Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
25
Favori
87.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-92039320F

    keşke bende evlenebilsem ama kim bakar bu maymun surata
    Bu olur mu? Sen kendine saygı göstermezsen
    Başkası sana zaten göstermez

    Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    Allah kurtarsın kardeş birde çocuk yapmışsın ne diyim

    Alıntıları Göster
    Sizinkiler boyle dirdir yapmiyormu yav.
    Ben hepsi boyle zannediyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birgarip2019

    Ne yazmış?
    Okuyamadım.
    Özet gecermisin

    Alıntıları Göster
    her ic anadolu düğünunde olan adetler nedeniyle benim hanım bana dırdır yapıyor özeti bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    aradaki fark alışılagelmişten farklı bişey yapmak.
  • Konuda evliden cok bekar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcqlock

    Konuda evliden cok bekar var
    Onları daha çok ilgilendiriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

    Evli değilim işte öyle bir dert ile buraya gelmek isterdim

    Evlilik dediğin resmi ve dini şeylere uygun olsun diye atılan iki imza. Yoksa evlilik kafada başlar kafada biter. Canım artık onu çekmiyor diyen zaten kafada bitirmiştir.

    Alıntıları Göster
    Valla evliliği ve seks konusunu tam o şekilde deneyimleyemediğim için bilmiyorum ama oyun konusunda şu yorumu yapayım konsol ile.

    Bir hevesle konsol aldım işten kalan zamanda zamanımı oyun ile harcamaya kıyamıyorum. İlk aldığım zamanlarda bizimkiler evde yokken falan oynayayım Gta'da falan ara ara seks unsurları görevlerde falanda çıkıyor diye kendime mazeret üretiyordum ama yok. Sanırsam ayrı bir eve çıkabilirsem yada odama bir monitör falan alırsam ancak kullanacağım belki o zamanda kullanmayacağım ama almadan öncede içimde hep ukteydi. Şu hayatta ne bir ps2' ne bir ps3 ne bir ps4 xbox'ım oldu diye içimde dertti meğersem mesele 2-3 oynayıp hevesi alıp sürekli onun her an elimin altında ulaşabileceğim şekilde olmasıymış. Şuan yatıyor satsam üzlürüm sanırsam konsolsuz kaldım diye halbuki oynadığım yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ironimperor

    Bu tip konulari genelde evlenmeyi dusunmeyen cocuklar hic ediyor
    Baslikta evli erkekler yaziyor ama icerik alakasiz .

    Evlilik iyidir heleki yeni dogmus bir pamukcuk boceginiz varsa
    21 yaşında bir bekarım fakat şu konuda takdir etmek istiyorum. Abi cesaretinize hayranım helal olsun gerçekten buradan tüm çocuk yapan insanlara sesleniyorum.

    Ben sorumluluğundan bir oyuncak gibi kapatılamayacağından bir sokak kedisini sahiplensem mi sahiplenmesem mi diye tereddütteyim yapamıyorum bu elektronik ürün değil ki sıkıldığında kenara kaldırasın diye çocuk apayrı bir şey gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

    Evlilikte 30 Yılı geçtik,burada her iki tarafında haklı olduğu (evliliği savunan ve karşı olanlar) yönler var esas mesele eş seçimi bu birazda şans işi ne yaparsan yap karşı taraf kapalı kutu yüreğinden neler geçiyor bilemezsin elbette istisnalar var,bir diğer husus bizim taraf erkek tarafı biraz bakınınca göreceksiniz "nefes alsın yeter" diye düşünen zannetiğinizden çok böyle olunca hiç bir zaman anlaşamayacak çiftler oluşuyor ya bir taraf devamlı alttan alacak,yada kaçınılmaz son ayrılık olacak.

    Sağlıklı bir evlilik için iki insanın birbirini iyi tanıması gerekir en iyi yol çocukluk arkadaşı veya okul yıllarında başlayan arkadaşlık ile mümkün tanımak derken aile'lerde işin içinde olursa eksik bir taraf kalmaz.

    Benim hikayem aslında oldukça sıkıntılı hiç düşünmediğim hesab etmediğim bir evlilik oldu,elbette iyi günlerimiz oldu,2 evladım ve hatta kızdan iki torunum var,ama geriye dönmek mümkün olsaydı bu evlilik olmazdı.
    Kapalı kutuluğun yanında insanın sürekli değişme faktörü de var. İnsan 7 sinde neyse 70'inde de odur lafı aslında bir insanın kendine yanlış gelmeyen tercih ve davranışları için geçerlidir. Fakat çevresinden gördüğü tanık olduğu olaylardan hoşlanmadığında gayette insan değişiyor. Sizin hayat tecrübeniz çok ciddi tebrik ederim.

    Evliliğe ne karşı ne de evlilik savunucusu biri değilim tarafsız konumdayım. Evlilik dışardan bakıldığından çok ciddi kusurları ve avantajları bir arada barındıran bir sistem. Evli olan adam evinde ciddi sorun yaşamadığı sürece rutin keyifsiz bir hayata düzeni olsa bile bir düzeni oluyor. Çok ciddi bir geliri yoksa veya çok bilinçsiz değilse har vurup harman savurup yaapbileceği şeyler sınırlı. Bekar insan bu konuda otokontrolü iyi değilse çok tehlikeli noktalara çıkabilir.




  • Konuyu takip eden bekarlar varsa, ki vardir 13 yillik evli birisi olarak onlara nacizane bi tavsiye vereyim.

    Vakti zamaninda bize de tavsiye verdiler ama yanlis vermisler. “Evlenilecek kiz” ile “eglenilecek kiz” farklidir dediler.

    Aman abicim, eglenemeyecegeniz birisiyle sakin evlenmeyin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Ben evliyken benim hatunun annesi bir sürü arkadaşını toplayıp tek izinli olduğum pazar günü eve dolduruyordu. Bu konuda da tartışmıştık kendisi ile bari pazar günü bırakın evde dinleneyim diye.

    Neyse oda sen annemi istemiyor musun filan diye triplendi vs. Baktım tartışma yolu ile çözemiyorum şu şekilde çözdüm olayı.

    Onlar geldikleri zaman genelde saat 11:00 civarı geliyorlardı. Demek ki teyzeler heyetini toplaması vakit alıyor biraz.

    Bende saat 10:30 gibi banyoya girdim. Onlar gelene kadarda oyalandım banyoda sonra sanki hiç haberim yokmuş gibi evdeki en ince ve ucu ucuna takımları kapatacak havluya sarınıp salonun ortasına dal daşak havluya sarılı girdim.

    Sonra tabi bunlar ayy maaa filan.. E dedim evin erkeği evdeyken toplanıp gelirseniz buda olur başka şeyde olur neyine şaşırıyorsunuz.

    SOnra tabi benim bilinçli kıllık yaptığımı anladıkları için gittiler hatuna da çok ayıp yaptı vs.vs. demişler.

    Hatuan dedim hiç bi tarafımda değil hakettiniz bunu.

    Alıntıları Göster
    Üstad seninde gözün pek bir karaymış. Bu ne kararlılık bu ne bir iradedir böyle




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevemem1985

    Ailemin yanına ayda bir cıkıyor . Onlarda bunaltmıyor onu. Ben daha yakın olmalarını daha samimi olmalarını isterdim. Ama eşim kendi ailesinden uzakta olduğu icin hep içine atıyor bu durumu . Tek ben varım bu şehirde onun yakını . Bir de yeni yeni oluşan arkadaş ortami var .

    Neyse evimiz biraz eski bir ev . İlçe de eski .. bu sene sabahçı olduğu icin sabahları zor olacak artık gitmesi .


    Kadınlarla kafam yapımız farklı olduğunu düşünüyorum ben şahsen . Yada benim kafam farklı :))) ben evmiş arabaymıs onun ailesinin altında oturmakmıs sorun etmem .

    Ama beni bencillikle suçluyor yine ben suçlu oluyorum işte . Sen hiç bir düzenini bozmadın . Ben herseyi geride bıraktım yanına geldim diyor . Diyecek sözüm kalmıyor .

    Burdan tasınsak benimde ailemle aram artık uzaklıktan dolayı limoni olacak


    Bilmiyorum bencilmiyim sizce Arkadaslar
    Benim aileme uzağız denilecek raddeler kötü sulardır hocam istersen 10 km uzağa git ailenden kopamazsın ama şu bir gerçek kendi ailende olsa eşitlik olacak. Emin ol kendi ailenin karşı dairesinde eşinin ailesi oturca 3 aşağı 5 yukarı eşinin düşündüklerini belli bir seviyede düşünmeye başlayacaksın. Bir de yukarda kendi ailen değilde sadece eşinin ailesi oturduğundada düşünmeye başlayacaksın.

    Bırak altlı üstlü otururken eşinin ailesinden şikayet etmeyi kendi ailesi ile altlı üstlü oturtmanın bile ciddi sıkıntılarını yaşayan erkekler ve kadınlar var. Zaten üstte veya altta bırakın yakın aileyi her hangi biri bile olsa evlilikteki fantazi, romantizm tedirginlikten ses ve titreşim limitleri için limitlenir utanma duygusundan ötürü. Bir de öz aile faktörü demek tam bir ultra tedirginlik.

    Yanlış anlamayın bırakın bu tarz eş ailesi durumları falanı bizzat insan yakın tanıdıkları akrabalarıyla bile fazla yakın oturup sıkı fıkı olduğunda bile sorun yaşıyor. Çok uzak olmakta doğru değil çok yakın olmakta. Anne-Baba ile Eş arasındaki ilişkiyi dengeli yürütebilmek çok önemli. Çoğu erkek bu konuda ciddi hatalar yapıyor ( bir erkek olarak ilerde evlenmem nasip olursa umarım bu dengeyi iyi yürütebilirim) Eşe gösterilen her tepki esnasında eşin kendisini sizin annenizle abla-kardeş gibi eşit tutup kıyaslayacağı genelde yapılan bir gerçek ( pozitif anlamda söylemiyorum bunu) Nasıl ki kardeşlerden birine çikolata verip diğerini azarlarsanız iki kardeş arasına dinamiti sokmuş olduğunuz gibi annenize ne söyleyebilecekseniz en fazla ( üslup ve kelime ağırlığı olarak ) eşinize de aynı saygıyı göstermek zorunda olduğunuzu unutmayın. Değil üst üste 1 kere bile böyle bir ciddi hata yaptığınızda kalıcı hafızada bu olay kadınların yazılır ve bu hep bir öfkeyi sıcak tutar. Bu kadınlara özgü bir durumda değil. İş yerinde sizle üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yapan biri sizden daha rahat olmasına rağmen onu kimse sıkıştırmayıp azarlamıyorken veya tepki göstermiyorken size tepki gösterilse nasıl delirecekseniz bu da onun bir benzeri durum. ( Tabi tam tersi de geçerli anneyi de kırıp eşi sürekli yükseltmekte benzer sıkıntıları doğuracaktır )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePassenger

    Dünyanın en saçma teorisi
    Asıl zeki ve becerikli idareci insan evlenir ve evliliği yürütür. Çünkü aile hayatını idare etmek tek başına başı boş yaşamaya benzemez
    Evli değilimde evliliği adam gibi yönetilmek neredeyse ülke yönetmek gibi hassas bir terazi gibi bir şeyn valla. ( Ailelerden ciddi maddi, manevi destekler varsa birazcık rahatlık elde edilir ama biraz)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

    Evlenince tabi çok kısıtlı olmamak gerekiyor,ama şuda var kadınlarda haklı çoğu konuda yahu adam evli barklı gece 1 2 ye kadar sokaklarda öyle arkadaşım var yaf ben bekarım daha çok evde zaman geçiriyorum.

    Bi gidin karınıza çiçek alın erken evde olun kahve için sohbet edin çoğu erkek sabah akşam karı kız peşinde ,kadınlarada hak vermek lazım
    Böyle insanları anlayamıyorum harbiden gidip eve birbirinizin gözlerine bakarak kahve vb. bir şeyler içmek gelmiyorsa en azından haftada 2-3 günün akşamı ne diye evleniyorsunuz. Hadi 10 küsür yaşı geçmiş çocuklu aile de bir nebze böyle bir çocuk varken ne romantizm yaşanabilir ne de başka bir şeyde. Bir yerlere kaçmakta mı zor. Arabalara evlere deli para istendiğinde ödeniyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    21 yaşında bir bekarım fakat şu konuda takdir etmek istiyorum. Abi cesaretinize hayranım helal olsun gerçekten buradan tüm çocuk yapan insanlara sesleniyorum.

    Ben sorumluluğundan bir oyuncak gibi kapatılamayacağından bir sokak kedisini sahiplensem mi sahiplenmesem mi diye tereddütteyim yapamıyorum bu elektronik ürün değil ki sıkıldığında kenara kaldırasın diye çocuk apayrı bir şey gerçekten.

    Alıntıları Göster
    Hayatta o kadar abuk subuk seylerin kaygisini yasiyoruzki yok isyerinde dostum dediklerin arkandan bicaklar, esnafsan dolar yarin ne olacak kaygin olur, trafige cikarsin kontak cevirir cevirmez heleki istanbuldaysan acaba maganda kursuni yermiyim diye dusunursun birakinda biraz da cocugumuzun gelecegi icin endise edelim. Geceleri uykusuz kalalim, isten gelip gorgun argin onun oyununa dahil olalim, arkadas cevresi nasil olur terbiye alirmi insan gibi insan olurmu bunlar icinde endise edelim biraz. Herkesin gelecek kaygisi var ben bu sebeple cocuk yapmayanlara uzuluyorum. Bende fakir bir ailede buyudum ama yasim daha 35 cok sukur herseyim var. Ev de olur arabada. Hobim odamda herseyim var ama esim ve cocugum olmasa inan dort duvar uzerine geliyor. Onlar evde olmadiginda benimde eve giresim gelmiyor.

    Herkes evliligin zorluklarindan endise etsede bir gun karsina birisi cikiyor ve aklini aliyor.

    Inanin bende bazen diyorum esimden bosansam baskasiyla evlenirmiyim asla. Kafalar uyusmuyorsa aileler arasinda kavga gurultu varsa zaten o evlilik degil baska biseydir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ironimperor

    Hayatta o kadar abuk subuk seylerin kaygisini yasiyoruzki yok isyerinde dostum dediklerin arkandan bicaklar, esnafsan dolar yarin ne olacak kaygin olur, trafige cikarsin kontak cevirir cevirmez heleki istanbuldaysan acaba maganda kursuni yermiyim diye dusunursun birakinda biraz da cocugumuzun gelecegi icin endise edelim. Geceleri uykusuz kalalim, isten gelip gorgun argin onun oyununa dahil olalim, arkadas cevresi nasil olur terbiye alirmi insan gibi insan olurmu bunlar icinde endise edelim biraz. Herkesin gelecek kaygisi var ben bu sebeple cocuk yapmayanlara uzuluyorum. Bende fakir bir ailede buyudum ama yasim daha 35 cok sukur herseyim var. Ev de olur arabada. Hobim odamda herseyim var ama esim ve cocugum olmasa inan dort duvar uzerine geliyor. Onlar evde olmadiginda benimde eve giresim gelmiyor.

    Herkes evliligin zorluklarindan endise etsede bir gun karsina birisi cikiyor ve aklini aliyor.

    Inanin bende bazen diyorum esimden bosansam baskasiyla evlenirmiyim asla. Kafalar uyusmuyorsa aileler arasinda kavga gurultu varsa zaten o evlilik degil baska biseydir.

    Alıntıları Göster
    Yalnızlığa alıştın mı ? İşte o zaman hayat on numara beş yıldız olur... Evlenmek bana zor geliyor şahsen ben yapamam yapanları takdir ediyorum :)
    Not: Aynı yaştayız :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcqlock

    Sizinkiler boyle dirdir yapmiyormu yav.
    Ben hepsi boyle zannediyordum

    Alıntıları Göster
    Hepsi dırdır yapar mesele senin algladiklarindir kimseninki tozpembe değildir böyle olacaginida bekar arkadaşlar a tavsiyem pek beklemesinler sanşlarina artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben evlilik tecrubeme göre dirdira karsi susmayin susunca kendilerini hakli zannedip devam ediyorlar. Ama kaybedeceginiz savasada hic girmeyin agziniza sicar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik güzel mi değil mi şimdi ona göre davranıcam beyler taktik
  • Şimdiki aklım olsa Temiz bir köylü kızı alırdım..

    Sorun şu şimdiki kızlar kendilerini erkeklerden üstün görüyor. Mk bizde aaa bu kız herşeyi biliyo herşeyden anlıyo deyip
    heveslenip sevigili oluyoruz evleniyoruz. Sonra o çok bilmişlikleri başımıza ne işler açıyor.

    Alıcan abi köylü kızını ama temiz olacak.. oturacak bi köşede çocuğuna bakacak.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.