Şimdi Ara

Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
5
Favori
39.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lootbox yok denilip bir mesajımda yapımcı oyuncuları kafalıyor diye boşuna yazmamıştım. Birisi daha dem vurmuş. Al buyur.


    This review will be negative until the fix the cosmetics situation. The unlockable skins are just from the story and the grind to get them is insane. You can only complete 3 challenges a day for the tour of duty, unless you pay real money to be allowed to progress. The microtransactions are insanely over priced. For 5 skins and a blood splatter it costs 25 dollars. A thumbs up emote is 10 dollars. Etc. In order to get any cool skins you have to pay, usually 10- 25 dollars. Until this is changed I cant recommend the game, unless you dont care about cosmetics. The servers right now are very inconsistent, expect to be dropped from matches very often. There barely anything to unlock and what is unlockable is very underwhelming. They just made it so you have to pay for actual good skins, which would be tolerable if the prices werent so high. I really hope they fix this ♥♥♥♥ cause the game has great gameplay. Unless alot of people complain they are just going to continue this greedy bs. Dont sit there are take it.




  • pc için alacağım ama xbox game pass yazıyor 6 tl pc için olurmu bu xbox gamepass alsam nbasıl alıyoruz
  • Sonunda oyunun hakkını veren gerçek 3 tane oyuncuya denk geldim. Oh be.

    Diğeri anında çöp suyu oldu.

    Mesajı editleyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 10 Eylül 2019; 14:56:15 >




  • turki5hmo kullanıcısına yanıt
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/CFQ7TTC0KHS0/

    bunu alıp oynayabilirsin, 1 ay 5.90 veya 2 ay 11.80
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/CFQ7TTC0KHS0/

    bunu alıp oynayabilirsin, 1 ay 5.90 veya 2 ay 11.80
    peki 1 den çok cihaz aynı anda oynayabilir mi?
  • Xbox Game Pass alınca direk uygulaması üzerinden oynuyorsunuz, gayet basit. Gears 5'i Steam üzerinden aldım ama Metro ve Forza'yı Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum sadece achievement olayını anlamadım. İnternette var diyorlar ama ben ne achievementların açıldığını gördüm ne de neleri açmışım diye bakabildim.

    Oyunu hala henüz bitirmedim ama grafiklerini gayet beğendim. Texture kalitesi olarak da iyi üstüne değişik hava koşullarını iyi yapmış olmaları ve ışıklandırma eklenince baya güzel bir görsellik çıkıyor. Sadece paramız ile rezil olduk Ultimate Edition aldık erken girince oyunda bazı sorunlar vardı, topladığım itemleri toplamamışım olarak sayıyor. Şu an düzeldi oyun herkese açılınca ama geçtiğim bölümler öyle kaldı.

    Oyuna geri dönersek Gears 2 ve 3'ü başarılı yapan faktörleri gayet iyi kullanıyor. Gears saf bir aksiyon oyunu ve formülü hep aynı fakat Gears 4'de sürekli wave, wave aksiyon şeklindeydi. Gears 2 ve 3'de aksiyondu hep ama araya korku bölümleri, silah kaybettiğiniz bölümler, araç sürme hep farklı bir şeyler sıkıştırıyordu. Gears 5'de de sürekli farklı bir tema çevresinde bölümler şekilleniyor.

    Gears 4'ü pek beğenmeme sebeplerimden biri karakter arası diyaloglar var baş karakterdi. Gayet sıradan bir tipti ve bir karakteri de yoktu. Zaten ekipteki herkes aynı karaktermiş gibi diyaloglar vardı. Şu an konu tam derinleşmedi ama 4'den daha iyi.

    Aynı zamanda baya açık bölümler var ve oldukça detaylı tasarlamışlar. Bazı alanlar o kadar iyi tasarlanmış ki kesin bir yan görev kesin bir toplanacak item vardır diyorum fakat aslında bir şey yok. Bölümlere harcadıkları emek gerçekten oldukça fazla.




  • turki5hmo kullanıcısına yanıt
    2 kişi pcden oynayamaz, belki xbox ile windows aynı anda oynayabilir psn'de ki kardeşlik sistemi gibi bir sistem olması lazım xbox'da. biri bu hesaptan oynar diğeri biri pri olarak ekleyip başka hesaptan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Eylül 2019; 15:16:12 >
  • Erken erişim olan oyunlar standart sürüm açılmadan ne açılan achievement'leri profilde gösterir ne ss aldığınız fotoğrafları yüklemenize izin verir (PSN'de yüklemeye izin vermezdi) Xbox'da denemedim ss durumunu. Steam'de de ss'ları private yüklemeye izin veriyordu Gears 5. Oyun public olunca ss'lar public olarak yüklenmeye açık olur.
  • oyun çin'de yasaklandığı için review bomb'a başlamış çinliler. %50ye düştü
    https://store.steampowered.com/app/1097840/Gears_5/

    nvidia yeni driver yayınladı bu arada gears 5 için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Eylül 2019; 17:19:24 >
  • Act II oynuyorum ama uzun zamandır aranan bariz tps aksiyon oyunu dün arkadaşım ile hatta quickplay clasic girdik ben şahsen baya eğlendim :D
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Çinliler küfrediyordu zaten. Paramızı geri verin diye bu ne rezildir.

    Çin kahvehanesinde okey atanlara baltalar ile saldıran bir millet. Saykovari olmalarına şaşırmıyorum.

    Dediğim olayın videosu var nette. Sinsice yaklaşıyorlar bide okey atan kişilerin yanına izleyici modunda.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Çin'de neden yasaklandı oyun?
  • "There is a specific issue with the Gears 5 release in China preventing people from accessing the complete game. Unfortunately, this issue means we have to suspend future sales and pre-orders, as well as the game’s release, in China at this time"

    nedeni belli değil ama çin'de ki yasalarla alakalı bir olay deniliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Gears 5 te ses seviyesi konusunda özellikle Surround kulaklıklarda yaşanan sorun için çözümü paylaşmak istiyorum.Ultimate sürümü almama rağmen kulaklıktan diyalog sesleri neredeyse hiç gelmiyor diğer seslerde çok az geliyordu ve bu nedenle oynayamamıştım.Aşağıda paylaşacağım çözümü uygulayıp sorunu çözdüm.Ses sorunu sadece Surround kulaklık kullananlarda oluyor ve çözümü için aşağıdakileri uygulamanız gerekiyor.

    Aygıt yöneticisi>Ses,video ve oyun denetleyicileri kısmından kullandığınız kulaklığa gelerek "Sürücüyü güncelleştir" e tıklayın.Ardından "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seçerek ilerleyin ve "Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver" tıklayın.Açılan sayfada "USB Ses Aygıtı"nı seçip yüklediğinizde artık oyundaki ses seviyesi ve diyaloglardaki düşük ses sorunu düzelecektir.
    teşekkürler hocam, dediğinizi yapınca ses düzeldi. kaç gündür bu yüzden senaryoyu oynamıyordum.




  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Sorun için bir çözüm bulamayınca haliyle oyunu oynamak için çözüm üretmeye başladım ve ses sürücülerini karıştırırken bu sayede sorunu çözdüm.Benzer bir sorunu yaşayanlar içinde paylaşmak istedim.Teşekkürler.
  • Oyunun bazı yerlerdeki kaplamaları cidden rezalet, bir önceki nesil bile değil o derece kötü gözüken yerler var.

    Genel olarak her şey Ultra'da GTX 1070 ile kapalı mekanlarda 100+ FPS alırken açık mekanlarda ve çatışmanın yoğun olduğu yerlerde 60-70 FPS arası seyrediyor.

    VRAM kullanımı 1 saatlik deneyimimde 6 GB'a ulaştı. Genel olarak optimizasyonu iyi grafiklerde de genel olarak iyi ama uçuk kaçık bir görsellik yok.
  • PC Sürümünü aldim , oyun muhteşem !

    yalniz uyarmakta fayda var her pc kaldiramaz arkadaşlar minimum ayarlara dikkatli bakin..
  • Versus'da gamepad iyice sapıtmaya başladı. Rakibe hedef bile alamaz duruma geldim. En yüksek level'ım lobby'de pingi uçan kişide benim. Çinliler gibi fu mu çekelim illa yapımcı firmaya.

    Update gelse artık. Herkes şikayetçi teknik sorunlardan. Yapımcı firma uyuyor herhalde. Horde modunda maximum 80 ping fakat versus'da 175 ping nedir yuh yemin ederim. Versus'da sabit 175 ping ve gamepad iyice saçmalamaya başladı. Bu oyuna gamepad ile alıştım klavye ile asla oynamam.

    Böyle komedi görmedim. Gears 4'ü Xbox One mı ne b.... onda oynamaya başladım böyle sıkıntılar yoktu. Gears 4'ün PC çıkışında da bu tarz sorunlar olmuştur diye düşünmeye başladım.

    Versus'da gamepad sapıtması, aşırı ping. Rog mu frog mu ne b.... yarım yamalak oyun yapmayı başarmış PC sürümünde. Oyunlardan düşme, lag, gamepad sorunu, ses sorunu. Oyun bitimindeki boost ekranında bile zamanlama koymuşlar. Baya birşey kazansan kazandığın item'ları bile göremiyorsun. Süre yetmiyor. Senelerin yapımcıları bunu bile düşünemiyor yuh.

    İlk gelecek yama ile de düzeltemezler bu sıkıntıları.

    Gears 5 Yamalı Bohça. Oyunun gerçek ismi bu olsa yeriymiş.




  • hocam kullandığın gamepad nedir?
  • Steelseries stratus duo

    Aynı gamepad ile Overwatch hatta Gears 4 oynarken böyle bir sıkıntı asla yaşamadım. Diğer oyunlar aklıma gelmiyor fakat Gears 5'de açı sapıtması oluyor. Vurabileceğin kişiye balık gibi yem oluyorsun.

    Şimdi bir olay deneyeceğim olursa olur olmazsa ilk update gelene kadar horde modu oynarım sadece veya escape.

    Ev kırdığım gamepad'lerden geçilmiyor. Xbox One S ve Xbox One X gamepad'i parçaladım sinirden. Paramparça halde Xbox One S gamepad hala durur. Unutmuşum parçaladığımı dedim onla deneyim dedim belki gamepad yüzündendir diye bir girdim odaya (oda hurdacı dükkanı gibi bir yer :D) o an hatırladım parçaladığımı, görüntü rezalet.

    Bunu parçalayacak dört yok yani yok şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 10 Eylül 2019; 23:23:22 >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.