Şimdi Ara

DAYZ İnceleme Xbox One S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.Oyunun amacı
    Oyunun amacı zombilerle dolu bu kara parçasında hayatta kalmak. Hem zombilerden hem de sizin gibi insanoğullarından kaçmak.

    2.Ne kadar gerçekçi
    Oyun yapılabilecek en üst seviyede hatta daha gelişebilecek şekilde gerçekçi. Buna örnek verirsek bir arkadaşımız silah ile ölümcül olmayan bir yara almadıysa onu kan takviyesi ya da kalp masajları yaparak kaldırabiliyoruz ayrıca bu kan takviyesinde kullandığımız aletlerin dezenfekte edilmiş olması da gerekmekte yoksa hastalık kapabiliriz.

    3.Oyuncu ortamı
    Oyunu Türk oyunculardan çoğu xbox da oynamıyor zaten bizim bu makaleyi yazmamızın bir amacıda oyunu anlatıp Türk oyuncular kazanmak xbox’a.Yabancılara gelirsek bandit takılan yani önüne geleni soyan, öldüren, acı çektiren gruplar da mevcut ya da helpful guy dediğimiz yardım sever ateş açılmadıkça ateş etmeyen gruplar da mevcut yani gerçek hayata uyum sağlamış durumda oyuncular.

    3.Loot sistemi

    Serverlar 1.45 saatte resetlenmektedir fakat bu resetlerde sadece yerdeki eşyalar respawn olmaktadır kurduğunuz ev, kilit; park ettiğiniz araba kaybolmaz aynı yerinde kalır. Bu reset sadece itemleri etkiler.


    4.Buglar ve Benzeri

    Buglar ve glitchler oyunda bulunmakta fakat o kadar da fazla değiller zaten herkes bu bugları vb şeyleri reportluyor ardından haftaya yapılan bakım da güncellemeyle anında düzeltiliyor.

    —-Son olarak
    Yazı tamamen bana aittir lütfen alıntı yaparken gamertagım olan kaanerisxbo tarafından alındı yazmayı unutmayın teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Okuyan abilerim yorum yzarsa sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaan_eris16 kullanıcısına yanıt
    eline sağlık kardeşim uzun zamandır merak ettiğim ama güvenip alamadığım bir oyundu. tek kişi zevk alarak oynayabilir mi sence tavsiye edermisin? birlikte oyanayabileceğim arkadaşım yok ve açıkçası sosyalleşmek de istemiyorum sadece kafa dağıtmak için nasıldır sence?
  • c.ozan C kullanıcısına yanıt
    Abi sana şunu söyliyim kafa dinlemek amacı ile alabileceğin oyunlardandır sakin yeri gelince çatışmalı ortamı hayatta kalmaya çalışmanın verdiği ayrıca doğanın da katkıda bulunduğu huzur şok edici.
    Ayrıca senden ricada bulunucağım lütfen beni ekle xbox dan (kaanerisxbo) arkadaşlarım oyunu oynamakta kafa dinlemek amaçlı oynuyoruz bir ekle konuşalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.