Şimdi Ara

Age Of Empires II: Definitive Edition bu sonbaharda gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft geçtiğimiz yıl efsane olarak nitelendirilebilecek gerçek zamanlı strateji oyununun, Age of Empires: Definitive Edition sürümünü piyasaya sürmüştü. Bu versiyon Microsoft'un daha yüksek çözünürlüklü dokuları içeren ve 4K grafik desteği de bulunan bir sürümdü. Yapılan açıklamaya göre klasik RTS oyununun yeni bir versiyonu daha yolda.
     

    2019'un sonunda oyunseverlerle buluşacak

    Bu tarz strateji oyunlarından hoşlananlar için, Microsoft'un seriyi sürdürmeye devam ettiği görülüyor. Zira şirket E3 etkinliğinde, önümüzdeki sonbaharda Age of Empires II: Definitive Edition'ı piyasaya süreceğini açıkladı. Bu oyun da, ilk oyundaki gibi gelişmiş grafik özellikleri ile gelecek. Microsoft'un oyunla ilgili yaptığı açıklamalarda: "Age of Empires II: Definitive Edition, şimdiye kadarki en popüler strateji oyunlarından birinin 20. yıldönümünü çarpıcı 4K Ultra HD grafikler ve yenilenmiş ses efektleri ile kutluyor." ifadelerine yer verilmiş.

    Gerçek zamanlı strateji oyunlarına meraklı olan kullanıcılar için, Microsoft'un Age Of Empires serisini devam ettirmesi güzel bir gelişme. Oyun 2019 yılının sonlarında piyasaya sürülecek ve isteyen oyuncular Microsoft'un web sitesinden beta sürüme kayıt olabilecekler.
      



  • 1. ve 2. oyun özellikle de 1. oyunun definitive edition denen elden geçirilmiş versiyonu çok kötü durumda. Tek düşüncem benim gibi bu oyunların hayranlarını suistimal ediyorlar sadece. 20 sene önce bir çok şey göze batmazken bugün standartların ve beklentilerin çok değiştiğinin farkında değiller sanırım. Önüne bir anlamda yeni oyun diye sundukları sadece ve sadece görüntüyü biraz iyileştirmeye yönelik çalışmalar. Tamamen baştan sağma yapıldığı çok belli, eski görüntü dosyalarını açıp onlar üzerinden üzerinden oluşturdukları grafiği ve bir iki ışık, yumuşatma efektini ekleyince yenilenmiş diye satmak hele o fiyattan itelemek milyar dolarlık markaya çok yakışıyor. Sorun görüntü de değil eski yapısını ve dokusunu bozmadan bize yeni bir şeyler vermeleri lazım, eski grafikleri bile kabulümdür ancak çıkışının ardından 10 update yayınlamalarına rağmen saçma sapan yapay zeka sorunları, birim takılmaları vs boğuşuyorsun. Yapay zekanın ve kodlamanın hiç elden geçmediği belli, 2020 yılında aldığın strateji oyununda düşman hala amfibik savaş yapamıyor, seni bulamıyor bile çoğu zaman o yüzden olduğu yerde genişleyip gereksiz yapılar yaparak kaynaklarını tüketiyor. Kendinde bulunup senin bastığın anti birime karşı ısrarla o zayıf birimle karşına çıkmaya devam ediyor, hep aynı başarısız olduğu yerden sana saldırıyor bir alternatif güzergah geliştiremiyor vs ve bu açıkalarını gidermek için oyunda üzerinize burst fire modunda saldırı birimi gönderiyorlar, maksat oyun ne kadar zor, bak işte yapay zeka ne kadar zorluyora getirmek olayı ama yemiyorlar, bunu da utanmadan satıyorlar.
  • Bir serinin yenisini yapmak yerine nasıl HD ve remastred ile sağılır sorusunun yaşayan kanıtı...

  • la şunun güzel bir yenisini yapamadılar eskiyi cilalıyolar sürekli :)

  • Age of Empires IV duyudldu lütfen bilmeden konuşmayın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyincarnege

    la şunun güzel bir yenisini yapamadılar eskiyi cilalıyolar sürekli :)
    1. ve 2. oyun özellikle de 1. oyunun definitive edition denen elden geçirilmiş versiyonu çok kötü durumda. Tek düşüncem benim gibi bu oyunların hayranlarını suistimal ediyorlar sadece. 20 sene önce bir çok şey göze batmazken bugün standartların ve beklentilerin çok değiştiğinin farkında değiller sanırım. Önüne bir anlamda yeni oyun diye sundukları sadece ve sadece görüntüyü biraz iyileştirmeye yönelik çalışmalar. Tamamen baştan sağma yapıldığı çok belli, eski görüntü dosyalarını açıp onlar üzerinden üzerinden oluşturdukları grafiği ve bir iki ışık, yumuşatma efektini ekleyince yenilenmiş diye satmak hele o fiyattan itelemek milyar dolarlık markaya çok yakışıyor. Sorun görüntü de değil eski yapısını ve dokusunu bozmadan bize yeni bir şeyler vermeleri lazım, eski grafikleri bile kabulümdür ancak çıkışının ardından 10 update yayınlamalarına rağmen saçma sapan yapay zeka sorunları, birim takılmaları vs boğuşuyorsun. Yapay zekanın ve kodlamanın hiç elden geçmediği belli, 2020 yılında aldığın strateji oyununda düşman hala amfibik savaş yapamıyor, seni bulamıyor bile çoğu zaman o yüzden olduğu yerde genişleyip gereksiz yapılar yaparak kaynaklarını tüketiyor. Kendinde bulunup senin bastığın anti birime karşı ısrarla o zayıf birimle karşına çıkmaya devam ediyor, hep aynı başarısız olduğu yerden sana saldırıyor bir alternatif güzergah geliştiremiyor vs ve bu açıkalarını gidermek için oyunda üzerinize burst fire modunda saldırı birimi gönderiyorlar, maksat oyun ne kadar zor, bak işte yapay zeka ne kadar zorluyora getirmek olayı ama yemiyorlar, bunu da utanmadan satıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .TT. -- 10 Haziran 2019; 16:57:27 >
  • Ayni sekilde keske Red Alert - II ‘de guncellenseydi..

  • Ağe of empires 1 seride ençok oynadığım oyundur. HD sürümü duyurulduğunda çok sevinmiştim taki microsoft stora özel olacağı duyurulana dek... Açıkcası oyun steama gelir sanmıştım fakat gelmedi. Üstüne birde yorumlarınızı okuyunca alma konusundaki fikrimde tamamen bitti. Empires 2 nin ilk oyunu Definitive Edition yapanların yaptığıda çok belli aynı animasyonları ve grafik motorunu kullanmışlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Ağe of empires 1 seride ençok oynadığım oyundur. HD sürümü duyurulduğunda çok sevinmiştim taki microsoft stora özel olacağı duyurulana dek... Açıkcası oyun steama gelir sanmıştım fakat gelmedi. Üstüne birde yorumlarınızı okuyunca alma konusundaki fikrimde tamamen bitti. Empires 2 nin ilk oyunu Definitive Edition yapanların yaptığıda çok belli aynı animasyonları ve grafik motorunu kullanmışlar.
    Steam'e geldi mi gelecek mi duydum bir şeyler. Age of benim de en sevdiğim oyunlardan biri olmuştur, günümüzde illa oynamak istiyorsanız eski oyunun üzerine bu patch kurun bir çok kusuru gideriyor: windows üzerinde çalışma hataları, oyun içi bir takım buglar tam listesi var bakarsınız. Çözünürlüğü de monitöre uygun hale getiriyor yani definitive editiondan güzel olmuyor ama oynanabilirlik açısından aynı çizgideler, bir tek yenilenmiş görüntüler yok.

    link:https://upatch-hd.weebly.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .TT. -- 10 Haziran 2019; 17:8:19 >
  • AoE II HD sahiplerine ücretsiz verseler bari...
  • Efsane Red Alert 2 ye böyle bir şey lazım.

  • Emrin Oduncu Yaparım (DTS 7.1 ve Dolby 7.1 farkıyla)

  • Aoe2 nin tadını yakalayamadilar birdaha muhtemelen bunda da yakalayamacaklar. Steam de oynamak isteyenler olursa atariz 1-2 arabia

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • gameplay
  • 95' ten beri PC kullanıyorum. AOE1 den beri de oynarım. Microsoft' un gerek oyunlarında, gerekse bu oyunların introlarında ME ve Oryantal ülkelerin imparatorluklarını görmemezlikten gelip sadece batı kısmı göz önünde bulunduruyor olmasına anlam veremiyorum. Total War oynamaya devam.

  • Eycofcular bunu beğendi.
  • Arkadaşlar oyunun kapalı beta programına davet edildim çok güzel bir oyun sizi bekliyor grafikler çok güzel olmuş. Şuan oynanabilir 35 devlet bulunmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_paci -- 17 Temmuz 2019; 22:28:13 >
  • video bende oynamadı hata verdi. sorun ne acaba.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.