Şimdi Ara

Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
22
Favori
9.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Hocam size her daim destek verdim. Her emeğin bir karşılığı olması gerekir dedim. Siz de para kazanma amaçlı değil, çevirmen arkadaşlara teşvik için bir meblağ belirledik dediniz.
    Ancak 40tl ye satın alınmış bir oyunun altyazını 20tl ye veriyorsunuz. Oyun 13-15 saat arası sürüyor bitirdim . Satır sayısının 20tl ye sattığınız wdogs ile aynı olması imkansız. Kusura bakmayın sürekli kendinizi haklı çıkarmak için mantıklı konuştuğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama bu işin mantığı yok.

    Siz biz para kazanma maksadıyla bu işi yapıyoruz deseydiniz ben şuan bunları yazmazdım. Doğrudur bir satış sözkonusu istedikleri fiyata satarlar alan alır derdim. Bu noktayı kaçırmayın okurken.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı 10 tl yapın bu iş huzur içinde çözülsün.
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz...

    Ah arkadaşlar ah, bu paraların size geri dönüşü olacak... Yalnızca farkında değilsiniz daha :) Yıl sonunu bekleyin, lütfen yıl sonunu bekleyin :)

    Ben kendimi haklı çıkarmak için değil, mantıklı olduğu için mantıklı olmaya özen gösteriyorum. Eleştirileri de kabul ediyoruz zaten, yine söylediğim şekilde söyleyeyim. DLC'ler dahildir, hızımızı gördünüz, WD2 bu yamayla kıyaslanınca çook daha zor bir projeydi. İyi bir fiyat belirlemek istedik. Control'e de 20 lira diyerek standart oturtmaya çalışıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 14 Eylül 2019; 18:15:55 >
  • Diğer paralı ve gönüllü guruplar bir yana (onlar bir çeviriyi gereğinden fazla uzatıyor) bu gurup işini hakkıyla yaptığı için bana göre istedikleri ücreti fazlasıyla hak ediyor.

    Bu devirde hem hızlı çeviri yapıp hem başka guruplara yardımcı olan hemde eski versiyon olan hit oyunları güncelleyen başka gurup bulamazsınız o yüzden elinizdekinin kıymetini bilin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Bu mesaj silindi.
    bu iş neden gönülden kopan bağış ile oluyor dedelerimizden kalma bir usulmü ? dostum şöle bir aaa oyun çevirde oynayalım hadi hevesle tes5 çevirdin ee sonra emeğin karşılığıo olmadan daha dolu olucak tes 6 da çevirebilecekmisin AAA oyujnlar eskisi gibi az metinle tek kişinin çevirebileceğin oyunlar değil artık
  • Quantum Break gibi efsanevi bir oyunun da yapımcısı olduğunu unutmayalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu oyuna 20 lira fazla demenin bir mantığını anlayamıyorum Oyuncu olarak benim gözümde 1 milyon kelimesi de olan oyundur 10bin Kelimesi olan. Oyunları, siz oyun oynarken oyunda kaç kelime çeviri var ona göre mi oynuyorsunuz?yoksa oyunun sizin ilginizi çekip çekmediğine göre mi oynuyorsunuz?14 günde yama bitip teste geçmiş bu grup olmadan önce bu kadar hızlı çevren grup çıktı mı? bu oyun boyutunda aylar sürmüş çeviriler mevcut.
  • creA` kullanıcısına yanıt
    quantum break ? efsane ? :D
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum kardeşim. Oyunlardaki kelime sayısı ve çeviri zorluklarının arttığı bu dönemde bu kadar hızlı ve kaliteli yama yapan, neredeyse günlük bilgilendirme yapan böyle bir grup kuruldu. Adamların dağılmadan devam etmelerinin oyunseverlerin işine gelecek birşey olduğu muhakkkak. Gönlünden koparak ücretsiz yapana da birşey diyen yok. Apex çeviri, Plus çeviri de aynı şekilde. Böyle büyük emek verip çeviri yapan grupların/kişilerin çoğalması bize yarar. Zorla sattıkları yok istemeyen almaz. Kaldı ki yüzlerce lira istiyorlarmış gibi bir hava estiriliyor. Ücretsiz yapacağız diyerek bir başlık atıp bıraksalar, aylarca ulaşılmadan yarım bıraksalar, kalitesiz bir yamamsı yapılsa daha mı iyi olacak? Siz doğru bildiğiniz yolda devam edin Anonymous çeviri. Tekrar teşekkürler.
  • Öncelikle emeğinize sağlık. Güzel bir oyun ve Türkçe oynamak gerekiyor. Kesinlikle yamaların belli bir ücret karşılığında verilmesine karşı biri değilim. Sonuçta belli bir emek var ve bu emeğinde karşılığı bir kuru teşekkür değil. Yalnız Control için belirlenen 20 TL'lik ücret bence bu oyun için fazla. Geçenler de WD2 yamasını satın aldım ve öyle açık dünya ve bolca diyalog içeren bir oyun için 20 TL idealdi. Bu oyun için bence en fazla 10 TL verilir. Bu benim düşüncem tabii. Siz katılırsınız katılmazsınız bilemeyeceğim. Ancak ben bu fiyattan çıkış yaparsa açıkcası yamayı satın almayı düşünmüyorum. Yine de elinize sağlık güzel bir çalışma başarılarınızın devamını dilerim.
  • 10 lira oyunun hakkı ise 10 lira da sizin hızınız ve kalitenizin payı olsun. Elinize sağlık, dört gözle bekliyorum çıkmasını.
  • Anonymous için bunlar başlangıç. Zaman geçtikçe ve bu yaptıkları işleri iyice oturttukça yama ücretlerinin ne kadar ücrette sunulması gerektiği yavaş yavaş ortaya çıkacak zaten. Ayrıca oyun 40 lira değil 100 Lira. Bu kadar hızlı yama çıkartıyorlar ise 10 yerine 20 Lirayı hak ediyorlar. Destekliyorum sizleri. Ha belki bu kadar istekleri göze alarak bleki 15 Lira yapılabilir ücret. Arada buluşulmuş olunur. :)
  • Oyun Epic indirimlerinde 40 TLye satildi. Alan aldi, almayan da benim gibi pisman olup indirimleri bekliyor. :) Hos tercih ettigim oyun da pisman etmemisti, Sinking City’i secmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama ne zaman yayımlanacak 2 gündür testte ve hala bekliyoruz. Bu arada yama ücretinde 15'te yapın sizde bizde rahatlıyalım
  • Gala işlerimi 15 Eylül akşamı ile bitirdim :) Control testi bugün, yani 16'sında başlıyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 16 Eylül 2019; 3:43:22 >
  • 20 tl bi para degil de havale eft bilmem ne ugrasmasi kasiyo beni
    bim a101 e gelse gitsem alsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    bu hafta gelme ihtimali var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.