Şimdi Ara

Döviz Alım - Satım İşlemlerinden Vergi Alınacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hahaha ohh be oy veren çomarlar ağlasın biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarçur edecek para lazım hükümete. O da bizim cebimizden çıkacak tabi.

    Yoksa uçakların inmekte zorlandığı en büyük (ve en masraflı, en gereksiz) havaalanı nasıl yapılacak? Allahın dağında, otobüs kaldırmadıkça kimsenin gitmediği 60 bin kişilik, 100 milyon dolarlık cami nasıl yapılacak? Haiti, filipinler, cibuti, ingiltere vs gibi yurt dışına yaptırdığımız, yüz milyonlar harcanan onca camiyi nasıl yaptıracaklar. ( https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-48294387 )

    Güzelim Çankaya köşkü varken saraylar nasıl yapılacak? Hepsi kuruş kuruş senin benim cüzdanımdan çıkacak çünkü bu ülkede yapılan hiç birşeyi kendi cebinden yaptırmıyor hükümet, vatandaşın parasıyla yapılıyor. Biz markette "onu almayalim bunu alalım, bu 75 kuruş daha ucuz", "2 tane patates versene"(evet iki kilo değil iki tane) gibi hesaplarla alış veriş yapaduralım, millet pazarda limon çalarken yakalansın, bunlar bizden topladığı milyonları havalara savursun, yandaş vakıflara dağıtsın, onlar da vakıf içinde birbirlerine dağıtsınlar ve yesinler, belediye tarafından kağıt üzerinde kiralanmış olup ortada görünmeyen yüzlerce arabanın parası diye kiralama şirketine hortumlansın, yesinler de yesinler. Vergilerin nasıl çarçur edildiği, nasıl bir "saadet zinciri" içerisinde dağıtıldığının yüzlerce örneği var.

    Vatandaşın sırtına kene gibi yapışmış, kanını emen bir kitle var. Yurt dışı anladı bunların ne olduğunu, yatırım yapmıyor artık, tam tersine alıp paralarını çıkıyorlar Türkiye'den yavaş yavaş. eee para lazım, onu da ordan burdan tırtıklayarak vatandaştan alacak.

    Bir şekilde, haksız da olsa bu düzenden karnını doyuranlar malesef bu düzenin çok şiddetli savunucusu oluyorlar. Bir de çok tuhaf şekilde, belki sadece trt, ahaber gibi yandaş kanallardan başka birşey izlemediği için pazardan limon çalarken yakalanan teyze de bu sistemi savunuyor falan... Zor dönemlere gidiyoruz, umarım herkes akıllı, bilinçli, adil, vicdanlı davranır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.