Şimdi Ara

Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
22
Favori
9.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oğlum adamlar 20-30 lira istiyor yahu siz nerede yaşıyorsunuz en doğu sınırda ücra bir köyde falanmısınız? Bugün 20 liraya dışarı adım atamazsınız adım, sigara olmuş 15 lira. Gerçi çok uç noktada bir yerleşimde olsan controlü açacak pc yi nasıl toplayacaksın kafamda deli sorular...
  • Okuma özürlü müsün sen? Ben yamayı ücretli satmalarına bir şey diyor muyum? Tepkim ücretli yama sattıkları halde adblock engelleyici kullanmaları. Adamların sitesine Control yaması nasıl alınıyormuş ya belki alırım bi ziyaret edeyim diye girdim ve hışımla çıktım. Bir taraflarınızla okumayın yorumları.
  • dysquest kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemizde sadece ücretli yama (tekil çünkü, sadece bir adet var.) bulunmamaktadır. Size pop-up reklamlara falan maruz bırakmıyoruz ki? Bu hışımın sebebini anlamakta zorlanıyorum açıkcası...
  • dysquest kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi günler. Sayfalarında tek bir yama satışı var ve kazandıkları bir şey yok ki henüz site masrafı için en azından reklam koymuş olacaklar ki böyle bir yola gitmişler. Satış yaptıkça bağış aldıkça reklama ihtiyaçları kalmaz bu yoldan da vazgeçerler.

    Yani hem satış yapıp hem de size ekstra gelir icin reklam göstermiyorlar. Çünkü daha kazanç sağlayacak bir den fazla projeleri yok. Nasıl mantıklı geldi mi? İyi forumlar dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, oyun içi video ilk mesaja eklenmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: walküre

    Merhaba, oyun içi video ilk mesaja eklenmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dysquest

    Okuma özürlü müsün sen? Ben yamayı ücretli satmalarına bir şey diyor muyum? Tepkim ücretli yama sattıkları halde adblock engelleyici kullanmaları. Adamların sitesine Control yaması nasıl alınıyormuş ya belki alırım bi ziyaret edeyim diye girdim ve hışımla çıktım. Bir taraflarınızla okumayın yorumları.
    Adblock-killer kullan, kurulumu biraz karmaşık internette mevcut açıklaması vs var. Tüm adblock engelleyicileri devre dışı bırakıyor. Hadtada bir güncelleniyor, denemek için siteye girdim ve herhangi bir uyarıya takılmadım...
  • Yahu adamlar babalarının hayrına mı çeviri yapıyor ? Onca emek ve zaman sonunda biraz para kazanmaları çok mu anormal ? Kısa sürede kaliteli bir iş çıkarıyorlarsa karşılığını da almaları bana göre en büyük hakları.

    İstemeyen de almaz kimseyi zorladıkları yok.

    Kolay gelsin herkese. Bu yolda sonuna kadar destekçinizim. Yeter ki yamaları kısa sürede sorunsuz piyasaya sürün.
  • Walkure kardeşim ofline mod olacak mı internetsiz açılmıyor da watch dogs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa sürede yamalar gelirse bende alma taraftarıyım kolay gelsin...
  • walküre kullanıcısına yanıt
    %80 oldu mu hocam? dört gözle bekliyoruz.
  • Çeviri, %100 oranında tamamlanmıştır. Yama ücreti 20 tl olarak belirlenmiştir. Önümüzdeki günlerde test aşamasına geçeceğiz. Şu an yama hakkında birkaç ufak iş daha var ama herhangi bir sıkıntımız yok :)
  • Açıkçası fiyatlandırmasını beğenmedim. Bu oyun ile Watch Dogs 2'yi aynı kefede değerlendirmiş oluyorsunuz. Aracı firmanın komisyonu dahil buna ama ya Control pahalı olmuş oluyor yada Watch Dogs 2 ucuz. Bu ve gelecek ücretli yamalar için bir standart belirlemeniz gerekir bence.
  • Teşekkürler abi yorumun için ama tam olarak 13 günde çevirisi tamamlandı projenin :) Kıyaslarsak, Wd2 çook daha zor bir projeydi ve DLC’leri de fiyata dahil ettik. Fiyatı uygundu yani :) Biz de fiyat olarak belirli bir şey oturtmaya çalışıyoruz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Çeviri hızınıza, kalitenize asla bir şey demem. Ama ayrı sıkletlerde olan 2 oyun var ve yama fiyatlandırmaları aynı. Orta yolu bulacağınızdan eminim. Kolay gelsin.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Metro Exodus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Çeviri hızınıza, kalitenize asla bir şey demem. Ama ayrı sıkletlerde olan 2 oyun var ve yama fiyatlandırmaları aynı. Orta yolu bulacağınızdan eminim. Kolay gelsin.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Metro Exodus
    Geliyor geliyor, bu gece bitmiş olacak çevirisi. Onun da testini araya sıkıştırıvereceğim :)
  • Tebrikler herşeyden önce. Bir oyunun daha Türkçe ye kavuşacak olması sebebiyle. Verilen emek ve gösterilen çaba için ise ayrıca teşekkürler. Ücretli olması bu çalışmanızdan kaynaklandığı için normal karşılıyorum. Siz ekibi dağıtmadan sadece çeviri yapmaya devam edin. Mutlaka karşılık bulacaktır. Önemli olan oyunları kendi dilimiz ile oynayabilmemiz. Umarım en kısa sürede tamamlanarak sunulur.Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz.
  • hadi hayırlısı da 20 biraz fazla gibi geldi
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun çeviriniz başarıyla tamamlanmış.

    Bu çeviri için de lisans kurulumu tarzı bir yöntem olacak mı watch_dogs 2 de olduğu gibi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.