Şimdi Ara

Xbox One X Kararsızlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yakın bir zaman içinde Xbox One X almayı planlıyorum gerekli bütçeye sahibim ancak ufak bir kararsızlık durumu söz konusu, tavsiyelere açığım.

    Popüler olan alışveriş sitelerini araşdırtıktan sonra aklımda birkaç fikir belirdi öncelikle ;

    İlk seçenek olarak : Xbox + Forza 4&7 + 3 Aylık Live 3449 TL

    İkinci seçenek : Sadece Xbox 3000 TL

    Aklımda Fifa 20 almak var, tabi yanına gamepass ve live gold eklemeyi de düşünüyorum ki bu ikisi ilerleyen zamanlarda 150 TL ye inecek diye okudum.

    Kafamdaki Sorular :

    1- Fifa çıkınca Fifa 20 nin de dahil edildiği bir Xbox kampanyası olur mu?
    2- Bu iki seçenekten hangisi daha avantajlı ya da bunlardan daha avantajlı benim görmediğim seçimler var mı?

    Tavsiyelerinizi bekliyorum.







  • forza 4 gamepasse dahil olduğu için ve bence her xbox sahibinin gamepass de alması gerektiği için ucuz olan konsolu alıp üzerine gamepass almak mantıklı seçenekler sadece buysa...

    fifa 20 konusunda ea access alıp fifa 20'yi en azından belli bir oranda indirimle alabilirsin...
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Ekstra seçeneklere açığım, forza nın gamepass den çıkarılma olasılığı var mı peki?

    EA Access olayı nedir tam olarak?
  • Merhabalar,

    Bende benzer bir kararsızlık yaşadım ve geçen ay tesadüf eseri Arçelik bayiinde One X satıldığını öğrendim. Kampanyalı 2699 TL 'ye sadece Xbox One X aldım.

    Eğer fiyatlandırma bu şekilde devam ediyorsa tavsiye ederim. Fiyat oldukça makul.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes - SP

    Ekstra seçeneklere açığım, forza nın gamepass den çıkarılma olasılığı var mı peki?

    EA Access olayı nedir tam olarak?
    Microsoft oyunlarının çıkış günü gamepasse ekleneceği ve çıkartılmayacağı resmi olarak duyurulmuştu... o yüzden çıkmaz :) ekstra seçenek de aklıma gelmiyor... en ucuz şekilde konsolu almak en mantıklısı, oyundur, üyeliktir bunların fiyatları belli zaten, ona göre hesap yapılır ama gamepass oyunları için ek para vermeye gerek yok...

    ea access, gamepass gibi bir şey ama EA satıyor... yıllık 65TL... tüm EA oyunlarında ve DLC'lerinde belli bir oranda indirim sağlıyor ve belli bir kütüphaneye de erişim veriyor(NFL oyunları superbowl sonrasında, FIFA oyunları da lig sonunda yada diğer oyun çıkmadan ekleniyor)... yıllık 65TL olduğu için düşünmeden alınan bir şey :)




  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler, bu durumda 2. seçenekteki sadece konsol daha hesaplı duruyor.

    3000 TL + 150 Live Gold + 150 Gamepass + 65 EA = 3365 TL , hesaba göre 1. seçenekten daha ucuz EA Access ekstrasıyla, son olarak daha önce oyun çıktığı gibi satış sitelerinde kampanyalı satışları oldu mu, bilginiz var mı ? [örn: fifa 19+xbox(ya da xbox kumandası)]

    İkinci kol almak için tavsiyeniz var mı, uygun fiyata bulabilmek için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes - SP

    Cevaplar için teşekkürler, bu durumda 2. seçenekteki sadece konsol daha hesaplı duruyor.

    3000 TL + 150 Live Gold + 150 Gamepass + 65 EA = 3365 TL , hesaba göre 1. seçenekten daha ucuz EA Access ekstrasıyla, son olarak daha önce oyun çıktığı gibi satış sitelerinde kampanyalı satışları oldu mu, bilginiz var mı ? [örn: fifa 19+xbox(ya da xbox kumandası)]

    İkinci kol almak için tavsiyeniz var mı, uygun fiyata bulabilmek için.
    kampanyalar çok rastgele oluyor... o yüzden içeriden bir bilgi gelmedikçe olur yada olmaz demek çok zor... gamepad için de kampanya takibi önemli... n11 hepsiburada amazon, nereden denk gelirse kapmak lazım :) ben uzun zamandır gamepad kampanyası aramadığım için güncel fiyatlarını bile bilmiyorum...

    ufak bir alakasız detay vereyim bir de: Şuan microsoft 3 tip üyelik satıyor:
    - Gold
    - Gamepass
    - Gamepass Ultimate

    bunların fiyatlarına bakmadım tam olarak ama mevcut kampanya kapsamında gold ve gamepass süreleriniz gamepass ultimate'a geçerseniz toplanarak çevriliyor... bu durumda 3 yıllık gold alıp, üzerine ultimate'a dönüştürünce 3 yıllık gamepass yanında hediye gelmiş gibi oluyor... bu durumu araştırın derim :) ve evet, 3 yıl microsoft üyeliklerinde üst limit, daha fazla üyelik almanıza sistem izin vermiyor...




  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler özellikle ufak detay diye bahsettiğiniz kısmı iyice bir araştıracağım. Bilgiler için tekrar teşekkürler. Aklınıza ekstra şeyler gelirse belirtmekten çekinmeyin şu an için her bilgiye ihtiyacım var.

    Edit : Yanlış anlamadıysam söylemek istediğiniz, şu an için uzun bir süreli live gold al, ardından game pass ultimate alarak uzun süreli game pass e de sahip ol, gibi bir şey sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Holmes - SP -- 29 Ağustos 2019; 17:28:55 >
  • Benim tercihim çift oyun kolu paketi olurdu. Oyunları bir şekilde ucuza temin etmek mümkün ama kollar bayağı bir pahalı. Daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
  • Forza vs. oyunların olduğu paketleri önermem. Forza, Gears of War vs. hepsi Game Pass ile gelen oyunlar. Ayriyeten para vermeye hiç gerek yok.

    1. Muhtemelen FIFA 20 bundle olur
    2. Doğrudan konsolu al derim.
  • W kullanıcısına yanıt
    Ben de fikrimi o yönde çevirdim zaten, birkaç mesaj üstteki arkadaşın tavsiyeleri mantıklı geldi, geriye kol olayı ve gold+gamepass olayına karar vermek kaldı. Bakalım biraz daha vakit var üstüne düşünmek için, teşekkürler.
  • Bence 3000 TL One X cihazına vermeyin. İkinci elde 2000 TL ye garantisi devam eden temiz cihazlar satılıyor.

    Sadece Fifa oynayacağım demişsiniz, kanaatimce One S cihazda işinizi görür ve aynı zevki verir. One S ikinci elleri 1000 TL sıfırları 1500 TL civarında bulunabiliyor.

    Karar sizin tabi...
  • Garantili olarak 2000 TL civarına almıştım ben. 1900 de olabilir. Sıfırla çok fark var o nedenle öyle tercih ettim. Bir daha alsam yine böyle tercih ederim ama şimdi siz alırsınız cihaz sorun çıkarır o nedenle fazla bir şey diyemiyorum, ama garantili olunca güvencesi olur en azından.

    Oyun işine gelince MTC Game'den alıyorum en oyunları, 260 lira küsüre aldım Fifa 20'yi, P2 hakkını da satacağım 130 civarına gelecek bana. Gamepass Ultimate 3 aylık üyelik 103-104 lira civarına g2a'da var. Fena değil bence. Hem Live hem Gamepass var içinde.

    Forumdan oyunların 1er haklarını ucuza alıp arşivinizi genişletebilirsiniz. Fifa falan çok süre alıyor, ben RDR 2'ye daha geçen gün başladım mesela, Fifa 19'un işlevi tamamen bitti de öyle yani. Daha Titanfall falan da oynamak istiyorum da başlamadım bir türlü. :)
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    oytunjo kullanıcısına yanıt
    İkinci el almayı düşünmüyorum, aynı şekilde One S de almayı düşünmüyorum, önceliğim fifa ancak sadece fifa oynayacağımı belirtmedim. Teşekkürler. @guitarman

    Tavsiye için teşekkürler ultimate ve oyunlar için dediğiniz yerlere göz atacağım.@oytunjo
  • Sherlock Holmes - SP S kullanıcısına yanıt
    sakın gidip sıfır one x e 3000 bayılma etmez o paralar

    2.el bak zaten konsolun yıpranma sansı yok zaten sadece fişine takıp oynunu oynuyorun joistigi kötü olur onada plastik klıf ve joypad e lastik takarsın geçer gider
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-plus1-kol-plus-2-oyun-707582806/detay

    pazarlık 2000 e al geç

    üstünede gold ea acces gamepass tamam
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Parasından bağımsız olarak ikinci el almayı cidden düşünmüyorum, tavsiye için teşekkürler.
  • Sherlock Holmes - SP S kullanıcısına yanıt
    ozaman gene türkiyeden degil amazondan siparis edin daha güzel bundle alırsın aynı paraya en azından bir araştır
  • Seçeneklerin hiç birisi avantajlı değil. 2.el almayı düşünmüyorum demişsiniz, ancak yeni nesil konsolların konuşulduğu şu dönem de Xbox one x'e yanında oyun olsun olmasın 3000tl verilmez. 2.el temiz uygun fiyatlı bir konsol alınır. Oyun içinde dijital hesap satılan konu içerisinden P1 yada P2 hesap, bitti bu kadar.

    Konsol önerimhttps://forum.donanimhaber.com/xbox-one-x-sifir-ayarinda-2000tl--139488431

    Yok ben sıfır alacağım diyorsanız sadece konsol olan paket avantajlı. Aslında değil, ama siz ikan olun diye böyle yazıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 30 Ağustos 2019; 17:22:18 >
  • Hangi arçelik bayisinden aldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddedde D kullanıcısına yanıt
    Bakırköy, Marmara Forum bayii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.