Şimdi Ara

9 Günlük Bayram Tatili ve Milletçe Şöför Olmama Gerçegimiz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
12.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir not daha eklemek istedim , plakasındaki kenar reklamlarından birçoğu belli oluyor filo araçları ya da kiralama şirketi araçlarından aman diyeyim uzak durun. %90ında uzun yol tecrübesi yok ayrıca maddi hasar zaten umurlarında bile değil. Bursa - Balıkesir arasında geçen bayram viraja yanımdan öyle bir girdi ki alamayıp bana çarpacak diye bende gaza asıldımsilme bir şekilde şeridime girip toparlayabildi.
  • Bende şehirler arası yolculuğunda hayatımda hiç bu kadar transporter görmedim yol boyunca hepsi maraba tayfa adam hanzo gibi önüme makas atarak girdi daha neler neler ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Ozellikle su Cin mali simsek etkili farlar resmen gecici korluk olusturuyor. Bir insan bunu neden yapar. Anasini bacisini hic mi sevmez?
    merak etme anasını bacısını güzel bir senaryo ile film cevirerek hayranlıkla izletiyorum hoşlarına gidiyor
    inanın ki arkasında nefesini gerçekten hissediyorlar hemde körüklü
  • Bu sabaha doğru Kırıkkale Ankara yolu üzerinde bir kazaya denk geldim. Çok kötüydü servis minibüsü gibi bir araçla kamyon çarpışmisti. Uyku geldiği anda kenara çekmek gerek. Acele giden ecele gider demiş atalarımız. Ve kesinlikle yorgunluk belirtileri başladığında kenara cekilmeli. Gerekiyorsa uyunmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin de maşallah pilotaj süpermiş hocam, sıfır hata ile uzun yol serüvenini bitirmekte kalmamış milletin hatalarını da telafi etmişsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerasuslu

    Ben de yaklaşık 3000 km yol yaptım. Gerçekten rezalet bir sürücü profili var yollarda.
    Yapılan hataların tamamı cahillikten. Dikkatsizlik falan değil cahillik. Adam yaptığının sonuçlarını düşünemeyecek kadar geri bir zeka seviyesine sahip dolayısıyla umrunda değil.

    Yine de beni çıldırtan ve sinirlerimi bozan 1 numaralı sorun FARLAR. Bu kadar far özürlüsü bir memleket olamaz. Kardeşim far bu far altı üstü. Gece açıp yolunu aydınlatacaksın bu kadar. Bir farı yanıp diğeri uzun yananlar, gündüz farı+sis dolaşanlar, sadece sis açanlar, ikisini birden açanlar, arka sisler açık gezenler, merceksiz fara led-xenon takıp kör edenler, renkli far kullananlar say say bitmiyor. Hiç artık uğraşmıyorum geçiyorum arkasına çakıyorum uzunları.
    cumartesi günü, amasyadan memlekete dönerken bir tane Mercedes CLA arkama yapıştı, yol boyu 100'e sabitledim, öyle gidiyordum (gidiş-geliş yol)

    Arkamda uzunları açık, xenonlar, önce dörtlüleri yaktım, sonra el kol yaptıp dikiz aynasını göstererek. Anlamadı. Karşı yoldan gelenler uzunlarını açtılar, anlamadı.

    yaklaşık 1 dk veya daha öyle gidince kafam attı, yavaşladım, önüme geçirdim şerefsizi, verdim uzunları + sis farlarını, kaçarak uzaklaşmaya çalıştı, 180' e kadar takip ettim, tıkandı ileride, 2-3 kez daha uzunlarla selektör yaptım. Sonra o yavaşladı. Epey süre sollamadım.

    Sonra solladım, arkamdan gelmedi. Anlamıştı artık
  • şöförlüğün kralını Endonezya da gördüm ben binlerce motorsiklet arasında bir kaç otomobil trafiğinde hiç kaza görmedim
  • Cahil bir toplum da, her parayı bulan araç alıp yola çıkarsa,gayet olağandır bunlar..
    Bu ülke de ehliyet hala sakız alınır gibi veriliyor..hiçbir düzgün eğitim,kota vs.yok..

    Herkese tavsiyem,ufak bir bütçe ayırıp araçlarınıza yol kamerası taktırın .her türlü makasçıyı,kural ihlali yapanı,kaydı ekleyip maille şikayet edin,cezayı yolluyorlar arkalarından..Bu davarların yola geleceği yok..acımayın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Haziran 2019; 22:25:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ülkenin gelişmişlik düzeyini tuvaletleri ve trafiği belirler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin km si şehir içi olmak üzere (iş) toplamda 200 bin km yol tecrübem var ama direksiyona dün geçenler kadar anlamsız özgüvenim yok. direksiyona eli yetişen kendini pilot sanıyor. hız yapmak bir yere çabuk yetişmek övgü kaynağı. trafikte hakkıyla araba kullanmayı bilen yüzde 30.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara gösterdiğimiz saygı ve değer şöförlüğümüze yansıyor. Trafikte insana yaraşır şekilde araç kullanan kişiler tabikide başüstünde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ironblood19 kullanıcısına yanıt
    manyah mı buyaaa naapıyo demiştir ( kendi hatasını fark etmemiştir )
  • iztuzu kullanıcısına yanıt
    Kendi canımı kurtardım desek daha doğru olur.

    Kimseye zarar vermeden araba kullanmaya çalıştım, süper pilotaj gibi gayem olmadı inan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Sözüm size değil, kendim dahil millet olarak kendimizi elit şoför görüp karşıdakini kusurlu buluyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.