Şimdi Ara

Ben kurtuldum kimse bulaşmasın! (RAHAT TARİFE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
14.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu lanet olası rahat tarifesi bulaşmayın. Vodafone 4g gibi hıza mahkum olursunuz. Üstüne geri faturasıza döneyim deseniz 20 lira ek ücret çıkarırlar.

    Siz siz olun türkcell Rahat Tarifelerine bulaşmayın.

    Tarifeyi kullanan ve bana ulaşan forum kullanıcılarının yarısı 10mbiti aşamadığını ve bu tarifeye geçtikten sonra olduğunu doğruladı. İlginç şekilde diğer kısımda ise hiçbir sorun görünmüyor.

    Rahattan çıkınca ben.


    Ben kurtuldum kimse bulaşmasın! (RAHAT TARİFE)


    Edit: Daha önce sorun yaşayan bir üye hız sınırının kalktığını bildirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 21 Kasım 2019; 8:14:16 >







  • hız sınırlaması var yani
  • Turkcell abonesini RAHAT bırakmaz
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Lifecell gibi hız sınırlaması var hocam. İkinci öncelikli olarak
  • Lifecell gibi değil. Bambaşka. Lifecell 2.ölçeklendirme. Türkcell de sadece platinum 1.ölçeklendirmedir. O yüzden ben genç pakette ve lifecellde aynı hızı aldım sorun görmedim. Ama Rahat tarifesinde 10mbps sınır var ve geçilemiyor.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Nasıl 10Mbps hız sınırı var anlamadım? Öyle ise bunun avantajı ne ki birde üstüne reklam yapıyorlar.
  • Birkaç kullanıcıdan aynı geribildirim aldım. Hatta yanımda lifecell faturasız kullanan arkadaşım ile test yaptık. O 25mbit hız almışken ben 6-7mbit aldım. Birkaç gün sürekli test denedim sonuç aynı hiç 9 üstü alamadım. Müşteri hizmetleri tabiki kabul etmiyor durumu. Ama lifecell veya diğer tarifelerin yaşadığı gibi baz istasyonu doluyken yavaşlama durumu gibi değil. Direkt olarak bir sınırlama var.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Bende Türkcell kullanıyordum Lifecell ve başka operatöre geçmemdeki en büyük sebeplerden bir taneside hız kısıtlaması. Çok akıllı ve kurnazlar nede olsa az para veriyoruz, versinler düşük hızları
    Bazıları bunun farkında bile değil uygun fiyata yüksek kalitede ve hızda Türkcell kullanıyorum diyorlar ama haberleri yok ki hız kısıtlamasından. En iyisi hiç bulaşmamak Türkcell'in Lifecell, rahat gibi versiyonlarına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenyilmaztr -- 8 Eylül 2019; 16:31:1 >
  • Hız kısıtlamasını platinum tarifelere göre mi söylüyorsunuz anlamadım. Sıradan bir tarifeye göre ben lifecell kullanırken fark göremedim. (gnc full 7gb ve lifecell hoşgeldin 5gb kullandım)
  • "Paket içerisinde verilen internet faydasının 4.5G şebekesinde üst hız limiti 100 Mbps, 3G şebekesinde üst hız limiti 63.2 Mbps olacaktır. Önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır."

    Bu yazı detaylarda mevcuttur hocam Lifecell gibi tarifelerde bu kısıtlama mevcuttur. Böyle hızın olmasından dolayı fark görememiştirsiniz. Aynı yerde birinin 300Mbps birinin 100Mbps alması gibi bişey bu şuan ama bu hızları ölçmeden ve indirme yapmadan farkını göremiyor bazı kullanıcılar.
  • Klasik Turkcell çakallıkları
  • https://i.hizliresim.com/kM74bA.jpg

    Sitesinde öyle yazmıyor ama ?
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığım bilgilendirmeyi daha geçen hafta not defterine kaydetmiştim değiştirmiş olabilirler ama sonuçta aynı sistem devam ediyor.
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Tekrar baktım ve değişim söz konusu değil hocam.

    Ben kurtuldum kimse bulaşmasın! (RAHAT TARİFE)
  • Bende rahat tarifesindeyim aynen dediğiniz gibi maksimum 6 7 mbit hızlar alıyorum taahhütsüz bir tarife diye geçtim zaten kotası az 3+1 gb veriyo gittiği yere kadar gitsin bakalım
  • oceangoing17 O kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanımda bu hızlar pek sıkıntı yaratmaz ama yinede bu kısıtlama çok düşük seviyede en azından lifecell gibi kısıtlaması olsa idi en azından iyi olurdu.
  • Bende 1 hafta kadar önce rahat 3gb a geçtim.
    Evet bir hız kısıtı var gibi çünkü 6-7 mbps üstüne çıkmıyor.
    Sistem yeni yavaş yavaş oturur diye düşündüğüm için birkaç ay bekleyeyim.
    Sıkıntım şu rahat tarife kim aramış alamıyor ve bu bence sıkıntı bir durum.

    Geri faturasız hatta geçirmek için 20 tl isteniyor demişsiniz doğrudur ancak bu 20 tl havaya gitmiyor.
    Sadece 19 tl ye "Kesintisiz iletişim paketi" adında bir paket veriyorlar 1 aylık onda da 500 dk 1 gb ödüyorsunuz.
    https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/abonelik-islemleri/faturali-hattan-hazir-karta-geciste-ucret-oder-miyimhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/kesintisiz-iletisim-paketi




  • hız sınırlaması mı??? ilk defa duydum. bende yok hız sınırlaması falan isterseniz hız testi yapıp da atayım? çevremdeki kimsede de böyle bi sorun yok??
  • ben hiç hız sorunu yaşamadım buyrun size hız testi

    Ben kurtuldum kimse bulaşmasın! (RAHAT TARİFE)
  • Hocam ben buna bişey demiyorum. Platinum sadece 1. Diğer hepsi ikinci zaten. Türkcell bu konuda bir şey demiyor bunu yazdığı için kabul ediyor. Bu bir sorun değil. Zaten 300mbit alacağınız Türkiyede 3-5 yer vardır. Benim sorun dediğim gibi 10 mbit aşmıyor. Ben o kadar lifecell ve faturasız kullandım, dediğiniz tüm 2.ölçeklendirmeye rağmen diğer operatörlerden çok çok hızlı hız aldım. Vodafone da falan 100mbitin hayal olduğunu söyleyeyim. İsterseniz red kullanın. İstisna konumlar hariç. Aslında şunu merak ediyorum vodafone avea da business tarifelere türkcell gibi öncelik yapıyor mu? Gerçi yapsa nolur o da ayrı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.