Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'den Yeni Görsel Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    CD Projekt Red'in önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan yeni oyunu Cyberpunk 2077'den yeni görseller paylaşıldı. Son zamanlarda neredeyse her gün Cyberpunk 2077'den yeni bilgiler paylaşılıyor. Bu sefer ise daha önce fragmanda gördüğümüz, oyun içerisinde de kullanabildiğimiz motosikletimizin fotoğrafı oyunun resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Tek bir görsel paylaşıldı ancak az da olsa motosikleti daha yakından görebiliyoruz. 
     
    Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077'de cinsiyet seçiminin vücut seçimi olarak değiştirildiğini, oyunun ara sahnelerinin de birinci şahıs açısında olacağını öğrenmiştik. Ayrıca Cyberpunk haritasının Witcher 3'ten daha küçük ancak daha dolu olacağını öğrenmiştik. Geçtiğimiz günlerde ise oyundan 14 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı. Buraya tıklayarak oyuna ait tüm haberlere ulaşabilirsiniz. 
     
    Cyberpunk 2077; 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.  
     




  • 16 nisana çok var. Gazlamayın yeter

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gelde böyle güzel bir karakteri görmeden oyna..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.