Şimdi Ara

LG G8X ThinQ resmen tanıtıldı: İki ekran tek telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G8X ThinQ resmen tanıtıldı: İki ekran tek telefon

    LG G8X ThinQ, Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2019 fuarında resmen tanıtıldı. Cihaz aynı zamanda LG'nin ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip ilk telefonu oldu. Güney Koreli şirket ayrıca Çift Ekran (DualScreen) aksesuarının güncellenmiş versiyonunu da duyurdu.

     

    LG G8X ThinQ Özellikleri


    IP68 sertifikası sayesinde hem suya hem de toza karşı dayanıklı olan telefon askeri standartlarda sağlamlığa (MIL-STD-810G) sahip. Cihazın gövdesinde 6.4 inçlik OLED ekran bulunuyor. Parmak izi tarayıcısı ise başta da belirttiğimiz gibi ekrana gömülü.

     

    Ayrıca Bkz.Huawei'den AirPods'a yeni rakip geldi: FreeBuds 3 tanıtıldı
    LG G8X ThinQ'nun Full HD+ çözünürlüktekli ekranında su damlası şeklinde küçük bir çentik var. Cihaz gücünü Snapdragon 855 yonga seti ve 6 GB RAM'den alıyor. 128 GB dahili depolama alanı ile gelen telefonda microSD kart yuvası da var.

     

    LG G8X ThinQ resmen tanıtıldı: İki ekran tek telefon

    Çift Ekran Aksesuarı


    Telefonun arka tarafında 12 megapiksel ve 13 megapiksel sensörlerden oluşan çift kamera görev yapıyor. Önünde ise 32 megapiksellik bir selfie kamerası mevcut. Quick Charge 3.0 özellikli 4.000 mAh pil içeren telefonun kutudan Android 9 Pie tabanlı LG UX 9.0 yüklü şekilde çıkıyor

     

    Çift Ekran aksesuarına baktığımızda damla çentikli 6.4 inç OLED ekran taşıdığını görüyoruz. Dahili pili olmayan bu ekran ihtiyaç duyduğu enerjiyi telefondan alıyor. İkinci ekranı oyun kumandası veya ekran klavyesi olarak kullanmak mümkün. Güney Koreli şirket G8X ThinQ ve Çift Ekran aksesuarının fiyatını henüz açıklamadı.



  • Maşallah hocam inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ekran ile 8000mah pil olmali :) biraz agir olur ama iyi dayanir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci ekran yerine n97-E7 tarzı klavyesi olan bir aksesuar olsaydı daha başarılı olur sanki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG ilginç şeyler deniyor hep ama yine başarısız olacak bence. Samsung fold gibi bu da kullanışsız bir özellik gibi geldi bana.Özel oyunlar çıkartıp ikinci ekranı da pad şeklinde veya 3ds in ikinci ekranı şeklinde kullanırsın belki ilgi çekici olabilirdi.
  • Aklıma erikson telefonlardaki sms yazmak için aksesuar olarak getirilen mini q klavye geldi birden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4000 mah bataryası varmış. LG nihayet yüksek batarya kullanmış. Sd kart ve 3.5 mm jak girişi de var. Kronik sorun yoksa ve iyi fiyattan satışa çıkarsa tercih edilebilir.


    https://www.gsmarena.com/lg_g8x_thinq-9844.php
  • Türkiye'de satışa sunulacağı takdirde bir sonraki telefonum olacak. Ses konusunda rakipsiz. Enerji verimliliği yüksek bir Oled ekran ve 4000 mah batarya. Daha ne olsun
  • LG yine bildiğimiz gibi.
  • Harbiden harika bir yenilik. Kullanımı sana bırakmışlar istediğin gibi kullan. Ben çok sevdim bu anlayışı, kişiselleştirilebilir olanlar candır.

  • Fold ile kıyas etmeyin , o açıdan olmamış çünkü ortadan menteşe geçiyor.Onun dışında 500 600 dolardan anca g2 deki rakamları alır

  • Yok abi bu LG akıllanmaz. G5'te yaptın zaten bu tak çıkar saçmalıklarını hala daha neyi zorluyorsun.

  • Fikir güzel işlevseklik yetersiz. Tıpkı telefon tutucular gibi 300 derece dönebilse selfide kulanılır muazzam bir yenilir olurdu. Teknoloji ceo'ları neden bunu akıl edemiyor? Yattıkları yerde küçük fikirler üretip cihazı satışa mı çıkarıyorlar. Valla harcanıyom. Ayrıca 2. ekran leptooların ekranı gibi sadece görüntü veren bir bölüm yani sim kart girişi ve anten yapısı yok, anakart yok sadece batarya da ekleseler çok kalın olmazdı. Ve şimdi fark ettim BU FİKRİ G5 KAMPANYASINDA KULLANMIŞTIM! Kazanana g5 hediye edeceklerdi başkası kazanmıştı şimdi fikrini g8x'de kullannış uyanıklar. "küfürler küfürler ve daha fazla küfürler" neyse g3'den v30+'a geçiyorum ülkemizde satılan kronik sorunu olmayan iki cihaz herhalde bunlar. şuan v30+ almak akıllıca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 9 Eylül 2019; 0:34:16 >
  • Ikinci ekrana çentik niye koymuslar ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci ekrana ek olarak dahili ghost screen ve bootloop özellikleriyle birlikte geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    moduler yapı akıllı mantıklı yapılırsa candır g5 de cok abartılı ve pahallıydı ama standart olmus yani onceki ve sonraki cihazlarda da kulanılabilecek harici ekran düşünce si bence mantıklı...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: koçari

    LG ilginç şeyler deniyor hep ama yine başarısız olacak bence. Samsung fold gibi bu da kullanışsız bir özellik gibi geldi bana.Özel oyunlar çıkartıp ikinci ekranı da pad şeklinde veya 3ds in ikinci ekranı şeklinde kullanırsın belki ilgi çekici olabilirdi.
    Zaten öyle. İkinci ekran bilindik oyunlarda konsol desteği sunuyor.

  • Türkiye'ye ne zaman gelecek?
  • 2.ekranda boş bir damla çentik olmamalıydı, ayrıyetten bir bataryaya daha sahip olmalıydı. O zaman çok satardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oturkmen

    Türkiye'ye ne zaman gelecek?
    Hiç bilgi sahibi olan yok mu? TÜrkiye'ye gelecek mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.