Şimdi Ara

Bu İnsanlar Yalanci mi sizce? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşte o tiplere çok sayıda yandaş yazar da katıldı. Pelikancıların hırsına akapenin kurban gittiğini savunan çok sayıda ağır top var farkındaysan.
    Akapenin bu konuda demokrasi dersi alması gerektiğini düşünen akapeli sayısını az zannediyor olabilirsin.
    Ben de öyle zannediyorum. Çünkü az.
    Ama pelikancıların hırslarının pisliği kaybettirecek bence çünkü bu çıkarcı çevreye karşı olan o azınlık da imama yetiyor.
    Gül, Davutoğlu ve Babacan’a söylenen ve yapılanlar küçük de olsa bağlı bir grubu da net küstürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Mayıs 2019; 11:5:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknokratik

    Bu yöntemi chpliler ve sol cenah sık kullanır. Geçmiştede kullandı. Bu yöntemle 1 kisiyi bile vaz gecirseler onlar icin kârdır. Pişman olup karşi partiye gecmis bir secmenin kitleye etkili olacağını düşünürler. Çünku akpartiler onlarin gözunde koyun saf herşeye inanacaklarıni düşünüyorlar. Ancak cok acemiler. Akpartiye oy vermis bir seçmen chpye oy vermesi bu kadar keskin bir değişimi niye yapsin. Kandiracaksan en azindan akpartiye oy vermeyecgim, küskünüm imaji daha inandırıcı olur. Herseyi gectim "akepe" nedir yahu. Madem tiyatrio yapıyorsun gerçekci yap, bizde inanmıs gibi yapalım
    Akp seçmeninin %97'si sorgusuz biat esiyor yalansa yalan de? Binali gibi hicbir vasfi olmayan, yumuşak g yazmayı bile bilmeyen, adam akıllı mitinglere çıkıp konuşma yapmayan, herhangi bir sloganı ya da vaadi olmayan birine neden oy verir insan? Çünkü Reis öyle istiyor değil mi, yoksa mahalle teşkilatından yardım gelmez ya da torpille ise giremez değil mi? Ama şu konuda haklısın, onların her şeyini al ama cebindeki paraya dokunma. Makarnasını verdiğin zaman en kral lider sensin ama elini onların cebine at, kiyamet kopar. Bu yüzden cahil cühelâ kesimden, yani Akp tabanının %75'i asla başka partiye oy vermez, özellikle son soslu yalanlara inandıkları için. Akpye oy vermek cennete girmek gibidir değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bir ak partili için zamların adaletin hukukun demokrasinin ahlakın hırsızlığın hiçbir önemi yoktur.Bunu ben demiyorum tarih diyor.Tarihte bunlarla ilgili sayısız örnek var.Bu dediklerim normal bir ak partiye oy veren için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark matter

    Gerçek bir ak partili için zamların adaletin hukukun demokrasinin ahlakın hırsızlığın hiçbir önemi yoktur.Bunu ben demiyorum tarih diyor.Tarihte bunlarla ilgili sayısız örnek var.Bu dediklerim normal bir ak partiye oy veren için.
    Aslında öyle de. Sonradan akıllanmış gibi görünen tiplerde var. Hepsini izleyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Aslında öyle de. Sonradan akıllanmış gibi görünen tiplerde var. Hepsini izleyin.


    Alıntıları Göster
    Sana açık ve net söylim tabiki muhakkak doğru yolu bulup oy verdiğine lanet okuyanlar vardır ama bunların dürüstü son derece azdır.Bu akıllanmış dediklerinde Ak partinin yaptıkları için değil kendilerine artık dokunduğu için zırlıyorlar.Gerçekten dürüst bir şekilde adalet hukuk vb için bırakan %1 i geçmez.Son seçimde aldığı oylar ortada.İstanbul çoğu ilçeyi aldı.Belediye meclis çoğunluğu onun elinde.
  • Etrafımda ne kadar Akpli varsa seçimde İmamoğlu'na vereceğim diyor. Sebepleri hak yemeleri falan değil, ekonomik kriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 15 Mayıs 2019; 15:3:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.