Şimdi Ara

Xiaomi, 9 Eylül'de Mi Charge Turbo hızlı şarj teknolojisini tanıtacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi, 9 Eylül'de Mi Charge Turbo hızlı şarj teknolojisini tanıtacak

    Son dönemde akıllı telefon üreticileri en hızlı şarj çözümünü sunmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Dün, Oppo'nun başkan yardımcısı Brian Shen, Weibo hesabında şirketin 35 dakika gibi bir sürede yüzde yüz şarja ulaşan mevcut 50 W Super VOOC teknolojisinin daha hızlı bir versiyonunu sunacaklarını söyledi.

     

    Ayrıca Bkz.Facebook'un çöpçatanlık servisi ABD'de kullanıma sunuldu
    Oppo'nun geliştirdiği yeni Super VOOC'un 80 Watt’lık bir güce ulaştığı söyleniyor. Şimdi ise Xiaomi bir duyuru yaparak 9 Eylül'deki basın etkinliğinde Mi Charge Turbo hızlı şarj çözümünü tanıtacağını açıkladı. Mi Charge Turbo, yeni çıkacak akıllı telefonlar için geliştirilmiş, yeni bir kablosuz şarj çözümü olacak gibi görünüyor.

     

    Xiaomi, 9 Eylül'de Mi Charge Turbo hızlı şarj teknolojisini tanıtacak

    Xiaomi'nin mevcut kablosuz şarj hızı 20 W


    Xiaomi’nin şu anki mevcut Max Turbo kablosuz şarjı yalnızca 20 W güç çıkışını destekliyor. Önümüzdeki hafta duyurulacak Mi Charge Turbo'nun ise en az 30 Watt hızında olması bekleniyor. Çinli akıllı telefon üreticisinin geçtiğimiz Mart ayında 100 W kablolu şarj çözümünü tanıttığını düşünürsek, bunu yapması pek de sürpriz olmayacak.



  • quote:

    Çinli akıllı telefon üreticisinin geçtiğimiz Mart ayında 100 W kablolu şarj çözümünü piyasaya sürdüğünü düşünürsek, bunu yapması pek de sürpriz olmayacak.


    100W kablolu şarj özelliği Mart'ta mı piyasaya sürüldü? Hangi telefonda var?

  • Yakında direk prize takacaklar o olacak :)

  • merakla bekliyorum. umudumuz çinliler zaten hızlı şarj konusunda. apple a kalsak hala 2.5 saatte şarj ediyor ufacık bataryaları. samsung çinlilerin atağından sonra biraz biraz hızlandırmaya başladı note 10 da falan 45 watt var. oppo oneplus xiaomi olmasa yayan kalır teknoloji.
  • Şarja takildiginda direk şarjdan calisan telefon var mi acaba? Laptoplarda vardi, %80lerde sabit kaliyordu direkt olarak bataryayi kullanmiyordu, bataryanin uzun omurlu olmasini sagliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mck94 -- 6 Eylül 2019; 16:50:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama note 10'da kutudan çıkan adaptör ile 45 watt şarj edilemiyormuş. Ekstradan satın almak lazımmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FameHooker

    Ama note 10'da kutudan çıkan adaptör ile 45 watt şarj edilemiyormuş. Ekstradan satın almak lazımmış
    Apple a kalırsa 5v 1.0 adaptörle çıkıyor..
    Samsungda dahili hızlı şarjla çıkıyor daha daha hızlısı için satınalma opsiyonu var apple gibi direk yavaş şarjla vermiyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saçma bir teknoloji mantıksız. o cihazı arayıp bulan kablo daha rahat bulur şarj eder cihazını. artı kablosuz dedikleri teknoloji kabloyla bağlı prize monitörün altından falan bir kablo geliyor tamamen saçmalık sadece gösteriş yanındakilere falan hava atma aracı.
  • xiaomi 20000 mah 45 wattlık powerbankta mi charge turbo desteği yok şaka gibi, poco f2 pro takınca sadece hızlı şarj yazıyor

  • Hızlı şarj batarya düşmanıdır. Tecrübe ile sabit.


    Yaklaşık 1 aydır Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyorum. 30W destekliyor; ben 10W adaptör ile şarj ediyorum. Bir önceki telefonumu mahvetti hızlı şarj, yeni telefonumda kullanmayı düşünmüyorum açıkçası.


    Yabancılar gibi yılda birkaç telefon değiştiremiyoruz maalesef. 3-4 sene aynı telefonu kullandığım için, hızlı şarj ile pilimi mahvetme lüksüm yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce hayalet ekran sorununu çözsünler 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.