Şimdi Ara

Erdoğan'dan Babacan'a 'Ümmeti Parçalamaya Hakkınız Yok!'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan'dan Babacan'a "Ümmeti Parçalamaya Hakkınız Yok!"


    Erdoğan'dan Babacan'a "Ümmeti Parçalamaya Hakkınız Yok!"


    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek ziyareti dönüşü uçakta NTV'den Simge Fıstıkoğlu'nun da aralarında bulunduğu medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    "SANA PARTİDE DANIŞMANLIK TEKLİF ETTİM, KABUL ETMEDİN"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Babacan'a "Parti mi kuracaksınız" sorunusu yönelttiğini, Babacan'ın da "Şu anda düşünmüyoruz ama bir platform olarak çalışıyoruz" yanıtını verdiğini söyledi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dedim ki 'Bak Ali Bey, eğer senin bu kabineye katkı verme noktasında yaptığınız çalışmalar varsa, vereceğiz bilgiler varsa biz bunlardan istifade ederiz. Malum ben sana partide danışmanlık teklif ettim, kabul etmedin." daha ileri gidiyorum; Özbekistan Başkanı benden orada devletin yapılanmasında eleman istedi. Ali Bey'i teklif ettim. Kendisine de söyledim. Maalesef oraya da evet demedi" dedi.

    "ÜMMETİ PARÇALAMAYA HAKKINIZ YOK"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ali Babacan'a "Parti kurmada fazla geç kalmayın" dediğini de aktardı.

    Erdoğan, "Ben Ali Bey'in kendisine de söyledim; "Yolunuz yolunuzdur eyvallah ama şunu unutmayın ki bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok. Siz bunu yapıyorsunuz. Bunun parçalanmasıyla da bir yere gidemeyeceksiniz" dedim. Şunu da söyledim, "Fazla da geç kalmayın" dedim. Bizim dava arkadaşlığımızda bir şey var. Dava terk edilmez. Burada sonuna kadar hizmet söz konusudur." dedi.

    ""NEREDEN NEREYE NASIL GELDİKLERİ MALUM"

    Cumhurbaşkanı Ali Babacan ile bakanlık yaptığı dönemde faiz başta olmak üzere bir çok konuda anlaşamadıklarını da hatırlattı. Erdoğan isim vermeden eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sitemde bulundu.

    Erdoğan, "Başbakanlık koltuğuna gelip oturan arkadaşlarımızın nereden nereye nasıl geldikleri malum. Cumhurbaşkanlığı makamına gelip oturanların nereden nereye nasıl geldikleri malum. Bütün bunlarla beraber, yola çıkarken her şey iyi, güzel ama cumhurbaşkanlığı makamından ayrıldıktan sonra mensubu olduğu partisine üye dahi olmamıştır." dedi.

    Cumhurbaşkanı, "Babacan, Davutoğlu ve Gül'e kırgınlığınız var mı?" sorusuna, "Bunlara kırgınlık olmayacak da kime olacak" yanıtını verdi. Erdoğan, bu isimlerin Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve yerel seçimlerde de destek vermediklerini hatırlattı.

    "MB BAŞKANI'NIN TASARRUFLARI NETİCESİNDE AĞIR BEDELLER ÖDENDİ"

    Cumhurbaşkani Erdoğan'a Merkez Bankası Başkanının görevden alınmasıyla ilgili de ilk kez konuştu. Cumhurbaşkanı Merkez Bankası'nın ekonominin finans ayağının en önemli kilidi olduğunu belirtti. "Orayı tamamen revize edemezsek ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalabiliriz" dedi.

    Erdoğan, "Sayın Merkez Bankası Başkanı'nın kendine has birçok tasarrufu olmuştur ve bu tasarruflar neticesinde de maalesef ağır bedeller ödendi. Bu artık bir yere kadar katlanılabilirdi, çekilmez oldu. En önemlisi piyasalara güven vermedi. Piyasalarla iletişimi iyi değildi. Hazine ve maliye bakanım olmak üzere arkadaşlarımızla değerlendirmemizi yaptık ve burada bir değişikliğe gitmenin faydalı olacağına inandık." dedi.

    "AYDA BİR, SENEDE BİR REFERANDUMA GİDEMEYİZ"

    Cumhurbaşkani Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı'nın tarafsızlığını refedanduma götürelim çağrısını da değerlendirdi

    Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu eğer bir demokratsa milletin verdiği bir karara saygı duyması lazım. Bu iş bitti. Biz kalkıp da ayda bir, senede bir referanduma gidemeyiz. Şimdi şöyle bir yürüyelim, bakalım nasıl netice alıyoruz, bunları görelim. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu yaklaşımı güveni de ve istikrarı da tehdit ediyor."

    Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin revizyona ihtiyacı olup olmadığı sorusuna da yanıt verdi; "Yaptığımız istişarelerde, analizlerde böyle bir şey varsa biz de ileri süreriz. En azından Sayın Bahçeli ile bir değerlendirme yaparız" dedi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım ile ilgili yeni bir görevlendirme yapıp yapmayacağı sorusuna ise "Binali Bey benim dava arkadaşım. Bu denli yetişmiş kaliteli bir arkadaşımızı tabii ki kenarda bırakmak gibi bir şey düşünülemez" yanıtını verdi

    Kaynak:NTV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 10 Temmuz 2019; 2:13:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Uzun seneler önce Saadet Partisi zamanında,Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın mevcut Milli Görüş düzenini Gelenekçiler ve Yenilikçiler diye ikiye ayıran ve kendilerine Yenilikçiler sıfatını uygun görüp partiyi bir nevi içten parçalayıp ya da Erbakan Hocayı arkadan vurup şimdiki Ak parti'nin zeminini oluşturan kimler acaba bir sormak lazım?

    Ne sanıyor bunlar kendini son peygamber Hz Muhammed S.a.v di dini yaydıklarını yada kendilerini elçi falan mı sanıyorlar hiç hatamız var mı diye düşünmüyorlar onu teklif ettik kabul etmedi sorun onda şu teklif edilen görevlere bak Babacandan ve diğer tüm isimlerden Arınç gibi gelip ilk toplantıda maaş konuşmasını bekliyordu herhalde parayı alıp haksızlıklara,hukuksuzlara susmasını bekliyor herhalde.Azıcık sesi çıkana görev teklif edilip susturuyorlar.
  • Aboo agresif ve duygusal açıklamalar bana korkuyu (kaygı) bastirma cabasi gibi geldi psikolojik tahlil olarak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dava, ümmet, parti gibi kavramlar artık mide bulandırmaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sanıyor bunlar kendini son peygamber Hz Muhammed S.a.v di dini yaydıklarını yada kendilerini elçi falan mı sanıyorlar hiç hatamız var mı diye düşünmüyorlar onu teklif ettik kabul etmedi sorun onda şu teklif edilen görevlere bak Babacandan ve diğer tüm isimlerden Arınç gibi gelip ilk toplantıda maaş konuşmasını bekliyordu herhalde parayı alıp haksızlıklara,hukuksuzlara susmasını bekliyor herhalde.Azıcık sesi çıkana görev teklif edilip susturuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümmet diye bir arkadaşım vardı uzun zamandır görüşemiyoruz bir arayayım kendisini. Bak adam nelere vesile oluyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyyy Babacan sen kimsin yiağğğ

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    artık kendiside sonunun yaklaştığını biliyor. oyları ciddi şekilde bölünecek. 40 aliyoken 30 alicak ve chp nin oylari ile eşitlenmek gibi bise bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha AKP den ayrılıpta reisin lafına karşı gelen görmedim. Bakalım bu ilk mi olacak başına bi iş gelmese bari :)
  • Bu insanlar robot değil. Eğer burası bir demokrasi ise farklı düşünen insanlarda kendi siyasetini yapabilir .

    Halk kimi mantıklı görüyorsa onu seçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümmet zaten parçalanmış vaziyette. Ortadoğu savaş halinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    Ali babacana açılıp kapatılan dava kapatılmasa ucu Erdoğan'a kadar dokunuyordu denediler onu :)
  • ÜMMET dedikleri kendileri... Bizler MÜŞRİĞİZ onların gözünde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 10 Temmuz 2019; 9:5:17 >
  • Ümmet


    Ayrıca reis .. Madem dava arkadaşı sonuna kadar olur neden o zaman partine yolda bulduklarını aldın ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KORKU GÖRÜYORUM HOCAM. VAHŞET GÖRÜYORUM HOCAM. KOLTUK SALLANIYOR GÖRÜYORUM HOCAM.

    Tam anlamıyla gördüğüm Erdoğanın ciddi anlamda köşeye sıkıştığı. ellerinden bir bir gidiyor herşey. İstanbul giderse Türkiye gider demişti hazreti peygamber erdoğan hazretleri. İstabul gitti, Ankara gitti, Şimdi de içten bölünüyorlar. ilk defa bu kadar köşeye sıkıştıklarını gözlerinden anlıyorum.

    KORKMAYIN LAN TİTREYİN!
  • Ümmet = $,€,£

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.