Şimdi Ara

Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
5
Favori
38.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun Türkçe alt yazı desteğiyle geliyor.

    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe

    ___________________________________


    Resmi Site/Microsoft Store
    https://www.gears5.com/
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/gears-5

    Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1097840/

    Tür: Aksiyon, Macera
    Geliştirici: The Coalition
    Yayıncı: Xbox Game Studios

    Gears 5 Ultimate Edition şunları içerir:

    Gears 5 Standard Edition
    Halo: Reach Karakter Paketi
    30 günlük Takviye
    Erken Erişim - 4 gün önceden oynayın!

    Oyun dünyasının en beğenilen efsanelerinden biri olan Gears, heyecan verici beş mod ve şimdiye kadarki en ayrıntılı sefer ile artık daha kapsamlı. Topyekûn savaşın durulmasını fırsat bilen Kait Diaz, düşmanla olan bağlantısını çözmek için kaçar ve Sera'nın başındaki gerçek tehlikeyi keşfeder.

    Sefer:
    Dünya parçalanıyor. Güruh, Koalisyonun robot ordusunu yok etmiştir ve insan şehirlerine doğru inmektedir. Tehlike yaklaşırken, Kait Diaz düşmanla olan bağlantısını çözmek için kaçar ve Sera'nın başındaki gerçek tehlikeyi keşfeder - kendisini.

    Kaçış:
    Bombayı arkanızda bırakın, Güruhu atlatın ve Kovandan kaçın! Kaçış, düşman kovanlarını içten çökertmek için birlikte çalışması gereken üç oyunculu bir intihar ekibine sahip yeni, agresif ve işbirliğine dayalı bir moddur.

    Karşılıklı:
    En iyi takım kazansın! Eğlencenin içine atlamanız için yapılmış çılgınca bir oynama listesi olan Arcade'de puanlarınızı artırın ve daha üstün silahlar için takas yapın. Karşılıklı, diğer on oyun türünün yanı sıra yeni ve klasik haritalarıyla sıradandan profesyonele kadar rekabete dayalı tüm tarzları ödüllendirir.

    Sürü:
    Siz ve dört arkadaşınız, giderek güçlenen düşman ve düşman lideri dalgalarına dayanabilir misiniz? Yeni kahraman yeteneklerini kullanarak, savunmalar inşa ederek, güç toplayarak, yeteneklerinize seviye atlatarak ve takım olarak çalışarak hayatta kalın.

    nHarita Oluşturucu:
    Arkadaşlarınızla paylaşmak ve mücadele etmek için özel Kaçış kovanı haritaları ve deneyimleri oluşturun.

    Özellikler:
    Üç oyunculu İşbirliğine Dayalı Sefer: Üç oyunculu çevrimiçinde ya da işbirliğine dayalı bölünmüş ekranda arkadaşlarınla birlikte savaş.
    Nöbet Vazifeleri: Gears Nöbet Vazifelerinde acemi erden dört yıldızlı general rütbesine çıkın. Yeni ve heyecanlı mücadelelere atılın, harika ödüller kazanın ve ganimetinizi sergileyin.
    Acemi Birliği: Gears'ta yeni misiniz yoksa biraz paslandınız mı? Acemi Birliği, temelden gelişmiş çarpışma tekniklerine kadar her şeyin nasıl yapıldığını öğrenmenin en eğlenceli yoludur.
    Jack olarak oynayın: Müttefiklerinizi koruyup düşmanlarınıza hasar verebilen kişisel uçan destek botunuz Jack olarak oynayın - Gears'a yeni başlayanlar için mükemmeldir.
    Görsel Vitrin: Uyumlu cihazlarda her modu, saniyede pürüzsüz 60 kare olarak 4K ve HDR'de oynatın

    Gears 5: Act 2 Exclusive Footage




    Gears 5 Escape Gameplay and Mechanics Reveal – E3 2019





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Temmuz 2020; 12:39:9 >



  • Oyunu yeni bitirdim. En zor seçeneğin bir altında bitirdim ve gerçekten keyifli bir zorluğu var. Öyle 1 kurşunda ölme saçmalığı yok ama çatışmalar çok heyecanlı geçiyor. Açıkçası zorluk ayarının yüksek oynanacağı bir oyun olmuş. Gears 4'de karakterlere bir türlü ısınamamıştım zaten bunun çoğu kişi yaşamış olacak ki oyunun belli bir yerinden sonra başka karaktere geçiyorsunuz. Gears 4'de Marcus hariç kim ölse zerre umurumda olmazdı fakat bu oyunda Jack'i bile benimsedim.
    Robot bile olsa kendini feda ettiği yerde hüzünlendim.
    Oyunun belli bir yerine kadar öyle oynuyordum orta halli bir oyun geliyordu ama bir yerden sonra temposu oldukça arttı ve çatışma senaryoları zevkli bir hale geldi. Günümüzde çoğu oyunun açık dünya olması beni rahatsız ediyor ki ne kadar anlamlı bir şekilde dolu o oyunlar tartışılır. Daha kompakt yerlerde geçen hikayeler beni daha çok bağlıyor. Bir de saf bir aksiyon oyunu başka bir şey olmaya çalışmıyor. Her zaman eski formül yeni şeyler eklesin diyenlere hak veriyorum ama ilk oyundan beri oynayan biri olarak bu beni rahatsız ederdi. Ama karşı çıkanlara da haksızsınız diyemiyorum.

    Jack ve özellikleri oldukça yerinde bir özellik. Gears 4'de olduğu kadar çok yok ama robotlar ile tekrar savaşıyorsunuz. Gears 4'de olduğu kadar olmaması yerinde bir tercih olmuş ama keşke hiç olmasa. Çünkü robotlara vurduğunuz zaman yaratıkların aksine pek tepki vermiyorlar ve havaya sıkıyormuş gibi hissediyorsunuz.

    Oyunun bazı bölümleri baya geniş, yan görevlerde mevcut. Fakat öyle dolu dolu yerler değil ve yerinde bir tercih olmuş. Yine de görevleri yapması ve bunun karşılığında Jack'in yeni özellikler kazanması güzel. Bu bölümlerde gezmezseniz oyun süresi daha da kısa sürebilir. Benim için 22 saat sürdü belki daha düşük zorluklarda oynarsanız ve Gears'in konusu çok derin olmadığı için okumazsanız daha da kısa sürebilir. Ama öyle 8 saatlik bir oyun değil zaten hiç olmadı. Kaldı ki Gears'in online kısmı her zamanki gibi dolu ve keyifli. Steam üzerinden çok satmamış ama cross play olduğu için oyuncu bulma konusunda hiç sıkıntı yok.

    Konuya gelirsek klasik bir Gears konusu farklı şeyler denemeye çalışacak gibi oluyor ama yine klasik Gears konusuna bağlanıyor.


    Neredeyse ilk oyundan beri sürekli bir hammer of dawn'ın günü kurtarması ve bir şekilde onu tekrar çalıştırmaya çalışma bölümleri olması artık can sıkmaya başladı. Bir de bazı yerlerde çalıştırdık yendik gibi olmasın diye bir bahane bulmaları umarım artık biter.

    Gears'i bitirmeyeceklerini biliyoruz ama oyunda olanlar Gears 6'ya bir hazırlık gibi olmuş. Dizi sezonu gibi bitiyor, ben bitmeden önce bir bölüm daha olacak diye bekledim.

    Myrrah'yı postere koymak biraz kandırma gibi olmuş sadece halüsinasyon olarak görüyoruz. Tamam ortada yeni bir queen var ve spoiler olurdu ama onu da zaten sadece bir iki bölüm görüyoruz.

    Cole, Marcus, Clayton gibi eski, tanıdık kişileri görmek güzel ama artık onlara yakışır bir son yapıp öldürmeleri gerekiyor artık yeni bir seri ve çoğu 'işte öldü' dediğim yerde tekrar hayata döndürdüler. Sonlara doğru yapacağınız bir seçim hariç kimseye pek bir şey olmadı koca savaşta. Özellikle Cole sonda olduğu gibi dev yaratık ağzında ölseydi güzel bir veda olurdu.


    Son olarak oyunu Ultimate aldığım için erken erişime açıldı ama erken erişimde videoların takılması ve topladığım itemleri oyunun saymaması dışında sorun yaşamadım. Birkaç achievement'da çalışmıyordu. Fakat şu an için tüm sorunlar düzeldi zaten sürekli ufak ufak güncellemeler geliyor. Performans konusunda bir sıkıntı yaşamadım ama güçlü bir bilgisayara sahip olduğum için fikir vermek açısından yararı olacağını sanmıyorum. Grafiklerin de bir bütün olarak çok iyi gözüktüğünü söylemek isterim. Texture kalitesi olarak da iyi ama öyle aman aman bir şey sunmuyor fakat hava şartları ve ışıklandırma olarak gerçekten harika bir iş çıkarmışlar. Umarım Steam'de az sattığı için Gears 6 sadece Xbox'a özel olmaz.
  • Xbox Game Pass Ultimate ile ön yüklemeyi yaptım. Ultimate'ın erken erişimi sayesinde yarın akşam 21:00'de aktif olacak. Xbox Game Pass Ultimate üyeleri varsa Windows 10 PC'lerinehttps://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-beta/9mv0b5hzvk9z?activetab=pivot:overviewtab (Xbox Beta) uygulamasını indirip giriş yapıp ön yüklemeyi başlatabilirler.
  • Steam üzerinden standart sürümü alanlar için oyun ne zaman açılacak ? 6 eylülde mi ?
  • DDr.M kullanıcısına yanıt
    Standart Sürüm, 9 Eylül'de oynanabilir olacak.
  • GobliN kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ben ön yüklemeyi yap dediğim zaman herhangi bir kurulum gerçekleştirmedi. Bu akşam yükleme mi aktif olacak yoksa oyun mu?

    Edit: 2 aylık 12 liraya ultimate beta üyeliği aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 4 Eylül 2019; 12:18:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Uygulama üzerinden 59.6 GB'lık bir ön yükleme yapıyor. Yarın akşam ise oyunu oynayabileceksiniz. İndirme işlemi başlamadı mı hiç?
  • GobliN kullanıcısına yanıt
    Hayır başlamadı. İlginç bir şekilde oyunun ön yüklemesi günler öncesinden açık olduğu halde, ön yükle dediğim zaman saniyeler içinde yüklediğini gösterdi ama oyuna ait bir klasör vs oluşmadı hdd'de de yer kaplamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Beta uygulamasında sol tarafta Gears 5 ikonu gözüküyor mu peki? @evo_4

    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 4 Eylül 2019; 12:27:15 >
  • Tamamdır sağolun.
  • Ultimate editon dlc falan içeriyor mu ? içermiyorsa normal sürüm alacağım.
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Gears 5 Ultimate Edition şunları içerir:

    Gears 5 Standard Edition
    Halo: Reach Karakter Paketi
    30 günlük Takviye
    Erken Erişim - 4 gün önceden oynayın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Bunu görmüştüm ancak sonradan ekleme falan yaparlarsa sıkıntı, yoksa şu içerik için fazla para vermek benim için saçma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 4 Eylül 2019; 13:17:22 >
  • Gears of War serisinin yeni oyunu Gears 5'in çıkmasına az bir süre kala oyunun ilk incelemeleri yayınlanmaya başlandı. Şu anda 32 inceleme sonucunda Metacritic ortalaması 85.

    SomosXbox 100
    God is a Geek 100
    Generación Xbox 98
    Areajugones 95
    MondoXbox 95
    ZTGD 95
    Vandal 93
    Multiplayer.it 92
    Digital Trends 90
    Gamersky 90
    GamesBeat 90
    Xbox Achievements 90
    Press Start Australia 90
    Stevivor 90
    TheSixthAxis 90
    Twinfinite 90
    Windows Central 90
    Critical Hit 90
    GamingTrend 90
    COGconnected 87
    Game Informer 85
    Trusted Reviews 80
    GamesRadar+ 80
    Daily Star 80
    EGM 80
    Hardcore Gamer 80
    Attack of the Fanboy 80
    New Game Network 73
    Metro GameCentral 70
    USgamer 60

    Gears 5 Launch Trailer - Gears Forever

  • Steam ve MS Store multiplayer crossplay oynayabilecek mi?
    Ultimate olmayan Game Pass PC üyelerine ön yükleme açıldı mı?
  • Oyun Türkçemi ? bilgi verseydiniz.

    Not : Oyun Türkçe harika haber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 4 Eylül 2019; 20:5:5 >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Çapraz platform desteği olacak bildiğim kadarıyla.Steam sayfasın da yazıyor.Ön yükleme çoktan açılmıştı MS Store.Oradan alanlar cevaplarsa sevinirim.
  • Hocam Steam sayfasında nerede yazdığını göremedim rica etsem ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.