Şimdi Ara

Haftaya A101 marketlerde uygun fiyata Honor 10 Lite var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde akıllı telefonlara gelen yüksek vergiler sonrasında tüketiciler daha çok indirim kampanyaları takip eder oldu. Bu anlamda zincir gıda mağazalarında zaman zaman dikkat çekici kampanyalar yapılıyor.


    29 Ağustos A101 aktüel ürünler


    29 Ağustos A101 aktüel ürünler arasında en dikkat çekici ürün kuşkusuz Honor 10 Lite. Agresif bir ekran kasa oranı, çentikli tasarım, geçişli parlak arka kasa modeli oldukça şık bir hale getirmişti. Ayrıca kameralardaki yapay zekâ desteği de kendisini iyice hissettiriyordu.


    Ayrıca Bkz.Kablosuz şarj özellikli HyperX Pulsefire Dart oyuncu faresi tanıtıldı

    Donanım tarafında 6.21 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğünde ekran, Kirin 710 yonga seti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 3400mAh kapasiteli batarya, 13MP+2MP çözünürlüğünde arka kamera, 3400mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler mevcut. 1499TL fiyat etiketi piyasanın biraz daha altında sayılır.


    Diğer taraftan 43 inçlik Full HD Toshiba 43L2863DAT televizyon da 2099TL fiyatı ile uygun görünüyor. Netflix ve tarayıcı gibi temel akıllı özellikleri olan televizyonda dahili HD uydu alıcı mevcut.


     

     








  • Eptt de 1400 lira honor 10 lite.

    Çöp.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A101 den gecen hafta galaxy m20 aldim annem icin 1500tl ye , cok memnun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 24 Ağustos 2019; 12:55:46 >
  • kerizle baba

  • Toshiba da her hafta yerini alıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende netten samsung türkiye garantili 1,249 TL'ye 64 GB/ 4GB olan M20'yi Aldım çok memnunuz.

  • O Ram kapasitesinin 1 yıl ömrü kaldı. Nasıl ki 2GB Ram şu an yetersiz geliyor, aynısı 3Gb için de olacak. Neden? Çünkü daha fazla donanım etiketli ürün satışını arttırmak için yazılımları kasıtlı Ram ihtiyacına boğuyorlar. Bakın, daha çok Ram koyduk, hadi bunu satın alın... UYANIKLAR. O 3400mah batarya ise küfür gibi! Zaten bu batarya teknolojisi çoktan eskidi ve ben artık öldüm, beni geliştirin diye ölü sesiyle fısıldıyorken, 3400mah alana kendi küfreder. Artık ne der, orası alan kişi ile 3400mah'ın arasındaki mesele. Fiyatı konuşalım mı şimdi? Maksimum 1 - 1 buçuk yıllık ömrü olan şu cihaz için bu fiyat ucuz diyebilir miyiz hala?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 25 Ağustos 2019; 4:26:25 >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Hocam o konfigurasyonu samsung, Turkiye ye getirmedi.. emin misiniz samsung Turkiye garantisi olduguna ? Satici sizi dolandirmis olabilir cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanstern

    Hocam o konfigurasyonu samsung, Turkiye ye getirmedi.. emin misiniz samsung Turkiye garantisi olduguna ? Satici sizi dolandirmis olabilir cunku.
    Haklısın İthalatcı garantili,şimdi kontrol ettim.olsun yinede kayıtlı garantili ve faturalı ve bu konfigürsayonda bu fiyat bence F/P.
  • Bu fiyata hemde honor türkiye garantili. Tüm testlerde övgüyle bahsediliyor bu telefondan kamera performansı iyi bir telefon keşke 4 ram olsaydı.

  • Bu saatten sonra 3 gbyte rem alınmaz 4/6 gbyte remli telefonlara bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram konusuna takılmayı gereksiz buluyorum. Ne kadar çok ram o kadar iyidir olayı geride kaldı. Şuan işlemci önemli. İşlemciyi mümkün oldukça en iyisi olan cihazı alın. Ram konusuna takılmayın. Android artık eskisi kadar ram yemiyor.
  • 3 gb ram çok yetersiz gelir gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marketler coştu artık telefon falan satmalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 27 Ağustos 2019; 11:17:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.