Şimdi Ara

Allah üst komşunun belasını versin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
13
Favori
63.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu o insanların suçu değil.kanun olmayışından rahmetli dayım almanyada idi.30 sene önce gece duş alırken alt komşu rahatsız olmuş.şikayette bulunmuş anında iki polis kapıya gelmiş uyarmışlar bir daha olursa para cezası yine olursa hapis ve tahliye dayım çözümü duş tabanına kalın bir mat koyarak bulmuş.yani bizde de kanun olsa böyle öküzlere meydan kalmaz.
  • Ev alma komşu al diye boşuna söylememişler demek ki. Çok şükür 20 senedir aynı binada oturuyoruz bir kere münakaşa, kavga, tartışma yaşamadık. Allah sabır versin, en kısa sürede rahata erersiniz inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 10 Eylül 2019; 23:9:2 >
  • Sene 2020 olmuş hala halı silkeleme kaldı mı ya? Neyse bende lisedeyken üst komşu maşallah kahvaltı yaptığı örtüyü silkelerken bizim evin balkonuna her şeyi dökerdi zeytin çekirdeği, ekmek kırıntıları. Çok sağlam kavga etmiştik
  • Sırf bu yüzden İstanbul'dan gidesim var. Üst katta yaşlı dede var gece 12-1 de yüksek sesle Cübbeli Ahmet vaazı dinliyor. Tamam sen emekli olmuş,işin olmayabilir ama ben okuyorum,sabah erken kalkıyorum. Benim uyuma saatimde niye böyle yapıyorsun! Yan komşularıma hiç değinmek istemiyorum. 4 tane sap var 20li yaşlarda. Görmemiş konuşmayı bilmiyorlar. Hötö hötö ediyorlar. Gece nargile içiyorlar fokur fokur ses geliyor... Ya apartman hayatı tamam olsun bari ses yalıtımını düzgün yapın! Köyde internet olsa 1 sn durmam Istanbul'da...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardrşim bizim kide 12de gelip o işi yapıyor ben napayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam karşı saldırı yap. bÖyle tipler bundan anlar. Gece 2 de git paspaslarına mıç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holk

    Sırf bu yüzden İstanbul'dan gidesim var. Üst katta yaşlı dede var gece 12-1 de yüksek sesle Cübbeli Ahmet vaazı dinliyor. Tamam sen emekli olmuş,işin olmayabilir ama ben okuyorum,sabah erken kalkıyorum. Benim uyuma saatimde niye böyle yapıyorsun! Yan komşularıma hiç değinmek istemiyorum. 4 tane sap var 20li yaşlarda. Görmemiş konuşmayı bilmiyorlar. Hötö hötö ediyorlar. Gece nargile içiyorlar fokur fokur ses geliyor... Ya apartman hayatı tamam olsun bari ses yalıtımını düzgün yapın! Köyde internet olsa 1 sn durmam Istanbul'da...
    Bütün mesele internetse git hocam valla. 4.5 g gayet yeterli zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Kadına diyorum halı silkeleme yasak yönetmelikte böyle bir şey yok. Belediye bile yasak olduğunu söylüyor, ara sor araştır diyorum. Bana cahilce cevap veriyor, sizden önce de silkeliyorduk haftanın bir günü. Dedim 20,30 katta otursan nasıl yapacaksın? Verdiği cevap o kadar aptalca ki, “oralar lüx” sinirlendim dedim; burası varoş semti mi? Gecekondu mahallesi mi? Hala saçma sapan konuşuyor. İnsan cahil olmasın ne anlatırsan anlat boş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 11 Eylül 2019; 0:35:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç tarayanlardan niye bahsetmediniz ben mi anlatayım
  • En iyisi defalarca şikayet etmek. Eninde sonunda ilgilenmek zorunda kalacaklar nasıl olsa. Sonsuza kadar kaçamazlar.
  • Aklıma bu geldi hemen
    https://www.youtube.com/watch?v=R1rSu5436GY&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam o da çekmiyor. Telefonla konuşmak bile zor. Tepe bir köy bizimki.
  • bu eğitimsizlerden bizdede var. kaç kere uyardım. en sonunda kocasının ağzını burnunu dağıtacaktım arkadaş ayırdı. kadın sorunlu gece 01.00 den sonra terlikle at gibi koşuyor parkeler üzerinde. bende karşı saldırıya geçeceğim sonunda.ses sistemini dayayıp evden cıkıp gideceğim 48 saat çalsın .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 11 Eylül 2019; 8:42:5 >
  • Bende aynı sıkıntılardan şikayetçiyim ama insanlara söylesen hırgür kavga çıkıyor . Devlet müteahhitlere şart kosmali evler yapılırken belli desibele kadar ses yalıtımı yapan malzemeler kullanılmalı eğer böyle yapmazsa oturum izni verilmemeli . Benim fikrim bu .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Hocam belediye zabıtaya yönlendiriyor zaten ama hikaye yani birileri gelseydi bu kendini bilmezler biraz olsa dururlardı ceza keseceğiz falan dediler zabıtayı yollayıp ceza falan kesilmedi. Polis ilgilenmiyor böyle şeyle
    Gürültü konusuyla da polis ilgileniyor. Gelir kapıda dinleme yapar ses varsa uyarır. Memlekette polisin ilgilenmediği konu yok ararin 155i siz de arayın 155i haaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dsoto

    bu o insanların suçu değil.kanun olmayışından rahmetli dayım almanyada idi.30 sene önce gece duş alırken alt komşu rahatsız olmuş.şikayette bulunmuş anında iki polis kapıya gelmiş uyarmışlar bir daha olursa para cezası yine olursa hapis ve tahliye dayım çözümü duş tabanına kalın bir mat koyarak bulmuş.yani bizde de kanun olsa böyle öküzlere meydan kalmaz.
    İnsanı öne alan kanun dediğin böyle olur. Bilumum kanunlarimiz Avrupa'nın envai çeşit ülkesinden toplama uyarlama ama nedense bu konulardaki maddeler alınmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Geçen pazar sabahı saat 09:00 halı silkeliyor ben de uyuyorum hemen cama baktım zaten uykuluyum yukarıdan böyle topak halinde saç iniyor, hemen çıktım yukarı kızı çıktı bağırdım indim aşağı kadının kocası kızın babası indi onunla da tartıştım. İnsan değiller hocam ıslak odunla dövüp insan olmasını sağlamak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benım üstüm boş ama yan komşum kalabalık bir aile, saat 11 12 de çoçuk sesleri eksik olmaz. Bende baktım olacak gibi değil müzik sistemini kurayım dedim, odalar yan yana zaten baktım ses geliyor 20 dk müsade ediyorum 1 şarkı açıyorum iyi basslı(öyle g. böyle y.) çıt çıkmıyor sonrasında yapıcak birşey yok insana insan gibi hayvana hayvan gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

    Bende ust komsumdan sikayetciyim.

    Bir insan sabah aksam camasir yikar mi... 7/24 evde 3 kisi bile yok.
    bu en sevmediğim şey.
    teknoloji ilerledi saat ayarlı makineler var artık. alsınlar bi tane ayarlasınlar, makine 12 - 3 arası yıkasın işte ne bu köylülük ya.
  • Elektrik sayacını nasıl bozarım. Halı silkeliyor şuan bunu durduracak çözüm lazım bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.