Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
457.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firmanın iletişimi güzel. Arkadaki yazı olmasa alacaktım ben de. Nick aklımda. Yeni ürünleri takip edelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam arkadaki yazısız bir model olursa ben de en az 2 adet almayı düşünüyorum. Sadece arkadaki yazıyı kaldırın yeter bence.
  • nicomedian kullanıcısına yanıt
    :( yazı kötü duruyor özellikle siyahta diğerlerinde sırıtmiyor yine idare edilir , ilk ve son bu tarz bı yazı..yeni modeller gelicek tabiki :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar. Ben de N11'de kampanyalı fiyattan (59,90₺) siyah renkli bağcıksız modelden satın aldım. Bu konu altında firma yetkilisinin samimiyetine güvenerek olumlu ve olumsuz görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

    Öncelikle olumlu taraftan başlamak gerekirse; ayakkabı genel görüntü itibariyle şık duruyor. Şahsen aradığım bir modeldi özellikle yazlık/gündelik kullanım için. Her ne kadar mevsim koşulları itibariyle henüz kullanmasam da tabanın özelliğinden ve ayakkabının genel hafifliğinden ötürü rahat olabileceğini düşünüyorum. Özellikle siyah renkte tabanın da siyah renkli olması mantıklı bir hareket olmuş.

    Ancak ayakkabının tabi ki olumsuz yönleri de mevcut. Öncelikle işçilik kalitesinin yeterli seviyede olmadığını görüyorum. Dış yüzey ve taban birleştirmesinde ciddi hatalar var. Bana gelen çiftte örneğin sağ taraf daha yüksek topuktan itibaren. Bu durum uzun süre kullanımda sıkıntı yaratır mı açıkçası fikrim yok. Logonun rengini zaten bir çok kişi belirtmiş; beyaz renk gerçekten çok sırıtmış. Siyah veya koyu gri bir renk olabilirmiş veya olmasa çok daha güzel olurmuş. Ayrıca logo gelişi güzel şekilde hizalanmadan dikilmiş. Anlaşılması için görsel ekledim.

    Firma yetkilisinin buradaki samimiyetini ve ilgisini takdir ediyorum; hayırlı işler ve kazançlar diliyorum. Lakin dürüst olmak gerekirse ben bu ayakkabıyı bir satıcıda fiziki olarak görüp incelesem kampanyalı fiyatına rağmen; yukarıda bahsettiğim olumsuzluklara istinaden almayı maalesef düşünmem.



    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında

    https://store.donanimhaber.com/bd/28/0c/bd280c3a20067c1b1fac38e7e2c4b712.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxah -- 17 Nisan 2019; 10:45:53 >




  • Skechersa 5 Kati para verip 6ay giyeceginize bundan 5 çift alın farklı farklı giyin daha iyi. Her hafiza köpük aynı olmuyo maalesef yastiklardada bu durum böyle a101 sattığı yastıklar belli bi sure sonra kağıt gibi olmaya basliyo ama wellpur veya tempur marka alınca ömürlük kullanabiliyosunuz. Ayakkabı fiyati gayet uygun sağlık sektöründe çalışan arkadaşlar gönül rahatlığıyla giyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet_dpt A kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı Stoklar tükendiginde tamamen kaldırıp farklı bir model üzerinde calısma yapıcaz :) Sanus yazısı olmucak sadece logo işareti olucak :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    valla bence hiç logo filan koymayın sade daha hoş ve şık durur, isim yapınca koyarsınız logoyu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

    Skechersa 5 Kati para verip 6ay giyeceginize bundan 5 çift alın farklı farklı giyin daha iyi. Her hafiza köpük aynı olmuyo maalesef yastiklardada bu durum böyle a101 sattığı yastıklar belli bi sure sonra kağıt gibi olmaya basliyo ama wellpur veya tempur marka alınca ömürlük kullanabiliyosunuz. Ayakkabı fiyati gayet uygun sağlık sektöründe çalışan arkadaşlar gönül rahatlığıyla giyebilir.
    Merhabalar Skechers Oldukça kaliteli ancak Türkiye Operasyonunda problem var özellıkle son zamanlarda ciddi anlamda şikayet varda şikayetler aldı başını gitti eski kalıtesı olmadıgına dair ancak bu demek degil ki firma kötü oldukca kalıtelı ve guzel ayakkabılar yapılıyor , bilsek ki bizde 300 tl ayakkabı satıcaz gözümüz kapalı 100 tl malıyete cıkardık ultra lüks ayakkabı yaptırabılırız ama malesef o derece marka olmadıgımız ıcın yaptıramıyoruz şimdilik ama ileride tutulursak ilk hedefimiz bu şu an olabıldıgınce malıyeti düşük tutup marka olusturmaya çalısıyoruz bu sürecte olabıldıgınce ürünün arkasında durmayada calısıyoruz .. A101 olayına gelırsek Memory 50 farklı çesiti var bundan kaynaklıda bir cok kalitesi var olay o aslında kinetix de memory tabanlık kullanıyor bızde aradakı farkı bılen bılır :) gibi gibi uzatılabılır ancak Skechers hakikaten yüksek ülkemizde dövizden kaynaklı :( 2 sene önce Visco Yatak aldım kendıme 2500 TL şimdi aynı yatak 5000 tl varın sız düşünün olayı ,visco hammaddesi dısarıdan varılle gelır bıze bızde gerıye kalan kısmı burada üretiriz ,dövizden dolayı %100 zam yaptık tüm ürünlere ayakkabıcılarda aynı şekılde ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 17 Nisan 2019; 11:31:34 >




  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    :))) küçükte olsa olsun :) mayıs sonunda çorap ayakkabı getırmeyı düşünüyoruz bu ayakkabıya altarnatıf olarak :)
  • voxah kullanıcısına yanıt
    Merhabalar :)
    Olumlu yönleri es geçiyorum çünkü onlar bir noktaya getirmez bizi ,
    degerlendirmeniz ve tespitleriniz muhteşem hakıkaten öncelikle teşekkür ediyorum canı gönülden .
    Ayakkabı logo olarak tasarlandı ancak firmanın işgüzarlıgı yüzünden sonradan yazıya dondu uzerıne kafasına göre yapmasıda ayrı bır dert malesef siyahta beyaz yapmak hakıkaten hangi kafa bizde bilmiyoruz... 3 bin çift yaptırdık iptal edelim dedik tasarımın dısına cıktıgı ıcın ancak oda olmadı kapora verılmıstı onceden en fazla fıyatta oynama yapıp 5 tl daha asagıdan aldık ancak zararıda oldu bu sekılde bıze ve yazıya gelen elestırılere sonuna kadar katılıyoruz...Ayakkabıyı yapan firma herkesin bildigi üzere MP markası bunyesındekı ımalatcı.. İmalat hatalarından kaynaklı her türlü sorunun arkasındayız yeterkı sız ımalat hatası oldugunu dusunun o konuda kesınlıkle sorun cıkartmayız bu konuda ıcınız rahat olsun ..yazının yamuk olması kısmına degınmeme gerek var mıdır bılmıyorum anlasılcagı uzere fırmanın bastan sagma yapmasından kaynaklı ancak bundan ders cıkardık şahit numune alıyoruz ayakkabıcılardan ve bunun aksı olursa ne kadar yapılırsa yapılsın sözleşmeyi tek taraflı pes edebılme yetkısıne sahıbız artık.. işcilik konusuna gelirsek Bariz hata varsa yine degişim iade olarak yollayabılırsınız yapıştırmadan kaynaklı hatalar olmuştur olacaktırda malesef ayakkabıcıların küçük firmalara yaptıgı şey malesef ...gecen ayakkabı yaptırdık 1500 çift sırf bu bariz hataları gördük diye direk iade yolladık kendılerıne sözleşme oldugu için her hata bir adım daha ileri taşıyor bızı bu yuzden yapılan her eleştiri cok kıymetlı ve özellıkle eksık yanlarımızı söylemenızı ıstıyoruz ..




  • Merhaba arkadaşlar sitemizde taksitli alışveriş için gelen talepler var ancak iyzigonun komısyon farkı cıkarıyor bize bu oranlarda herkesin bilmesini istiyoruz aradakı komısyonun kesınlıkle bızle alakası yok taksitli alışveriş acılcak ancak bu şartlarda açılcak herkesin bilgisine ...
    Bonus kart
    2+3+6+9+12 taksit imkanı

    Maximum kart
    2+3+6+9 taksit imkanı

    card finans
    2+3+6+9+12 taksit imkanı

    paraf
    2+3+6+9+12 taksit imkanı

    word kart
    2+3+6+9+12 taksit imkanı

    axess kart
    2+3+6+9+12 taksit ımkanı


    komısyon oranları ekte mevcut..

    Edit: +2 taksit tüm kartlarda aradakı farkı biz ödücez bilginize :)



    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 18 Nisan 2019; 18:58:29 >




  • Yazı gerçekten sırıtmış, ayakkabıyı almamı engelledi. Aslında yazi yada logo olacaksa siyah üstüne siyahla işlenmiş olsa hem şık durur hem de markasız gibi olmaz. Aklınızda bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TacoNikky

    Yazı gerçekten sırıtmış, ayakkabıyı almamı engelledi. Aslında yazi yada logo olacaksa siyah üstüne siyahla işlenmiş olsa hem şık durur hem de markasız gibi olmaz. Aklınızda bulunsun
    merhabalar haklısınız sebebini az yukarıda kı yorumlarda anlattık ,bundan sonra daha dıkkatlı olucaz :)
  • Merhaba Arkadaşlar Ayakkabı Garanti Süreleri ile alakalı bir anket oluşturduk gören Arkadaşlar rica etsem katılabılir mi bizler için önemli ona göre aksiyon alıcaz :)https://docs.google.com/forms/d/1-gBEDpTGrR6BSp0dvl84A7Ua_4PCuuFZTc_i6iDPbW4/edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 20 Nisan 2019; 11:23:55 >
    |
    |
    esnekadim bu mesajı paylaştı
  • Ayakkabı aldım değişim yapıldı ve ekstra tabanlık göndermişler kendilerine çok teşekkür ederim . Ayakkabı uzun kullanımda nasıl bir hal alır bilemem fazla bir performans beklemek yanlış olur diye düşünüyorum fakat görüntüsü oldukça güzel. Dükkanlarda yapışkanı fıskirmis ayakkabılari bu fiyata satıyorlar bence makul ve mağaza ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 45 46 da eklerseniz çok güzel olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzgurkan Y kullanıcısına yanıt
    44 numaralar tükendi bazı modellerde :( bunlar önceden yaptirdiklarimiz malesef ama yeni yaptığımız tüm ayakkabılarda 45 numara eklendi 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: limoncuabi

    Ayakkabı aldım değişim yapıldı ve ekstra tabanlık göndermişler kendilerine çok teşekkür ederim . Ayakkabı uzun kullanımda nasıl bir hal alır bilemem fazla bir performans beklemek yanlış olur diye düşünüyorum fakat görüntüsü oldukça güzel. Dükkanlarda yapışkanı fıskirmis ayakkabılari bu fiyata satıyorlar bence makul ve mağaza ilgili.
    Değişimler mecbur yapmak zorundayız sonuçta internetten ayakkabı alıyorsunuz 😊 ancak ciddi maliyet getirdi değişimler ve maliyette ciddi anlamda iceriye girmeye başladık çözüm arıyoruz açıkçası ,3 defa kargo parası veriyoruz ve burada kazanan sadece kargocu arkadaş oluyor gecenki kampanyada %10 iade %30 değişim yedik ve dip fiyat yaptığımız için ciddi anlamda sorun yaşadık malesef bundan sonraki kampanyalarda değişim olayini ciddi anlamda maliyete eklemek zorundayiz, ayakkabı işi tabanlik gibi değil malesef ,tabanlik bizim olduğu için değişim gibi durumlarda sizde kalsın hediyemiz olsun deyip yeni ürün gonderebiliyoruz ama ayakkabida malesef yapamıyoruz ve ciddi anlamda maliyet bindiriyor :) kargo anlaşmamız MNG de 8₺ değişim 3 kargo yapıyor 24₺ kargo :) biz 5₺ karla sürümden kazanalim mantığında fiyat indiriyoruz ama arka planda hiçte öyle olmuyor :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • voxah kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler almayı düşünmüştüm sayenizde almayacağım.
    Mesajınızdan anladığım kadarıyla görüntü olarak güzel kalite olarak kötü.
    Fiyatına göre dandik bir ürünmüş anlıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 22 Nisan 2019; 0:9:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rebellion87

    Yorumunuz için teşekkürler almayı düşünmüştüm sayenizde almayacağım.
    Mesajınızdan anladığım kadarıyla görüntü olarak güzel kalite olarak kötü.
    Fiyatına göre dandik bir ürünmüş anlıyorum...
    karar sizin tabiki:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 22 Nisan 2019; 0:12:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.