Şimdi Ara

ONYEKURU GİDİYOR YERİNE BABEL GELİYOR ( İŞ YAPAR MI?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Babel iyi bir oyuncu. Kapalı savunmaları açabilicek en mantıklı hareket uzaktan kaleyi denemektir. Babelinde şut yeteneği zaten aşikar. Galatasaray'a fayda sağlayacaktır. Eğer Beşiktaştaki gibi hareketlerini paraya göre yönlendirirse Galatasaray taraftarı zaten Babel'in cezasını keser. İyi oyuncu, bir şanşı hakettiğini düşünüyorum.
  • Babel Onyekuru'nun yerine transfer edilmiyor, Onyekuru hala kiralanabilir fakat kiralanamazsa bile benzer tarzda Bruma kiralanacak gibi duruyor.

    Babel biraz joker olarak transfer ediliyor, yeri geldiğinde sahte 9 yeri geldiğinde kanatlarda oynatılacak birisi fakat Onyekuru yerine değil sadece bölge olarak benzeşiyorlar. Onyekuru yerini doldurmak için farklı tarzda adamlar bakılıyor diye düşünüyorum.

    Öncelikle elden çıkartalım da sonrası gelir :)
  • Yine her zamanki gibi yaz transferleri attan inip eşeğe binme.
    Ocak ayında bu böyle olmayacak deyip saçma sapan anadoludan birine 10 15milyon euro verilir.
    Kapanış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Babelin tek kötü yanı kapalı savunma zaten. Sol ayağını hiç kullanamadığı için ortada açamıyor ama geniş alanda dünyanın en iyi kanat oyuncularından birisi olabilir sırtı dönük oynamayı da biliyor Onyekurudan net daha iyi ama kapalı savunmaya karşı deli ediyor deli o kadar kötü.
    saygılar başkan...
  • Onyekuru > 10xBabel


  • Henry Onyekuru - 22 yaşında.
    31 Lig Maçı 14 gol 5 asist. 19 gole doğrudan katkı.

    Maç Başına Ortalama Kilit Pas 1, Adam Geçme 1.3. Ofsayta yakalanma 0.6. Kazanılan faul 1.
    Yıllık maaş 1.200.000 €.

    Ryan Babel - 33 yaşında
    10 maç 2 gol. Asist yok. Ortalama kilit pas 0.9, Adam geçme 1.9, Ofsayta yakalanma 1.1. Kazanılan faul 1.

    Yıllık maaş 3.166.000 € artı primler. 3 yıllık sözleşme.


    Geçen sezon içinde ve bu sezon başında Onyekuru için yapılan karalamalar; Onyekuru bu takımın oyuncusu değil, ilk 11 oynayacak çapta değil, İnşallah tekrar alınmaz ....

    Babel transfer edildiğinde yapılan yorumların genel olarak özeti; Çok iyi hatta ultra iyi transfer, maliyetinden size ne maliyeci misiniz ?!...


    Arkadaşlar,gençler internet ortamında yapılan her karalamayı dikkate almayın. Bakın fikir demiyorum çünkü iş fikir boyutunu geçmiş durumda. Atıyorum bir insan Andone Vedat Muriqi den daha iyi transfer,daha fazla katkı sağlar ya da daha kaliteli gibi öngörülerde bulunabilir. Oynadığı ligleri,takımları kıyaslar. Öngörü de bulunur. Yanılır veya haklı çıkar. Duruma göre yanıldım hata yapmışım der ya da haklılığını savunur. Bunda hiçbir sorun yok.

    Fakat oynadığı oyunla takımı ayakta tutan, fayda - maliyet oranı yüksek isimler hakkında bilinçli olarak ve desteksiz karalama yapılıyorsa işte orada duracaksın. Buna hepimiz çokça şahit olduk. Dursun Özbek gibi zararı aleni ortada olan birinin yere göğe sığdırılamaması, Muslera gibi bir isme küfre varan hakaretlerde bulunulması, satılması için temennilerde bulunulması, Onyekuru gibi geçen sene forvetsiz takımın gol yükünü çeken, maaşı son derece makul olan ve alternatif olarak alınmış birinin yerden yere vurulması ve akabinde emeklilik çağına gelmiş Babel gibi birine yaklaşık 3.500.000 € maaş verilmesinin övülmesi... Yine zamanında Cavanda,Carole,Tolga Ciğerci,Serdar Aziz gibi yararından çok zararı olacağı apaçık ortada olan isimlerin, yüksek ücretlerine rağmen istikrarlı olarak takdir görmesi vs.... Ha keza Belhanda mesela. Eleştiri yapanlara ağır hakaretler edilmesi, yaklaşık 4.000.000 € maaş alıp çoğu zaman etkisiz olmasına, maaşının hakkını verememesine rağmen yine istikrarlı olarak övülmesi.

    Farkındaysanız absürt işler destek görüyor, övülüyor genel olarak. Mantıklı olan şeyler de tam tersi. Bu sebeple dikkatli olun, televizyonda,internette kimleri okuyup,dinleyip seyrettiğinize dikkat edin. Vaktinizi boş yere harcamayın. Gereksiz şeyleri dikkate almayın.




  • Nefret ediyorum senden pembe kafa. Böyle bencil görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son kulübü şikayet ettiğine dair haberler var. Yusuf Günay bu olayın bir süre önce olduğunu doğruladı.

    Saha içindeki olağanüstü katkısına ilaveten saha dışında da iş başında.




    Siz bir de şu konudaki tespitlere bakın;
    https://forum.donanimhaber.com/onyekuru-bes-para-etmez--137283216



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 20 Aralık 2019; 19:58:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    Bu adamda farklı bir durum var hocam, Babel bence kaliteli bir futbolcu iyide bir profesyonel fakat işine geldiğinde bunu yansıtıyor.

    Mesela Beşiktaş sonrasında Fulham'a tamamen piyasasını yapmak, yeniden iyi bir sözleşme kapmak için gittiğini şimdi daha net algılıyorum. Fulham'da 6 aylık performansını takip ettim, kesinlikle bizde olduğundan 10 kat daha hareketliydi, defans arkasına koşular bile deniyordu. PL seviyesinde hangi takımda olursanız olun oynamak zordur...

    Fakat bize geldiğinde adam sanki bi gecede çökmüş gibiydi, sahada oldukça hareketsiz ve etkisiz kalıyor. 90 dakikada dediğin gibi, çekip vurma dışında hamlesi bile olmuyor...

    Babel bu sezon öyle böyle bir performans verir fakat asla sözleşme tamamlayamaz gibi geliyor, ihtimal varsa göndermek lazım...Varlığı yokluğu bir olan futbolcu gibi gözümde, bu sezon en büyük hayal kırıklıklarından biri benim gözümde...




  • Başlığı değiştirin babel gidiyor onyekuru geliyor. Giderken onyekuruya sallayan şimdi dönüyor diye bayram edecek. Transfer şampiyonu diye sezona girdik neye uğradığımızı şaşırdık. Koşmaktan aciz kadro kurmuşuz.
    Terim transferde ders almışa benziyor. Nerede 20 yaşında adam var peşine düştü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.