Şimdi Ara

Allah üst komşunun belasını versin! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
13
Favori
63.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende ust komsumdan sikayetciyim.

    Bir insan sabah aksam camasir yikar mi... 7/24 evde 3 kisi bile yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim karsı apartmandada oyle bi sokuk var . her gelen 4 5 ay sonra dava açıp gidiyor. 5 yildirda kadına hic bise olmadi aynen devam . bise olmuyor yani ugrasmayin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ayni dertten ben de muzdaribim. Ust komsum tam bir sigara tiryakisi. Ictigi sigaranin tum izmaritlerini balkonuma ve asagi balkonlara firlatiyor. Kac kere kapisina dayandim , biliyorum arkada ama kapiyi acmiyor. Alt kat komsularimizla mektup yazdik. Sonuc degismezse polise bildirecegiz. (Hali hazirda yonetime ilettik)

    Bu olaylar Amsterdam'da yasanmaktadir!
  • Deniztns kullanıcısına yanıt
    Değişmiyor demek ki, Avrupa medeniyet diyoruz ama orda da var bu olaylar anladığım kadarıyla ama onlarda 10 kişiden bir kaç kişi böyledir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muxo

    Benim üst komşum hergün gece evdeki eşyalarının yerini değiştirir. Hiç abartmıyorum. Yapacak bir ugraşları da yok. Ailecek kafayı yemişler. Böyle öküzler için apartmanda ve toplum içinde yaşayabilir veya yaşayamaz gibi bir ruhsat olmalı. Ev alırken de kiralık ev tutarken de bu ruhsata bakılıp tapu veya kira sözleşmesi yapılmalı. Çok şikayetin geldigi topluma adapte olamamış bu öküzlerin bu ruhsatı iptal edilmeli. Anca şehir dışında yaşayabilecekleri noktara yönlendirilmeli. Ben bu fikri cimere yazacağım. Bence tek çözüm bu
    Puan sistemi olmalı aynı ehliyet de olduğu gibi devamlı şikayet edilen kişinin puanı etkilenmeli apartman dairesinde oturamaz müstakil ev de oturabilir diye rapor verilmeli. Yıl sonunda apartman yaşamında oturabilir diye sağlık kuruluşlarından akıl sağlığı ve güvenlik soruşturması almalı. Bunu ben de yazacağım cimere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Eylül 2019; 16:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde de var böyle soysuzlar sürüsü, 6-7 senedir çekiyoruz adi şerefsizlerin sesini binada yönetici denen adiler bunları tutup cesaret veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 9 Eylül 2019; 17:52:59 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Bizim bina da yönetici yok, olsa da bişey değişmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    olsa ne olur, bizim gibi sizinde kuyunuzu kazarlardı
  • benim üst komşuda karı - koca olarak yemek yapmayı beceremiyorlar. haftada 3-4 gün yemek yaparken ocakta yaptığı şeyi yakıyorlar ve kokusu benim eve kadar geliyor. o değilde ne yapmaya çalışıyorsa öyle pis bir koku oluyorki, ne klima ne de davlumbaz etki ediyor.
  • Herkes üsteki arkadaşım dediği gibi cimere öneri de bulunsun toplumun düzeni bozana dur demek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yapılan evlere taşının. Haziran 2018'den sonra yapılan yeni evlere yönetmelik gereği ses yalıtımı yapılmak zorunda.

    http://www.dunyainsaat.com.tr/haber/binalarda-su-ve-ses-yalitimi-zorunlu-oldu/26571



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 9 Eylül 2019; 18:56:23 >
  • Cimere sikayet edin. Biz apartmandakilerden imza toplayip cimere falan sikayet ettik ilgilendiler. Polisler gelip gitti bir seyler oldu, detaylari bilmiyorum ama en sonunda cikmak zorunda kaldilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Öyle olmuyor Hocam, arkadaşlar ultra bir ses yapma çabasında oldukları için öküzden farksızlar.

    Ne polis ve savcılık hepsi fasa füso..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantazi sesleri gelseydi rahatsız olur mıydun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Olurdum. Beni bağlamıyor kocasına bir gün dedim konuştuğunuz herşeyi aşağı da duyuyoruz özeliniz kalmadı dedim adam bozuldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Eylül 2019; 23:42:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim önceden oturduğum yerde arsa sahipleri denen varlıklar vardı.Bakın insan sınıfına koymuyorum.Bunların site görünümlü iki binası vardı(doğan görünümlü şahin hesabı) bizim blokta halası, karşı blokta da yeğeni oturuyordu.Blokların arası 3m.Buradan osursan karşıdan duyuluyor.Saat gece 1-2 farketmez "halaaaaa halaaaaaa" diye bağırıyorlardı.Halası da "fatmaaaa fatmaaaaa" diye bağırıyordu.Burada tam 4 sene oturduk.İlçedeki bütün orman çocukları buralarda toplanmıştı sanki.

    Bu bloklarda arsa sahiplerinin kızları, yeğenleri fln karışık oturuyordu.Bunlardan birisine bir söz söyleyen karşısında it sürünü buluyordu.Eniğinden büyüğüne kadar.Kavga, dövüş eksik olmuyordu burada.Bir gün gene kavga çıktı.Bizim bloktan bir komşu bisikletlere isyan ediyordu.Ne bunlar burada fln diye sonra arsa sahibi olan varlık çıktı.Bağırışlar, çağırışlar derken diğer bloktan eniklerinden biri çıktı "siz kimsiniz bizim burada 10 tane dairemiz var" diyerek bağırdı çağırdı fln.En sonunda taşındık da kurtulduk orman çocuklarından.

    Şu an oturduğum yerde de üst katta mı alt katta mı bilemiyorum her gece 1-2 gibi eşyanın yerlerini değiştiriyorlar.Yani adam akıllı bir yer bulmak imkansız.En güzeli müstakil evin olacak keyfine bakacaksın.
  • Belediye ye değilde polise şikayet etmen gerekiyor sanırım. Çünkü komşu gürültüsü POLİS VAZİFE VE SAL?HİYET KANUNU' na birde kabahatler kanununa göre değerlendiriliyor sanırım. Bu kanunları bir inceleyin isterseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    benim üst komşuda karı - koca olarak yemek yapmayı beceremiyorlar. haftada 3-4 gün yemek yaparken ocakta yaptığı şeyi yakıyorlar ve kokusu benim eve kadar geliyor. o değilde ne yapmaya çalışıyorsa öyle pis bir koku oluyorki, ne klima ne de davlumbaz etki ediyor.
    Eskiden sobalı bir dairede oturuyordum. Kömür getirttim çektim yukarıya sonra yıkattım ortalığı. Bir saat sonra dışarıdan eve geldim yine bildiğiniz kömür kokusu vardı. Meğerse bir dairede yemek pişiyormuş onun kokusuymuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla pek sanmıyorum taktıklarını. Ses ve ısı yalıtımının düzgün olması için gaz beton kullanmak şart ama halen bizim burada eski bildiğimiz turuncu tuğlaları kullanıyorlar.
  • Trdeki insanlar icin medeniyet,uyum vb.icin psikoteknik rapor alimini zorunlu hale getirmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.