Şimdi Ara

Bulgaristan’ın elindeki Bitcoin varlığı altın rezervlerinden fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bankaların haksız hakimiyetini sona erdirmek amacıyla geliştirilen blok zinciri teknolojisi ve buna bağlı kripto para piyasası bugün devasa bir varlık haline geldi. Öyle ki bir günde değiştirilen kripto paraların değeri bankaların işlem değerinden daha fazla.


    Dev operasyon


    Bununla birlikte takibinin zor olması suç örgütlerinin para transferlerini kripto paralar üzerinden yapmasına neden oluyor. 2017 yılında Bulgaristan’da ortaya çıkarılan çete de böyle bir olaya konu olmuştu.


    Güneydoğu Avrupa Kanun Uygulama Merkezi’nin (SELEC) desteğiyle gümrük girişlerinde rüşvet vererek mal kaçıran bir çete Bulgaristan kolluk kuvvetleri tarafından 2017 yılında çökertildi ve mallara el konuldu.   


    Ayrıca Bkz.Galaxy Note 10 detaylanıyor

    Gümrükten kaçırılan malların nerede tutulduğunu araştıran güvenlik güçleri çetenin elde ettiği parayı Bitcoin olarak sakladığını keşfetti. Cüzdanlarda yapılan araştırmada 213 519 BTC varlığına el konuldu.


    BTC o dönem 2300$ civarında idi ve ele geçirilen kripto paranın değeri 500 milyon dolar civarındaydı. Şimdi ise değeri 4 kat artmış durumda ve 2 milyar dolara yaklaştı. Bulgaristan’ın altın rezervi ise 40 ton ve değeri 1.8 milyar dolar civarında.


    Şimdilik bu dev miktarın nasıl kullanılacağı bilinmiyor. Hali hazırda suç çetesine ait olarak el konulduğu için herhangi bir tasarrufta kullanılamıyor.


     



  • Bulgaristan: Bitcoin yıl sonuna kadar 100.000 dolar olacak.
    (klasik elinde bitcoini olanların piyasayı canlandırma cümlesi.)

  • bitcoin'e nasıl el koyabilir ki?
    cüzdanları kendileri mi vermiş :)

  • 19000 iken satsalarmış bari

  • satmasalar bari.

  • Atmayın kardesim böyle asıl siz haber

    Bitcoinlereel koyanaz adamlar sallamış sifreleriolsede kimse söylemez yatan 3 beş yıl cikar nerden uyduruyorsunyz bilip bilmeden bu haberleri

  • Yine sağda solda sürüyle bitcoin haberi çıktığına göre yakında ciddi bir yükseliş yakındır demekki ikinci enayi silkeleme operasyonu geliyor

  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Ele geçirdikleri bilgisayardaki veya telefonlardaki cüzdanlardan el koymuşlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.