Şimdi Ara

Samsung'tan iPad Pro'ya sıkı rakip geliyor: Galaxy Tab S6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    ipad pro 11 dikkat çekici geliyor bana ios kısmında. 256 lık cellular versiyonu 8000 tl ve sanırım yeterli benim için. daha buyuk ekran veya kapasiteye ihtiyacım olacağını sanmıyorum.

    Daha önceki S pen tecrübelerime göre çizim yapan insanlar için apple pencilin daha başarılı olduğu kanaatindeyim.
    Her iki eko sistemi de kullandığım için uygulama optimizasyonunun ios ta bir tık önde olduğunu düşünüyorum.
    Yine dediğim gibi üst seviye tabletleri alacak kişiler üretkenlik amaçlı kullanacak kişilerdir. Üretkenlik amacıyla kullanılacak bir cihaz için işlem gücünün çok önemi olduğu benim açımdan net. Zira android ekossitemindeki bir markaya bir programın optimize edilmesini beklemek cidden çok zor. Tabi üretkenlik amacı güden birinin tasınabilir güclü bir bilgisayar yerine neden tablet aldığını da anlamam. belki zaten bir tane bilgisayarı olduğu için ve daha taşınabilir basit bir cozum arayısında oldugu için olabilir..

    Bana sorarsanız hem telefon hemde tablet tarafında Android'in en büyük avantajı sizinde belirttiğiniz gibi DEX'tir. Linux on dex ve dex modu oldukça güzel düşünülmüş bir girişim. Bence dahada geliştirilerek özellikle uygulama optimizasyonunun masaüstü tecrübesine biraz daha yakın hale getirilmesi ile kusursuz bir bilgisayar-mobil cihaz hybridi bir seçenek olabilir.

    İkinci en önemli avantajı elbette dosya sisteminin tamamen açık oluşu. Her ne kadar ipad lere son güncellemeler ile dosya sisteminde bazı yenilikle gelmiş olsada hala tamamen özgür bir ortam sağlamıyor. Cihaza usb bellek takmak veya ios 13 teki güncel haliyle safariye indirme yöneticisi eklemek bu yönde tam bir özgürlük değil bence.

    Son olarak android'in avantajının yine fiyat olduğunu düşünüyorum. Daha makul fiyatlara telefon ve tablet satılıyor. özellikle bir süre bekleyip indirimlerle beraber veya ikinci elde kıyaslanamayacak derecede uygun fiyatlara cihaz sahibi olunabiliyor.

    Birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları olan tabletlerden hangisini tercih edersiniz diye sorsanız sanırım yine ipad derim. sıfır veya ikinci el bütce durumuna gore tercih edilebilir.

    Peki telefon? Telefon bana göre sosyal medyaya bağlanabilen, görüşme yaptıran, whastapp ve youtube kullandırtan bir cihaz olduğu için 10 bin tl falan gibi fiyatlar verilemesine çok karşıyım. illa üst seviye bi cihaz isteniyorsa gidilir alınır bir tane samsung s10e (ikinci elde 3600 tl gibi fiyatlara bulunabilir) keyfe bakılır.. iphone 8 gibi eski tasarımlı 2 yıl öncesinin cihazından daha ucuza sahip olunabilir.

    Bu arada iphone kullanıcısıyım. :) fan boy falan diyecek arkadaşlara duyrulur. Bana göre gerçekler boyle kardeşlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 29 Temmuz 2019; 11:24:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Açıkçası tab s4'ü deneyimlemedim. bunun hakkında bir yorum yapmam doğru olmaz. Ama sizin deneyimlerinize göre iyi olduğunu anlıyorum. Cok yakın bir dönemde bir arkadasım aldı diye biliyorum. Eğer aynı cihaz ise uzun süre deneme şansım olabilir. İncelerim.

    Surface proyu hatırlatarak tartısmaya bambaşka bir pencere açtınız. Evet gerçekten sahip olduğu özellikler ve işletim sistemiyle tüm tabletlerden ayrılan bircihaz. Aslında 2si1 arada özüm denilebilir. Eğer microsoft bu cihazı ülkeye resmi olarak getirse idi sanırım çok fazla kişinin tercihi olurdu..




  • galaxy tabe ipad proya falan dunya para dokeceginize 64 bit windows 10 kullanan cihazlara yonelmek daha mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısınız ama ortada şöyle bir olay var iphone'da 1gb ram Android'in 3gb ram'i ile kapışabiliyor hatta geçiyor.
    Android güncelleme aldıktan sonra kasmaya başlar nedensiz bir şekilde ama ios'a 4 tane güncelleme geliyor bir halt olmuyor sonsuza kadar kullanacağız diye bir şey yok ortada kapitilizm denen bir şey var.
    İos 11 ve 12 arasında bir şey yok Android'de 8 sürümünün havası çoktan bitti bile hemde aradan alt tarafı 1 sene geçmiş Android 9'a yükseltse telefon kasacak veya telefona güncelleme çıkmayacak Android 9'u yükleyemeyecek.
    Android hem güncelleme hem de performans olarak geride kalıyor zaten bir ram canavarı olması da ayrı bir konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşletim sistemi, guncelleme desteği ve uygulama zengınlıgı.
  • Git ötede ağla dandroidçi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Git ötede ağla dandroidçi.
    Bi de böyleleri var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Apple bence hala yalnız. Ufak tefek rival'lar ciddi rival olma yolunda.

    İrili ufaklı android tablet üreticileri diyorsunuz da Xiaomi ve Samsung dışında adam gibi tablet üreten kim var apple'a rakip olmak için.

    Unutmadan belirteyim, iPhone tasarlanmadan önce iPad tasarlanmış ve küçültülerek iPhone 1st Gen çıkmıştı.

    Tablet piyasasını hala Apple domine ediyor gibi görünebilir bunun sebepleri çok; fragmantation android tarafında çok fazla. Bu sebeple tuhaf tuhaf üreticilerin tabletleri ciddi çöplüğe çevirdi.

    Microsoft ise farklı bir alanda gidiyor. Ki bence Surface nefis bir cihaz.




  • tab s4 kullandım. dex dahil her şeyiyle mükemmeldi. bu yeni çıkanlarda ne eklicekler anlamadım. s4 zaten donanım ve yazılım konusunda iyiydi. ipad kullanmadım karşılaştırma yapamam. ama s4 ün hem ekranı hemde özellikle ses çıkışları kusursuzdu. s4 uculayacağından. tam alımlık olur dicektimki aklıma gene dolar kuru geldi. değersiz paramız geldi.

  • Bizim en büyük rakibimiz fiyatlarımız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.