Şimdi Ara

{BİTTİ} Fitbit Unisex Akıllı Bileklik Alta HR Amazon 20 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İptal maili geldi. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chembond

    Böyle bir satıcıya denk geldim. Hoparlör aldım, fiyatı piyasasının %60'ı gibiydi. Satıcı ürünü sistemden iptal bile etmedi. Amazon.com.tr üzerinden göndermesini istedik, göndermem dedi. THH'ye verebilirsiniz diye bilgi verdi Amazon, verdim.

    Çok şerefli satıcı savunmasına yalanları sıralamış. Sözde yarı fiyatına vermeyi teklif etmiş kabul etmemişim, üstüne telefonda küfür ve ağıza alınmayacak laflar etmişim diye yazmış... THH'de bu gerekçelere istinaden kabul etmemiş başvurumu...

    "Beyfendi, ürünü neden beyan ettiğiniz fiyata temin ve teslim etmiyorsunuz? Sözleşmedeki hangi nedenle siparişimi iptal ediyorsunuz? O zaman internetten satış yapan ve sattığı fiyatı o an beğenmeyen herkes istediği gibi iptal etsin siparişlerimizi, bizim kartımızdan provizyon bloke olsun ücreti günler sonra iade edilsin ancak hatalı fiyat girdiğini iddia eden size hiç bir etkisi olmasın" lafları kimi bünyede küfür etkisi yapıyor demekki... Sınav dönemine denk gelmişti de uğraşamamıştım 15 gün içerisinde karşı dava açmakla.

    Satıcının telefondaki lafını hiç unutmuyorum "Biz sizin gibi insanları dolandırmaya çalışmıyoruz". "Biz de insanları dolandırmıyoruz, sizin beyan ettiğiniz fiyattan sözleşmeli olarak aldığım ürünü gönderin demek dolandırmak mı oluyor?" demiştim, suratıma kapatmıştı haysiyetsiz. Halbuki "Biz kendi hatamızdan dolayı başka insanlara şerefsizce ihtamlarda bulunmuyoruz!" demek lazımmış...

    Her aklıma geldiğinde sövüyorum.

    Alıntıları Göster
    Boşu boşuna kanser olmuşsunuz hocam , ben davayı yedim akıllandım artık satıcı çok iyi olmadığı sürece almıyorum , alınınca iptal edelim mi diyimce edin diyorum. Cidden stres olmaya değmiyor . Siz de boşuna stres olmayın hocam size yazık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • iptal edildi..
  • Ne davası yedin hocam ?
  • 1 yıldız vereceğim.
    insan bi arayıp özür diler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatlaxs

    Ne davası yedin hocam ?
    satıcı yarı fiyatına bir şey satıyordu alayım dedim , ihtiyacım vardı ürünü iptal stok yok diye iptal etti üstüne aynı ürünü tekrar satınca kafam attı , thh ye verdim , thh onayladı ama dedim şimdi kim uğraşacak satıcı ile falan , adam karşı dava açmış iptal edilsin diye. Ben vazgeçtim ama adam iptal olsun diye dava açmış.
  • satıcı amazon olsa ne olur geçen aylarda 1 tl ye sattı fitbit bilekliği gönder dimi? amazon yok.çek bile vermedi özür desen zaten yok.
  • Aynı bilekliği 1TL'ye alamayıp MAĞDUR olan tayfaaaaaa sesss ?
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ülkede istikrarlı bir hukuki zemin olsa zaten bunlar yapılmazdı, o yüzden malesef ya orman kanunu uygulayacaksın (ki kesinlikle tavsiye edilmez) ya deli gibi uğraşıp stresten dertten kendini paralayacaksın ya da en güzeli arkadaşın dediği gibi gerçekleri kabul edip boşa kürek çekmeyeceksin. Tabi tercihler farklı olabilir, macerayı seversin, vaktin boldur, sinirlerin çelik gibidir, çok sabırlısındır o ayrı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duman3851 D kullanıcısına yanıt
    Ben 2 tane aldım THH DE KAZANDIM FAKAT DAVA AÇTILAR 😂 şuan davalığız reyz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelmezasyon

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygun fiyatla ariyorsaniz arkadaslar 1 adet tertemiz Alta Hr m var gitti gidiyora koydum 430 tl den dusunurseniz siteden bulun beni iyi aksamlar herkese
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hesapli.muhendis

    Ben 2 tane aldım THH DE KAZANDIM FAKAT DAVA AÇTILAR 😂 şuan davalığız reyz
    Yapma be kral en son durum belli olunca yazsana merak ettim valla. Ben de 2 tane almıştım ama iptal edilince başvurmamıştım gerek yok diye asdasdsa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.