Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: adrasa
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
76.181
Cevap
790
Favori
3.740.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne denir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ayda 6 stüdyodan 15 stüdyoya

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 10 Haziran 2019; 21:40:8 >
  • neyse bir an önce çıksın da xbx'in fiyatları düşsün
  • Xbox Scarlett şu ana kadar geriye uyumluluğa eklenen tüm 360 ve orjinal Xbox oyunlarını çalıştıracak ve Xbox One oyunlarının tamamını çalıştıracak.

    Ayrıca Xbox One'da çalışan tüm aksesuarlar da yeni konsol ile uyumlu olacak, yeni duyurulan Elite v2 de buna dahil.
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    lionhead ve pres playde olsaydı surada ah miki ah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    lionhead ve pres playde olsaydı surada ah miki ah
    Lionhead olsa güzel olurdu ancak o açık da doldu zaten, Playground Games 2.ci stüdyoyu kurdu ve bu kurulan stüdyo yeni Fable oyunu yapıyor, muhtelemen next-gen sunumunda tanıtılacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FCKöln

    Oyun göstermediler çünkü sonraki E3'e sakladılar. Henüz, konsola çıkış yapacak oyunları 1.5 yıl önceden göstermeleri zaten abes kaçar. Şöyle de bir gerçek var, sunum cidden kötüydü.
    1,5 saate 60 oyun göstereceklerine 45 dk Asıl 10-14 oyunu gösterip kalanını Video Streaming sitelerine servis etmelilerdi 10dk de yeni konsol 5dk aksesuar bitti gitti. Şimdi milletin aklında çizgi filmden çıkma indie oyunlar kaldı halbuki öbür E3 önemli ve bunda gösterilmesi gereken az sayıdaki ana oyuna odaklanmadılar. Bir malzeme ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afonso54

    Arkadaşlar elbet konsollar yeni jenerasyona geçecektir ancak benim merak ettiğim husus şu Xbox One X güç olarak aşağı kalır bir makine olmayacak yeni konsollardan (en azından tahminim bu yönde) ne kadar süre destek alacak ? Yeni oyunlar One X'e çıkmaya devam edecek mi? Veya Scarlett ile Scorpio aynı oyunda bulunabilecek mi ? Yani diyelim Fifa 21'i her iki konsolda karşılıklı oynayacak mıyız ? Yoksa X direk eski jenerasyon mu sayılacak ? Çünkü Fifa oyunu çok grafik isteyen bir oyun değil. Toparlamak gerekirse Xbox One X'in akıbeti şuanda Xbox 360 gibi eski jenerasyon mu olacak yoksa Xbox One ilk kasa gibi devam edebilecek mi ?
    3 yıl süreyle ikisine de çıkışı onaylandı. Ayrıca One x in tüm oyunlarını yeni konsol çalıştıracak. One x te kullandığın tüm aksesuarlar da Scarlett ile uyumlu çalışacak. PS4'te Direksiyon kazığını yiyen bir düzine insan vardı gerçi onlarada geriye uyumluluk geliyor ama işte bir chip bahanesi ile işler ters yüz olabiliyor bazen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: headhunter

    en büyük yenilik ssd olacak gibi
    bende şimdi 4tb hdd var harici SSD değil. Bu scarlette SSD ile gelecek oyun dosyaları bir o kadar buyuk ben hariciye yüklediğimde yine one x gibi bir yükleme suresi görecem o halde? ne yani sık oynadığımı SSD Ana diskte tutup diğerlerini Harici ye mi atacam.
  • Konuyu yeni yeni bastan okudum. Acikcasi her iki konsolu ve Pc yi kullanan biri olarak ikisinin de rekabetci olmasi kullanicilara yarar. Stadia ve Streaming sistemler sonrasinda Pc deki Steam vs Epic tarzındaki bi indirim oyunlarin indirimli satin alimi acisindan bizlere yaear aksi taktirde ozellikle A plus oyunlarda 700 TL den kapiyi acarlar. Yeni donemde Ps4 3 parti den kod satisini da durduruyor iyi kotu xbox icin farkli kanallar var ama ote yandan.kimsenin satin alamadigi Exclusive lerin oyunculara ne yarari kalir. Herkese sevgiler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim Scarlett çıkınca yeni jenerasyon olacağı için Scorpio ile örneğin Fifa’da ayrı serverlarda oyun oynamayacaksa scorpio’yu direk öldü bilelim zaten oyuncu ps4’ün yarısı kadar bile değildi. Madem bunlar konsolluktan çıkıyor o zaman jenerasyon farkı olmaması lazım gücü yeten makine oynatması lazım ha bunlar konsol ise jenerasyon farkı olacak ise her oyun PC’ye çıkmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Gücü yeten makine derken Xbox One X ile normal Xbox One'ı aynı düşünmek lazım. X çıkarken bunda çalışan her oyun normal Xbox'ta da çalışacak dediler. X daha uzun süre idare eder aslında ama yeni nesilde Xbox One X'i desteklemek S'i de desteklemek zorunluluğu getireceğinden, bu da her oyunda daha zor ve maliyetli bir iş olacağından hatta bazı oyunlarda mümkün olmayacağından bir süre sonra yapımcılar eski nesli pas geçmek isteyebilirler.
  • Eskisi gibi nesil bitirmiyorlar anlaşılan, isteyen parasına göre güçlü konsol sahibi olacak.
  • Söylenti ps5, xbox scarletten daha güçlü olduğu yönünde. Oysa ki daha güçlü cihaz bekliyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Hocam söylenti işte adı üstünde inanmayın 2 cihazıda görene kadar. Zaten dikkat edersen hiçbir özellik daha acıklanmadı şu kadar tf su kadar gpu falan olacak diye. Microsoft yine daha güçlü cıkarmaya calısacaktır zaten güçsüz çıkarırsa kendi ayagına sıkar:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xdian

    Söylenti ps5, xbox scarletten daha güçlü olduğu yönünde. Oysa ki daha güçlü cihaz bekliyordum.
    Serin hikaye. Bence ikiside aynı güçte olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki konsolda benzer gucte olur.Cok fazla fark olmaz bence.Ama soyle birsey varki Sony studyolari duz ps4 de bile anormal guzel oyunlar cikartabiliyordu.Ms tarafindaki studyolar o maksimum faydayi ne kadar saglar bilinmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarlett mi yoksa PS5 mi E3 2020 de karar vereceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba kaç dolar olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117

    12 ayda 6 stüdyodan 15 stüdyoya

    12 ayda 0 yeni IP'den 0'a.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.