Şimdi Ara

MacBook modellerinde güncelleme yapıldı: İşte fiyatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MacBook modellerinde güncelleme yapıldı: İşte fiyatlar!


    Apple’ın son dönemlerde Mac bilgisayar ailesinde sessiz sedasız güncellemeler yaptığına şahit oluyoruz. Son olarak MacBook Air ve MacBook Pro modellerinde bazı yeni değişiklikler uygulanmış durumda.


    Küçük değişiklikler


    İlk olarak MacBook Pro serisinde 13 inçlik modelde artık TouchBar özelliği standart oldu. Daha önce TouchBar olmayan bir seçenek yer alıyordu. Böylece MacBook Pro serisinin giriş seviyesinde 13 inçlik TouchBar MacBook Pro bizi karşılayacak.


    Ayrıca Bkz.Canon’dan sosyal medya odaklı iki PowerShot kamera

    13 inçlik TouchBar MacBook Pro modelinde sekizinci nesil Intel Core i5 ve Core i7 işlemci seçenekleri yer alıyor. Başlangıç fiyatı ise 10.299TL olarak belirlenmiş. Diğer taraftan Core i7 işlemcili seçenek 13699TL seviyesinden başlıyordu. Bu fiyatta 1000TL indirim yapılmış ve 12699TL olmuş. 2TB SSD ve 16GB RAM gibi seçeneklerle en üst seviye 22.299TL oluyor.


    İkinci olarak MacBook Air modelinde True Tone ekran desteği yer alıyor. True Tone desteği ortam aydınlatmasına göre parlaklığı otomatik olarak ayarlıyor. Bunun haricinde bir değişiklik yok ve 8699TL başlangıç fiyatı mevcut.


    Son olarak 12 inçlik MacBook modeli satıştan kaldırılmış. Yine Retina ekranı olmayan MacBook Air seçeneği de satıştan kaldırılmış gözüküyor.


     



  • fiyat tamam bize pahalı, ama bize herşey pahalı olduğu için yoruma gerek yok. abd, avrupa ülkeleri ve diğer gelişmiş ülke vatandaşları için bir iphone xs parası. gayet uygun fiyatlı güzel bir ürün. ne diyelim, yabancılara hayırlı olsun.

  • macbook air'in fiyatı 100 dolar düştü fakat apple türkiye'de niyeyse bir değişiklik yok

  • Haberde bahsedilmemiş ama buna ek olarak okula dönüş kampanyası başlatıldı. Fiyatlar biraz daha ucuz ve beats studio3 wireless kulaklık hediye olarak veriliyor.

  • 12 inchlik MacBook modeli pek satılmıyordu zaten yeni güncellene MacBook Air ile beraber gereksiz bir model olmuştu artık sadece Macbook Air ve Macbook Pro kaldı.13 inch non touch bar 2016 model sahibiyim şuan olsa touchbarlı alırdım performans farkı vardı modeller arasında.Şuan modeller çok temiz ve net olmuş kafa karışıklığı yok.Non touchbar modelin ses kalitesi çok net touchbarlıda subwooferda var baslar daha iyi.Touch bar çok şık görüntü katıyor.Onun dışında parası olan imkanı olana mükemmel cihaz Macbook Pro yada Air tavsiye ederim.

  • Şu 8GB DDR3 ve 128GB SSD Sevdasından ne zaman vazgeçecek acaba? i7 4+4 işlemciye neden varsayılan 16GB bellek gelmiyor abi. Mantıklı bir açıklaması olmalı. i5 için tamam da i7 için bana normal gelmiyor bu bellek ve disk olayı

  • Yahu 8 GB Ram hadi hadi neyse, 128 GB hafıza nedir? bugün 2000 TL olan telefonlar bile neredeyse 128 GB hafıza ile gelecek. Ve şu an Bellek fiyatları bu kadar düşmüşken. Koy 16 Ram 256 SSD sanki maliyet ne kadar etkileyecekse.

  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    bize mi pahalı herkese mi pahalı?

    lpddr3 8gb ram dunyanin neresinde 1600tl (300$)

    ürün yurt disinda da gereksiz pahalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad'lerde benzer güncellemeleri beliyoruz, Apple.

  • Şimdi bu cihazlardaki normal bir SSD değil 2.5gb yazma ve okuma hızları sunan piyasadaki laptoplardaki en hızlı flaş depolama çözümleri dolayısıyla pahalı Apple önümüzdeki sene ddr4 ve 256gb çözümünü standart yapacaktır.

  • Nasıl bi stok varsa şu 128 Gb ssd bitmiyor ver artık başlangıç 256 gb bu devirde 128 gb telefonumda var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaa şu mac cihazları çok merak ediyorum işin kötü yanı çoğu oyun oynanmıyor. Tamamen tasarımcı cihazı diyebiliriz kullananlar varsa eksi yönlerini kısaca belirtebilir mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim.
  • Eğer hayatınız oyun oynamaksa Mac almayın yoksa ben bilgisayarı öğrenmek film izlemek gibi makale okumak gibi amaçlarla kullanıcam diyorsanız alabilirsiniz ben doktorum ortopedi ve travmatoloji cerrahıyım çok güzel bir cihaz zaten makaleri tararken ve bilimsel araştırma yaparken çok işime yarıyor uzun şarj ömrüyle mte yandan çok kaliteli bir ses sistemi var hifi sistemlerle karşılaştırıyorlar Macbook Pro’ları.P3 renk skalasını destekleyen bir ekranı var çok çok iyi.Büyük touchpadi servis desteğiyle çok çok iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezer1578

    Haberde bahsedilmemiş ama buna ek olarak okula dönüş kampanyası başlatıldı. Fiyatlar biraz daha ucuz ve beats studio3 wireless kulaklık hediye olarak veriliyor.
    Eylül ayı gibi bizde başlar.Her sene oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    Nasıl bi stok varsa şu 128 Gb ssd bitmiyor ver artık başlangıç 256 gb bu devirde 128 gb telefonumda var.
    Aynen ya. Macbook Pro 2014 aldım. O zaman dolar da ucuzdu. Mal gibi 128GB aldım. O kadar pişmanım ki anlatamam. C# ile kod yazman için harici diske W10 kurmak zorunda kaldım.
  • 1.5 sene önce geçtim macbook pro ya, ilk basta tereddüt vardı ama sonra aşık oldum alete, aldığım ilk günkü gibi, format yok antivirus programı kurma yok, takılma çökme yok, sarjı mükemmel, hoparlör ve yekpare alüminyum kasa kalitesinden bahsetmiyorum bile, kısacası pahalı ama hak ediyor. 2009 dan beri macbook kullananlar var sıkıntısız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 10 Temmuz 2019; 17:8:54 >
  • Başlık yanlış atılmış. Fiyatta indirim olmuş, Güncelleme yazmışsınız.
    Biz Zam'a güncelleme deriz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 10 Temmuz 2019; 17:6:45 >
  • world of worcraft oynaniyor baska oyun oynamiyorum zaten renkler ve keskinlik mukemmel oluyor, bunun disinda film izlemek bisiler okumak icin kullaninca bayag uzun omurlu kaliteli bir bilgisayar oluyor. Benimki 5 senelik bi ssd aldim external cok farketti baska bilgisayar almayi dusunmuyorum

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.