Şimdi Ara

(SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur
    Arkadaşlar merhaba. Az satışa çıkan bir gitardır. Orijinal olarak metal aksam eskitilmiş görünümdedir. Gövde ıhlamur/maun, sap akçaağaç, klavye abanozdur. Özellikle klavyesi çok rahattır.
    Gitar yaklaşık 5 yıldır hiç kullanılmadı. Sapında ve bir yerinde daha kırık vardır fakat oje ve japon yapıştırıcı ile tamir ettim yakından bakmadıkça belli bile olmuyor. Sapının ucundaki kırık tamamen kozmetik olduğu için gitarın performansıyla ilgili herhangi bir sorun oluşturmuyor. Sesi baya güzel bu gitarın bilen bilir. Zaten sıfırı 300 350 dolar Türkiye pazarında da 1900e kadar çıktığını gördüm.
    Uzun süre kullanılmamaktan dolayı iki teli kopuk ve genel olarak akoru yoktur.
    Fiyatı uygun koydum, yine de pazarlığa açıktır bir an önce satmak istiyorum çünkü artık hiç kullanmıyorum ve acil paraya ihtiyacım var. Fiyatta yardımcı olurum.
    Askı ve asmak için stant ile birlikte vereceğim. 150 liraya aldığım kaliteli gitar kabını da vereceğim.
    Ankarada oturuyorum isteyen herkes görüşüp gitarı deneyebilir. Kargoyu alıcı öder olarak seçtim fakat ortak bir yol buluruz ona takılmayın lütfen.
    (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur (SATILDI) B.C Rich Virgo elektro gitar. 600 TL pazarlık olur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.