Şimdi Ara

Feghouli=Leşchuk=EL FRENİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geldiği ilk sezon o kadar leş gibiydi ki Sinan gümüş'ü kesemiyordu. Sinan bundan kat kat iyi oynadı. Daha sonra yarım sezon olağanüstü futbol oynadı. O gün bu gündür adam leş gibi top felan oynadığı yok. Birde çok iyi top oynamış gibi oyundan alınınca ağır ağır yürüyüp klübeye tirip atıyor çıldıracağım.

    Takımda en çok maaş alan adamlardan birisi geldi geleli yarım sezon iyi oynadı tüm taraftar Soso len modunda.


    Selçuk'ta ilk geldiği sezon olağanüstü top oynamıştı. Daha sonra full yatış. Hala daha takımda hala daha maaş alıyor.



  • Terim varken bir... Olmazz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babel le ikisi kesik yemeli hatta Belhanda da dahil bunlara lakin Hoca Belhandayı Sneijder olarak gördüğü için kesemiyor fark yaratacak oyuncuymuş pehh.

    Şunu yazayım Seri ve Lemina form tutarsa çakma 10 numarayla yılanın oğlu her türlü kesik yer ikisi hem fizik olarak düşük hemde kafa olarak sahada değiller hani olamasa olur modundalar Lemina kondisyonunu düzeltsin banko yazcak Hoca bence.

    Sene sonu orta sahada büyük değişiklikler olabilir kiralıklar var Belhanda Feghuli devam mı görcez şu Taylanı oraya monte etse çok iyi olurdu adam daha maça çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feghouli istese ligin kralı olur. Ligin sonunda şampiyonluk mücadelesi verirsek oynamaya başlar..Acilen satılması gerek. Burayı taktığını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. Maç seçen adamı hiç sevmem. Lincoln de çok yetenekli ligi dağıtacak bi oyuncuydu o da maç seçiyordu problem çıkarıyordu.

    4m € maaş alıyorsan her maç hakkını vericeksin kardeşim. Falcao bile feghouiliden çok koştu. Birşeyler yapmaya çalıştı.
  • Devamlılığı olmayan oyuncuları nedense hiç sevmem.. adam sezonda 4-5 maç 7-8 lik oynuyor geri kalanında 5 lik oyun bile yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    Aynen öyle. Maç seçen adamı hiç sevmem. Lincoln de çok yetenekli ligi dağıtacak bi oyuncuydu o da maç seçiyordu problem çıkarıyordu.

    4m € maaş alıyorsan her maç hakkını vericeksin kardeşim. Falcao bile feghouiliden çok koştu. Birşeyler yapmaya çalıştı.
    Maç seçme konusunda Lincoln bu işin en üst seviyesindeydi. La ne adamdı be, istediği an çalım arapas golpası şut hepsini yapabiliyordu, ama acayip laubali sallamaz bi adamdı. Bence lige gelmiş Alex-Hagiyle beraber en yetenekli topçuydu, belki Taliscada bunların arasına girebilir.
    Feghouliyi kesecek adamlarda mevcutken neden ısrar ediliyor anlamıyorum.
  • Gençler maçında da trip attı beyimiz arabistana gitse rahatlayacağız
  • Eskiden çok laf dalaşına girerdim burada sabırsız kitleyle ama artık sinir stres yapmadan usulca anlatma yoluna gidiyorum, yaş 30a gelince olaylara yaklaşım değişiyormuş demekki.

    Şimdi güzel kardeşim öncelikle Sinan dediğin adam kafası çalışmayan bir oyuncumuzdu. Neden kafası çalışmayan diyorum; çünkü iyi bir fiziğe, biraz üzerine düşse daha iyi olabilecek bir bitiriciliğe ve de Semih Şentürk misali nöbetçi golcülüğüyle taraftarın sevgisini arkasına almışken ben oldum havasına kapılıp sahada turist edasında takılmaya başladı, neticede bitişi hızlı oldu. Hepimizin çok umudu vardı kendisinden, yazık etti.

    Bizim Riddick ise Terim'in gözden çıkarmasına rağmen oynamak istiyorum diyerek formaya sarılan ve geçen yılki şampiyonluğun mimarlarından olan birisi. Bu sezonki performansı kötü mü, kötü. Fakat yaz kampına katılmayan, afrika kupasında efor sarfeden, akabinde ameliyat olan birinden bahsediyoruz. Olayları değerlendirirken öncesini de düşünmek lazım. Ha ilk devre biter, 2. etapta da bu şekilde oynarsa zaten sezon bitiminde sen yoluna ben yoluma kararı alınır hoca tarafından. Ama o zamana kadar sahip çıkmak gerek, taraftar olarak çok fazla yükleniyoruz bizim olana.




  • Macabre kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kesinlikle 2-3 hafta sonra toparlayacaktır + bu adam izinliyken erken dönüp gününden önce takıma katıldı.

    Ameliyatı çok ağır olmasa da zaman vermeniz gerekir. Bu kadar kredisi olsun bir zahmet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.