Şimdi Ara

Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU]


    Wolfenstein: Youngblood – E3 Teaser Fragmanı



    -

    Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Machine Games, Wolfenstein: Youngblood'ın 26 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

    Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyunu isterseniz arkadaşınızla isterseniz de size eşlik eden yapay zeka ile birlikte oynayabileceksiniz. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor. Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor.

    Deluxe sürüm “Buddy Pass” içerecek. Bu özellik sayesinde oyuna sahip olmayan bir arkadaşınızla birlikte tüm oyunu oynayabileceksiniz. Deluxe sürüm ayrıca “The Cyborg Skin Pack” eklentisini içerecek. İki sürümün ön sipariş bonusları ise BJ Blazkowicz tarafından kullanılan kıyafet ve silahların kilidini açan “Legacy Pack” eklentisi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wolfenstein_Youngblood_26_Temmuzda_PS4_Xbox_One_Switch_ve_PC_icin_Cikacak-93890.htm

    Oyunun Tanıtım Yazısı:

    Wolfenstein: Youngblood ile ilk modern co-op Wolfenstein macerasına tanıklık edeceksin.

    Wolfenstein II'deki olayların üzerinden on dokuz yıl geçti ve Nazi işgali altındaki Paris'e göreve giden BJ Blazkowicz ortadan kaybolmuş durumda. Hayatı cephelerde geçmiş babalarının yıllarca eğitip yol gösterdiği ikiz kardeşler Jess ve Soph için artık harekete geçme vakti geldi.

    Bir arkadaşınla veya tek başına oyna. Yepyeni becerileri, silahları, cihazları, kozmetik eşyaları ve oyun tarzını daha da zenginleştirecek ve görünüşünü değiştirecek diğer birçok özelliği kazanmak için seviye atla, keşfe çık ve görevleri tamamla.

    Wolfenstein: Youngblood, bugüne kadar görülmüş en açık uçlu Wolfenstein deneyimini sunuyor. Paris'in derinliklerindeki yeraltı mezarlıklarında karargâhını oluşturarak Nazi rejimini ne zaman ve nasıl yıkacağını planla.


    -

    Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2019
    Tür: First-Person Shooter
    Dağıtıcı: Bethesda Softworks
    Geliştirici: MachineGames

    https://gamefaqs.gamespot.com/xboxone/241070-wolfenstein-youngblood
    https://www.metacritic.com/game/xbox-one/wolfenstein-youngblood

    Resmi Site:https://bethesda.net/game/wolfenstein-youngblood

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU] Wolfenstein: Youngblood [XBOX ONE ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Eylül 2020; 17:1:38 >







  • Wolfenstein: Youngblood - Hikaye Fragmanı

  • oyun old blood gibi standalone dlc xbox one da dün baktığımda henüz ön siparişe açılmamıştı ama ps4 de usa de 30 $ tr de 179 tl olarak satışa açıldı sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raskrain

    oyun old blood gibi standalone dlc xbox one da dün baktığımda henüz ön siparişe açılmamıştı ama ps4 de usa de 30 $ tr de 179 tl olarak satışa açıldı sanırım.
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/wolfenstein-youngblood/bqvckb0j2gqt?activetab=pivot:overviewtab

    154 TL'den açılmış Xbox Store'da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtc de yoktu oyun yazdım açtılar 120 tl civarına alınabiliyor, almak isteyenlerin bilgisine.
  • Oyuna bugun basladim,yan gorevlere gerek kalmadan ana gorevlerden yardirip gidiyorum, sanirim yarisi bile bitti oyunun :) imkansiza yakindir ama oyunu şu an oynayan var mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bugun bitirdim,resmen mermi manyagi oldum ya sikmaktan 🤣 nolur yenisi falan cikmasin bu seri burda bitmis olsun,dayanamayip alirsam simdiden yandim ✌ final boss kolayda oynamama ragmen zorladi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    Peygamber sabrı varmış hocam sizde, üç kere denedim Paris kısmında sildim. Co-op olmasaydı çerezlik bir tadı vardı ama co-op kısmı çok kötü olmuş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.