Şimdi Ara

2020'de çıkacak iPhone'lar 120 Hz ekrana sahip olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2020'de çıkacak iPhone'lar 120 Hz ekrana sahip olabilir

    Apple iPad Pro'nun en cezbedici yanlarından biri de 120 Hz'lik ekrana sahip olması. Deneme fırsatınız olduysa ekranının ne kadar pürüzsüz ve akıcı olduğunu fark etmişsinizdir. Şüphesiz ki birçok kişi bu ekran teknolojisinin iPhone'lara gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

     

    Ayrıca Bkz.Android tarafının en güçlüsü Asus ROG Phone 2 duyuruldu
    Mobil sektöre yönelik istihbaratları ile tanıdığımız Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı, Apple'ın 2020'de çıkacak iPhone'larda bu özelliğe yer vereceğini iddia ediyor. Gelen bilgilere göre şirket bunun için hem Samsung hem de LG ile görüşme halinde.

     

    2020'de çıkacak iPhone'lar 120 Hz ekrana sahip olabilir

    60 Hz/120 Hz arasında geçiş mümkün olacak


    Önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek iPhone'larda kullanılması planlanan ekran 60 Hz ile 120 Hz arasında geçiş yapma olanağı da sunacak. Ayrıca iPad Pro'da bulunan 120 Hz ProMotion ekranın benzeri olabileceği söyleniyor.

     

    Akıllı telefonlarda 120 Hz ekran Razer Phone, Razer Phone 2 ve daha yeni tanıtılan Asus ROG Phone 2 modellerinde karşımıza çıktı. OnePlus 7 Pro ve Asus ROG Phone'da ise 90 Hz'lik ekran bulunuyor.







  • öyle keşke gelse denilecek bir özellik değil. ipad proda kullanıyorum; ha fark var mı biraz var ama atla deve değil. Oğlanın ipad 6. nesil kullanınca 30 sn sonra alışıp devam ediyorsun.
  • Ülkemizi çok da ilgilendirmeyen bir haber
  • Artık insanları çok heyecanlandırmayan haberler... sanki dünyanın çok uzak bir köşesinde ki bir başarı öyküsü veya güzel bir manzara gibi.. iyiymiş deyip geçiyorsun. Sağlığımıza şükür...
  • Typce C şarj girişi, 120Hz ekranlar vs ne varsa 2020'de diye geçiyor haberlerde, o zamanda 2019 model iphone modellerini beklemenin ve satın almanın mantığı nedir?
  • 120hz'i beslemek için gpu saati daha yüksek hızlarda çalışacak dolayısıyla batarya tüketimine doğrudan negatif etkisi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AskN0More

    Artık insanları çok heyecanlandırmayan haberler... sanki dünyanın çok uzak bir köşesinde ki bir başarı öyküsü veya güzel bir manzara gibi.. iyiymiş deyip geçiyorsun. Sağlığımıza şükür...
    Çok doğru dediniz.

    2020 de iphonelar 20.000 TL yi bulacağı için aval aval bakacağız. Dolar düşse bu sefer fiyatlara alıştılar diye ötv ile kapatırlar farkı.
  • “Apple iPad Pro'nun en cezbedici yanlarından biri de 120 Hz'lik ekrana sahip olması. Deneme fırsatınız olduysa ekranının ne kadar pürüzsüz ve akıcı olduğunu fark etmişsinizdir.” Ne laf ama.
    Tüh fark edemedim, ne olacak şimdi? Bana başka ipad pro mu sattılar acaba. Bendeki bildiğin kasılıyor.
  • çözünürlük hala bu kadar düşük kalırsa (yarım hd) bir sonraki sene de ultra mega büyük yenilik olarak 240hz de verirler
  • Dünyanın en pahalı arabasına
    en pahalı mazotuna
    en pahalı suyuna
    elektriğine
    etine sütüne
    patetes soğanına gübresine otuna bokuna
    elmasına armuduna sahipken,
    Bir yenisini daha ekleriz bu kuyruğa... Arabanın 200,000tl olduğu yerde iphone 20.000tl az sayılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 22 Temmuz 2019; 22:31:14 >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan dünyanın durumundan haberiniz yok.
  • Aslında kesinlikle değecek bir özellik fakat opsiyon olarak kalmalı, sonuçta bahsedilen faktör kesinlikle çoğu kullanıcı için tamamen gereksiz olsa da göz zevki için harika bişey bu arada apple hala alabilen varsa benide alsın pm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Temmuz 2019; 3:30:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    Aslında kesinlikle değecek bir özellik fakat opsiyon olarak kalmalı, sonuçta bahsedilen faktör kesinlikle çoğu kullanıcı için tamamen gereksiz olsa da göz zevki için harika bişey bu arada apple hala alabilen varsa benide alsın pm
    Çoğu kullanıcı için gereksiz mi? Hiç sanmıyorum zira 120 hz paneli gören birisi kesinlikle 60 hz e geri dönmez. Çözünürlük bile çoğu insan için akıcılıktan daha az önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkant1

    Anlaşılan dünyanın durumundan haberiniz yok.
    Bence sizin dünyadan haberiniz yok, hep aynı kanalları izlemeyin 👍 bu kadar düşük alım gücüne rağmen bu kadar yüksek vergi ödeyen nadir devletlerden biriyiz! 2001 krizinde bile yoktu böyle fahiş vergiler ürünlerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkant1

    Anlaşılan dünyanın durumundan haberiniz yok.
    inlisilin dinyinin dirimindin hibiriniz yik
  • ne varmış dünyanın durumunda? Anlatsana bilelim.
  • Güzel Olur Fakat Bence Tabletlerdeki Kadar Bir Fark Hissedilemez Diye Düşünüyorum. Veya Düşünmüyorum Arkadaşımın iPhone 10una Bakarken Çok Hoşnut Olmuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratsx

    “Apple iPad Pro'nun en cezbedici yanlarından biri de 120 Hz'lik ekrana sahip olması. Deneme fırsatınız olduysa ekranının ne kadar pürüzsüz ve akıcı olduğunu fark etmişsinizdir.” Ne laf ama.
    Tüh fark edemedim, ne olacak şimdi? Bana başka ipad pro mu sattılar acaba. Bendeki bildiğin kasılıyor.
    Ekran Kolaylıkları Menüsünde Kare Hızını Sınırla Seçeneğinin Aktif Olmadığına Emin misiniz
  • 2020 beklemek lazimm 120hz önemli bi teknik özellik kacirilmaz..
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Aktif değil.
    İlk bir üç ayda aldığım performans ve akıcılık, daha sonraki aylarda yerini hayal kırıklığına bırakıyor. Kullandığım bütün apple cihazlar böyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.