Şimdi Ara

Google Pixel 4, 8x yakınlaştırma ve “Motion Mode” gibi kamera yetenekleriyle gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel 4, 8x yakınlaştırma ve “Motion Mode” gibi kamera yetenekleriyle gelecek
    Android telefon üreticileri arasında bu yıl için elindeki kartları oynamayan firmalardan biri de Google. Uzun zamandır sızıntılarıyla gündemde olan Pixel 4, özellikle kamera yetenekleriyle merak uyandırıyor. En iyi kamera dendiğinde akla gelen Pixel serisi, bu ünü tek kamera ile sağlamıştı. Çift kameralı Pixel 4’ün ise yeni kamera yetenekleri ortaya çıktı.

    Yazılım tarafı yine dikkat çekici


    Pixel serisinin başarısının ardında firmanın başarılı kamera yazılımları yatıyor. Görünen o ki Pixel 4’de bu yazılımlar daha da önem kazanacak. Örneğin Night Sight isimli gece modu özelliğinin çok daha gelişmiş olarak geri döneceği söyleniyor. Buna ek olarak “Motion Mode” isimli yeni bir yetenek katılacak. Adından da anlaşılabileceği üzere Motion Mode ile hareketli nesneleri çekebileceksiniz. Arka planın bulanık kalıp hareket eden nesnenin net gözükmesi sağlanacak. Bu özellikte Google’ın çeşitli yazılımları devrede olacak.


    Önceki sızıntılardan Google’ın çift kamera paketinin 12 MP ana sensör ve 16 MP telefoto sensörden oluştuğunu biliyorduk. Yeni detaya göre bu lens 8x yakınlaştırma yapmaya imkan tanıyacak. Büyük ihtimalle 8x yakınlaştırma optik zoom ve Google’ın Super Res Zoom yazılım teknolojilerinin kombiniyle çalışacak.


    Ayrıca Bkz.Hindistan'ın uzay aracı Ay'a inemedi: 'Vikram'dan kötü haber

    Kısacası Google, iyi kamera dendiğinde yine Pixel serisini akıllara getirmeye kararlı. Pixel 4’ün tahmin edilen diğer özelliklerini, Snapdragon 855 yonga seti, 6 GB RAM, 90 Hz OLED ekran, Pixel 4 için 5.7 inç ekran, 2800 mAh batarya, 1080p ekran; Pixel 4 XL için 6.3 inç batarya, 3700 mAh batarya, 1440p ekran şeklinde sıralayabiliyoruz.








  • Az da tipin güzel olsa, 10 numara telefonsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba yine 1/2.55 inch lik cucuk kadar sensorler gelecek ( muhtemelen yine kamera krali olacak ama ) keske daha buyuk bir sensorle gelseydi.

  • hafif ve ince olsun diye mecburen küçük pil koyuluyor anlıyorum ancak 2800 nedir Allah aşkına! 5.7inç üst kısım hariç çerçevesiz tasarım küçük olmuyor sonuçta artık en kötü 3500den başlaması gerekiyorken 2800lerde sürünüyoruz.. kamerası çok üst düzey, yazılım desteği mükemmel ancak şu pil kısmı çok önemli..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei varken bunlar nerenin kralı oldu. Mate 30 Pro farkı açmazsa öpüp başlarına koysunlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P30 proda kullandım Pixel 3 XL da , gündüz resimlerinde ve portrelerde Pixel tokat manyagı yapıyordu , gercekten harika bir yazılımları var , stok android sıktığı için satmıştım ama kamerasını çok özlüyorum , p30 pro ise düşük ışık fotograflarında pixel i tokatlıyordu , ikisinin kombini henüz piyasada yok
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Mate 30 pro kamera konusunda, p30 pro nun üzerine çok fazla bir şey getirmeyecek eminim. Pixel 4 ün sızıntılarına bakınca tasarım vs. hiç uğraşmadıkları belli, muhtemelen kamera konusunda çok fazla çalışmışlar. Tabi ikisi de çıksın, karşılaştırır ona göre hangisi iyi karar veririz.
  • hangi kronik sorunu ile çıkacak diye merakla haberini bekliyorum

  • hiç batarya koymasalarmış telefona 2800 nedir komik.
  • 1/1.55 inç piksel boyutu bile yeterli olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamerasi yine kendisiyle yarisa dursun eskimis Pixe3 lerin kamerasi bile Note10+ ve Iphone lari genel manada ortlama ile degerlendirilen insan gozune gore en iyisi sorulmus 64oo kusur ortalama her birine verilen cevaplara gore Pixel kendisinden sonra cikanlari saglam tokatlamaktadir .


    Iste :
    https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-10-plus-loses-blind-camera-comparison-Pixel-3-iPhone-XS-Max-and-OnePlus-7-Pro-apple-google_id118606


    Pixel 4 ler gelince dehset otesi olacagi kesindir...


    Sahsen yenilikci bir donanim yazilimla da katm deger kullanim arayuzune kullanima saglam koklu bir degisim evrimlesme yasatacak olan Soli Radar Sensoru ne odaklanin derim .




  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Stok Android neden sıktı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.