Şimdi Ara

iOS 13'ün geleceği iPhone ve iPad modellerinin tam listesi belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muhtemelen “bakin artik sayfasi boyle ikiye ayirabiliyorsunuz” gibi pek te muhim olmayan yenilikler icerecegi icin eski cihaz sahiplerinin cok uzulmelerine gerek yok..

  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    SE’nin güncelleme almamasının sebebi büyük ihtimalle ekran çözünürlüğü. Artık 5s’in güncelleme kaldıramayacak güçsüz donanımı sebebiyle SE dışında 640*1136 piksel çözünürlüğe sahip başka cihaz kalmayacaktı. iOS 13 ve uygulamaları sadece SE için uyarlamak Apple’a mantıksız geldiği için güncellemeden kaldırıldı diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warrior90 W kullanıcısına yanıt
    Birincisi ben kaldırır demedim orası beni ilgilendirmez iPhone 6 kullanmıyorum apple yi zaten ilgilendirmez çünkü cihazı çöp edecekler basar geçer güncellemeyi ios 13 yükleyen düşünsün ikincisi iPhone 6 nın güncelleme alacağını görünce ifadelerinizi çok merak ediyorum benim zerre umrumda değil güncelleme yeni ne gelmiş şu vakte kadar da şimdi ne gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence liste olması gerektiği gibi olmuş. Sonra güncelleyip apple’a küfretmek yerine güncellememek çok daha mantıklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu ne iş yaptıkları saçmalık iphone se ve apple watchım var telefonu güncelleyemediğim için saat de güncellenmeyecek. 6sden hızlı bu cihazın nasıl destek verilmediğini hala anlamadım f*ck apple

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymngbs48

    Boş boş Haberler yabancı siteler şunu biliyorki 6 5s kullanıcı çok fazla böyle haber yapıp hit kasıyorlar burda bizimkiler birbirine giriyor iPhone 6(dahil) üstü 13 alacaktır bilmem kaldırır kaldırmaz ama alacaktır akla mantığa sığıyor mu 3 cihaza birden desteği kesmek
    Kullanicisi fazla olunca guncelleme vermek zorunda mi oluyor apple? Genelde 5 surum verir telefonlara. Hatta 5s bu rakami asti. Ios 8le cikan 6nin ios 13 almamasi kadar normal bir sey yok.
  • Her seferinde yazıyorum yine yazacağım
    Zamanında
    iPhone 4 iOS4 -7
    iPhone 4S iOS5 - 9
    iPhone 5 iOS6 - 10
    iPhone 5c iOS7 - 10 aldı
    Burdan da gözüküyor ki S serileri düz serilerden 1 fazla güncelleme alıyor aynı şey 3G/3GS te de oldu.
    iPhone 5S iOS 7 - 12
    iPhone 6 iOS 8 - 13
    iPhone 6S ve SE iOS 9 - 14 alacak bu algoritma böyle oldu çünkü 5S'e kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkhair

    Almaması için tek sebep ram. Evet sevgili ios kullanıcıları olarak ram'in ios'de önemsiz olduğu konusundaki görüşlerimizde ısrarcımıyız????
    AHAAHAHA o ne be

    Bahsi gecen 6 2014, 5s 2013 yilinda cikti. Bu telefonlarin rami bir zahmet yetmesin zaten. Bu kadar eski modelleri baz alip ram cok onemli demek de ne bileyim...
  • Son yıllarda tasarım ve yenilik konusunda iyice geride kalsa da 2015 yılında aldığım 6s cihazımın 2019da son güncellemesini alıp 2020 son çeyreğine kadar güncel kalması ve hala stabilitesini koruması android cephesinde yakalayamayacağım bir şey. Daha geçen yıl kardeşime aldığım Note 8 e samsung efendi android 9 u ıkına sıkıla birkaç ay önce yeni verdi. Yeni cihaz araştırayım dedim s10 plusa baktım, gerçekten tasarımı ekranı donanımıyla çok hoşuma gitti derken aklıma güncelleme durumu geldi vazgeçtim. Huawei cihazları bu konuda ayırabilirim lakin huawei bile apple ın güncelleme istikrarına erişmekten uzak.
  • iphone 5s nere SE nere
    uçurum var arasında.
    kaynaksız haber yapmayın. 20 gün sonra belli olacak
  • Bazen kara kara dusunuyorum ya ios biterse diye. Android kagni gibi geliyor. S9 vs dahil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğü ile alakası varmı iphone 6 nında 6s le çözünürlüğü aynı hatta çoğu şeyi aynı ama güncelleme almıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone 5s ile ayni donanimi barindiran ipad mini 3'e guncelleme verilip iphone 6 degil 6s ile ayni donanimi kullanan se'ye guncelleme verilmemesi cok tepki cekecektir. Guncellemelerin bu sekilde dagitilacagini dusunmuyorum.

  • SE ile 6s arasında SE nin guncelleme almamasının sebebi ekran boyutudur diye düşünüyoruz fakat 6 ile 6s arasındaki olay sizinde dediğiniz gibi ekran boyutu değildir. Tamamen telefonlar arasındaki hız farkı,donanımsal fark. 6s in 6 ile olan farkıyla SE ile olan farkı ayrı durumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamanın ekran çözünürlüğü ile cihazın ekran çözünürlüğü farklı olduğunda uyumsuzlukluk sorunları olabiliyor. 6 ile 6s’nin kasaları ve ekran çözünürlükleri dışında hiçbir şey aynı değil. Özellikle 1 GB bellek ile artık iOS 13’ü kaldırması pek mümkün görünmüyor. 5s ve 6 serisinin güncellemeyi alamıyor oluşunun sebebi muhtemelen belleklerinin yetersiz kalmaları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad mini 2 ve iPhone 6 kullanıyorum sanıyorum ki bu yıl sonu cihazlarımın kullanım ömrü teorik olarak doluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resmi açıklama değil, iddia. Resmi açıklamayı görmek lazım, gerçekten burada yazdığı gibi olursa SE’ye yazık olur. Gerçekten böyle olursa da muhtemelen üstte de yazıldığı gibi ekran çözünürlüğünden dolayı olur, ara model olduğu için de böyle bir ihtimal bence çünkü yanlış hatırlamıyorsam The New iPad denilen 3. nesil iPad’lerde de destek erken kesilmişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 13 beta çıkış tarihi belli oldu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SE güncelleme alır herhalde ya, apple böyle saçmalamazdı.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.