
    salı goller cepte secilen maç
    carsamba catlat kazan
    persembe catlat kazan
    cuma salla kazan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

    eve kullandım hocam
    turkcellde yeni misin? açık açık 6 ay geçmiş olması lazım diyorlar taşıdıktan sonra, buna rağmen kullanabiliyorsan çok iyi. turkcellde sadece konuşma isteyen adamın işine yarar
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    buglar sağolsun hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

    benim sıralama çok iyi oldu
    pazartesi kim 1 gb ister günlük 250 mb
    salı goller cepte secilen maç
    carsamba catlat kazan
    persembe catlat kazan
    cuma salla kazan
    kim 1gb isterde küçük düşünme, şimdi kazandım

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 8 Mart 2019; 17:55:44 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    o da guzel. hocam sen pm baksan cok makbule gecer
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.