Şimdi Ara

5G teknolojisi sağlığımızı ve güvenliğimizi tehdit ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    Anten 1 KM mesafede de olsa o enerjiye maruz kalıyorsun sen. Telefonun çekmese bile çevredeki tüm baz istasyonlarından ve onlara bağlı binlerce kullanıcının cep telefonundan radyasyon yiyorsun. Herkes baz istasyonu diyor böyle şeylerde ama baz istasyonunun tek taraflı olmadığını hatırlamalı.

    Binlerce telefonun, radyo kanalının, uydu TV kanalının, GPS ve farklı uydu sinyallerinin, dağıtım ve iletişim şebekelerinin elektromanyetik alanları içindeyiz sürekli.

    5G'de kullanılan yüksek frekanslar bizden uzak olunca yine bizim elimizde patlayacağı için 150 metrede bir istasyon gerekli. Yoksa yine elimiz ve kafamıza koyunca kafamız yiyecek radyasyonun hasını. 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla evim tam camlica tepesinde radyo kulelerine cok yakin biz olelim o zaman ??

  • Biz frekansa kafa atarız gardaş radyasyonlu çay bize bişi yapamadı 5G hiç yapamaz

  • 1 numaralı sıkıntı yiyeceklerdeki gdo vs. deyim yerindeyse gün geçtikçe hiçbirşeyin tadı tuzu kalmıyor,sağlık alanında büyük oyunlar var,telefon 2'ci sıkıntı.

  • Jb.ati kullanıcısına yanıt
    ne kadarlık mesafedesin abi, bilmiyorum ama aslında en zararlı olanları am, fm, vhf, uhf gibi tek yönlü iletişim sağlayan radyo tv antenleri, gsm antenleri watt mertebesinde düşük güçte hem alıcı hem verici olarak çalışırken, bu vericiler 10 kw, 30 kw, 50 kw gibi çok yüksek güçler ile çalışıp tek noktadan kilometrelerce alana yayın yollamakta.
  • skylink gibi projeler bittiğinde tamamen baz istiyonlardan kurtulmanın onu acılacak...

  • karadeniz bölgesinde her ailede 1 kanser vakası var özellikle 70 öncesi orda olanlar bence sen yorum yapma çayla alakalı ( kanserden annesini kaybetmiş biri )

  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    5G'de birkaç yüz metre mesafedeki baz istasyonu ile telefon arasındaki iletişimin etkisinden bahsediliyor. Kilometrelerce yüksekteki uydulara cep telefonları güçlü bir çıkış yapmadan ulaşamayacak zaten. Ha her cep telefonuna çanak anten bağlarsın ve telefonla gezerken çanağı uyduya doğru yönlendirmeye çalışırsan biraz gücü düşürmek mümkün olur. 5G'de bir baz istasyonunun kapasitesi 20 Gbit'e kadar ulaşabilecek. Bunun birkaç katı şuan geniş bant hizmeti veren uyduların kapasitesi neredeyse. Aradaki mesafeden dolayı zaten gecikme ve yüksek ping olayının çözülmesi kolay görünmüyor...
  • 4g 2300 mhz ise çalışırken 5g 2400000 mhz ile 6000000 mhz hızında çalışacak. Yani deli radyasyon yayacak , neden derseniz antenlerde frekans artıkca uzak mesafede sinyal iletimi düşer. Bunu engellemek için yüksek güçte yayın yapmak ve her sokak arasına bir baz istasyonu kurmak gerek. Buda sar oranının artmasına neden olur

    Kısaca 5g gereksiz ve insan ve çevreye karşı düşman bir teknolojidir. Umarım Türkiye buna geçmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 8 Nisan 2019; 21:45:25 >
  • Büyük ihtimal Türkiye'de geçecek yurt dışına döviz gidecek Tl değersizleşecek olan yine halka oluyor hem yüksek radyasyona maruz kalacağız hem de bir sürü para ödeyeceğiz
    Nesnelerin interneti için 4g bile yeterli olur 5g sırf telefon firmalarının ve devletlerin arasında daha fazla para kazanabilmek için uydurulmuş deli saçması bir teknolojiden ibaret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün bir şekilde sunulan 3G bile gayet yeterli normal bir kullanıcı için. Türkiye gibi ülkelere 10G de gelse bir anlamı yok. Ya hız sınırı koyarlar ya da 3-5 GB kotalı tarife/paket sunarlar.

    4.5G, 1 Nisan 2016'da Türkiye'de hizmete girmişti. Hemen herkeste 4G'li/4.5G'li cihazlar vardı. Direkt olarak geçiş sağladık. Şimdi Türkiye'de 2020 işaret ediliyor 5G için. Millette 5G'li cihaz yok. Fiyatlar bu seviyedeyken, çok küçük bir kesimde 5G'li cihaz olacak. Bu durumda bizim operatörler de pek yanaşmayacaktır 5G olayına. Daha devletin yapacağı ihale var tabi, bu da büyük bir mali yük onlar için. Her 150 metrede 1 anten kurmak da büyük bir mali yük. 5G'li cihazı olanın da elinde patlar bu iş. Türkiye'de 5G çok merkezi yerlerin dışında yaygın olmayacaktır diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    sabahlari uyanamaiyorum sigara kullanimida var malum 2 si bir sanki ustumde tir varmis gibi oluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G altyapısı liderliğinin savaşı bu apple vs değil

  • 5 g bizde varmı?
  • Ya şunu anlayın artık baz istasyonu değil !
    O kullandığın telefon varya hani konuşurken yüzüne deydirdiğin o telefon baz istasyonundan daha zararlı anlayın artık şunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar antenin uygulanabilirliği yok, 5G olmamış, değiştirip baştan yapsınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G kalsın. Fiber internet + Wifi yeter de artar.
  • Gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar da topluca bilinçlenme uyanırsa 5g istemediklerini internet servis sağlayıcıya iletirlerse ise o ülke de hiç bir şey yapamazlar. önemli olan topluca eylem yapmak. 4.5 kablosuz ağ bence yeterince güzel. 5g mi baya video izledim ama bu bazı ülkeler de yaygınlaşacak ama insana verdiği zarar geç fark edilecek. o zamana kadar da iş işten geçer. bizimkiler ise 5g, 6g felan kurmaya hevesli. geçmişteki demeçlerinden bunları anlıyoruz. önce bir araştır bakalım.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Nesi güzel, özellikle Turkcell şebekesi yoğun kullanımdan doyum noktasına ulaştı. Vodafone çoktan zaten bu noktada. Birkaç sene sonra 4.5G ile 3G hızlarını özlemeye başlayacağız. Topluca eylem sokağa çıkıp istemiyoruz demekle olmaz. Cep telefonunu elinden bırakmakla olur, bunu da yapmaya niyetli görmüyorum pek...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.