Şimdi Ara

**SATILDI** Corolla/Auris/Yaris/Avensis Hız Sabitleyici Kolu (Cruise Control)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendimizde bulunan Corolla ve Auris araçlar için 2 adet almıştık, araçlardan 1 tanesinde çalıştı ancak diğerinde destek olmadığı için çalışmadı. Bu sebeple 1 adedini satışa çıkartıyorum.
    Ürünü AliExpress'ten 8$'a (çalışıp çalışmayacağına emin olmadığım için kapaksız versiyonunu) satın almıştım, kapağı kendiniz temin edebilirsiniz.

    N11, Gittigidiyor gibi sitelerde semizticaret adlı satıcı kapaksız 129 TL, kapaklı set için ise 169 TL istiyor. Bu satıcının sattığı ürünün bire bir aynısıdır, ilanda Çin malı değil dediğine bakmayın (tamamen şark kurnazlığı), zira Toyota orijinali haricinde tüm ürünler aynı ve bu satıcı da yine Çin'den düşük rakamlara tedarik ederek üstüne kâr koyup satıyor.

    Ayrıca, ürünün malzeme kalitesini, Toyota servisinde fabrika çıkışı olarak cruise control kolu olan bir araçla kıyaslama fırsatı buldum; orijinal ile kendime aldığım ürün arasında ne plastik/malzeme kalitesinde ne ürünün mekanik tasarımında ne de yazı fontu vb. hiçbir farkı yok.

    Aliexpress linkinde yazanların haricinde, Türkiye'de yaygın olarak satılan Toyota modelleri için kendi hazırlamış olduğum uyumluluk listemi aşağıya ekliyorum. Hilux, LandCruiser, Prius vb. diğer Toyota modellerine de uyumludur, ancak araştırmasını lütfen kendiniz yaparak teyit ediniz.

    1. 1.4 dizel motorlu (D4d) Corolla veya Auris'lerde ÇALIŞMAZ!
    2. 2007 model ve üstü Corolla'ların 1.6 motorlu olanları (manuel veya otomatik)
    3. Auris 1.33 Life'ların tamamına (2. nesil Auris + manuel)
    4. Auris 1.33 Comfort'ların bazılarına (1. nesil Auris + manuel) ==> Bizim aracımız da bu sınıfa giriyordu, hangilerinde çalışıp hangilerinde çalışmadığını anlayabileceğiniz bir liste veya yöntem yok maalesef, tek yolu alıp denemek. Hatta bazı Auris 1. Comfort'larda, konsoldaki Cruise ışığı yanmasa bile çalıştığı yazılıp çizilmiş Türkiye'deki ve yurtdışındaki forumlarda. Bizim şansımız yaver gitmedi, belki sizinki gider!
    5. Auris 1.6'ların tamamına (1. ve 2. nesil + manuel veya otomatik vites)
    6. 2008 model ve üstü Yaris'lerin 1.3 motor ve üstü versiyonlarına (otomatik vitesli modellerde çalışma olasılığı daha yüksek)
    7. 2007 model ve üstü Avensis'lerin tamamına (manuel veya otomatik)

    Satmış olduğum ürün tamamen sıfırdır ve kutusundadır. Bana maliyeti 50 TL (8$), ben de sizden bu rakamı talep ediyorum. Ankara içi elden teslim ederim, Ankara dışına ise ödeme sonrası kargo yapılacaktır. İyi forumlar

    AliExpress Linki:https://www.aliexpress.com/item/Cruise-Control-Switch-84632-34011-84632-34017-For-Toyota-Corolla-Yaris-Vios-Hilux-Hiace-Wish-Auris/32902765637.html?spm=2114.13010708.0.0.51684c4dKy0X3V

    Fotoğraf:https://drive.google.com/file/d/1-C_CkLVIIGHfXXt_dZWjqT9l0OgXI3G8/view?usp=sharing



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 22 Nisan 2019; 11:40:40 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Forum dışına satılmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.