Şimdi Ara

Xbox 360 alacağım oyun konusunda yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıktada belirttiğim gibi xbox 360 alacağım yarın orjinal fw filan değil şimdi benim sorum şu

    1.Eskişehirde orjinal ucuz oyunu nerde bulabilirim

    2.dijital oyun mu daha ucuz kutulu oyun mu ?

    3.Online oynamak için xbox live gold mecburi mi ?

    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim



  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim çünkü ona göre yarın oyun da satın alacağım xbox 360 slim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoweidia -- 12 Mayıs 2019; 23:43:49 >
  • 1. Eskişehir'de yaşamadığım için yorum yapamayacağım. Genelde dijital oyun satın aldım. Kutulu oyunları ise ebay'den aşağıdaki kullanıcıdan aldım. Eskiden çok aktif bir satıcıydı. Her hafta kutulu xbox360 oyunları ihalesi yapardı. Şimdi çok aktif değil ama takip etmekte fayda var. 1-2 pound arasında kargo dahil kutulu oyun alma fırsatı bulabilirsiniz.
    https://www.ebay.com/sch/kerrycarter1976/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

    2. Yılda ortalama 4 kez (yılbaşı, bahar, yaz ve black friday) dijital oyunlarda indirim yapılıyor. Bu şekilde dijital oyunlar daha ucuza gelebiliyor. Ayrıca haftalık indirimler de oluyor.
    3. Online oynamak için xbox live gold mecburi. Bu da indirim zamanlarında aylık 5.90'a düşüyor.




  • Anladım teşekkür ederim yardımın için en mantıklı hamle xbox live gold üyeliği alıp indirimlerden faydalanmak gibi duruyor önerdiğin oyun varmı peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size tavsiyem eğer 360'ı 250-300 lira gibi çok uygun fiyatla bulamdıysanız one almanız. İnternette 2. el one cihazları(s değil ilk model) 600-700 liraya bulabiliyorsunuz.

    oyun olarak şu anda game pass kampanyası var, 3 ay 5,90. (otomatik yanilemeyi kapatın, çok önemli) 3 ay boyunca 100 tane game pass oyununu oynayabilirsiniz sadece 5,90 verip. sonrasında başka kampanya ya da paylaşım ile game passe devam edebilirsiniz.

    live gold her ay 2 one 2 360 oyununu bedava veriyor. one sahipleri 360 oyunlarını da oynayabiliyor.

    forumda xbox one kardeşlik başlığında bir çok oyuna çok daha avantajlı fiyatlara sahip olabiliyorsunuz:https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-digital-oyun-kardesligi-ve-takas--98908379




  • Benimde gönlüm xbox one deydi ama 15 yaşındayım ve çalışmıyorum biriktirdiğim harçlıklar 300 tl olunca neden konsol almıyım ki dedim önce ps3 lere baktım çünkü türkiyede konsol diyince 10 kişiden 8 in aklına ps geliyor bulamadım 300 tl ye bende xbox 360 buldum 220 tl ye anlaştım elimde 80 tl kaldı konsol orjinal slim model ama 4gb sanırım onu sormadım 40 tl 250gb hard disk alsam 40 tl kalıcam elime onu nasıl değerlendiririm diye düşünüyordum cevabınız için teşşekkür ederim zaten bu yılda paramı biriktirip xbox one almayı planlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eoweidia

    Benimde gönlüm xbox one deydi ama 15 yaşındayım ve çalışmıyorum biriktirdiğim harçlıklar 300 tl olunca neden konsol almıyım ki dedim önce ps3 lere baktım çünkü türkiyede konsol diyince 10 kişiden 8 in aklına ps geliyor bulamadım 300 tl ye bende xbox 360 buldum 220 tl ye anlaştım elimde 80 tl kaldı konsol orjinal slim model ama 4gb sanırım onu sormadım 40 tl 250gb hard disk alsam 40 tl kalıcam elime onu nasıl değerlendiririm diye düşünüyordum cevabınız için teşşekkür ederim zaten bu yılda paramı biriktirip xbox one almayı planlıyorum
    Dostum xbox 360 eski nesil ama oynamadıysan çok kaliteli oyunları var, sana tavsiyem cihaza rgh yaptır, korsan olarak oyunları indirip yükle, oyuna her seferinde para verme, madem 15 yaşındasın, paran cebinde kalır. Zaten orjinal almak istersen eski nesil olduğu için oyunların online tarafında pek oyuncu bulamazsın, keyif alamazsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eoweidia E kullanıcısına yanıt
    Öğrencisin ve oyunları orijinal almak istiyorsun. Düşünceni takdir ediyorum ancak bütçe olarak yazdıklarına göre pek mümkün görünmüyor.

    İçerisinde oyun yüklü j-tag yapılmış bir konsol alıp kullanmanı öneriyorum. Forumun 2.el kısmındaki ilanlara göz at mutlaka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.