Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
21.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle. Biraz uzun yazacağım olaylar uzun olduğu için. Şimdiden okuyan arkadaşlara teşekkürler. 10 senedir tanıdığım bir kız arkadaşım var. Aramızda anlaşamamazlık sorunu her zaman oldu fakat gerçekten birbirimizi çok seviyoruz. Birbirimizin çocukluk aşkıyız diyebilirim. Yaşlarımız benim 23 kız arkadaşımın 22. Bu 10 sene süre zarfında 5-6 kez ilişkimiz oldu. Bunlardan en uzunu şuan ki ilişkimiz olan 8 aylık süreç. Toplam 10 senede 3 sene birlikte sevgili olarak vakit geçirmişizdir. Sevgili olmadan ve sevgiliyken geçen süre ise toplam 5 senemiz vardır. 8 aydır birlikteydik fakat çoğu zaman tartışıyorduk. Oda kıskanç bir insandı bende ve bu yüzden numaralarımızı değiştirdik, sosyal medya hesaplarımızı kapattık. Bu konuda sorun kalmamıştı fakat kız arkadaşımın psikolojisi çok iyi değil.

    Benden önce bazı şeyler yaşamış gerek aldatılma olsun gerek ailevi olaylar, onun üstünede in cin vs (inanmayanlara saygı duyarım) bu tarz şeyler yaşayınca kız iyice çökmüş. Benim önceki ilişkimde sevgilim varken beni aramıştı bana yardımcı ol çok kötüyüm diye bende elimden geleni yaparım demiştim çünkü benim için değerli bir insan. 2 sene üst üste üniversite değiştirdi yapamadı bıraktı bu sene tekrar girdi yine yapamadı. Biraz kolay pes eden bir insan ama benim için hiç pes etmedi. 10 sene boyunca birlikte olmasak bile benim hayatımda biri olsa bile peşimden koştu. 8 aydır birlikteydik dediğim gibi son 2 haftada çok saçma şeyler yaşadık ama bu saçmalıklardan bahsetmeden önce birşey söylemek istiyorum; Kız arkadaşım bundan 4 ay önce intihar etmeye kalkıştı. Ondan öncede ben hayatında yokken 3 kez intihar etmeye çalışmış. Bu olaydan sonra annesiyle yüzyüze konuşup onun için herşeyi yapacağımı fakat psikolojik bir destek almasıda gerektiğini söyledim. Bu süre zarfında çoğu olayı alttan aldım çoğu şeye sesimi çıkartmamaya çalıştım. Psikolojik destek aldığı kişi yeni mezun olmuş 25 yaşında bir kız. Annesinin arkadaşı. Daha doğrusu annesinin müşterisi. Kız arkadaşımın annesi güzellik salonu işletiyor ve bu kızda oraya geliyor. Daha sonra kız arkadaşımın annesi diyor ki benim kızıma yardımcı ol falan buda kabul ediyor. Bu psikolog denen kız, kız arkadaşımın psikolojisini daha çok bozdu.

    Her olayda yardımcı olmaya çalışıp olay bana gelince her seferinde kıza beni kötülemiş. Bu sözde psikolog olan kızın bir erkek kardeşi varmış 18-19 yaşlarında. Sürekli beni kardeşinle kıyaslayıp benim kardeşim böyle yapmazdı vs demiş. Sürekli kız arkadaşıma bu kardeşinin resimlerini göstermiş. Annesinin, babasının vs resimlerini gösterip bizim aile böyle falan demiş. Bu sözde psikolog arkadaşla 2 kez oturma fırsatı buldum kız arkadaşım yanımdayken. Birinde ilk tanıştığımız gün kızın doğum günüydü bu geldi bana karşı çok saçma bakışları vardı. İkinci ise kızın evinde. Kızla kavga etmiştik gönlünü almak için çiçekle eve gitmiştim daha sonra bu habersiz gelip sizin yaptığınız yanlış falan diyip bana yüklenmişti. Bunları geçiyorum. Gelelim herşeyin patlak verdiği 2 hafta önce olanlara. Sitede otururken telefonumda kardeşim ve kız arkadaşının resmini gördü ve o resmi kıskandı. Bende dedim ki ne saçmalıyorsun bu benim kardeşim. (Kardeşimi tanıyor ve kardeşim çok sessiz bir çocuk kimseyle konuşmaz. Onun dışında sara hastası bizimle bişey paylaşmadığı için ve annem merak ettiği için kardeşimin telefonunu kurcalıyor ve kız arkadaşıyla fotoğrafını görüp bana atmıştı ve telefonumda duruyordu.) Durumu anlattım ve bana kardeşimin kız arkadaşına karşı bişeyler beslediğimi söyler gibi konuştu. Saçmaladı yani. (Kızı hayatımda hiç görmedim ona rağmen saçmaladı.) Bende bu saçma lafları duyunca çok sinirlenip küfür edip arkamı dönüp gittim. 3 dakika sonra geri dönüp küfür ettiğim için özür dileyip böyle eve dönmek istemediğimi, iyi bir şekilde eve dönmek istediğimi söyledim ve bana daha ağır konuşmaya başladı. Ben bir şerefsizmişim gibi davrandı bende ettiği cümleler karşısında elimde telefon vardı çok sinirlenip telefonu yanağına götürdüm refleks olarak ama hiçbir şekilde sert bir tokat vs değildi sadece refleks olarak telefonu yüzüne doğru götürdüm.

    Daha sonra bu ağladı bana bunu nasıl yaparsın tarzı şeyler söyledi. 3 gün boyunca özür diledim 3 gün boyunca beni tersledi ve konuşmak istemediğini söyledi. En sonunda habersiz bir şekilde evine gittim zile bastım aşağıda beklediğimi söyledim bu geldi oturduk konuştuk hallettik benimde haklı olduğumu ama benden öyle bişey beklemediği için bu kadar üzüldüğünü söyledi bende tekrar özür dileyip çok mahçup olduğumu ve bir daha asla böyle birşey yaşatmayacağıma dair söz verdim. Bu oturup konuştuğumuz gün bana anlattı bu psikolog olaylarını. Benim sana karşı bu davranışlarım bu yüzden aklıma çok saçma şeyler soktular dedi. Bende o zaman öğrendim. Bu tokat olayına psikologun yorumu şu olmuş; Erkek arkadaşın ensest ilişki seviyor olabilir o yüzden kardeşinin kız arkadaşıyla resmi duruyordur telefonunda yorumunu yapmış ve onun dışında da sana bu hareketi yaptıysa 3 ay sonra seni öldürür ondan ayrıl tarzı şeyler söylemiş kız arkadaşımda bu lafları çok ağır bulduğu için gelip bana anlattı. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü çok sinirlendim ve o psikolog denen şahısla konuşmaması gerektiğini söyledim ve eve gitti. Psikolog bunu evde bekliyormuş annesiyle. Bu görüşmek istemediğini söylemiş olay çıkmış ve sözde psikolog evden gitmiş. Onun dışında bu psikolog denen şahıs yaşadığımız her olayı kızdan öğrenip kızın annesine anlatıyormuş.

    Yani yaşadığımız her kötü olayı iyi olayı vs annesi biliyor. Belkide sadece kötüleri anlatmıştır abartarak bilemem. Olay bu kadardı bundan sonra 4-5 gün boyunca herşey harikaydı hiçbir tartışma vs olmadı. Kız arkadaşımın ailesi Marmaris'e gidecekti tatile bu olaylardan sonra kız arkadaşım gitmek istemedi bende gitmesi gerektiğini söyledim ne olursa olsun onların ailesi olduğunu ve onada farklılık olacağını iyi geleceğini söyledim ama yok gitmeyeceğim dedi. Bundan 5 gün önce okuldan bir erkek arkadaşım Eskişehir'e çağırdı. Ailesi tatile gidecekmiş gel Eskişehir'i sana gezdireyim dedi bende sorun olmasın diye kız arkadaşıma sordum. Bana ters yapmaya başladı sen anca kendini düşün tarzı şeyler söyledi bende tamam sıkıntı yok gitmeyeceğim dedim olay çok büyüdü buda bende ailemle tatile gidicem dedi bende git sıkıntı yok dedim. Gitmeden görüşelim seni göreyim dedim yok dedi görüşmek istemiyorum tarzı şeyler söyledi. Üstelemedim fazla sadece çok kırıldım. Bana otele gideceklerini söyledi. Bunlar tatile giderken yoldayken kız arkadaşımın telefonu bozuk olduğu için annesinden bana yazdı biz yoldayız diye bende tamam dedim annenin yanından çok ayrılma telefonun yok sana ulaşmam gerekirse ulaşabileyim dedim oda dediki annemin yanından ayrılabilirim biz ayrı takılacağız. Bende dedim ki biz ayrı takılacağız derken ne demek istiyorsun? Oda dedi ki Mert diye kuzenim var oda geliyor otele gitmiyoruz amcamların evine gidiyoruz vs. (Gerçekten Mert diye kuzeni var fakat hiç görüşmüyorlardı.) Bende dedim ki neden bana bundan bahsetmedin şimdi yolda söylüyorsun falan yine tartışma büyüdü bende en sonunda engelledim annesini. Bu 1 hafta önce oldu. 1 haftadır hiç konuşmadık hiç görüşmedik tek kelime bile. Oda beni engellemiş annesinden. Eğer gerçekten ben bu kızı tanıyorsam 1 hafta içinde bana ulaşırdı diye düşünüp bugün annesini aradım.

    Bana dediği cümleler şu oldu; Bundan sonra görüşmeyeceksiniz, o seninle görüşecek psikolojide değil, senin bunu yapmaya hakkın yok, sakın hiç bir kanaldan ulaşmaya çalışma, sakın buralara gelmeye çalışma, babasına ve abisine birşey söylemedim, senin bana karşı bir saygısızlığın olmadı iyi çocuksun benimde sana karşı saygısızlığım olmasın. Bende dedim ki eğer beni gerçekten istemiyorsanız bu ilişki zaten olmaz. Siz benden bunu istiyorsunuz ama bende son birşey isteyebilir miyim dedim oda ne istiyorsun dedi. Bende bu şekilde bitmemesi gerektiğini, bitecekse adam gibi bitmesi gerektiğini, o kadar senelerin hatrı olduğunu, yüz yüze olmasa bile kıza aradığımı söylemesini ve kız konuşmak isterse 10-15 dakika konuşmayı istedim. Oda dediki hayır aradığını söylemeyeceğim bundan sonra görüşmeyeceksiniz sünger çekin bitsin burada bu ilişki vs. En sondada iyi akşamlar dedi bende hiçbirşey demeden yüzüne kapadım. Bunca olaydan sonra şöyle düşünüyorum; kız arkadaşım beni gerçekten çok seviyor buna bir şüphem yok fakat bu olaylardan sonra annesi ve psikolog denen şahıs bunun kafasına iyice girip benden soğutmaya çalışıyor kızdada telefon,sosyal medya tarzı hiçbirşey olmadığı için şuan kıza ulaşamıyorum. Kızın görüştüğü herhangi bir arkadaşıda yok etrafında benim dışımda kimse kalmamıştı. Bir arkadaşı aracılığıyla da ulaşamıyorum kıza. İstese bana ulaşır belki bir şekil bilemiyorum yada ulaşmaya çalıştı kıza telefon falan vermediler. Çok uzun yazdım arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten sonuna kadar okuduysanız teşekkür ediyorum ve akıl vermenizi istiyorum. Şuan ne yapmalıyım? Aklımda ki fikir şu; Pazartesi günü evdeki herkes işteyken gidip kızın evde olmasını beklemek. Kız evdeyse annesiyle yaşadığım diyaloğu anlatmak ve kızın tepkisini görmek. Gerçekten benimle konuşmak istiyor mu yoksa beni artık istemiyor mu bunu öğrenmek. Çünkü gerçekten seviyorum ve böyle olması çok canımı sıkıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Buraya kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum...


    EDİT: Arkadaşlar kız bana yazdı önceki gece. Konuşmaların bazılarını alt tarafa bırakıyorum. Olay şu; tatilde akraba evinde eve birini çağrıyorlar medyum,büyücü,cinci artık ne derseniz diyin. Kadın da çocuk seni aldatıyor vs diyor benim mal kız arkadaşımda buna inanıyor ilk başta. O yüzden bana yazmıyor günlerdir.

    Onun dışında dün kızla görüştüm gidip. Görüşmeden önce annesini aradım. Bana kimsenin iftira atamayacağını bana kimsenin ensest, aldatıyor vs yakıştırmaları yapamayacağını, ne annemin ne babamın ne başkasının nede onların buna hakkı olmadığını söyledim. Kadının dediği cümle şu; O seni aldatır sen onu aldatırsın beni bağlayan o değil. Bu lafta ayrıca sinirimi bozduda kadının derdi başka. Sen kızımı tartakladın bilmem ne diyor. Tartaklamadan kastı anlattığım olay. Telefonu yüzüne götürme muhabbeti. Açıklıyorum durumu onun üstüne tekrar bana bu yakıştırmaları yapamayacağını söylüyorum kadın takılmış plak gibi aynı şeyleri söylüyor başka bir yorum yapmıyor. Hala görüşmenizi istemiyorum falan dedi. Bende en sonunda dedim ki madem öyle ben kızınıza zarar veriyorum sizde az dikkat edin kızınız zamanında saçma sapan olaylar yaşadı hala kızınızı inci cinci , büyücü tarzı insanlarla görüştürmeyin bir anne olarak dedim kadında afalladı ve sağol dedi bende sende sağol dedim kapattı sonra. Daha sonra kızın yanına gittim aşağı indi 5-6 saat oturduk bunun 3-4 saati bu konuları konuşmakla oldu. Kız özür diledi etti başkasının lafına göre hareket etmediğini iyi olmadığı için salak gibi davrandığını söyledi tabi hareket etmeme kısmına tam olarak katılmıyorum yoksa bana bunları yazmazdı. Onun dışında annesini aradığımı söyledim olayı anlattım bundan sonra sıkıntı olacağını söyledim oda dedi ki annemi ilgilendirmez seninle görüşmem, annem sana saygı duymak zorunda ben seninle mutluyum tarzı şeyler söyledi. Bundan sonra böyle bir olay yaşanırsa sıkıntı olacağını ilettim farklı davranacağımı ilettim kabul etti bunları ve birdaha böyle birşeyin yaşanmayacağını söyledi. Tam olarak inanamasamda çok sevdiğim için inanmak istiyorum.

    Konuşmalar aşağıda:


    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)

    Onun dışında gece kızı bıraktıktan sonra eve dönerkende şunları konuştuk. B benim yazdıklarım, K kızın yazdıkları. Olaylardan sonra annesi telefonu vermemiş bilgisayara discord indirdi oradan konuştuk.

    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)
    KIZ ARKADAŞIMIN ANNESİ KIZI BENİMLE GÖRÜŞTÜRMÜYOR (21 ARALIK 2019 EDİT)


    SONUÇ: Kız bunları söylediği için şuan birlikteyiz zaman ne gösterir bilemiyorum.



    EDİT (13 EKİM 2019):Kızla 1 hafta önce ayrıldık arkadaşlar. Ayrılık detayını vermek istemiyorum ama %99 ihtimalle bundan sonra olmayacak. Bitti yani. Önceden yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler. Olmayacakmış.


    EDİT (21 ARALIK 2019):
    Son editimden sonra salak gibi affetmiştim. Şuan kendisi beni istemediğini söylüyor. Çok ağır cümleler kurdu. Buraya kadarmış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 21 Aralık 2019; 4:47:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Özet: 10 senedir tanıdıgı bir kız arkadası var. 5-6 kez küsüp barışmışlar. total 3 sene birliktelermiş. kız biraz sorunlu. üç harflili mevzular var. kız intihara kalkışmış 4 kez. sonra buna bir psikolog bulmuslar. o da yaptıgı yorumlarla kızı cocuktan sogutmuş. kız tatildeyken tartışıyorlar. bu engelliyor. sonra cocuk kızın annesini aramış. annesi de olmaz o iş demiş. simdi bu da diyo ki kızın evinin oraya gidip konusayim mi
    Doru.

    Detaylar: cok tartisiyorlar. bir keresinde tartisirken telefonunu kizin yanagina goturmus. sonra psikolog demiş ki bu seni 3 ayda öldürür boyle yapiyosa. bi de bu ogrendiklerini kizin annesine anlatiyormus, burası cok onemli.

    tatile gittiklerinde bu ogreniyor ki kız arkadası erkek kuzeniyle takilcakmıs. niye bunu ben simdi ogreniyorum diyor yine tartisiyorlar. kızın telefon ve sosyal medya yok. kızla konusamiyor. kiz da bunu arayip sormamis. anneyi arıyor. o da görüşemezsiniz iyi geceler falan diyor bu da yuzune kapatiyor telefonu. simdi ne yapmalı??
    Hayır hocam yav. Kıza Allah sifa versin de ne birlikteliğinden bahsediyorsunuz? Kız hasta malesef. Sizinle birlikte olmak sandığınız aksine merhem olmayacak paikolojisini bozacak intihara meyl ettirecek başka seyler de bulur. Yol yakınken dönün bu işten okurken ürperdim bu kızla koca bir hayatı paylaşsam ne olurdu diye. Bence psikologla konuşun. Kızsanız bile kıza yakınlaşmış. Kızı sevdiğinizi fakat ilişkinizin sağlıklı olacağına inanmadığınızı kızın zarar görmeden nasıl yollarınızı ayıracabileceğinizi sorun zaten psikolog da dünden razı. Sizin için belki yıkıcı olabilir fakat yapılması gerek bu bence.
  • gerçek bir dh üyesi sondan okumaya başlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    gerçek bir dh üyesi sondan okumaya başlar
    Sondan okudun da csb değil ki hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo babacigim bu ne ya ansiklopedi gibi
    Aslinda butun olayi konu basligi özetliyor
    Ama önemli detaylarda olabilir
    Onun icin bu konuyu yarin sabah incelicen hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Ooo babacigim bu ne ya ansiklopedi gibi
    Aslinda butun olayi konu basligi özetliyor
    Ama önemli detaylarda olabilir
    Onun icin bu konuyu yarin sabah incelicen hocam
    Bu kadar uzun yazmamın sebebi detayların önemli olması zaten hocam. Değerli yorumunuzu bekliyorum fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olanlara çok teşekkürler kendimi parçalayacağım çok moralim bozuk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yeni bitirdim okumayı o kızın annesi ve psikolog,kız arkadaşınızın kafasını iyice bulandırmış,bence bir fırsat daha bul ve kızla yalnız konuşun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    hocam yeni bitirdim okumayı o kızın annesi ve psikolog,kız arkadaşınızın kafasını iyice bulandırmış,bence bir fırsat daha bul ve kızla yalnız konuşun
    Şuan ulaşamıyorum işte telefonu vs olmadığı için. Kıza ulaşabilsem konuşacağım ama nasıl ulaşacağım konusunda kararsızım. Dediğim gibi pazartesi kızın evine gitsem mi kimse yokken? Birisi varsa olay çıkacak o yüzden çekiniyorum. Nasıl hallederim bu işi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet: 10 senedir tanıdıgı bir kız arkadası var. 5-6 kez küsüp barışmışlar. total 3 sene birliktelermiş. kız biraz sorunlu. üç harflili mevzular var. kız intihara kalkışmış 4 kez. sonra buna bir psikolog bulmuslar. o da yaptıgı yorumlarla kızı cocuktan sogutmuş. kız tatildeyken tartışıyorlar. bu engelliyor. sonra cocuk kızın annesini aramış. annesi de olmaz o iş demiş. simdi bu da diyo ki kızın evinin oraya gidip konusayim mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

    Özet: 10 senedir tanıdıgı bir kız arkadası var. 5-6 kez küsüp barışmışlar. total 3 sene birliktelermiş. kız biraz sorunlu. üç harflili mevzular var. kız intihara kalkışmış 4 kez. sonra buna bir psikolog bulmuslar. o da yaptıgı yorumlarla kızı cocuktan sogutmuş. kız tatildeyken tartışıyorlar. bu engelliyor. sonra cocuk kızın annesini aramış. annesi de olmaz o iş demiş. simdi bu da diyo ki kızın evinin oraya gidip konusayim mi
    Okuduğunuz için teşekkürler hocam. Sadece özeti okuyan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum; lütfen zaman ayırıp okuyun özet ile karar verilecek bir durum değil detaylar çok önemli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi dinin manifestosu falan galiba çok uzun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drewuncle

    bi dinin manifestosu falan galiba çok uzun
    Konuyu baltalamayalım lütfen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenki konuda okumadan yorum yapmıştım. Psikolog+deli anne = salla geç zaten 8 ay olmuş, bu kızla zaman tüketeceğine dizi izlesen daha yararlı olur. Otelde ayrı takılcaklarmış falan filen yolla gitsin klasik kız tripleri. Geçenki konuda yazdığım gibi
    Kız istiyosa annesini bile karşına alır. Görüştürmüyor ne demek? Ulaşmak istiyorsa o ulaşır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuksws_99

    Geçenki konuda okumadan yorum yapmıştım. Psikolog+deli anne = salla geç zaten 8 ay olmuş, bu kızla zaman tüketeceğine dizi izlesen daha yararlı olur. Otelde ayrı takılcaklarmış falan filen yolla gitsin klasik kız tripleri. Geçenki konuda yazdığım gibi
    Kız istiyosa annesini bile karşına alır. Görüştürmüyor ne demek? Ulaşmak istiyorsa o ulaşır.
    Normalde çoktan ulaşırdı. Ama telefon vs olmadığı için kıza sürekli baskı yapıp benimle görüşmemesini mi sağlıyorlar acaba diye düşünüyorum hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

    Özet: 10 senedir tanıdıgı bir kız arkadası var. 5-6 kez küsüp barışmışlar. total 3 sene birliktelermiş. kız biraz sorunlu. üç harflili mevzular var. kız intihara kalkışmış 4 kez. sonra buna bir psikolog bulmuslar. o da yaptıgı yorumlarla kızı cocuktan sogutmuş. kız tatildeyken tartışıyorlar. bu engelliyor. sonra cocuk kızın annesini aramış. annesi de olmaz o iş demiş. simdi bu da diyo ki kızın evinin oraya gidip konusayim mi
    Abi şöyle üyeler malasef azaliyor artik
    Buyrun size cok kral bi dh üyesi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam yav. Kıza Allah sifa versin de ne birlikteliğinden bahsediyorsunuz? Kız hasta malesef. Sizinle birlikte olmak sandığınız aksine merhem olmayacak paikolojisini bozacak intihara meyl ettirecek başka seyler de bulur. Yol yakınken dönün bu işten okurken ürperdim bu kızla koca bir hayatı paylaşsam ne olurdu diye. Bence psikologla konuşun. Kızsanız bile kıza yakınlaşmış. Kızı sevdiğinizi fakat ilişkinizin sağlıklı olacağına inanmadığınızı kızın zarar görmeden nasıl yollarınızı ayıracabileceğinizi sorun zaten psikolog da dünden razı. Sizin için belki yıkıcı olabilir fakat yapılması gerek bu bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce senin yaşındayken benzer tarzda şeyler yaşadım kardeşim sakın umut bağlama senin ilişkin yürümez 2 laf 1 büyü yerine geçer derler olsa dahi 3-5 gün sonra o kız yine başkalarının ağzına bakar huzur falan olmaz ayriyetten annesi iyice inat yapar kızım beni değilde seni dinliyo diye daha çok engel olur yani o işin sonu b*k sen önüne bak o kızdan sana hayır gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TherafluForte

    Hayır hocam yav. Kıza Allah sifa versin de ne birlikteliğinden bahsediyorsunuz? Kız hasta malesef. Sizinle birlikte olmak sandığınız aksine merhem olmayacak paikolojisini bozacak intihara meyl ettirecek başka seyler de bulur. Yol yakınken dönün bu işten okurken ürperdim bu kızla koca bir hayatı paylaşsam ne olurdu diye. Bence psikologla konuşun. Kızsanız bile kıza yakınlaşmış. Kızı sevdiğinizi fakat ilişkinizin sağlıklı olacağına inanmadığınızı kızın zarar görmeden nasıl yollarınızı ayıracabileceğinizi sorun zaten psikolog da dünden razı. Sizin için belki yıkıcı olabilir fakat yapılması gerek bu bence.
    Psikoloğa yazarsam kızın annesine haber uçuracak direk hocam herşeyi aralarında ayarlıyorlar. O işte olmaz. Gerçekten sevmesem hayatta katlanmam zaten bunlara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.