Şimdi Ara

Watch Dogs: Legion 6 Mart 2020'de PS4, Xbox One, PC ve Stadia için Çıkacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunun o kadar çok fanı veya takipçisi var mı ya ? WD1 çıktığı zaman Xbox360 vardı . Onda oynamıştım . Tabi o sıralar GTA5 çıkmıştı yeni . Onu bitirmiştim aynı konsolda . WD oynadığım zaman nedense o hackleme vb olaylar beni kendine çekmedi hayal kırıklığına uğratmıştı GTA5'den sonra. WD2 çıktığı zaman almadım bile . Bu kadar hypelanan bir oyunun oyuncuya istediğini verememesi üzücü . Neden devam ediyor anlamıyorum . Toplamaya mı çalışıyorlar ? Aaa bir dakika . Bu ubisoft değil mi ? 38273 tane Assasins Creed çıkartan(!) ? Her sene DLC gibi FarCry oyunu çıkartan . Beklenti 0.
  • Şu seride herşeyi yaptılar ama hala sürüş mekaniği kütük gibi görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya neden GTA 4'ün araba kullanım deneyimini kopyalamıyorlar? Oyuncak araba kullanır gibi şuna bak ya? GTA 5 de aynıydı zaten zevk vermiyordu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manhunt Three

    Buna kötü diyende gitsin bilgisayarını çöpe atsın. Harika bir oyun geliyor. Benim için konferansın tek heyecan yaratan oyunuydu.
    Yok hocam o kadar kötü değil ya
    Sürüş mekaniklerinde sorun var orası gerçek
    WD 4te söyle kırsal dağ bayır bekliyorum bi orası kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatimi çekti de neden bütün çıkacak oyunları 2020 q1 almışlar şimdi böyle oyunların cpyerpunk 2077 ile yarışması gerekecek zaten oyun yıllardır bekleniyor garip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: by_endless

    Ya neden GTA 4'ün araba kullanım deneyimini kopyalamıyorlar? Oyuncak araba kullanır gibi şuna bak ya? GTA 5 de aynıydı zaten zevk vermiyordu.


    Abi Rockstar bile kendi oyunlarını kopyalamadıysa bunlardan hiçbirşey bekleme sürüş namına..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cimbomman

    Fikiri iyi pazarladılar. Gerçekten ubisoftun birbirini tekrar etmeyen görevlerle bu derece detaylı bir oyun çıkaracağına inanan var mı??? Resmen cyberpunkın hypeından yararlanmak için ütopik bir londra yaratıp 15 gün öncesinde çıkaracaklar... hem de tps. Yemezler.


    Oyun Ubisoft'un olunca gördüğünüze bile inanmayıp kötülemeye devam ediyorsunuz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu oyunun o kadar çok fanı veya takipçisi var mı ya ? WD1 çıktığı zaman Xbox360 vardı . Onda oynamıştım . Tabi o sıralar GTA5 çıkmıştı yeni . Onu bitirmiştim aynı konsolda . WD oynadığım zaman nedense o hackleme vb olaylar beni kendine çekmedi hayal kırıklığına uğratmıştı GTA5'den sonra. WD2 çıktığı zaman almadım bile . Bu kadar hypelanan bir oyunun oyuncuya istediğini verememesi üzücü . Neden devam ediyor anlamıyorum . Toplamaya mı çalışıyorlar ? Aaa bir dakika . Bu ubisoft değil mi ? 38273 tane Assasins Creed çıkartan(!) ? Her sene DLC gibi FarCry oyunu çıkartan . Beklenti 0.
    İlk oyun beğenilmedi ama ikinci oyun ilk oyunun aksine beğenildi. Gecen sene indirim dönemlerinde en fazla satılan oyunlardan. Forumda baya kişi aldı. Hatta geçenlerde de alanlar oldu.

    3 oyun ise tanıtımlarda görünene göre baya değişiklik geçirmiş olarak gelecek.




  • 2. oyun 3’ten daha iyi olacak gibi. Bir de nedense Cyberpunk’a benzetmeye çalışmışlar. O oyunun yanında zaten sönük kalacak. Bu arada Cyberpunk’tan daha pahalı. Türkiye’de indirime girene kadar kimsenin bunu alacağına inanmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torenbolen

    2. oyun 3’ten daha iyi olacak gibi. Bir de nedense Cyberpunk’a benzetmeye çalışmışlar. O oyunun yanında zaten sönük kalacak. Bu arada Cyberpunk’tan daha pahalı. Türkiye’de indirime girene kadar kimsenin bunu alacağına inanmıyorum.
    Aynı tür olmayan iki oyunu neden kıyaslıyorsunuz merak ediyorum. Şu Türk milletinin aynı tür olmayan film, dizi, oyunları ve aynı mevki de oynamayan futbolcuları birbiriyle kıyaslamasına cidden şaşırıyorum ve anlam veremiyorum. Yabancılar da böyle bir mantık olduğunu hiç sanmıyorum mesela.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Türünü kıyasladığımı kim söyledi ki? Konsept olarak birbirlerine benziyorlar. İkisi de benzer distopyalarda geçiyor. Ayrıca mod gelir aynı tür olur. O kadar zor şeyler değil bunlar. Orası ayrı mesele.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aksiyon oyunu yapmışlar. İkinci oyunu istediğimiz şekilde oynama şansımız vardı. Tüm oyunu gizlilikle oynayabilirdik. Bu oyun bildiğin aksiyon oyunu olmuş. Oynaması zevkli duruyor ama Watch Dogs dediğin gizlilik olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi oyun ilkiydi. Ciddi bir atmosferi vardı. İkinci oyunda işi geyiğe vurdular. Legion'da da gereğinden fazla renkli bir ortam var gibi görünüyor. Ana karakter olmaması karakterle bağ kurma hikayeye adapte olma konusunda sıkıntı çıkarabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fena durmuyor Londra iyi bir seçim olmuş, şehir yapısı tarihi olduğundan farklı bir atmosfer yaratmış, oynanışa biraz aksiyon katmaları farklılık açısından daha iyi bence, ilk oyunda da aksiyon vardı.
  • Watch Dogs: Legion Fiyatı belli olmuş. Standard Edition 309 TL Gold edition 509 TL Ultimate Edition indirimle 569 TL (esas fiyatı 618 TL)

    Bu fiyatlar hem uplay hem epic fiyatları
  • İlk oyundaki gibi sadece karanlık ve etkileyici havada oynamışlar. Artık kimse yemiyor bunları Ubi. Bu arada çok ucuzmuş 20 tane almayı düşünüyorum, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 15 Haziran 2019; 19:58:26 >
  • Yine çöp. İlk oyun leşti. 2. Oyun satmadı çünkü millet akıllandı. Bu oyunun yüzüne bile bakan olmayacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yine çöp. İlk oyun leşti. 2. Oyun satmadı çünkü millet akıllandı. Bu oyunun yüzüne bile bakan olmayacak
    2 oyun ilk oyun yüzünden başlarda satmadı ama sonradan bir çok insan aldı. Steam başlığında indirim dönemlerinde en çok fiyatı sorulan ve satın alınan oyunlardan biri Watch Dog 2 oldu. Sanırım bu tür konuları pek takip etmiyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.