Şimdi Ara

Lenovo Thinkpad W530, I7 3740QM, Hackintosh, Modlu Bios

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Lenovo Thinkpad W530, I7 3740QM, Hackintosh, Modlu Bios
    Öncelikli olarak ürün SPI Programmer ile flashlanmış modlu bios'a sahiptir. Lenovo Whitelist sıkıntısı yoktur. İstenilen donanım sıkıntısız bios hatası almadan takılabilir. Ek olarak fotoğraflardan da görülebildiği üzere; cihaza doğrudan MAC OS kurulabilmekte ve hackintosh olarak kullanılabilmektedir. Alan kişiye Hackintosh EFI dosyaları veya kurulum konularında yardımcı olabilirim. Mojave 10.14.6 son sürüm ile neredeyse eksiksiz bir hackintosh deneyimi sunmaktadır paylaşabileceğim EFI ile. İşlemci gücü son nesil Mac'leri geride bırakır MAC OS üzerindeki performansıyla. Clover aracılığıyla aynı anda MAC, Windows ve Linux dahi kullandım. Ürün TR'deki serilerde nadir görülen Quadro K2000m harici ekran kartına sahiptir. Tekrar belirteyim K1000m değil K2000m mevcuttur.

    Yine TR'deki modellerde çok görülmeyen Foto kalibrasyon eklentisi palmrestte mevcuttur. Windows'ta renk profilleri için kullanılabilir.

    - I7 3740QM Extreme İşlemci

    - 8 Gb (4 + 4) 1866 mhz DDR3 Kingston Ram. (8gb lık 4 adet ram takılarak 32 Gb ram yapılabilir)

    - 1920x1080 Full HD 15.6 Ekran (şahane gamut değeriyle çok başarılı bir ekrana sahip).

    - 9 Hücreli dev pile sahiptir, pil sağlam durumda olup üretiminin %60 kapasitesine yakındır. Kullanıma göre aşağı yukarı 2 saat ve üzeri net alırsınız. Ben harici ekran kartıyla hiçbir kısıtlama yapmadan pil ile 1.5-2 saat kullanım sağlıyordum.

    - CDRom kısmı çıkarılarak HDD caddy takılmıştır (CDRom'u yoktur). 2 tane sata girişi ve 1 msata girişi olmak üzere toplam 3 disk takıp, ütopik depolama seviyelerine erişebilirsiniz.

    Cihaza çok iyi bakılmış olup, termal temizliği yeni yapılmıştır. Isınma vb. problemi yoktur. Yılların getirdiği ufak tefek kozmetik çizikler dışında vuruğu, kırığı yoktur. 170W orijinal şarj adaptörü ile birlikte, disksiz gönderilecektir. Kendi SSD'nizi takarak yıllarca idare edecek tank kasa Thinkpad sahibi olacaksınız.


    Detay ve sorular için mesaj atabilirsiniz. Mobilitem arttığı için daha hafif X230 modelini kullanıyorum, cihaz neredeyse hiç kullanılmıyor; satış nedenim budur. Bu devirde bu fiyatlarda bu mod ve özelliklerle kolay bulunmayacak bir workstation'dır.Takas düşünmüyorum, yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • fiyat takip
  • Fiyat bugün için 3000 TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.