Şimdi Ara

SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)
    Başlıktaki gibi logitech g633 ve audio technica CKS99 satılıktır.Ürünler hakkında detaya girmeyeceğim hem forumda hemde nette birçok incelemesi mevcut bakabılırsınız, alanında kaliteli kulaklıklardır.Ürünler çok az kullanılmış ve ihtiyaç fazlasıdır o yüzden satıyorum.Ürünler yurdışı ürünleridir ,garanti ve fatura mevcut değil malesef.İletişim için 0531 315 08 10 numarasını arayabılır yada whatsapp dan yazabilirsiniz.

    FİYATLAR
    LOGİTECH G633 (Forum dışı satılmıştır.)
    AUDİO TECHNİCA CKS99 250TL

    İkisini birden almak isteyen arkadaşım olursa fiyatta makul bir indirim yaparım ,alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun iyi günler dilerim.SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)SATILIK Logitech g633 ve Audio Technica CKS99(FULL KUTULU)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • xlemberx X kullanıcısına yanıt
    Keşke atmadan önce ilan ne zaman açılmış, stok varmı ,satış yapmışmı yorum almışmı vs vs sayacağım birçok maddeye dıkkat edebilseydin ,yınede yorumunuzu burda birakıyorumki bilinçsiz hareket nedir diye örnek teşkil eder belki insanlar aynı yanılgıya düşmez :).
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • xlemberx X kullanıcısına yanıt
    Ben full kutulu ve orjinal ürün satıyorum ,güvenebiliyorsanız o arkadaştanda alabilirsiniz ama sizin amacınız ürün almak değilde başka işler peşinde olduğunuz için sizi es geçiyorum.Ürünle ilgili soruları olan arkadaşlarım dm den yazabilirler.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Zamanında cks99 ve türevi bütün cks serisini kullanmış birisi olarak söylüyorum, kaliteli kulaklıktır ve ek olarak kulakiçi kulaklık olarak piyasada zibilyon tane çakması olduğunuda belirtmek isterim. Sahtesininde ses kalitesi orjinali kadar güzeldir. İnternette göreceğiniz 2 farklı fiyat, ürünün sahte ve orjinallerinin fiyatlarıdır büyük ihtimalle.

    iyi satışlar
  • Yorumunuz için teşekkürler ,popüler olan ürünlerin çakmasının yapılması doğal, kutunun üzerinde biryerden ürünün orjinallığı sorgulanabiliyor diye biliyorum,kaldıki aldığım kaynakta orjinal olmayan bir ürün satmıyor,malesef burda dahi ürünün çakmasını satanlar var,iş alıcıda bitiyor kime güvenirse ordan alıcak.Soran olunca zaten gerekli bilgileri özelden gönderiyorum.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.