Şimdi Ara

XBOX MI SWİTC Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu anda elimde oyun platformu olarak sadece PS4 var. Aslında konsoldan memnunum ama XBOX oyunlarını da ( gears serisi , halo serisi , forza serisi )oynamak istiyorum. Bir yandan da SWİTCH in yeni çıkacak görece ucuz modelini mi beklesem diyorum. Aslında switch oyunlarının çok pahalı olması ve kendi oyunlarının da herkese hitap etmemesi sebebiyle kararsızım. Eğer XBOX alırsam hangi modelini almalıyım. 4K televizyon yok. İkinci el mi sıfır mı almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • ps4 ün varsa ve xbox ile swich arasında kaldıysa mantıklı olan nintendo swich aslında ama oyun tarzını göz önünde bulundurmalısın sadece aksiyon oyunları ve benzeri tarz oyunlardan hoşlanıyorsan swich sana yaramaz ama farklı tarzlardan hoşlanıyorsan swich'i kesin beğeneceksin ben nintendo swich konsolu alana kadar elimi nintendo konsollarına sürmemiştim. bir zamanlar biraz wii'ye heveslenmiştim ama almamıştım. mario odyssey videoları çok hoşuma gidince swich e ilgim başladı. eski çakma aterilerdeki mario oyunlarını ben sevmezdim bu yüzden almamak için çok direndim geçici bir heves bu dedim kendini kandırma hemen sıkılırsın dedim. ama dayanamadım aldım eşimle oynadık çoğu oyunu mario odyysey'e gerçekten bayıldım mükemmeldi 1-2 swich oynadık idare ederdi herkes ısrarla zelda oyna dedi ama ben pek açık dünya oyunları sevmiyordum beni sıkıyordu. ama herkes ısrarla söyleyince deneyelim bakalım dedim ve zelda botw da da bayıldım.daha sonra oyunlar dediğin gibi çok pahalı gelmeye başladı bende istemeyerek de olsa çareyi konsola cfw yüklemekte buldum verdiğim en iyi kararmış eşimle new super mario bros oynadık o eski çakma aterideki mario değil gerçekten güzel oyun ve gerçekten geliştirilmiş beğendik. mario kart 8 deluxe yanında oynayacağın biri varsa çok güzel. swichi mario odyssey ve zelda botw oynayıp satan insanlar da gördüm alıp vazgeçemeyenler de ben gerçekten sevdim güzel konsol özellikle beraber oynayabileceğin biri varsa daha da güzel. bir sürü de yeni oyun çıkacak The Legend of Zelda: Link's Awakening Remake , Luigi's Mansion 3 , Metroid Prime 4 , Zelda Breath of the Wild 2 , Pokémon Sword and Pokémon Shield bir sürü güzel oyunlar gelecek. bir sürü güzel oyunda var xenoblade chronicles 2 , Super Mario Odyssey , The Legend Of Zelda Breath Of The Wıld , Mario Kart 8 Deluxe , Super Mario Maker 2 , Super Smash Bros. Ultimate , Super Mario Party vs.. hepsini sevmeye bilirsin ama hepsini denemelisin denemeden sevip sevmeyeceğini bilemessin. eğer cfw yapılabilen bir swich alırsan hem oyun sorunun olmaz hemde değeri pek düşmez. xbox'ın da özellikle gamepass gibi güzel yönleri var ama özel oyunları neredeyse yok olanlar da pc de var hem de ps4 ile tamamen aynı tarz o kadar para vereceksen bence yeni bir deneyim yaşamalısın hoşlanmazsan tekrar elden çıkarabilirsin.
  • Oyuna 60 dolar verecek paran varsa kesinlikle switch. Yoksa one x al gamepass ultimate ile oyuna doyarsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 5 Eylül 2019; 12:28:37 >
  • kesinlikle xbox one x 2.el al 2000 e konsolu alırsın

    ps4 ü de hesabınla birlikte iyi bir fiyata satarsın o gelen para ilede 4k tv alırsın geçer gider

    gamepass ea acces gold ile her oyunu oynarsın

    ea acces in acelesi yok goldunda yok gamepass alıp bütün serileri bitir sonra sıkılıp online istediginde gold alırsın sonrada ea acces alırsın biter gider
  • Xbox One X.
  • Switch kırılan versiyon ise işler değişir.

    Ben Xbox one x derim nedeni gp sistemi ayrıca Switch malum oyun fiyatları ve indirimlerinin az olması ciddi anlamda büyük sıkıntı.

    Üstelik Switch oyunlarını oynatan emulatör bulunmakta tabi bu hala geliştirme aşamasında ama orta halli bir pc'niz var ise ileride onla Switch oyunlarını oynamanız mümkün.
  • Xbox alıp saydığınız 3 oyunu oynadıktan sonra ps den hiçbir farkı kalmaz sizin için.Gamepass bir artı ancak konsola yeni başlayan için artı, her yıl çıkan oyunları takip edip zaten oynuyorsanız bir süre sonra gamepasste çok memnun etmez sizi.Ancak switch aldığınızda gerçekten yeni bir konsola geçtiğinizi anlarsınız.Switch exc.ları ilginizi çekiyor ise arkadaşlarla ve elde oynarım diyorsanız kesinlikle switch tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosoy -- 5 Eylül 2019; 19:26:56 >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Switch' in yeni çıkacak olan biraz daha uygun fiyatlı modelini almaya çalışçam. Eğer bana uymazsa en kötü satarım. PC olmadığı için sadece XBOX' ın forza , halo, gears serisini oynamak istiyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.