Şimdi Ara

speedstar joystick sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben speedstar joystick aldım ama bilgisayar tanııyor neden olabilir



  • Burada benim anlattığım yöntemleri uygularsan "oyun çubuğunu" bilgisayarına tanıtabilirsin. Takıldığın yer olursa buradan bana sorabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13187051/mpage_1/key_//tm.htm#13187051
  • selam, aynı sorun bendede çıktı. bu gamepadi desktopta sorunsuz kullanırken toshiba A200 1BP de acayip sorunlar çıktı. ilk önce cd den normal setupını yükledim. tek setup dosyası vardı zaten. garip olan laptopun sağındaki usblere taktığımda makine josticki hiç tanımıyor, tepki vermiyor. solundaki usblerden de dıştakine takınca bilinmeyen aygıt olarak görüyor ve düzgün yüklüyor ancak alet çalışmıyor. içte kalan diğer usb ye takınca laptop aleti düzgün bir şekilde görüyor ve sadece buraya takınca denetim masasındaki oyun kumandalarında usb dual vibration joystick olarak görüyor ve özelliklerde de device is connected yazıyor. buna rağme alet çalışmıyor. aletin anolog düğmesine basınca ışığı yanıyor. problem ne olabilir arkadaşlar, lütfen bilen biri yardım etsin.. dejaayın dediklerinide yaptım bir sonuç elde edemedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aytacmetin

    selam, aynı sorun bendede çıktı. bu gamepadi desktopta sorunsuz kullanırken toshiba A200 1BP de acayip sorunlar çıktı. ilk önce cd den normal setupını yükledim. tek setup dosyası vardı zaten. garip olan laptopun sağındaki usblere taktığımda makine josticki hiç tanımıyor, tepki vermiyor. solundaki usblerden de dıştakine takınca bilinmeyen aygıt olarak görüyor ve düzgün yüklüyor ancak alet çalışmıyor. içte kalan diğer usb ye takınca laptop aleti düzgün bir şekilde görüyor ve sadece buraya takınca denetim masasındaki oyun kumandalarında usb dual vibration joystick olarak görüyor ve özelliklerde de device is connected yazıyor. buna rağme alet çalışmıyor. aletin anolog düğmesine basınca ışığı yanıyor. problem ne olabilir arkadaşlar, lütfen bilen biri yardım etsin.. dejaayın dediklerinide yaptım bir sonuç elde edemedim.


    Dizüstüler bu tür sorunlara neden olabiliyor.. Masaüstünüzde alet düzgün çalışıyormuş, demek ki dizüstünde bir problem var..

    Öncelikle, dizüstünüzün USB sürücüsünü güncellemeye çalışınız.. Aygıt yöneticisi üzeirnden host controllere sağ tıklayın ve güncelleştir diyin. Windows update sitesine bağlansın mı sorusuna evet diyin.. Bu şekilde güncelleştirmesi lazım..
  • dejay 4 tane usb universal host controller 1 tane usb2 enhanced host controller var aygıt yöneticisinde. hepsinde senin dediğini yaptım ancak "sihirbaz daha iyi bir yazılım bulamadı" diye sonlanıyor hepsinde. sonuç yok yani. sanırım yeni bitane almak lazım. ilgine teşekkür ederim.
  • acaba joysticğin 1.0 usb olmasından olabilirmi, şu senin verdiğin usb info programından test ettim 1.0 gözüküyor. birde neden old anlamadım xp yükledikten sonra 2 usb çalışmıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aytacmetin

    acaba joysticğin 1.0 usb olmasından olabilirmi, şu senin verdiğin usb info programından test ettim 1.0 gözüküyor. birde neden old anlamadım xp yükledikten sonra 2 usb çalışmıyor


    Galiba dizüsütünüzdeki USB girşleri joysticğinizin çalışması için gereken gücü sağlıyamıyor. Bir de dizüstünüz fişe takılı iken oysticğinizi deneyiniz.

    Çalışmayan usb yuvalarında başka bir usb aygıt denediniz mi? Başka usb aygıtlar çalışıyor mu?

    Burada joysticğinizin usb 1.0 olması çalışmasına engel diğil...
  • dejeay malesef fiş takılı olarak denemelerimi yapmıştım zaten. makine toshiba A200 1BP. vista yüklüydü format atıp xp yüklemiştim. vistada da gamepad çalışmıyordu ama şimdi bi 2 usb girişinin hiç görmemesi sorunuda çıktı. elimdeki tüm aygıtları taktım ama görmedi, sorun ne bi türlü anlayamadım. yine de sağol.
  • ben de bugun speedstar joystick aldım install ettim fakat joystick özelliklerinde tuşlara basıyorum ama ekranda hiçbir değişiklik olmuyor.
    Nasıl halledebilirim lütfen yardım edin


     speedstar joystick sorunu
  • cmem arkadasımla tamamen aynı sorun bendede var nasıl cozulecek nolur yardımmm
  • çok pis hortlatırım aynı sorun bendede var
  • aynı sorun bende de var...Driveri bir türlü bulamadım bu aletin
  • Bende de var aynı sorun nası yapıcaz yahu.. Dizüstünde çalışan gamepad masaüstünde çalışmıyo? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar, hepinizde windows 7 yüklü olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.