Şimdi Ara

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar: (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.012
Cevap
6
Favori
115.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    Hakaret eden sensin. Benim yazdıklarım belli. Zorla mı izletiyorlar, aile filtresi, internet içerikleri falan dedim lafı çevirmeye başladın. Kafan güzel belli ki onu anladık ama bari yalan söyleme.

    Dediğim gibi bunu senin daha öncede yaptığını gördüm ve notumu aldım. Senin gibi çok var forumda. Biriniz farklı taktik uygulayın. Sıkışınca hemen yalan, laf çevirme, hakaret.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Ağustos 2019; 23:57:40 >
  • Arkadaşlar dün abd de aynı anda iki silahlı saldırı gerçekleşti bir yılda silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 537 yi buluyor. Daha önce de okullarda yaşanan katliamları biliyoruz. Umarım o ulusa benzemeyiz benim kaygım bu, çünkü gerçekten abd tv de gördüğünüz gibi değil. Kadın arkadaşımız gitmişti hangi şehir unuttum gece sokağa çıkamadı zenciler çok tehlikeliymiş. Adaletsiz gelir dağılımı aç insan çok. Ben avrupayı biraz gezdim umarım almanya isveç finlandiya gibi ülkelere benzeriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür ya sonunda. Çok gerekliydi ben izlemiyordum ama toplumumuzu bozan bu gavur filmleridir. Kültür farkı çok yüksek. Bana kalsa yabancı filmler bile yasaklanmalı. Toplumun bütün pislikleri sansür olmaması yüzünden. Pislik Avrupa burayı da kendileri gibi lağıma çevirmeye çalışıyor. Son Müslüman kalesi Türkiye, taviz vermeyecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

    Çok şükür ya sonunda. Çok gerekliydi ben izlemiyordum ama toplumumuzu bozan bu gavur filmleridir. Kültür farkı çok yüksek. Bana kalsa yabancı filmler bile yasaklanmalı. Toplumun bütün pislikleri sansür olmaması yüzünden. Pislik Avrupa burayı da kendileri gibi lağıma çevirmeye çalışıyor. Son Müslüman kalesi Türkiye, taviz vermeyecektir.
    Sansür çözüm değildir. Ama siz de haklısınız. Yasak olmadan, küçücük çocukların beynini yıkamadan insanları arap masallarına inandıramazsınız. İnternet o yüzden sizin düşmanınız.
    Topşumun bütün pislikleri eğitimsizlik, ve islamdan kaynaklanıyor.Çünkü islam sorgulamayı, bilimi yasaklar. Aslında siz müslümanlar o kadar ikiyüzlüsünüz ki. Hem bilime karşı çıkarsınız hem de hasta olunca koşa koşa hastaneye gidersiniz.
    Son müslüman kalesi kısmına yorum yapmaya gerek yok kendi hayalinde yaşamaya devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erbakan gerici diyip sırtından bıçaklayanlar beğendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    Sansür çözüm değildir. Ama siz de haklısınız. Yasak olmadan, küçücük çocukların beynini yıkamadan insanları arap masallarına inandıramazsınız. İnternet o yüzden sizin düşmanınız.
    Topşumun bütün pislikleri eğitimsizlik, ve islamdan kaynaklanıyor.Çünkü islam sorgulamayı, bilimi yasaklar. Aslında siz müslümanlar o kadar ikiyüzlüsünüz ki. Hem bilime karşı çıkarsınız hem de hasta olunca koşa koşa hastaneye gidersiniz.
    Son müslüman kalesi kısmına yorum yapmaya gerek yok kendi hayalinde yaşamaya devam.

    Alıntıları Göster
    İnsanlara hakaret etmek, ayırmak, bölmek için sizde İslamı kullanıyorsunuz. Çok şükür ki bu ülke müslüman bir ülke asla emellerinize ulaşamayacaksınız. Sana sadece şu önemli bilgiyi vereceğim Kur'an ı Kerim' in ilk emri İkra, yani "oku" dur. Nasil oluyorda bilimi eğitimi engelliyor bana soyler misin? Ben söyleyeyim, batılılaşma adı verdiğiniz pisliği hayata geçirmek için bu gibi düşünceleri empoze etmeye çalışıyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü islam sorgulamayı, bilimi yasaklar.

    sinan cananı biraz takip et derim.
  • Sen de avrupai tarzada yaşayanlara pislik demişsin önceki mesajında. Hakaret değil mi bu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

    Sen de avrupai tarzada yaşayanlara pislik demişsin önceki mesajında. Hakaret değil mi bu?
    Sizinkilerin yanında hiçbir şey emin ol. adam islamı terörist grup gibi anıyor. Bundan büyük nasıl bir hakaret olabilir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sünni misin ? Muhtemelen cevabın evettir. Kuran seni ilgilendirmiyor.Sen sana dayatılmış 4 imamdan birinin hükümlerine tabi olmak zorundasın. Bu imamlar ise sanat, felsefe yasaklamış, mürtedlerin öldürülmesi konusunda hemfikirler.Kadınların sesi yasak. satranç yasak.Osmanlıda bir tane filozof yok.

    Yani evet, çarpıl gerçeklikte yaşamaya devam, islam oku diyor yeah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 6 Ağustos 2019; 12:26:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellemeden şikayetçi olup genelleme yapmak? Hem de bunu sadece iki cümleyle başarabilmek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 6 Ağustos 2019; 12:24:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Ben 3. Dünya ülkesi derken benim bunu hangi kriterlere dayanarak söylediğim belli. ABD'de bir şey değişmez, belki bazı eyaletlerde bir şey değişir. Yani şunun sadece toplum ahlakı ve toplumun iyiliği için yapıldığını iddia etmek kelimenin tam anlamıyla saflıktır. İşin ucunda vergi, resim, harç var. Ahlak vs sadece bu minarenin kılıfı. Yaptıkları sömürgeyi halka haklı ve cici göstermek için yaptıkları göz boyama işi, kamuoyu yaratmak. Kimsenin toplumu taktığı, halkı umursadığı yok. Tamamen masal anlatmışsın. Savunma sanayi vs iyi hoş da ekonomik olarak, sıradan vatandaş olarak bunu çarşı-pazarda, girdiğim markette, teknolojide, kısaca yaşamımda hissetmiyorsam boştur, yalandır. Birilerinin rakamları eğip bükerek boş yaptığı propaganda haberlerine karnımız tok. Refah düzeyim yoksa yemişim savunma sanayiini, yemişim sözde yerli ve sözde milli adı var kendisi yok projeleri. Hükümetin de yanlışları var değil, hükümetin doğrusu yok. Hükümet yanlışın ta kendisi.
    Yazık, çok yazık. Bu tip kanun ve denetlemeler Türkiye'de yaygara sebebi oluyor ama ABD yaparsa "ABD'de bir şey değişmez" diyebiliyorsunuz. ABD; o kadar sömürgeci ve katliamcı davrandığı halde size göre Türkiye sömürgeci oluyor, öyle mi? Demek ki batı size iyi algı operasyonu yapmış ki doğruları göremiyorsunuz. Amerika Yaptıkları katliamı ve sömürgeyi halka haklı ve cici göstermek için yaptıkları göz boyama işi, kendisi için kamuoyu yaratmak, diğer devletler için halkını devletine düşman yapmak. Kimsenin toplumu taktığı, halkı umursadığı yok. amerika öyle bir göz boyama yapmış ki gerçeklerden uzaklaşmışsınız.
    - Dünya'da en çok şiddet olayı amerikada
    - Dünya'da en çok taciz oranında amerika ikinci sırada, sayı bakımından ilk sırada
    - Dünya'da en çok cinayet oranında amerika ikinci sırada
    - Dünyada en çok hırsızlık ve gasp olayı amerikada
    - Dünya'da en çok çocuk gelin olayı amerikada, hatta (çoğu eyalette) çocuk gelini kısıtlayan yasaları bile yok.
    - En çok sigara, silah ve ilaç kullanan ülke amerikadır. Çünkü bu ülkede halktan çok sigara, silah ve ilaç lobisi güçlüdür.
    - Amerikada başkana sövebilirsiniz ama sistemi sorgulayamzsınız. anında kodese tıkarlar. Örneği çok. hatta canlı yayında öğretmeni "maaş zammını sorgulamaya başladı" diye alıp kelepçeleyip götürdüler.

    Amerika'da okul baskınları arttı, silahla ölümler arttı, bu yüzden halk galayana gelince senato mecburen toplanıp bir takım kararlar almak zorunda kalacak. Dünkü silahlı baskınından dolayı amerika senatosunun veya komisyonunun tekrar toplanması gündemde.

    Ayrıca "Birilerinin rakamları eğip bükerek boş yaptığı propaganda . . ." demişsin. Burası yunanistan mı? (yunanistanda devletin rakamlarla oynadığı, devletin yalan söylediği açığa çıktı) Türkiye'de her bir istatistik ve hesaplamalar AB komisyonu tarafından tekrar tekrar kontrol ediliyor. Eğer rakamlar göz boyama olsaydı bu komisyon şimdiye yaygarayı basardı.

    En kısa zamanda gerçekleri görmen ümidiyle . . .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Tamamiyle çarpıtma ve yanlış bilgilerle benim dinimi bana anlatmaya çalışıyorsunuz.

    - "Çünkü islam sorgulamayı, bilimi yasaklar." diyorsunuz. En yanlış cümle bu. İslam'da bilim farzdır. Buna rağmen bilimi engeller diyorsunuz? Nasıl bir mantık sizinki?

    - Dinime "arap masalları" demeniz ayrıca sıkıntı. Bir de devlet bu yüzden netflixi yasaklıyormuş falan. bu söylem apayrı bir saçmalık.

    - "Toplumun bütün pislikleri eğitimsizlik, ve islamdan kaynaklanıyor." diyorsunuz. Oysa dünya üzerinde tüm pislikler batı medeniyetinde(!)
    - Em çok cinayet işlenen yer Güney amerika, sonra kuzey amerika
    - En çok taciz oranı avrupada, sonra amerika geliyor.
    - En çok çocuk tacizi avrupada
    - En çok toplu taciz bazıların cici göstermeye çalıştığı budist hindistanda
    - En çok kadına şiddet rusyada
    - En çok intihar olayları uak doğuda sonra kuzey avrupada.
    - En çok katliam amerikada, sonra avrupa. (katedilen kızılderililer, hintliler, afrikalılar v.s.)
    - En çok sömürge avrupa. Ki halen avrupada bazı ülkeler afrikadan sömürge vergisi alıyor.
    Bunları bildiğin halde bu pislikleri benim dinimle özleştirmeniz çok abes, çok yanlış.
    - En çok yardım edenler Müslümanlar
    - En çok yardım eli uzatanlar Müslümanlar
    - Dünyanın huzur bulduğu anlarda dünyaya hakim olanlar yine Müslümanlar.

    - Teröristlerle Müslümanları bir tutmaya çalışıyorsunuz. Oysa biliyorsun ki bu YPG, PKK, IŞID, El Kaide, Boko Haram v.s. tüm bu terör örgütlerinin sahibi amerika ya da avrupa.

    - "İslam kafirlerin öldürülmesini emrediyor zaten" diyorsunuz. Ayet apaçık ve net, "size savaş açan, saldıran veya taşkınlık yapan kafirleri öldür" diyor. Ne demesini bekliyordun. "Size savaş açtılarsa ağzına terlikle vurun" demesini mi bekliyorsun?

    - Öyle bir anlatmışsınız ki sanki İslam insanları köreltir gibi bahsetmişsiniz. Oysa İslam, insanları devamlı dinç, uyanık ve sorgulayıcı bir şekilde tutar. Yaşama bir amaç katar. Ateizm gibi insanları boş ve amaçsız bırakmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanahmet

    Tamamiyle çarpıtma ve yanlış bilgilerle benim dinimi bana anlatmaya çalışıyorsunuz.

    - "Çünkü islam sorgulamayı, bilimi yasaklar." diyorsunuz. En yanlış cümle bu. İslam'da bilim farzdır. Buna rağmen bilimi engeller diyorsunuz? Nasıl bir mantık sizinki?

    - Dinime "arap masalları" demeniz ayrıca sıkıntı. Bir de devlet bu yüzden netflixi yasaklıyormuş falan. bu söylem apayrı bir saçmalık.

    - "Toplumun bütün pislikleri eğitimsizlik, ve islamdan kaynaklanıyor." diyorsunuz. Oysa dünya üzerinde tüm pislikler batı medeniyetinde(!)
    - Em çok cinayet işlenen yer Güney amerika, sonra kuzey amerika
    - En çok taciz oranı avrupada, sonra amerika geliyor.
    - En çok çocuk tacizi avrupada
    - En çok toplu taciz bazıların cici göstermeye çalıştığı budist hindistanda
    - En çok kadına şiddet rusyada
    - En çok intihar olayları uak doğuda sonra kuzey avrupada.
    - En çok katliam amerikada, sonra avrupa. (katedilen kızılderililer, hintliler, afrikalılar v.s.)
    - En çok sömürge avrupa. Ki halen avrupada bazı ülkeler afrikadan sömürge vergisi alıyor.
    Bunları bildiğin halde bu pislikleri benim dinimle özleştirmeniz çok abes, çok yanlış.
    - En çok yardım edenler Müslümanlar
    - En çok yardım eli uzatanlar Müslümanlar
    - Dünyanın huzur bulduğu anlarda dünyaya hakim olanlar yine Müslümanlar.

    - Teröristlerle Müslümanları bir tutmaya çalışıyorsunuz. Oysa biliyorsun ki bu YPG, PKK, IŞID, El Kaide, Boko Haram v.s. tüm bu terör örgütlerinin sahibi amerika ya da avrupa.

    - "İslam kafirlerin öldürülmesini emrediyor zaten" diyorsunuz. Ayet apaçık ve net, "size savaş açan, saldıran veya taşkınlık yapan kafirleri öldür" diyor. Ne demesini bekliyordun. "Size savaş açtılarsa ağzına terlikle vurun" demesini mi bekliyorsun?

    - Öyle bir anlatmışsınız ki sanki İslam insanları köreltir gibi bahsetmişsiniz. Oysa İslam, insanları devamlı dinç, uyanık ve sorgulayıcı bir şekilde tutar. Yaşama bir amaç katar. Ateizm gibi insanları boş ve amaçsız bırakmaz.

    Alıntıları Göster

    Yav siz daha oruç tutmayana bile tahammül edemiyorsunuz. Elinizde olsa orada öldürürsünüz de , işte . En çok taciz tecavüz avrupada demişsin. Bu belki doğru gözükebilir çünkü orada tecavüzü saklamıyorlar. Müslüman devletlerde ise saman altından bir sürü tecavüz olayı oluyor. Ülkemizde o kadar çocuğa tecavüz edildi hepsi saman altı oldu. Yani bunlar resmi rakamlara girse dudak uçuklatır.

    Bana bir tane ülke söyle hem islamı benimsemiş hem de bilimi benimsemiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05


    Yav siz daha oruç tutmayana bile tahammül edemiyorsunuz. Elinizde olsa orada öldürürsünüz de , işte . En çok taciz tecavüz avrupada demişsin. Bu belki doğru gözükebilir çünkü orada tecavüzü saklamıyorlar. Müslüman devletlerde ise saman altından bir sürü tecavüz olayı oluyor. Ülkemizde o kadar çocuğa tecavüz edildi hepsi saman altı oldu. Yani bunlar resmi rakamlara girse dudak uçuklatır.

    Bana bir tane ülke söyle hem islamı benimsemiş hem de bilimi benimsemiş.

    Alıntıları Göster
    Son 15 yılda taciz olayları arttı diye devlete suç buluyorsunuz ya. Bunun esas sebebi taciz olaylarının artması değil, her olayın kayıt altına alınıp işlem yapılmasından dolayı oluyor. "Türkiye'de saklanıyor" demen yanlış. Senin bahsettiğin bir şey daha yanlış çıktı.

    Yanlışlarla yaşama . . .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05


    Yav siz daha oruç tutmayana bile tahammül edemiyorsunuz. Elinizde olsa orada öldürürsünüz de , işte . En çok taciz tecavüz avrupada demişsin. Bu belki doğru gözükebilir çünkü orada tecavüzü saklamıyorlar. Müslüman devletlerde ise saman altından bir sürü tecavüz olayı oluyor. Ülkemizde o kadar çocuğa tecavüz edildi hepsi saman altı oldu. Yani bunlar resmi rakamlara girse dudak uçuklatır.

    Bana bir tane ülke söyle hem islamı benimsemiş hem de bilimi benimsemiş.

    Alıntıları Göster
    avrupayı cici göstermek için daha ne kadar çabalayacaksın.
    - "orada her olay kayıt altına alınıyor." diyorsun. Doğru. Ama kayıt altına alınan olayların bazılarında (doktor raporu yoksa, kişi vazgeçerse, suçlunun iyi hali varsa) gibi sebeplerden dolayı ceza görmüyor. Modern avrupa adaleti ya.
    - "burada olaylar kayıt altına alınmıyor." diyorsun. Eskidendi o. Şimdi en ufak bir olay bile kayıt altına alınıyor. Buna rağmen AB ortalamasının çok çok altında. Burada da bazen ceza almıyor çünkü modern(!) avrupa kanunları bizde de var.
    - "Orada bu suçu işleyenler göçmenler" diyorlar. Yanlış. Göçmenler çoğunlukla tel kafeslerde tutuluyor. Nede olsa modern(!) avrupa..
    - "Bu suçu işleyenler avrupa kökenli değil" diyorlar. Sonuçta AB birliği vatandaşı. 3- 4 nesil avrupada kalmış, dedeleri zamanında sömürülmüş, işkence çekmiş insanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05


    Yav siz daha oruç tutmayana bile tahammül edemiyorsunuz. Elinizde olsa orada öldürürsünüz de , işte . En çok taciz tecavüz avrupada demişsin. Bu belki doğru gözükebilir çünkü orada tecavüzü saklamıyorlar. Müslüman devletlerde ise saman altından bir sürü tecavüz olayı oluyor. Ülkemizde o kadar çocuğa tecavüz edildi hepsi saman altı oldu. Yani bunlar resmi rakamlara girse dudak uçuklatır.

    Bana bir tane ülke söyle hem islamı benimsemiş hem de bilimi benimsemiş.

    Alıntıları Göster
    Günümüde oruç tutmayanlar dövülüyor demişsin. Konya'da bile Ramazan ayında dışarda rahat rahat bişiler yiyip içen, sigarasını içen, kafe bahçesinde kahvesini, çayını içenler var.
    Ayrıca eskiden gazeteler İslam'ı kötülemek için sokak kavgasını "Oruç kavgası" diye yazarlardı. Böyle haberleri çok okuduk, sonradan baktık ki sebep başkaymış, olay başkaymış. "Oruç dayağı" oradan aklınızda kalmış olabilir.

    Not: Bu arada yanıt yazıyorum ama beni banlamazsınız, değil mi? Çoğunlukla saygı diliyle yazdığım halde "kendisi gibi düşünmediğim" için beni banlayanlar çok oldu da. Eğer öyle bir şey yapacaksanız şimdiden söyleyin, boşuna yazmayayım.
  • Sonunda insanların ne izleyeceğine burnunu sokma gafletinde de bulunmuş topluluk.

    "Netflix ve benzeri dijital film ve dizi platformları milli kültürümüze, değerlerimize, toplumsal hassasiyetlerimize, aynı zamanda insanın doğasına, emeğine, sevgiye, dostluğa, dayanışma ruhuna aykırı, hatta düşmandır."

    http://tgb.gen.tr/genclik-birligi/tgb-den-netflix-aciklamasi-turk-gencligi-bu-zehri-yutmaz-28865
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.